kourdistoportocali.comNews DeskΙδού γιατί ο Κασσελάκης είναι 100% Μητσοτάκης, 100% αντισημίτης και η Ελλάδα Βanana Republic. Ουδεμία σχέση με το Ισραήλ

Breaking News

Ιδού γιατί ο Κασσελάκης είναι 100% Μητσοτάκης, 100% αντισημίτης και η Ελλάδα Βanana Republic. Ουδεμία σχέση με το Ισραήλ

Τα 7 προτάγματα της κοινής Ατζέντας ελέγχου και μείωσης του δυτικού πληθυσμού

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον πολλοί εκεί έξω αναμένουν την αντίδραση της Ισραηλινής κυβέρνησης μετά την άθλια επίθεση που δέχθηκε από το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ καθώς ένα εξέχων μέλος του, ο ηγέτης της πλειοψηφίας Chuck Schumer, αντιμετωπίζοντας το Ισραήλ ως μπανανία ζήτησε εκλογές για να φύγει ο Netanyahu.

Βy Pendulum

Προφανώς το deep state μπέρδεψε την Ελλάδα με το Ισραήλ-θα δείτε γιατί στη συνέχεια.

Πάμε όμως τώρα στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις Schumer στο Ισραήλ.

Το Ισραήλ αναμένει από τον ηγέτη της πλειοψηφίας στη Γερουσία των ΗΠΑ, Chuck Schumer, να «αποφύγει να υπονομεύσει την ισραηλινή κυβέρνηση», ανέφερε σε δήλωση της η παράταξη Likud του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu.

Αντιδρώντας στην ομιλία του Schumer, στην οποία κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Netanyahu ότι είναι εμπόδιο για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και ζήτησε εκλογές στο Ισραήλ, το Likud έγραψε ότι «το Ισραήλ δεν είναι μια δημοκρατία της μπανάνας, αλλά μια δημοκρατία περήφανη για την επιλογή του στον πρωθυπουργό Netanyahu…”

Ο πρώην πρωθυπουργός Naftali Bennett δημοσίευσε επίσης μια δήλωση σχετικά με την ομιλία του αρχηγού της πλειοψηφίας στη Γερουσία, δηλώνοντας ότι «αντιτίθεται σθεναρά στην εξωτερική πολιτική παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις του Ισραήλ.

«Είμαστε ένα ανεξάρτητο έθνος, όχι μια δημοκρατία της μπανάνας-“We are an independent nation, not a banana republic” , έγραψε ο Bennett. «Με την απειλή της τρομοκρατίας στο δρόμο της προς τη Δύση, θα ήταν καλύτερο εάν η διεθνής κοινότητα βοηθούσε το Ισραήλ στον δίκαιο πόλεμο του, προστατεύοντας έτσι και τις χώρες του».

Ο Benny Gantz πρόσθεσε αργότερα «Το Ισραήλ είναι μια ισχυρή δημοκρατία και μόνο οι πολίτες του θα καθορίσουν την ηγεσία και το μέλλον του».

Πάμε τώρα να δούμε τι εστί Βanana Republic. Δηλαδή Ελληνική Δημοκρατία.

Με νωπή την δημοσκόπηση του STAR, ή οποία εμφανίζει την ΝΔ να προηγείται με 20 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ακόμη πιο προφανής, χυδαία και ξεδιάντροπη η “λειτουργία” της εγχώριας δημοκρατίας.

Έχουμε λοιπόν έναν ηγέτη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο οποίος είναι 100% Μητσοτάκης. Ακριβώς, ο Κασσελάκης είναι 100% Μητσοτάκης.

Οι οξυδερκείς βρεφοποιημένοι πολίτες δεν πρέπει να διατηρούν ουδεμία αμφβολία για την εγχώρια Banana Republic.

