kourdistoportocali.comNews DeskΚι ενώ ο δημαγωγός Τσίπρας ζητεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, η Δικαιοσύνη των ΗΠΑ μπλοκάρει τους αντίστοιχους του Biden και ένας ακόμη αθλητής καταρρέει [LIVE]

Tα καλύτερα έρχονται

Κι ενώ ο δημαγωγός Τσίπρας ζητεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, η Δικαιοσύνη των ΗΠΑ μπλοκάρει τους αντίστοιχους του Biden και ένας ακόμη αθλητής καταρρέει [LIVE]

Η παγκόσμια "εργαστηριακή" πανδημία, έχει μεγάλη ουρά και οι εκπλήξεις θα δέχονται η μία την άλλη

Καπραβέλλος, Τσίπρας, Κασιμάτης, Κουτσούμπας, Φίλης κ΄σία ζητούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με εμβόλια η άδεια χρήσης των οποίων βασίστηκε σε έγγραφα τα οποία θα παραμείνουν σε εμπάργκο για 55 χρόνια.

Από τον Blade Runner

Την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ τα δικαστήρια μπλοκάρουν τις εντολές υποχρεωτικού εμβολιασμού του Biden.

Αυτό μάλλον περνάει αδιάφορο στον δυστοπικό δημαγωγό Αλέξη Τσίπρα με τις μυστικές πρωθυπουργικές πτήσεις, στον Φίλη και σε πολλούς άλλους “πρόθυμους” οι οποίοι μας προετοιμάζουν για το ακόμη πιο σκοτεινό μέλλον που μας περιμένει σε περίπτωση που έλθουν στην εξουσία.

Η παγκόσμια “εργαστηριακή” πανδημία, έχει μεγάλη ουρά και οι εκπλήξεις θα δέχονται η μία την άλλη.

Πάμε παρακάτω. Ένας ακόμη αθλητής έρχεται να προστεθεί στην λίστα όσων έχουν καταρρεύσει φέτος εντελώς ξαφνικά με αποτέλεσμα κάποιοι – οι πιο άτυχοι- να χάσουν την ζωή τους ενώ άλλοι λιγότεροι άτυχοι να μείνουν απλώς εκτός αγωνιστικών χώρων για μήνες.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά τον 17χρονο Pedro Acosta τον Ισπανό παγκόσμιο πρωταθλητή του Moto GP. Ο 17χρονος που ανήκει στην Μούρθια εμφανίστηκε σε εκδήλωση του συλλόγου του και παρουσία του προέδρου της Μούρθια Lopez Miras και εκπροσώπων του Τύπου, κατέρρευσε εντελώς ανεξήγητα την ώρα που έκανε δηλώσεις.

Μιλάμε για ένα νέο και υγιές άτομο πρωταθλητή σε ένα από τα απαιτητικότερα σπορ που υπάρχουν. Επιπλέον όλοι αυτοί οι αθλητές όπως έχουμε πει έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Υπήρξαν όλοι εμβολιασμένοι. Δεν υιοθετούμε καμία θεωρία αλλά εδώ παρατηρούμε κάτι που είναι πρωτοφανές.

Πόσοι αθλητές πρέπει να πεθάνουν και πόσοι άλλοι να καταρρεύσουν πριν αντιληφθούν κάποιοι ότι κάτι δεν πάει καλά;

Kι ενώ δεν έχει στεγνώσει το μελάνι του τυπογραφείου έρχεται το ελληνικό Υπ. Υγείας και συγκεκριμένα η 2η ΔΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου να ανακοινώσει 20 θανάτους με COVID-19 εκ των οποίων oι 11 αφορούν σε εμβολιασμένους συμπολίτες μας και 9 ανεμβολίαστους.

ΗΠΑ> Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Δικαστική απόφαση-κόλαφος για τον Aμερικανό Πρόεδρο Joe Biden και για ότι θα σημάνει αυτό για την Ευρώπη και το κόσμο καθώς αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Δύο δικαστήρια τόσο στο Louisiana όσο και στο Missouri είπαν stop στη υποχρεωτικότητα παρότι η δικαστική διαδικασία ενάντια στις εντολές του Λευκού Οίκου έχει πολύ δρόμο.

«Εάν επιτραπεί στην εκτελεστική εξουσία να σφετεριστεί την εξουσία της νομοθετικής εξουσίας για τη θέσπιση νόμων, δύο από τις τρεις εξουσίες που εκχωρούνται από το Σύνταγμά μας θα βρίσκονται στα ίδια χέρια», έγραψε. «Αν η ανθρώπινη φύση και η ιστορία διδάσκουν κάτι, είναι ότι οι πολιτικές ελευθερίες αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους όταν οι κυβερνήσεις κηρύσσουν επ’ αόριστον καταστάσεις έκτακτης ανάγκης…”

Αυτή η δικαστική απόφαση αποτελεί μία πρώτη βόμβα ενάντια στους σχεδιασμούς και ανοίγει το δρόμο σε αντίστοιχες αποφάσεις ανά τον κόσμο. Οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές. Ειδικά όταν αφορούν και σε εμβόλια για την έκτακτη αδειοδότηση των οποίων τα σχετικά έγγραφα θα πρέπει να παραμείνου απόρρητα για 55 χρόνια!

Οι αποφάσεις των αμερικανικών δικαστηρίων έρχονται σε αντίθεση και με την απαίτηση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού που συστήνουν οι “πρόθυμοι” πολιτικοί του Σύριζα και των υπολοίπων κομμάτων στην ελληνική κυβέρνηση. Η επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού εάν συνδυασθεί με ένα προαναγγελθέν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ανυπολόγιστες ποινές ισοβίων.

Η απόφαση των αμερικανικών δικαστηρίων έρχεται κόντρα στην εντολή Biden και τορπιλίζει σε αυτή τη φάση (η δικαστική διαδικασία δεν τελειώνει εδώ, αλλά είναι μία πρώτη νίκη όσων προσέφυγαν στην Αμερικανική Δικαιοσύνη) την εντολή του Biden για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, τόσο στα νοσοκομεία, όσο και στα κέντρα υγείας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εντολή που είχε δώσει ο ένοικος του Λευκού Οίκου, οι υγειονομικοί ήταν υποχρεωμένοι να έχουν εμβολιαστεί έστω και με την πρώτη δόση έως τις 6 Δεκεμβρίου και να έχουν κάνει τη 2η δόση έως τις 4 Ιανουαρίου.

Ο δικαστής Terry A. Doughty στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ, Δυτική Περιφέρεια της Louisiana, αποφάνθηκε υπέρ ενός αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα της Λουιζιάνα, Jeff Landry, να μπλοκάρει έναν επείγοντα κανονισμό που εκδόθηκε στις 4 Νοεμβρίου από τα Κέντρα για τις Υπηρεσίες Medicare και Medicaid που απαιτούσε εμβόλια σχεδόν για κάθε υπάλληλο πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης, εθελοντές και εργολάβους που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης που λαμβάνουν χρηματοδότηση Medicaid ή Medicaid.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fox News (@foxnews)


Η Louisiana συμμετείχε στην αγωγή από γενικούς εισαγγελείς σε 13 άλλες πολιτείες.

Ο δικαστής Doughty υποστήριξε στην απόφασή του ότι η κυβέρνηση Biden δεν έχει τη συνταγματική εξουσία να αγνοήσει το Κογκρέσο εκδίδοντας μια τέτοια εντολή.

«Εάν επιτραπεί στην εκτελεστική εξουσία να σφετεριστεί την εξουσία της νομοθετικής εξουσίας για τη θέσπιση νόμων, δύο από τις τρεις εξουσίες που εκχωρούνται από το Σύνταγμά μας θα βρίσκονται στα ίδια χέρια», έγραψε. «Αν η ανθρώπινη φύση και η ιστορία διδάσκουν κάτι, είναι ότι οι πολιτικές ελευθερίες αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους όταν οι κυβερνήσεις κηρύσσουν επ’ αόριστον καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

«Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας όπως αυτή, είναι ακόμη πιο σημαντικό να διασφαλίσουμε τη διάκριση των εξουσιών που ορίζεται στο Σύνταγμά μας για να αποφευχθεί η διάβρωση των ελευθεριών μας», πρόσθεσε.

Σημειώνοντας ότι η υπόθεση “θα κριθεί τελικά από ένα ανώτερο δικαστήριο από αυτό”, έγραψε ο Doughty, “Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρηθεί το status quo σε αυτή την υπόθεση. Τα συμφέροντα της ελευθερίας των μη εμβολιασμένων δεν απαιτούν τίποτα λιγότερο.”

Ο Landry επαίνεσε την απόφαση, λέγοντας σε μια δήλωση: “Χειροκροτώ τον δικαστή Doughty που αναγνώρισε ότι η Λουιζιάνα είναι πιθανό να επιτύχει επί της ουσίας και ότι έφερε μια ακόμη νίκη για την ιατρική ελευθερία των Αμερικανών. Ενώ ο Joe Biden κακοποιεί τους ήρωές μας στον τομέα της υγείας με το “τρύπημα” του ή διατάγματα εργασίας, θα συνεχίσω να αντιστέκομαι στις τακτικές εκφοβισμού του Προέδρου και να παλεύω για την ελευθερία».


«Ενώ ο αγώνας μας απέχει πολύ από το να τελειώσει, χαίρομαι που το Δικαστήριο χορήγησε προκαταρκτική ανακούφιση κατά της αντισυνταγματικής και ανήθικης επίθεσης του Προέδρου όχι μόνο στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας αλλά και στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης για τους φτωχούς και τους ηλικιωμένους μας», συνέχισε ο Landry. «Θα δω αυτή την υπόθεση μέχρι το τέλος – παλεύοντας σε κάθε βήμα για να αποτρέψω την ομοσπονδιακή κυβέρνηση από το να επιβάλει ιατρική τυραννία στους πολίτες μας και να μετατρέψει τους ήρωες της υγειονομικής περίθαλψης του περασμένου έτους σε άνεργους φέτος».

Η απόφαση του Doughty απηχεί εκείνη του περιφερειακού δικαστή των ΗΠΑ Matthew Schelp, ο οποίος εξέδωσε εντολή 32 σελίδων τη Δευτέρα που εμποδίζει την κυβέρνηση Μπάιντεν να επιβάλει την εντολή τους για εμβόλια σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε 10 πολιτείες.

EMΠΑΡΓΚΟ 55 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

Ο εξέχων Εβραίος δικηγόρος κ. Aaron Siri είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και εταίρος στη Siri & Glimstad LLP και έχει εκτεταμένη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα περίπλοκων αστικών υποθέσεων, με έμφαση στα αστικά δικαιώματα, τις ομαδικές αγωγές και τις εμπορικές διαφορές.

Πριν από την ίδρυση της Siri & Glimstad, ο κ. Siri ήταν δικηγόρος επί αγωγών στη Latham & Watkins για περισσότερα από πέντε χρόνια. Πριν από τον Latham, ο κ. Siri εργάστηκε για το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ (Aharon Barak) (2004-2005)

Ο κ. Siri κέρδισε το πτυχίο του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ (Berkeley Business Law Journal), όπου έλαβε τέσσερα βραβεία Prosser και δέκα υψηλές τιμές. Ήταν επίσης ο αρχισυντάκτης και ο ιδρυτής του Berkeley Business Law Journal, το οποίο εξέλιξε σε μια εθνικά αναγνωρισμένη έκδοση και κατατάχθηκε στο #1 περιοδικό εμπορικού δικαίου στη χώρα.

Πριν από τη νομική σχολή, ο κ. Siri ήταν ελεγκτής στην Arthur Andersen LLP, όπου εξέταζε εσωτερικούς ελέγχους και έλεγξε εταιρικά έγγραφα για ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες micro-cap technology. Ο κ. Siri είναι Ορκωτός Λογιστής και δικηγόρος που έχει γίνει δεκτός σε ομοσπονδιακά και πολιτειακά δικαστήρια σε όλη τη χώρα.

Είναι επίσης ο επικεφαλής του ομώνυμου Νομικού γραφείου των ΗΠΑ ο οποίος αντιπροσώπευσε μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale, στο αίτημά τους να δοθούν στη δημοσιότητα οι 329.000 σελίδες εγγράφων τις οποίες μελέτησε ο FDA για να δώσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο των Pfizer-BioNTech.
Ο FDA ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή στις 15 Νοεμβρίου να του δώσει προθεσμία μέχρι το έτος 2076 δηλαδή 55 χρόνια (ούτε για τη δολοφονία του Κένεντι να επρόκειτο) για να δημοσιοποιήσει πλήρως τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του που σχετίζονται με την έγκριση του εμβολίου Pfizer – BioNTech για την COVID-19.

Το αίτημα του FDA υποβλήθηκε σε μια κατάθεση ως μέρος μιας αγωγής για το Freedom of Information Act (FOIA) που υποβλήθηκε εναντίον του από μια ομάδα ιατρών με στόχο την διαφάνεια στα εμβόλια.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση διαθέτει 329.000 σελίδες εγγράφων που ανταποκρίνονται στο αίτημα FOIA και πρότειναν την έκδοση 500 σελίδων το μήνα.
Με αυτόν τον ρυθμό, η FDA θα κυκλοφόρησε πλήρως τα εν λόγω αρχεία σε λίγο λιγότερο από 55 χρόνια.

Ο ενάγων, Δημόσια Υγεία και Επαγγελματίες Ιατρών για τη Διαφάνεια (PHMPT), είναι μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale.

Η ομάδα κατέθεσε τη μήνυση αφού η FDA απέρριψε το αίτημα να επισπεύσει τη δημοσιοποίηση των αρχείων.

Ο ενάγων και ο εναγόμενος, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αποκάλυψης όλων των εγγράφων, και έτσι κατέληξαν στα δικαστήρια.

«Η υπόσχεση του FDA για διαφάνεια είναι, για να το θέσω ήπια, ένας σωρός ψευδαισθήσεων», έγραψε ο Aaron Siri, η εταιρεία του οποίου εκπροσωπεί την PHMPT στη δίκη, σε μια ανάρτηση στις 17 Νοεμβρίου.

«Ο FDA χρειάστηκε ακριβώς 108 ημέρες από τη στιγμή που η Pfizer κατέθεσε τα αρχεία για αδειοδότηση έως τη στιγμή που η FDA αδειοδοτούσε το εμβόλιο Pfizer», συνέχισε ο Siri.

«Ο FDA, πραγματοποίησε ενδελεχή και πλήρη ανάλυση αυτών των εγγράφων δηλαδή 329.000 σελίδων… προκειμένου να διασφαλίσει ότι το εμβόλιο Pfizer ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό για αδειοδότηση.

Ενώ μπόρεσε να πραγματοποιήσει αυτή την αξιολόγηση των εγγράφων της Pfizer σε 108 ημέρες, αξιολόγησε 329.000 σελίδες σε 108 ημέρες τώρα ζητά περισσότερες από 20.000 ημέρες για να διαθέσει αυτά τα έγγραφα στους πολίτες του κόσμου».

Η FDA δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

Ο FDA αδειοδότησε το εμβόλιο Pfizer COVID-19 με την ονομασία Comirnaty στις 23 Αυγούστου 2021, λιγότερο από τέσσερις μήνες αφότου η Pfizer άρχισε να υποβάλλει έγγραφα ώστε να πάρει πλήρη έγκριση του εμβολίου.

Η έγκριση της άδειας από τον FDA στα τέλη Αυγούστου οδήγησε σε μια χιονοστιβάδα εντολών εμβολίων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Μία από τις εταιρείες που συμμετείχαν στις δοκιμές του εμβολίου Pfizer νωρίτερα αυτό το μήνα είπε ότι διερευνούσε υποτιθέμενα προβλήματα που έφερε στο φως ένας πληροφοριοδότης ο οποίος είπε στο British Medical Journal (BMJ) ότι τα tests είχαν πολλά ζητήματα μεταξύ άλλων και παραποίηση πολλών δεδομένων.

Ο πληροφοριοδότης, ονόματι Jackson ειδοποίησε τον FDA και απολύθηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Jackson εργαζόταν για την Ventavia Research Group, η οποία διαχειριζόταν αρκετές από δοκιμές στο εμβόλιο της Pfizer το φθινόπωρο του 2020
Σύμφωνα με το British Medical Journal, ένα από τα παλαιότερα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, ο FDA δεν επιθεώρησε τους χώρους δοκιμών της Ventavia, παρά το γεγονός ότι έλαβε σχετική ειδοποίηση…
Ο FDA είπε στους The Epoch Times σε ένα email νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ενώ δεν μπορεί να σχολιάσει το θέμα της Ventavia, «έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη της εξουσιοδότησης εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 και την έγκριση του εμβολίου Comirnaty»

Πολίτες του κόσμου-ανάμεσά τους Ισραηλινοί- (από τους πλέον εμβολιασθέντες λαούς) και περιγράφουν τις παρενέργειες των εμβολίων του βιώνουν

 

Είναι από τα video που σου κόβουν την ανάσα γιατί δεν χωράνε αμφισβήτηση. Κι αυτό γιατί μιλάνε πολίτες του κόσμου-ανάμεσά τους Ισραηλινοί- (από τους πλέον εμβολιασθέντες λαούς) και περιγράφουν τις παρενέργειες των εμβολίων του βιώνουν. Σημειώνουμε ότι ο FDA (Aμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) ζήτησε να παραμείνουν για 55 χρόνια σε εμπάργκο οι 3290.000 σελίδες των εγγράφων βάσει των οποίων χορήγησε την άδεια χρήσης εκτάκτου ανάγκης στο εμβόλιο της Pfizer!

Πολίτες του κόσμου. Άνθρωποι σαν όλους μας με τις ίδιες αγωνίες και άγχη απέναντι στην ασθένεια. Άντρες και γυναίκες που ζητούν το αυτονόητο: Να είναι αυτοί και οι δικοί τους υγιείς.

Πρόκειται για ένα video στο οποίο πολίτες από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς εξιστορούν την εμπειρία που απέκτησαν ερχόμενοι σε επαφή με τον κορωνοϊό. Εμβολιασμένοι, υγιέστατοι πριν λάβουν την πρώτη δόση, οι άνθρωποι αυτοί αντιμετώπισαν τις παρενέργειες που προκαλούν αυτά τα σκευάσματα.

(Σκεφθείτε τη στιγμή που θα καταθέτουν σε ένα δικαστήριο)

Οι ασθενείς αυτοί ανήκουν σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Μιλούν για προβλήματα που τους προκάλεσαν οι παρενέργειες, για τις μόνιμες αναπηρίες που απέκτησαν, αλλά και για τις φοβίες που πλέον τους κατατρώνε. Η ζωή όλων αυτών των πολιτών άλλαξε με δραματικό τρόπο.

Είναι πια καιρός να αντιληφθούμε πως τα θύματα της πανδημίας, είτε εμβολιάστηκαν είτε όχι, είναι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας. Ανεξάρτητα από την επιστημονική προσέγγιση, τα θύματα αυτής της πανδημίας συνυπολογίζονται και καταγράφονται στις ίδιες λίστες στις οποίες αναφέρονται αριθμοί, μέσοι όροι και ερμηνείες αλγοριθμικών υπολογισμών. Μόνον που πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι με όνομα και επίθετο.

Παρακολουθήστε αυτό το video με τις προσωπικές αφηγήσεις των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν καθοδηγούμενοι από μια κυρίαρχη αντίληψη των κοινωνιών τους.

Αυτοί οι άνθρωποι αποζητούν, ή μάλλον απαιτούν, έστω διακριτικά, κάποια δικαίωση, κάποια πειστική εξήγηση, κάποιο αξιόπιστο επιχείρημα. Προς το παρόν το αίτημά τους παραμένει ανικανοποίητο.

Για να παρακολουθήσετε το video με ελληνικούς υπότιτλους, ενεργοποιήστε τον υποτιτλισμό τοποθετώντας το βελάκι κάτω δεξιά επί του λευκού εικονιδίου με τα δύο cc.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα, οι οφειλόμενες απαντήσεις του καθηγητή Τσιόδρα και ένα κάποιο Predator που αφουγκράζονταν τους Έλληνες εμπλεκόμενους;
ΣΟΚ στο Βόλο καθώς πέθανε ξαφνικά ο 45χρονος ψυχίατρος Σπύρος Ροδιτάκης
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Οι πολίτες γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια COVID-19. Mόλις 9% έχουν κάνει τη 4η δόση ενώ λειτουργούν στη χώρα γραφεία συνοικεσίων αποκλειστικά για ανεμβολίαστους
 44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους. Σοκάρουν τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στον Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
The Telegraph> Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας καταγράφει σχεδόν 10.000 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της πενταετίας
Ξαφνικά μία ακόμη 18χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτή τη φορά στο Βόλο…
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη
Brian Moynihan (Bank of America) κατά Joe Biden> Η ύφεση είναι απλά μία λέξη. Ρωτήστε τον μέσο Αμερικανό τι αισθάνεται
Αναβρασμός στην Apple> Ο Tim Cook απαιτεί από τις 5 Σεπτεμβρίου όλοι οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στο γραφείο