kourdistoportocali.comNews DeskΗΠΑ-PROJECT VERITAS> Ιατρικό προσωπικό παραδέχεται λάθος αραίωση στη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer [VIDEO]

Breaking news

ΗΠΑ-PROJECT VERITAS> Ιατρικό προσωπικό παραδέχεται λάθος αραίωση στη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer [VIDEO]

Η Pfizer, το CDC και η FDA είναι όλα πολύ ξεκάθαρα: το εμβόλιο COVID-19 θα πρέπει να χορηγείται μόνο με το κατάλληλο αλατούχο διάλυμα. ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται βακτηριοστατικό νερό.

To Project Veritas, o δημοσιογραφικός οργανισμός που αποκάλυψε τα email συγκάλυψης της εργαστηριακής φύσης του ιού SARS-COV2, έρχεται με μία νέα αποκάλυψη να επισημάνει έναν άγνωστο στο κοινό κίνδυνο του εμβολιασμού που προκαλείται από την ακατάλληλη ανάμειξη και χορήγηση του παιδικού εμβολίου Pfizer με λάθος αραιωτικό (βακτηριοστατικό νερό), έλλειψη κατάλληλης εκπαίδευσης, έλλειψη αναφοράς περιστατικών.

Ο ιατρικός επόπτης παραδέχεται ότι «μερικοί άνθρωποι έκαναν λάθος».

Το νοσηλευτικό προσωπικό είπε στο «YouTube it» όταν ρωτούσε πώς να αναμίξει το εμβόλιο για τον COVID-19.

Νοσηλευτικό προσωπικό στο βίντεο: «Λάθος μείγμα θα μπορούσε να ακυρώσει [την προστασία του εμβολίου] ή να έχει δυσμενείς επιπτώσεις».

Μια παιδιατρική νοσοκόμα ήρθε στο Project Veritas για να αποκαλύψει τον συμβεβλημένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης στη Νέα Υόρκη, τη DocGo και τη θυγατρική τους Ambulnz, που μπορεί να έχουν θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια χιλιάδων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών, μέσω της αμελούς χορήγησης του εμβολίου για τον COVID-19.

Ηχογραφήσεις από τον πληροφοριοδότη δείχνουν ότι συνάδελφοι του ιατρικού προσωπικού αναγνωρίζουν λάθη ακατάλληλης ανάμειξης και χορήγησης του παιδικού εμβολίου Pfizer με λάθος αραιωτικό (βακτηριοστατικό νερό), έλλειψη κατάλληλης εκπαίδευσης, έλλειψη αναφοράς περιστατικών.

Η Pfizer, το CDC και η FDA είναι όλα πολύ ξεκάθαρα: το εμβόλιο COVID-19 θα πρέπει να χορηγείται μόνο με το κατάλληλο αλατούχο διάλυμα. ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται βακτηριοστατικό νερό.

Το Project Veritas προσέγγισε την Pfizer, πολλούς γιατρούς και επιστήμονες. Κανείς δεν μπόρεσε να δηλώσει με βεβαιότητα ποιες είναι οι δυσμενείς επιπτώσεις στα παιδιά που λαμβάνουν το λάθος μείγμα ή στους ενήλικες που λαμβάνουν υπερβολική δόση με το εμβόλιο COVID-19.

Οι ηχογραφήσεις, οι οποίες προέρχονται από έναν πληροφοριοδότη που απασχολείται μέσω του DocGo/Ambulnz, δείχνουν νοσοκόμες και λοιπό προσωπικό να παραδέχονται ότι ανέμιξαν ακατάλληλα το εμβόλιο COVID-19 με βακτηριοστατικό νερό αντί για αλατούχο διάλυμα.

Η Pfizer, το CDC και η FDA δίνουν σαφείς οδηγίες σχετικά με τα αραιωτικά λέγοντας ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται βακτηριοστατικό νερό.

Ωστόσο, ηχογραφήσεις και βίντεο δείχνουν ότι οι νοσοκόμες παραδέχονται ότι το λανθασμένο μείγμα «θα μπορούσε να ακυρώσει [την προστασία του εμβολίου] ή να έχει δυσμενείς επιπτώσεις». Δεν είναι σαφές εάν οι ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων των γονέων των παιδιών που εμβολιάστηκαν, ενημερώθηκαν ποτέ, παρά το γεγονός ότι οι επόπτες της εταιρείας φαίνεται να γνωρίζουν το πρόβλημα. Σύμφωνα με το νοσηλευτικό προσωπικό, δεν υποβλήθηκαν αναφορές για περιστατικά.

Ο πιθανός κίνδυνος για τα παιδιά που έλαβαν το λανθασμένο μείγμα ήταν τόσο σημαντικός που μια νοσοκόμα με DocGo/Ambulnz είπε ότι ένιωθε υποχρεωμένη να απευθυνθεί στο Project Veritas. «Αυτά είναι μικρά παιδιά, αυτά είναι μωρά», είπε ο πληροφοριοδότης κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικής συνέντευξης με τον ιδρυτή του Project Veritas, James O’Keefe.

Ο Guy Banks, ένας επόπτης του DocGo/Ambulnz ακούγεται να προσπαθεί να καθοδηγήσει το προσωπικό σχετικά με τον σωστό εμβολιασμό των ασθενών μέσω τηλεφώνου. «Βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό, γιατί μερικοί άνθρωποι έκαναν το λάθος», ακούγεται να λέει ο Banks, αναφερόμενος στα αραιωτικά που συνδυάζονται με τα εμβόλια για τον COVID-19.

Οι αποκαλύψεις του πληροφοριοδότη για την έλλειψη εκπαίδευσης είναι εκπληκτική. «Την πρώτη μου μέρα δεν υπήρχαν οδηγίες για την ανάμειξη του εμβολίου. Κάλεσα τον επόπτη και ρώτησα, «πώς μπορώ να αραιώσω αυτό το εμβόλιο;» Μου είπε δες στο «YouTube».

Η σωστή συνεχής εκπαίδευση είναι υποχρεωτική τυπική διαδικασία λειτουργίας στον ιατρικό τομέα. Το Project Veritas επικοινώνησε με το DocGo για σχολιασμό και μίλησε με τον Πρόεδρο Anthony Capone, ο οποίος μίλησε για την εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού της DocGo και αρνήθηκε την πιθανότητα οι ασθενείς να έλαβαν λάθος μείγμα εμβολίων. «Δεν έχουμε καμία περίπτωση στην ιστορία της εταιρείας όπου χρησιμοποιήθηκε βακτηριοστατικό νερό για την αραίωση του εμβολίου», είπε ο Capone. Πρόσθεσε ότι το βίντεο θα μπορούσε να περιγράφει «λάθος πράγματα που τραβήχτηκαν από τα ράφια», αλλά τελικά αντικαταστάθηκαν πριν από τη χορήγηση των εμβολίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
[EVENT 201] ΝEW YORK, OCTOBER 18, 2019> Oι διαβολικές συμπτώσεις μίας Άσκησης Πανδημίας με τη Πραγματική Πανδημία!
H Ιστορία επαναλαμβάνεται είτε σαν φάρσα, είτε σαν τραγωδία ενώ εσύ ανεβάζεις insta stories
Σ’ αυτή τη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία λογική, καμία αισθητική, απουσιάζουν ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια. Πως μπορούν οι 3 πρώην να το κάνουν στον εαυτό τους όλο αυτό;
Όταν  η Βίβλος του Συντηρητικού Κόσμου, ο The Spectator και η Βίβλος του Ιατρικού Κόσμου, το The British Medical Journal, σημαίνουν συναγερμό κάτι συμβαίνει εκεί έξω…