Γύρευε πόσες τελετές ανθρωποθυσίας- υποταγής και προθυμίας στην Ατζέντα- θα λάβουν χώρα και με πρωθυπουργό τον Κασσελάκη, πόσα τρένα θα συγκρουστούν-(Τέμπη), πόσα αεροπλάνα θα πέσουν, πόσες εργαστηριακές πυρκαγιές (Μάτι, Εύβοια, Αλεξανδρούπολη, κλπ), για τις ανάγκες του αφηγήματος της Κλιματικής Κρίσης, θα ξεσπάσουν (πόσα πρόστιμα θα επιβληθούν στους πυροσβέστες που θα επιχειρήσουν να τις σβήσουν), πόσες εργαστηριακές πλημμύρες (Θεσσαλία) επίσης για τις ανάγκες του αφηγήματος της Κλιματικής Κρίσης, θα προκληθούν. Οπότε ως οξυδερκείς βρεφοποιημένοι ψηφοφόροι θα πρέπει να σκεφτούμε εάν αξίζει το κόπο να πάρουμε εκ νέου το ρίσκο νέων καταστροφών-ανθρωποθυσιών ως ένδειξη πίστης στην Ατζέντα και από μέρους του Κασσελάκη.

Ιδού γιατί>

Τόσο ο Μητσοτάκης όσο και ο Κασσελάκης είναι puppets της μεγάλης επαναφοράς, της Ατζέντας 2030 ελέγχου και μείωσης του δυτικού πληθυσμού-δλδ του θανάτου μας εξαιτίας του σκασίματος της φούσκαςτου παγκοσμίου χρέους στο οποίο συνδιαχειριστές είναι 3 εταιρίες και 2-3 χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί.

ΟΙ 7 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ 100% ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

1.Έχετε ακούσει τον Κασσελάκη να μιλάει για την εργαστηριακή προέλευση της planδημίας COVID-19;

2. Έχετε ακούσει τον Κασσελάκη να μιλάει για τον θανάσιμο όλεθρο των παρ-ενεργειών των εμβολίων ευθανασίας COVID-19; Όχι μόνο δεν βγάζει άχνα ο ίδιος αλλά ανάγκασε (ως Ζωή Λάσκαρη) και τον Φαίδωνα Γεωργίτση-Παύλο Πολάκη να βγάλει το σκασμό την ώρα που 20 εκατομμύρια εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει από τις παρενέργειες των εμβολίων ενώ κορυφαίοι επιστήμονες αναμένουν επέλαση των καρκίνων οι οποίοι ήδη προελαύνουν και μάλιστα στη turbo εκδοχή.

3. Μόλις λίγες ώρες πριν ο Κασσελάκης εμφανίστηκε υπέρ της Πράσινης Ευρώπης δλδ της εργαστηριακής Κλιματικής Κρίσης που φλογίζει επίσης τα σωθικά των Βασίλη Κικίλια, Νίκου Ανδρουλάκη, Μαρίας Σπυράκη, Greta Thunberg, Bill Gates, Κlaus Schwab και των λοιπών επιφανών μελών της elite του deep state η οποία γνώρισε προσφάτως οδυνηρές απώλειες. Ο Κασσελάκης είναι επίσης προφανώς και υπέρ της Προέδρου Ursula των μυστικών συμφωνιών με τον Bourla της Pfizer και η οποία μας προέτρεπε να εμβολιασθούμε για να πεθάνουμε με την ίδια ζέση που το κάνει και ο Joe Biden.

4. O Kασσελάκης εμφανίζεται επίσης λάβρος υπέρ της WOKE ιδεολογίας και των λοιπών εργαλείων που μόνο στόχο έχουν το θανάσιμο πλήγμα στη κοστοβόρα δυτική οικογένεια στην οποία η elite χρεώνει την εκτόξευση του παγκοσμίου χρέους.

Ο Κασσελάκης είναι φτυστό πεκινουά του Klaus. Δείτε τον>

  • Διεκδικούμε την εκπόνηση πλαισίου της ΕΕ για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας σε όλες τις χώρες της ΕΕ.
  • Διεκδικούμε την αναγνώριση του όρου “γυναικοκτονία” στην ΕΕ και στη νομοθεσία των κρατών-μελών και την υιοθέτηση κοινού ορισμού του βιασμού στην ΕΕ.
  • Διεκδικούμε τη διασφάλιση αξιοπρεπούς εργασίας για τις γυναίκες, στοχευμένες πολιτικές για ίσες ευκαιρίες γυναικών και ανδρών, αυξημένες και εγγυημένες συντάξεις για τις γυναίκες.
  • Διεκδικούμε Ευρωπαϊκή Οδηγία για την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας πριν και μετά τον τοκετό, οικογενειακό προγραμματισμό και ελεύθερες, ασφαλείς και νόμιμες αμβλώσεις (φυσικά-ότι σκοτώνει τον δυτικό άνθρωπο πριν έλθει στη ζωή)
  • Τέλος στις διακρίσεις σε βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Πλήρη δικαιώματα στο γάμο και τη γονεϊκότητα για όλους, αναγνώριση των τρανς ταυτοτήτων και διασφάλιση της πρόσβασης σε θεραπείες για την ελεύθερη ανάπτυξή τους σε όλη την ΕΕ. Ορισμό και νομική καταπολέμηση της ρητορικής μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ πολιτών.
  • Διεκδικούμε την υιοθέτηση Ευρωπαϊκής Οδηγίας κατά των διακρίσεων στην εκπαίδευση βάσει του φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου, της εθνικότητας, των θρησκευτικών πεποιθήσεων.

5. Ο Κασσελάκης είναι ακόμη υπέρ της αντικατάστασης των κοστοβόρων δυτικών πληθυσμών με εργαλείο τους μετανάστες εισβολείς.

6. Ο Κασσελάκης για την Ουκρανία> Από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε την παράνομη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, που παραβιάζει το διεθνές και ανθρωπιστικό δίκαιο. Προτείνουμε την ανάληψη από την ΕΕ σοβαρής ειρηνευτικής (!) πρωτοβουλίας για τον τερματισμό της ρωσικής εισβολής και την προώθηση συνομιλιών στη βάση του διεθνούς δικαίου, του σεβασμού της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της Ουκρανίας.

Εδώ ο κ. Κασσελάκης παρέλειψε να ενημερώσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Oυκρανία είναι ένα asset 400 δις ευρώ της BlackRock-ακολουθούν σχετικές εικόνες.

7. Ο Κασσελάκης είναι επίσης λάβρος αντισημίτης παρότι το Ισραήλ αποτελεί τις Θερμοπύλες της Δύσης και μάχεται όχι μόνο για την επιβίωσή του ως κράτους αλλά και για την ύπαρξη της δυτικού πολιτισμού και της Δημοκρατίας πριν καταντήσει τυραννία (το αμέσως επόμενο στάδιο της ελληνικής Μπανανίας)– όπως ακριβώς το deep state έτσι και τα puppets. O Kασσελάκης έχει δηλώσει «Αυτή τη νύχτα στη Γάζα οι άμαχοι ζουν ξανά τη φρίκη και εμείς “νίψαμε τας χείρας μας”. Ημέρα ντροπής για την ελληνική διπλωματία, τον ελληνικό λαό και την Ιστορία του».

-Ο παλαιστινιακός λαός ζει μια νέα τραγωδία με επίκεντρο τη Γάζα. Καταδικάζουμε τη συνεχιζόμενη ισοπέδωση της Λωρίδας της Γάζας από την ισραηλινή κυβέρνηση, που έχει υπερβεί κατά πολύ τα όρια της απάντησης στην τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς τον Οκτώβριο του 2023. Διεκδικούμε από την ΕΕ την ανάληψη άμεσης πρωτοβουλίας σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και τις αραβικές χώρες, για εκεχειρία, ανταλλαγή ομήρων και λύση του Παλαιστινιακού ζητήματος στη βάση των συνόρων του 1967. Για λύση δύο κρατών που συμβιώνουν ειρηνικά, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα της Παλαιστίνης”.

Aυτός είναι ο Κασσελάκης. Σχεδόν 100% Μητσοτάκης. Κι έτσι λειτουργεί η εγχώρια Βanana Republic. Ως εκ τούτου θα συμφωνήσουμε με τους New York Times για την αχρειστία των εκλογών.

Για ποιο λόγο να γίνονται εκλογές σε κράτη βρεφοποιημένων ψηφοφόρων όπως η Ελλάδα των Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη-Σακελλαροπούλου και κυρίως προτεκτοράτο του Κlaus Schwab;

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK