kourdistoportocali.comNews DeskNτοκουμέντα 900 σελίδων που δημοσιεύει η New York Post του Rupert Murdoch δείχνουν ότι ο Tony Fauci χρηματοδοτούσε την παρασκευή θανάσιμων ιών για τους ανθρώπους. Γιατί άραγε;

Λεπτό προς λεπτό το παγκόσμιο θρίλερ

Nτοκουμέντα 900 σελίδων που δημοσιεύει η New York Post του Rupert Murdoch δείχνουν ότι ο Tony Fauci χρηματοδοτούσε την παρασκευή θανάσιμων ιών για τους ανθρώπους. Γιατί άραγε;

Στο διάστημα 2014-2019 το NIH χορήγησε την EcoHealth με 3,5 εκατ. δολάρια ενώ ο Fauci συνελήφθη ψευδόμενος ενώπιον του Κογκρέσου

Ο επικεφαλής της εισαγγελικής αρχής, Βασίλειος Πλιώτας πολύ σωστά, ζητά την άμεση, «αυτεπάγγελτη, ταχεία και σχολαστική διερεύνηση κάθε καταγγελίας» από τους εισαγγελείς σε όλη τη χώρα, που αφορά πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού η νόσησης η άλλες έκνομες δραστηριότητες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία των πολιτών σημειώνει στο ρεπορτάζ της η Καθημερινή ενώ ο υπουργός Θάνος Πλεύρης θα προσθέσει:

Τα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού συνιστούν απειλή για τη δημόσια υγεία. Έδωσα εντολή στους διοικητές των ΥΠΕ για συνεχείς ελέγχους και όπου εντοπίσουν περιστατικά η διαδρομή είναι εισαγγελέας, πειθαρχικό και διαθεσιμότητα.
Κι αυτός στη σωστή κατεύθυνση.
Στη σωστή κατεύθυνση εξίσου και η Νew York Post (Rupert Murdoch-κεντρική photo) και The Intercept.
Δείτε γιατί.

Ντοκουμέντα 900 σελίδων που φέρνουν στο φως οι Νew York Post και το The Intercept αποδεικνύουν την πρεμούρα των Fauci και Daszak να παρασκευάσουν θανάσιμους ιούς για την ανθρωπότητα με άλλοθι τα gain of function πειράματα και την δήθεν προστασία της. Ήδη από το 2014 ο Fauci χρηματοδοτούσε αυτά τα προγράμματα.

Ο ίδιος- από τα στοιχεία που προκύπτουν-συλλαμβάνεται ψευδόμενος ενώπιον του Κογκρέσου καθώς υποστήριζε ότι δεν χρηματοδότησε αυτού του είδους τα πειράματα. Τα γεγονότα τον διαψεύδουν.

Στο μεταξύ τα ερωτηματικά των πολιτών σε όλο το κόσμο αρχίζουν να συσσωρεύονται γύρω από την προέλευση της αλλόκοτης πανδημίας την οποία κάποιοι θέλουν να έχει έλθει για να μείνει (;).

Στο επίκεντρο νέων επικρίσεων βρίσκεται ο Δρ. Anthony Fauci καθώς το περιεχόμενο πρόσφατων δημοσιευμένων εγγράφων φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του κορυφαίου επιδημιολόγου των ΗΠΑ ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας δεν χρηματοδότησε έρευνες «Gain Of Function» («κέρδους λειτουργίας») στο εργαστήριο ιολογίας της Wuhan.

Ο γερουσιαστής Rand Paul βρίσκεται εκ νέου επικεφαλής της σφοδρής κριτικής κατά του Fauci μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφων της ιστοσελίδας Intercept, στα οποία αναφέρονται με λεπτομέρειες οι επιχορηγήσεις που δόθηκαν στην EcoHealth Alliance, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που διοχέτευσε ομοσπονδιακά κεφάλαια στο Ινστιτούτο ιολογίας της κινεζικής πόλης, για την έρευνα κορωνοϊών νυχτερίδων.

Στα έγγραφα περιλαμβάνεται μία προηγουμένως αδημοσίευτη πρόταση επιχορήγησης, η οποία κατατέθηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (ΝΗΙ) από την EcoHealth Alliance, που διευθύνεται από τον Peter Daszak. Ο Fauci έχει επανειλημμένα επιμείνει ότι η χρηματοδότηση από το NIH του εργαστηρίου της Wuhan δεν ήταν για έρευνες «κέρδους λειτουργίας», δηλαδή για τα αμφιλεγόμενα πειράματα όπου επιστήμονες κάνουν πιο θανατηφόρο έναν ιό προκειμένου να τον μελετήσουν.

«Έκπληξη, έκπληξη, ο Fauci είπε ξανά ψέματα. Και είχα δίκιο για τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας του στην έρευνα για τον κορωνοϊό στη Wuhan», έγραψε στο Twitter ο γερουσιαστής Paul μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων. Λίγο αργότερα, ο ίδιος ανέφερε ότι παρέπεμψε το θέμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Έχω ήδη ζητήσει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να αναθεωρήσει την κατάθεση του Fauci στο Κογκρέσο ως ψευδή», έγραψε ο Rand. «Αυτά τα έγγραφα καταστούν σαφές το γεγονός ότι πρέπει να λογοδοτήσει» πρόσθεσε.

Η πρόταση επιχορήγησης που περιλαμβάνεται στα έγγραφα αφορούσαν ένα project με τίτλο «Κατανόηση του κινδύνου εμφάνισης κορωνοϊού νυχτερίδας», το οποίο περιελάμβανε την εξέταση χιλιάδων δειγμάτων νυχτερίδων, καθώς και ατόμων που εργάζονταν με ζωντανά ζώα, για νέους κορωνοϊούς, ανέφερε η ιστοσελίδα.

Η επιχορήγηση ύψους 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων δόθηκε για την πενταετή περίοδο μεταξύ 2014 και 2019. Η τελευταία ανανέωση της χρηματοδότησης το 2019, παύθηκε από την κυβέρνηση Trump τον Απρίλιο του 2020. Μέσω της επιχορήγησης θα διαθέτονταν 599.000 δολάρια στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για τις έρευνες των κορωνοϊών νυχτερίδων.

Η πρόταση αναγνώριζε τους κινδύνους μιας τέτοιας έρευνας, αναφέροντας: «Το project στα εργαστήρια ενέχει τον υψηλότερο κίνδυνο έκθεσης σε SARS ή άλλους κορωνοϊούς, καθώς οι εργαζόμενοι θα βρεθούν σε σπηλιές με μεγάλους αριθμούς νυχτερίδων και υπάρχει η πιθανότητα εισπνοής σκόνης των κοπράνων τους».

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν επίσης τα στοιχεία μίας δεύτερης επιχορήγησης με τίτλο «Κατανόηση του κινδύνου εμφάνισης ζωονόσου ιού σε αναδυόμενες εστίες μολυσματικών ασθενειών στη Νοτιοανατολική Ασία», η οποία δόθηκε τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της έγκρισης επιχορήγησης, υπάρχει ένα τμήμα που τονίζει ότι πριν από την «περαιτέρω τροποποίηση των μεταλλαγμένων ιών», το NIAID πρέπει να λάβει «λεπτομερή περιγραφή των προτεινόμενων προτάσεων και δικαιολογητικά για τα προτεινόμενα φαινοτυπικά χαρακτηριστικά του κάθε ιού».

Ο Richard Ebright, μοριακός βιολόγος στο Πανεπιστήμιο Rutgers, ανέφερε ότι τα έγγραφα, που παραδόθηκαν μέσω του προγράμματος Freedom of Information Act, καταστούν σαφές ότι ο Fauci ήταν «αναληθής» σχετικά με την έρευνα «Gain Of Function» («κέρδους λειτουργίας»). «Τα έγγραφα καθιστούν σαφές ότι οι ισχυρισμοί της Διευθύντριας του NIH, Francis Collins και του Διευθυντή του NIAID, Anthony Fauci, ότι το NIH δεν υποστήριξε έρευνες Gain Of Function ή την πιθανή ενίσχυση πανδημικών παθογόνων στη Wuhan είναι αναληθείς», έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter.

«Τα έγγραφα δείχνουν ότι το 2014 και το 2019 το NIH έδωσε στην EcoHealth την υπεργολαβία προκειμένου να χρηματοδοτήσει έρευνα “Gain Of Function” στο εργαστήριο ιολογίας της Wuhan, έχοντας βασιστεί στη ομοσπονδιακή νομοθεσία που ίσχυε το 2014-2017 και από το 2017 έως σήμερα».

«Έως τώρα αυτό ήταν προφανές, με βάση δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες που πιστώθηκαν την επιχορήγηση του 2014 αλλά και από τη δημόσια διαθέσιμη περίληψη της επιχορήγησης του 2019. Ωστόσο, αυτό πλέον αποδεικνύεται (ότι πράγματι συνέβη) μέσα από τις εκθέσεις προόδου της επιχορήγησης του 2014 και την πλήρη πρόταση της επιχορήγησης του 2017».

Ο Gary Ruskin, εκτελεστικός διευθυντής του U.S. Right To Know, δήλωσε στο Intercept ότι τα έγγραφα παρέχουν έναν «οδικό χάρτη για έρευνα υψηλού κινδύνου που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τρέχουσα πανδημία».

Η χρηματοδότηση του NIH για το project στο εργαστήριο της Wuhan έχει επικριθεί και ελεγχθεί επανειλημμένως εν μέσω της πανδημίας, με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές όπως τον Rand Paul από το Kentucky και τον Tom Cotton από το Arkansas να κατηγορούν τον Fauci ότι είπε ψέματα για το αν τα συγκεκριμένα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για έρευνες Gain Of Function.

Σύμφωνα με μια άλλη έκθεση, η NIH χρηματοδότησε συνολικά 65 ερευνητικά προγράμματα του ινστιτούτο της Wuhan. Η έρευνα που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό The Australian ισχυρίστηκε επίσης ότι πολλά από τα projects αφορούσαν «επικίνδυνη έρευνα για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων».

Η έκθεση, βασισμένη σε ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τίτλο «What Really Happened in Wuhan», ισχυρίζεται ότι κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι αγνοούσαν ότι ο Fauci είχε άρει την απαγόρευση του NIH για τις έρευνες Gain Of Function. «Είχα συνέχεια συναντήσεις με τον Δρ. Fauci και κάτι τέτοιο δεν είχε προκύψει ποτέ», είπε ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Robert O’Brien στην συγγραφέα του βιβλίου. «Δεν ξέρω αν ειδοποίησε κανέναν. Ποτέ δεν άκουσα κάτι τέτοιο μέχρι να φύγω από την υπηρεσία».

Ο Fauci έχει επανειλημμένα καταθέσει στο Καπιτώλιο ότι το NIH δεν έχει χρηματοδοτήσει έρευνες «Gain Of Function» («κέρδους λειτουργίας») του εργαστηρίου της Wuhan. Στο πρόσφατο παρελθόν συγκρούστηκε αρκετές φορές με τον γερουσιαστή Paul, όταν ο ειδικός των μολυσματικών ασθενειών των ΗΠΑ είχε μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών για την προέλευση της COVID-19 και τη χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Wuhan.

«Γερουσιαστά Paul με όλο τον σεβασμό, είσαι εντελώς, εντελώς, εντελώς λάθος… Το NIH δεν έχει χρηματοδοτήσει ποτέ και δεν χρηματοδοτεί ούτε τώρα έρευνες Gain Of Function στο Ινστιτούτο της Wuhan» είχε πει με στόμφο κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία τον Ιούλιο, όταν ο γερουσιαστής του Kentucky ζήτησε από τον Fauci να επαναλάβει όσα είχε καταθέσει στο παρελθόν.

«Δρ. Fauci, γνωρίζοντας ότι είναι έγκλημα η ψευδής κατάθεση στο Κογκρέσο, θέλεις να ανακαλέσεις τη δήλωσή σου της 11ης Μαΐου, όπου ισχυρίζεσαι ότι το NIH δεν χρηματοδότησε ποτέ έρευνες Gain Of Function;», ρώτησε συγκεκριμένα ο Paul κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του Fauci στην Επιτροπή Υγείας, Παιδείας, Εργασίας και Συντάξεων της Γερουσίας. Ο Paul, επικαλούμενος δύο ακαδημαϊκές εργασίες του Ινστιτούτου της Wuhan, κατηγόρησε τον Fauci ότι «αποκρύπτει την αλήθεια» μη παραδεχόμενος ότι το εργαστήριο συμμετείχε σε έρευνες Gain Of Function.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι για λογαριασμό τίνος οι Fauci και Daszak έκαναν αυτά τα πειράματα. Επίσης εκ του αποτελέσματος δεν μπορούν να μας πείσουν ότι πρόλαβαν την πανδημία ή ότι κατάφεραν να την ελέγξουν χάρη στα πειράματά τους. Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ!

«Γερουσιαστή Paul, δεν έχω πει ποτέ ψέματα ενώπιον του Κογκρέσου και δεν αποσύρω αυτή τη δήλωση. Αυτό το έγγραφο στο οποίο αναφέρεστε ελέγχθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό», είπε ο Fauci. «Γερουσιαστή Paul, δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε, ειλικρινά, και θέλω να το πω επίσημα. Δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε», απάντησε ο Fauci.

Ο γερουσιαστής συνέχισε την ομιλία του περιγράφοντας τον ορισμό της έρευνας Gain Of Function, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο περιλαμβάνει την αύξηση της μεταδοτικότητας ενός ιού από τα ζώα στους ανθρώπους. «Πήραν ιούς που εμφανίζονται μόνο σε ζώα και αύξησαν τη μεταδοτικότητά τους στους ανθρώπους», είπε ο Paul, αναφερόμενος στους επιστήμονες του εργαστηρίου της Wuhan.

«Πώς μπορείτε να λέτε ότι αυτό δεν είναι έρευνα Gain Of Function. Εσείς ψεύδεστε, επειδή προσπαθείτε να αποκρύψετε την ευθύνη σας για τα 4 εκατομμύρια των ανθρώπων που πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας».

Ο Fauci απάντησε: «Γερουσιαστή, δεν συνέβη αυτό γιατί αν κοιτάξετε τους ιούς που χρησιμοποιήθηκαν στα πειράματα, που αναφέρθηκαν στις ετήσιες εκθέσεις που δημοσιεύτηκαν στη βιβλιογραφία, είναι μοριακά αδύνατο. Θέλω να καταλάβουν όλοι ότι αν κοιτάξετε αυτούς τους ιούς, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από ειδικευμένους βιολόγους και εξελικτικούς βιολόγους, κάτι τέτοιο, επιστημονικά» δεν μπορεί να οδηγήσει στην Covid. «Και υπονοείτε ότι αυτό που κάναμε ήταν υπεύθυνο για τους θανάτους ανθρώπων. Με απογοητεύετε απόλυτα, και αν κάποιος λέει ψέματα εδώ, γερουσιαστή, είστε εσείς».

Η προϊσταμένη του Fauci, διευθύντρια του NIH Francis Collins, εξέδωσε δήλωση τον Μάιο, αρνούμενη τους ισχυρισμούς ότι το NIH ή η NIAID υποστήριξαν συγκεκριμένη έρευνα «Gain Of Function» («κέρδους λειτουργίας»).

«Το NIH και η NIAID έχουν υποστηρίξει εδώ και πολλά χρόνια επιχορηγήσεις προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τους ιούς που κρύβονται στις νυχτερίδες και σε άλλα θηλαστικά και οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να μεταδοθούν στους ανθρώπους και να προκαλέσουν ευρεία ασθένεια», δήλωσε η Collins.

«Ωστόσο, ούτε το NIH ούτε η NIAID έχουν εγκρίνει ποτέ οποιαδήποτε επιχορήγηση που θα υποστήριζε την έρευνα Gain Of Function σε κορωνοϊούς προκειμένου να αυξηθεί η μεταδοτικότητα ή η θνησιμότητά όσον αφορά τον άνθρωπο».

ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο γιατρός Anthony Fauci ούρλιαξε με σιγουριά στον γερουσιαστή Rand Paul (R-KY) τον Ιούλιο-αποκαλώντας τον ψεύτη επειδή τον κατηγόρησε ότι χρηματοδότησε τη λεγόμενη έρευνα “Gain-of-Function” (GoF) στο Wuhan της Κίνας για τη δημιουργία κορωνοϊών πιο μεταδοτικό στους ανθρώπους, το επιχείρημα τελικά έσβησε λόγω του αστήρικτου ισχυρισμού του Fauci ότι η έρευνα δεν ταιριάζει τεχνικά με τον ορισμό του GoF.

Τώρα, χάρη στα ντοκουμέντα που κυκλοφόρησαν μέσω αγωγής για την Ελευθερία της Πληροφορίας από το The Intercept εναντίον των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (τα οποία δεν είχαν αντιδράσει αρκετά για να πετάξουν τον Fauci στο λεωφορείο), γνωρίζουμε τώρα ότι η EcoHealth Alliance-ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τη Νέα Υόρκη με επικεφαλής τον Peter Daszak, χρηματοδοτούμενη από την Fauci, ασχολήθηκε απόλυτα με την έρευνα για τη βελτίωση της λειτουργίας τους για να δημιουργήσει χιμαιρικούς κορωνοϊούς που βασίζονται σε SARS, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι θα μπορούσαν να μολύνουν ανθρώπινα κύτταρα.

“Αυτός είναι ένας οδικός χάρτης για την έρευνα υψηλού κινδύνου που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τρέχουσα πανδημία”, δήλωσε ο Gary Ruskin, εκτελεστικός διευθυντής του US Right To Know, μιας ομάδας που ερευνά την προέλευση του Covid-19 (μέσω The Intercept)

Και όπως σημειώνει ο καθηγητής χημείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Rutgers Richard H. Ebright, “Τα έγγραφα καθιστούν σαφές ότι οι ισχυρισμοί του διευθυντή του NIH, Francis Collins και του διευθυντή NIAID, Anthony Fauci, ότι το NIH δεν υποστηρίζει την απόκτηση της λειτουργίας  ή πιθανή ενίσχυση πανδημίας παθογόνου στο WIV είναι αναληθής ».

Εν ολίγοις, ο Fauci είπε ψέματα στο Κογκρέσο όταν αρνήθηκε τη χρηματοδότηση της έρευνας Gain-of-Function (GoF).

“Η συλλογή εγγράφων περιλαμβάνει δύο προηγουμένως αδημοσίευτες προτάσεις επιχορήγησης που χρηματοδοτήθηκαν από το NIAID, καθώς και ενημερώσεις έργων που σχετίζονται με την έρευνα της EcoHealth Alliance, η οποία έχει ελεγχθεί εν μέσω αυξημένου ενδιαφέροντος για την προέλευση της πανδημίας.”

Τα υλικά δείχνουν ότι το 2014 και το 2019 το NIH χορηγεί στην EcoHealth με υπεργολαβίες στην έρευνα gain of function από τη χρηματοδότηση του WIV, όπως ορίζεται στις ομοσπονδιακές πολιτικές που ίσχυαν το 2014-2017 και πιθανή ενίσχυση πανδημίας παθογόνων όπως ορίζεται στις ομοσπονδιακές πολιτικές που ισχύουν από το 2017-έως σήμερα.

Τα υλικά επιβεβαιώνουν ότι οι επιχορηγήσεις στήριξαν την κατασκευή-στο Γουχάν-νέων χιμαιρικών κορωνοϊών που σχετίζονται με το SARS που συνδύαζαν ένα γονίδιο από έναν κορονοϊό με γενετικές πληροφορίες από έναν άλλο κορονοϊό και επιβεβαίωσαν ότι οι ιοί που προκύπτουν θα μπορούσαν να μολύνουν ανθρώπινα κύτταρα.

(Το ανασυνδυασμένο DNA περιλαμβάνει μόρια που έχουν κατασκευαστεί έξω από ζωντανά κύτταρα ενώνοντας φυσικά ή συνθετικά τμήματα DNA σε μόρια DNA που μπορούν να αντιγραφούν σε ένα ζωντανό κύτταρο ή μόρια που προκύπτουν από την αντιγραφή τους.)

Τα υλικά αποκαλύπτουν ότι ο νέος κορωνοϊός που σχετίζεται με το SARS που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο θα μπορούσε επίσης να μολύνει ποντίκια που έχουν σχεδιαστεί για να εμφανίζουν ανθρώπινους υποδοχείς σε κύτταρα (“εξανθρωπισμένα ποντίκια”).

Τα υλικά αποκαλύπτουν περαιτέρω για πρώτη φορά ότι ένας από τους νέους, εργαστηριακούς παράγοντες που σχετίζονται με τον SARS κορωνοϊούς-ένας που δεν είχε αποκαλυφθεί προηγουμένως δημόσια-ήταν πιο παθογόνος για εξανθρωπισμένα ποντίκια ο οποίος προέκυψε από τον αρχικό ιό από τον οποίο κατασκευάστηκε και έτσι όχι μόνο εύλογα αναμενόταν ότι θα παρουσίαζε αυξημένη παθογένεια, αλλά, πράγματι, ότι επέδειξε αυξημένη παθογένεια.

Τα υλικά αποκαλύπτουν περαιτέρω ότι οι επιχορηγήσεις υποστήριξαν επίσης την κατασκευή-στο Γουχάν-νέων χιμαιρικών κορωνοϊών που σχετίζονται με το MERS και συνδυάζουν γονίδια από κοροναιό με γενετικές πληροφορίες από έναν άλλο κορονοϊό που σχετίζεται με MERS.

Τα έγγραφα καθιστούν σαφές ότι οι ισχυρισμοί του Διευθυντή του NIH, Francis Collins και του Διευθυντή NIAID, Anthony Fauci, ότι το NIH δεν υποστήριξε την αύξηση της λειτουργίας της έρευνας ή την πιθανή ενίσχυση πανδημικών παθογόνων στο WIV είναι αναληθείς.

Η Alina Chan, μοριακή βιολόγος στο Ινστιτούτο Broad, είπε ότι τα έγγραφα δείχνουν ότι η EcoHealth Alliance έχει λόγους να λάβει σοβαρά υπόψη τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου. «Σε αυτήν την πρόταση, στην πραγματικότητα επισημαίνουν ότι γνωρίζουν πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το έργο. Συνεχίζουν να μιλούν για ανθρώπους που ενδεχομένως είχαν μολυνθεί – και προφανώς κρατούσαν αρχεία για όλους όσους είχαν μολυνθεί », είπε ο Τσαν. «Έχει η EcoHealth αυτά τα αρχεία και αν όχι, πώς μπορούν να αποκλείσουν ένα ατύχημα που σχετίζεται με την έρευνα; »

Σε απάντηση των ερωτήσεων του The Intercept, ο διευθυντής επικοινωνιών της EcoHealth, Robert Kessler απάντησε: “Υποβάλαμε αίτηση για επιχορηγήσεις για τη διεξαγωγή έρευνας. Οι σχετικές υπηρεσίες θεώρησαν ότι ήταν σημαντική έρευνα και έτσι τη χρηματοδότησαν. Επομένως, δεν ξέρω ότι υπάρχουν πολλά να πω.”

Όπως όλα δείχνουν τα πράγματα θα γίνουν πολύ “ενδιαφέροντα” για τον Fauci και τον Daszak στο εγγύς μέλλον.
Για την ανασκόπηση της ιστορίας της έρευνας EcoHealth, Fauci και Gain-of-Function:

Το 2014, ο Peter Daszak, πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής συμμαχίας EcoHealth, με έδρα τη Νέα Υόρκη, έλαβε επιχορήγηση από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας του Δρ Anthony Fauci (NIH) για να συνεργαστεί με το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan (WIV) και άλλους για να ερευνήσουν πώς μπορούν οι κοροναϊοί νυχτερίδων «εξελίσσεται και πηδά στον ανθρώπινο πληθυσμό».

Η αρχική χρηματοδότηση της επιχορήγησης ύψους 666.442 δολαρίων ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2014 με ημερομηνία λήξης τον Μάιο του 2019 και συνολικό ποσό κοντά στα 3,7 εκατομμυρία δολάρια στο πλαίσιο του έργου “Κατανόηση του κινδύνου εμφάνισης του κορωνοϊού νυχτερίδων”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση Ομπάμα διέκοψε τη χρηματοδότηση για την έρευνα “κέρδος-λειτουργίας” τον Οκτώβριο του 2014, τέσσερις μήνες μετά την έναρξη του συμβολαίου του Daszak ενώ το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν “συμμετείχε ανοιχτά στην έρευνα για την απόκτηση λειτουργιών σε πολυετή συνεργασία με αμερικανικά πανεπιστήμια και ιδρύματα «υπό την ηγεσία της Δρ Shi ‘Batwoman’ Zhengli, σύμφωνα με τον Josh Rogin της Washington Post.

Μία από τις επιχορηγήσεις, με τίτλο «Κατανόηση του κινδύνου εμφάνισης κορωνοϊού νυχτερίδων», περιγράφει μια φιλόδοξη προσπάθεια με επικεφαλής τον πρόεδρο της EcoHealth Alliance Peter Daszak να προβάλει χιλιάδες δείγματα νυχτερίδων για νέους κορονοϊούς. Η έρευνα περιελάμβανε επίσης τον έλεγχο ατόμων που εργάζονται με ζωντανά ζώα. Τα έγγραφα περιέχουν αρκετές κρίσιμες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα στο Γουχάν, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η βασική πειραματική εργασία με εξανθρωπισμένα ποντίκια διεξήχθη σε εργαστήριο βιοασφάλειας 3 στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Γουχάν για Πείραμα σε Ζώα – και όχι στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, όπως προηγουμένως υποθέταμε. Τα έγγραφα εγείρουν επιπλέον ερωτήματα σχετικά με τη θεωρία ότι η πανδημία μπορεί να ξεκίνησε σε εργαστηριακό ατύχημα, μια ιδέα που ο Daszak αποκάλεσε «αποτρόπαια» και έκανε ότι μπορούσε να τη συγκαλύψει χρησιμοποιώντας μάλιστα και μελέτη Ελλήνων επιστημόνων με επικεφαλής τον καθηγητή Τσιόδρα η οποία έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2020 πολύ πριν η παγκόσμια κοινότητα καταλάβει τι συνέβαινε.

Η επιχορήγηση χορηγήθηκε αρχικά για μια πενταετή περίοδο -από το 2014 έως το 2019. Η χρηματοδότηση ανανεώθηκε το 2019, αλλά θα ανασταλεί από την κυβέρνηση Τραμπ τον Απρίλιο του 2020.

Εν ολίγοις, ο Daszak – ο οποίος επέμεινε ότι η θεωρία της «απόδρασης στο εργαστήριο» είναι αδύνατη και ότι η τυχαία φυσική προέλευση μέσω ενδιάμεσων ειδών ζώων είναι η μόνη απάντηση – έχει μια μαζική σύγκρουση συμφερόντων.

Σύμφωνα με τον Richard Ebright, μοριακό βιολόγο στο Πανεπιστήμιο Rutgers, τα έγγραφα περιέχουν κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα που έγινε στο Wuhan, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας νέων ιών. «Οι ιοί που κατασκεύασαν δοκιμάστηκαν για την ικανότητά τους να μολύνουν ποντίκια που είχαν σχεδιαστεί για να εμφανίζουν υποδοχείς ανθρώπινου τύπου στο κύτταρό τους», έγραψε ο Έμπραϊτ στο The Intercept μετά την επανεξέταση των εγγράφων. Ο Ebright είπε επίσης ότι τα έγγραφα καθιστούν σαφές ότι δύο διαφορετικοί τύποι νέων κορωνοϊών μπόρεσαν να μολύνουν εξανθρωπισμένα ποντίκια. «Ενώ δούλευαν σε κορωνοϊό που σχετίζεται με τον SARS, πραγματοποιούσαν ταυτόχρονα ένα παράλληλο έργο για τον κορωνοϊό που σχετίζεται με το MERS», δήλωσε ο Ebright, αναφερόμενος στον ιό που προκαλεί το Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής.

Ο πυρετός του διδύμου Fauci-Daszak για τη δημιουργία (με άλλοθι το gain of function) ιών θανατηφόρων-όπως αποδεικνύεται με 4,5 εκατ. νεκρούς- για την ανθρωπότητα είναι “ανεξήγητος”.

Για την ώρα…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο Κυριάκος δεν είχε άλλη επιλογή. Ο Παναγιώτης Κελεσίδης δεν θα χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ. Ίσως κάτι παραπάνω…
Η μετάλλαξη Οmicron της COVID-19 και η προσπάθεια του George Soros να διασώσει τη τιμή του Δυτικού Κόσμου
Παιγνίδι με τη φωτιά και ανασφάλεια στους επενδυτές των Χρηματιστηρίων προκαλούν πλέον οι ανακολουθίες των επικεφαλής των εταιριών που παράγουν τα εμβόλια κατά της COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Δύο πλήρως εμβολιασθέντες γιατροί του Ιατρικού Κέντρου Sheba βρέθηκαν θετικοί στην Omicron. Έχουν ήπια συμπτώματα, δεν χρειάσθηκαν ιατρική φροντίδα
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, παρότι διπλά εμβολιασμένος
Omicron> Η εικόνα στη Νότιο Αφρική
Χριστούγεννα με Omicron στη Νέα Υόρκη;> Νέα έξαρση κρουσμάτων Covid, η υψηλότερη από τον Απρίλιο
Πολύ ζοχαδιασμένη αυτή η μετάλλαξη Omicron η οποία από αδιάφορη με ελαφρά συμπτώματα έγινε sexbomb τρόμου
Βill Gates και Yuval Harari διαψεύδουν τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο. Η καλύτερη επένδυση και οι ψεκασμένοι
Mαργαρίτα Ζήκου, ετών 48, υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων με το ΚΙΝΑΛ. Έφυγε ξαφνικά…
Ξαφνικά ο Ιndependent και το Νewsweek δίνουν βήμα σε μία δυστοπική θεωρία συνωμοσίας για τον Covid-19 και έναν νέο ιό που ετοιμάζεται!
Παπαλεξόπουλος> Η ευημερία μας εξαρτάται από την αναβάθμιση της συλλογικής μας ικανότητας να  καινοτομούμε