kourdistoportocali.comNews DeskΚαθώς ο Γιώργος Παπαδάκης πασχίζει να ξαναδεί xιονισμένο το αγαπημένο του Bansco, o καθηγητής-μυστήριος εξαφανίσθηκε στο δυστοπικό του δάσος

Breaking news

Καθώς ο Γιώργος Παπαδάκης πασχίζει να ξαναδεί xιονισμένο το αγαπημένο του Bansco, o καθηγητής-μυστήριος εξαφανίσθηκε στο δυστοπικό του δάσος

Τα τελευταία νέα ήθελαν τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2022. Τα Καλά Χριστούγεννα δεν είναι δεδομένα.

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με την υποθετική ερώτηση, πόσο επιβαρύνει το παγκόσμιο χρέος κάθε νέο μωρό που γεννιέται σ΄αυτό τον πλανήτη.

By The Wrong Man

Η επόμενη υποθετική ερώτηση είναι, εάν είναι όλοι εκεί έξω άξιοι να γίνουν γονείς. Εκ του αποτελέσματος-των ελεύθερων γεννήσεων επιτρεπομένων-ο κόσμος είναι μια ζούγκλα και τα ανθρωποθηρία πιο ανήμερα και ταυτόχρονα πιο θύματα από ποτέ. Η απάντηση εδώ λοιπόν είναι αρνητική.

Κατεβάζουμε στροφές και ταχύτητα ώστε να γίνουμε κατανοητοί ακόμη και στον Τάκη Τσουκαλά.

Το γεγονός ότι η τηλεπερσόνα Μήτσος Καμπουράκης απεκάλεσε ανόητο και συνωμοσιολόγο τον ανιψιό του δολοφονημένου από τη CIA John Fitzgerald Kennedy, Robert Kennedy Jr., για τον οποίο ένας από τους στόχους της ζωής του είναι να αποκαλύψει στους Αμερικανούς πολίτες ποιοι έδωσαν εντολή στη CIA να οργανώσει τη δολοφονία του θείου του, είναι απλά σημείο των καιρών.

Ο Μήτσος Καμπουράκης ανήκει σε μία ισχυρή παγκόσμια πλειοψηφία η οποία έως πρότινος θεωρούσε τους ανεμβολίαστους ψεκασμένους οι οποίοι θα έπρεπε να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Το παραδειγματικά το έκανε πράξη ο υπ. Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης τερματίζοντας ανελέητα το γκάζι της εκδικητικότητας αλλά και της ανοησίας καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη οξυδέρκεια, αλλά μια ματιά στην ιστορία της κρητικής βεντέτας, για να αναρωτηθεί κανείς έως που μπορεί να οδηγήσει η τυφλή εκδίκηση.

Γεγονός είναι ότι, ο σήμερα και όχι για πάντα υπουργός Υγείας Πλεύρης, άνοιξε βεντέτα με τους Υγειονομικούς, τις οικογένειές τους, τους συγγενείς και τους φίλους τους. Και σ΄αυτή τη βεντέτα υπάρχει ήδη μία νεκρή νεαρή υγειονομικός.


Υπάρχουν ακόμη χιλιάδες νεκροί εκεί έξω. Υπάρχει επίσης και ένας δικηγόρος, ο Αντωνιάδης, ο οποίος υποστηρίζει ότι πολλοί από τους νεκρούς που βρέθηκαν στα Νοσοκομεία λόγω COVID έπρεπε να πεθάνουν. Έπρεπε να γίνουν θυσία στο βωμό της  τρομοκρατίας, ώστε να σπεύσουν στη συνέχεια να εμβολιαστούν οι πάντες. Όσο περνάει ο καιρός οι πιθανότητες των δικηγόρων σαν τον Αντωνιάδη να αποδείξουν ότι οι θάνατοι ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας αυξάνονται.

Κι αυτό γιατί σαν τον Αντωνιάδη υπάρχουν πλέον εκατοντάδες δικηγόροι εκεί έξω (ανάμεσά τους πολλοί επιφανείς Εβραίοι δικηγόροι και καθηγητές, εκπρόσωποι του αυτού του σπουδαίου λαού που έχουν εμβολιασμένην στο DNA τη μνήμη των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι στα δημόσια νοσοκομεία του δυτικού κόσμου έπρεπε να θυσιαστούν ακόμη και εκατομμύρια άνθρωποι για να γίνει ο τρόμος ακόμη πιο τρομακτικός για τους υπόλοιπους.

Έχει δλδ χυθεί αίμα. Και τουλάχιστο στη Κρήτη και στη Σικελία, το αίμα πάντα ζητάει εκδίκηση.

Με ενδιαφέρον παρατηρήσαμε σ΄αυτό το σημείο ότι ο τρυπημένος με 5 εμβόλια Γιώργος Παπαδάκης, αγνόησε τον νεαρό και επιτήδειο καθηγητή Μαγιορκίνη ο οποίος πριν δύο μέρες τον συμβούλεψε να επανέλθει άφοβα στα studio της εκπομπής του.

Ο Γιώργος αυτή τη φορά για καλή του τύχη δεν άκουσε τον νεαρό καθηγητή και τηλεστάρ Μαγιορκίνη, του οποίου ο ρόλος σ΄αυτή την πανδημία είναι υπό διερεύνηση.

Ο Παπαδάκης λοιπόν επέλεξε να μείνει σπίτι του και να μην εμπιστευθεί τις οδηγίες του νεαρού πουλέν ενός άλλου παράξενου και μυστήριου τύπου ο οποίος χάθηκε στο δάσος της δυστοπίας του. Τα τελευταία νέα ήθελαν τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα. Έτσι κι αλλιώς ο καθηγητής Τσιόδρας είχε επιδείξει διαχρονικά το ταμπεραμέντο του να εμφανίζεται ταυτόχρονα με τους ιούς και να πέφτει στη συνέχεια σε χειμερία νάρκη.

Πριν αναζητήσουμε στο δάσος της δυστοπίας τον καθηγητή Τσιόδρα ας σκύψουμε στο προσκεφάλι του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο Γιώργος αυτή τη φορά σκέφτηκε τα αυτονόητα. Έκανε δλδ τις εξής σκέψεις. Εμπιστεύθηκα τον Μαγιορκίνη και τον Βασιλακόπουλο που διόρισε η Τράπεζα Πειραιώς στην Εντατική του Ερρίκος Ντυνάν (ταλαίπωρε Ερρίκε) μία φορά και πήγα και τρυπήθηκα. Εμπιστεύθηκα τον Μαγιορκίνη δεύτερη φορά και πήγα και τρυπήθηκα. Εμπιστεύθηκα τον Μαγιορκίνη τρίτη φορά και πήγα και τρυπήθηκα. Εμπιστεύθηκα τον Μαγιορκίνη 4η φορά και πήγα και τρυπήθηκα. Εμπιστεύθηκα τον Μαγιορκίνη 5η φορά και πήγα και τρυπήθηκα. Και αφού τρυπήθηκα 5 φορές στη συνέχεια νόσησα και χρειάστηκε να νοσηλευτώ 6 μέρες στο Σισμανόγλειο.

Πέρασαν 14 μέρες και εξακολουθώ να βγαίνω θετικός. Τι δεν έκανα καλά, αναρωτιέται πλέον ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος έδειξε τυφλή εμπιστοσύνη στην επιστήμη παρότι η δημοσιογραφία που υπηρετεί είναι εξίσου πόρνη με την επιστήμη εξαιτίας των λειτουργών της μεν και της δε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης λοιπόν εμπιστεύθηκε την επιστήμη. Δεν είναι ο μόνος. Σχεδόν το 70% των ανθρώπων του παγκόσμιου πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστο ένα τρύπημα. Η λιγότερο εμβολιασμένη ήπειρος και με ελάχιστα ποσοστά θανάτου από COVID είναι η Αφρική. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι εδώ αναγνώρισαν με το καλημέρα τα πρόσωπα του θανάτου. Οι ίδιοι είχαν υποστεί άλλωστε τόσες εργαστηριακές πανδημίες (μαζί και φυσικές), είχαν υποστεί τόσα θανάσιμα εμβόλια ώστε αυτή τη φορά διέκριναν με το καλημέρα τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης λοιπόν αναρωτιέται ο άνθρωπος εάν θα μπορέσει να ξαναδεί στη ζωή του το αγαπημένο του χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας το Bansco, η θα πάει σαν το σκυλί στ΄αμπέλι της επιστήμης και της δημοσιογραφίας. Υπήρξαν πολλοί έγκριτοι δημοσιογράφοι σ΄αυτή την πανδημία που έδειξαν ζηλευτή προθυμία να υπηρετήσουν τον εμβολιαστικό ναζισμό, ξυπνώντας τις ιστορικές μνήμες που θέλουν την Ελένη Βλάχου της Καθημερινής να μεταδίδει, σαγηνευμένη από τον Γκαίμπελς και τον Χίτλερ, τις ανταποκρίσεις-ύμνους από τους Ολυμπιακούς του Βερολίνου που οργάνωσε η ναζιστική κυβέρνηση.

Παρότι τα πρωινάδικα που υπηρέτησε σχεδόν σε όλη του τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης δεν διαφέρουν από τα νυχτερινά σκυλάδικα στο τέλος της μέρας μόνο συμπάθεια και θλίψη μπορείς να αισθανθείς για τους Καμπουράκηδες καθώς βουτηγμένοι στην άγνοια, τη μαλθακότητα και τη τηλεοπτική ευκολία ισοπέδωσαν ακόμη και τα 5 βασικά ερωτήματα της δουλειάς τους, της δημοσιογραφίας και μεταβλήθηκαν σε κλόουν της τρομοπροπαγάνδας. Θύτες και θύματα ταυτόχρονα.

Τι, ποιος, πως, που, πότε, γιατί. 

Και στη περίπτωση της πανδημίας υπήρχαν βασικά αναπάντητα ερωτήματα. Για εμάς εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι το βασικό ερώτημα που μας απασχόλησε με το καλημέρα ήταν η προέλευση της πανδημίας. Και καθώς αναζητούσαμε με το ακλημέρα τη προέλευση της πανδημίας πέσαμε πάνω σε 5 ελληνικά ονόματα που περιέργως ακούσια ή εκούσια συμμετείχαν στη συγκάλυψη της εργαστηριακής πανδημίας.

Tης πανδημίας που προκάλεσε ένας ιός που τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα (που πλέον γίνονται όλο και πιο φανερά) εκτόξευσαν κατά της ανθρωπότητας με απώτερους στόχους τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού με ακόμη πιο νέα εργαλεία που φιλοδοξούν να βάλουν στο παιγνίδι όπως οι ψηφιακές ταυτότητες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τις αστυνομικές και είναι εμπνευσμένες από την “εργαλειοθήκη” του Όργουελ.

Αυτά τα 5 ονόματα είναι οι καθηγητές Σωτήρης Τσιόδρας, Γκίκας Μαγιορκίνης, Ευαγγελία Κωστάκη, Δημήτρης Παρασκευής, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Οι ανωτέρω επιστήμονες εντελώς αυθόρμητα και πριν καν ο ιός ανακηρυχθεί πανδημία έσπευσαν και εκπόνησαν μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός που ξεκίνησε από τη Wuhan της Κίνας με το εκεί καθεστώς να καθυστερεί προκλητικά να ανακοινώσει τους πρώτους ασθενείς, ήταν φυσικής προελεύσεως.

Πότε εκπόνησαν τη μελέτη τους; Τον Ιανουάριο του 2020! Κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες η μελέτη Τσιόδρα και των υπολοίπων βρέθηκε στα χέρια του διαβόητου Peter Daszak ο οποίος σε συνεργασία με το εργαστήριο της Wuhan δεν έκανε τίποτε άλλο από το να προσπαθεί να κατασκευάσει αερομεταφερόμενους ιούς μέσα από τη διαδικασία gain of function.

Ο Daszak χρησιμοποίησε τη μελέτη Τσιόδρα ως μία από τις 8 παραπομπές που συνόδευαν την πληρωμένη επιστολή του στο επιστημονικό The Lancet με την οποία εξοβέλιζε ως θεωρία συνωμοσίας κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού η οποία ήταν προφανής όπως άλλωστε απέδειξε και η μελέτη του επιφανούς Εβραίου καθηγητή Jeffrey Sachs ο οποίος χαρακτήρισε τον ιό COVID βιολογικό όπλο.

Πως έφτασε η μελέτη Τσιόδρα στον καθηγητή Daszak θα σας είναι πιο εύκολο να βρίσκετε το νήμα του μυστηρίου εάν googlaρετε τον όρο EVENT 201 για να διαπιστώστε μία από τις 100 συμπτώσεις της planδημίας COVID-19. Στις 18 Οκτωβρίου 2019 και ενώ είχε προηγηθεί ένα καλοκαίρι στη διάρκεια του οποίου εντελώς συμπτωματικά ο ΠΟΥ, η E.E. και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς πραγματοποίησαν τουλάχιστο 3 διεθνή συνέδρια με στόχο την προώθηση των εμβολίων, δείτε ποιοι διοργάνωσαν την δήθεν Άσκηση Πανδημίας με το τίτλο EVENT 201.

Κι ενώ το κύριο μέλημα της ανθρωπότητας θα έπρεπε να είναι ποιοι έδωσαν την εντολή να κατασκευαστεί και να πεταχθεί ο ιός εναντίον της ανθρωπότητας και γιατί χωρίς να απαντηθεί αυτό το ερώτημα θα κατασκευάζουν διαρκώς νέους ιούς ώσπου να πετύχουν το στόχο τους, άνθρωποι σαν τις εγχώριες τηλεπερσόνες δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά να συμμετέχουν ως προπαγανδιστές ενός εγκλήματος κατά της (δίχως ιστορική μνήμη) ανθρωπότητας.

Την ώρα λοιπόν που εγχώριες και ξένες τηλεπερσόνες έλεγαν ότι ήθελαν να χωρέψουν από τη χαρά τους επειδή τα υπ. Υγείας συντονισμένα από έβγαζαν προς τα έξω τρομακτικούς αριθμούς ανεμβολίαστων οι οποίοι υποτίθεται ότι πέθαιναν από COVID και όχι από άλλες ασθένειες η ευθανασίες και βασανιστήρια ώστε να υπηρετηθεί αποτελεσματικά η προπαγάνδα του τρόμου, ο διαβόητος Peter Daszak μπλόκαρε στο προφίλ του στο Twitter το Κουρδιστό Πορτοκάλι.

 

Mόνο που σχεδόν τα καθημερινά πλέον τα ντοκουμέντα που δείχνουν την εργαστηριακή φύση του ιού σε συνδυασμό με τους χιλιάδες ανθρώπους που πεθαίνουν ξαφνικά εκεί έξω οφείλουν τουλάχιστο να ξυπνούν ερωτηματικά για την πανδημία και το που στοχεύουν οι εμπνευστές της.

Μέρες που είναι βρείτε χρόνο να δείτε αυτό εδώ το VIDEO και θα καταλάβετε τους σχεδιασμούς των εμπνευστών ενός κόσμου στον οποίο δεν θα υπάρχουν άνθρωποι αλλά οντότητες που θα μοιάζουν εμφανιασιακά με τους ανθρώπους τόσο όσο ο σημερινός άνθρωπος με τους Nεάντερταλ σύμφωνα με τον Harari.

Πότε θα συμβεί αυτή η τόσο τρομακτική αλλαγή; Μόλις σε έναν αιώνα, σύμφωνα με τον νεαρό ιστορικό. Γιατί όχι;

Ο Γιώργος Παπαδάκης με 5 δόσεις Pfizer έχει βάλει ήδη μέσα του 150 μικρογραμμάρια τροποποιημένων νουκλεοσιδίων-ενώ το εμβόλιο της Moderna περιέχει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα.

Όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί οι καλοί καιροί κάνουν μαλθακούς ανθρώπους, οι δύσκολοι καιροί κάνουν δυνατούς ανθρώπους.

Όπως έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη στη διάρκεια αυτών των ετών, το ποια ΜΜΕ εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας θα μπορούσε να αναδειχθεί σε κρίσιμο παράγοντα επιβίωσης σε ένα κόσμο που κάποιοι εκεί έξω δεν μας θέλουν ζωντανούς, ειδικά σε μία χώρα με 400 δις χρέος που γίνεται διαρκώς όλο και πιο θανάσιμα ατίθασο.

Το ίδιο συμβαίνει και με το παγκόσμιο χρέος.

Καθίστε τώρα ακόμη πιο αναπαυτικά και διαβάστε ΕΔΩ τι συμβαίνει στον πλανήτη.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK