kourdistoportocali.comNews DeskΗ Ομορφιά θα νικήσει τον Όλεθρο;

Βreaking news

Η Ομορφιά θα νικήσει τον Όλεθρο;

Οι καλοί καιροί κάνουν μαλθακούς ανθρώπους, οι κακοί καιροί κάνουν δυνατούς ανθρώπους

Οι καλοί καιροί κάνουν μαλθακούς ανθρώπους, οι κακοί καιροί κάνουν δυνατούς ανθρώπους. Αυτή είναι η Ιστορία της Ανθρωπότητας

Βy Billush

Πρόκειται φυσικά για ένα κοσμικό γεγονός, τον φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στον Αστέρα Βουλιαγμένης, την ίδια στιγμή και για μία ανθρώπινη συνύπαρξη.

Από εκείνες που οι άνθρωποι στερήθηκαν αυτά τα δύο χρόνια επιτρέποντας να τους κυριεύσει ο φόβος μίας πανδημίας που προήλθε από έναν κατασκευασμένο ιό, ο οποίος αφού εξαπολύθηκε εναντίον τους  στη συνέχεια ανέλαβε δράση η επικοινωνιακή προπαγάνδα του τρόμου ώστε να επιβάλλει τα εμβόλια COVID-19 τα οποία δεν έχουν να κάνουν με το κέρδος των φαρμακοβιομηχανιών αλλά με τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού. Αυτό το τελευταίο δυσδιάκριτο αρχικά γίνεται όλο και πιο προφανές ακόμη και σε εκείνους που χωρίς αντίσταση υπέκυψαν στη παγκόσμια-με ελάχιστες εξαιρέσεις-μηντιακή προπαγάνδα.

Εδώ που τα λέμε όμως είναι πραγματική ντροπή για τα 8 δις ανθρώπων να πέφτουν τόσο εύκολα θύματα της γκαιμπελικής προπαγάνδας και να υποκύπτουν αμαχητί. Είναι γεγονός ότι οι εμπνευστές του σχεδίου επεδίωκαν την ολοκληρωτική παράδοση-τον εμβολιασμό ακόμη και της τελευταίας ζώσας ύπαρξης. Και της τελευταίας πυγολαμπίδος. Δεν περίμεναν ότι θα αντισταθεί ηρωικά ένα 30% του παγκόσμιου πληθυσμού ανάμεσα στο οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο το ποσοστό των ανεμβολίαστων στο πληθυσμό της Αφρικής.

Βλέπετε το project το είχαν εκπονήσει 40 και πλέον χρόνια πριν, μάλιστα το είχαν δοκιμάσει με επιτυχία στην διάρκεια της λεγόμενης Ισπανικής γρίπης, έκαναν μία προπόνηση με την γρίπη των χοίρων  (Αβραμόπουλος-Τσιόδρας-Κοντοζαμάνης) και επανήλθαν δριμύτεροι το φθινόπωρο του 2019. Ως έθνος που δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού στο κόσμο, ως η γενέτειρα της φιλοσοφίας, επιφανών ανδρών και γυναικών, το γεγονός ότι το 70% των Ελλήνων εκεί έξω έπεσε θύματα της προπαγάνδας δεν μας περιποιεί τιμή.

Δεν μπορεί να είσαι απόγονος του Αριστοτέλη, του Σωκράτη και του Πλάτωνα και να παρακολουθείς Μήτσο Καμπουράκη, Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκο Ευαγγελάτο, Σία Κοσιώνη και όλα αυτά τα τηλεοπτικά αλλαλάζοντα κύμβαλα που έχουν στην δουλεψή τους οι μηντιάρχες με στόχο να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Μόνο που στη προκειμένη περίπτωση ακόμη και οι οικογένειες των μηντιαρχών έπεσαν θύματα της προπαγάνδας (αλλά και των 8 θανάσιμων αμαρτημάτων) και τρυπήθηκαν 4 και 5 φορές με τα εμβόλια COVID.

Aσυγχώρητος επίσης είναι και ο Εβραικός λαός ο οποίος κι αυτός εμβολιάστηκε σε ποσοστό 70% αρνούμενος να ακούσει επιφανείς Εβραίους ανάμεσά τους κάποιοι από τους οποίους επιβίωσαν από Στρατόπεδα Συγκέντρωσης των Ναζί και οι οποίοι όταν ξεκίνησαν τα lockdowns και οι υποχρεωτικότητες είδαν τα μαύρα σημάδια και προειδοποίησαν για τις ομοιότητες της σημερινής συγκυρίας με την εποχή που ο Ναζισμός ανέτειλε στη Γερμανία.


Τώρα πλέον τα στόματα έχουν ανοίξει για τα καλά. Ολο και πιο πολλοί επιφανείς καθηγητές (και όχι επιπέδου Βασιλακόπουλου) δείχνουν το πρόσωπο του θανάτου που κρύβουν τα εμβόλια COVID αλλά και το σχέδιο στο σύνολό του. Δείχνουν επίσης την εργαστηριακή προέλευση του ιού και την εκτόξευσή του εναντίον της ανθρωπότητας.

Πλέον τα εμβολιαστικά κέντρα σε όλο σχεδόν το δυτικό κόσμο έχουν αδειάσει. Μοναδικές εξαιρέσεις κάτι τυχοδιώκτες πολιτικοί-ανάμεσά τους και δικοί μας-οι οποίοι θέλοντας να εκφράσουν τη πίστη τους και την προθυμία υπακοής στους εμπνευστές του project σπεύδουν να τρυπηθούν δημοσίως 4η και 5η φορά, ικετεύοντας τίτλους ηγεσίας και θώκους από τα γέρικα αφεντικά που είναι αργά να μάθουν νέα κόλπα και εξακολουθούν να κυβερνούν το μαγαζί Ο Κόσμος με τα δοκιμασμένα “ιστορικά” εργαλεία του τρόμου.


Στο μεταξύ έχει γεμίσει ο κόσμος με δειλούς και μαλθακούς οι οποίοι αντί να πολεμήσουν εναποθέτουν τις ελπίδες τους όπου τους είναι πιο βολικό-συνήθως σε θρησκευτικές ηγεσίες όλων των αποχρώσεων-ή σε μία θεία δίκη που θα έλθει να τους σώσει ενώ οι ίδιοι από τις καμπίνες του Τιτανικού θα ανεβάζουν insta stories.

Πιο επικίνδυνοι και από τους ιδιοκτήτες, που αποφάσισαν να εφαρμόσουν τον βίαιο έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού μια και το μαγαζί είχε χρεοκοπήσει, είναι ακριβώς αυτοί. Θυμίζουν εκείνους τους γονείς που φέρνουν παιδιά στο κόσμο και στη συνέχεια τα κάνουν δώρο στις ανθρωποθυσίες των Κιβωτών του Κόσμου. Και όταν οι πάτερ Αντώνιοι σκυλεύουν πάνω τους αυτοί οι γονείς των 19χρονων- που στο μεταξύ τους είχαν παρκάρει στη Κόλαση- θυμούνται να οργιστούν κατά των τεράτων στα οποία είχαν χαρίσει τα παιδιά τους.

Έτσι έχουμε από τη μία μεριά μια χούφτα νοματαίους στους οποίους πραγματικά η ψευδεπίγραφα ανήκει ο κόσμος και από την άλλη περίπου 8 δις ερίφια τα οποία αναπαράγονται απερίσκεπτα και χρεώνουν το μαγαζί.

Πάρτε παράδειγμα την Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει 400 δις χρέος. Εφαγε 3-4 μνημόνια κατακέφαλα και μυαλό δεν έβαλε. Αρα τι απέμεινε πέρα από τη φτωχοποίηση και τη μείωση του πληθυσμού, ειδικά όταν μία χώρα δεν έχει δικό της νόμισμα ως μία ύστατη δικλείδα ασφαλείας; Αυτά τα γράφουμε σχεδόν 3 χρόνια τώρα. Από τον χειμώνα του 2019 καθώς διαπιστώναμε την εργώδη προσπάθεια των εμπλεκόμενων (Κίνα και Δύση) να εξοβελίσουν κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού.


Θα μου πείτε γιατί συνοδεύουμε τις εικόνες που ακολουθούν με αυτή την εισαγωγή αντί να διαβάσετε ένα κείμενο αντίστοιχο με εκείνα της Φαίη Μπέη ή της καλής μας φίλης Χριστίνας Πολίτη;

Απλά γιατί ποντάρουμε ότι η Ομορφιά θα επικρατήσει στο τέλος και γιατί χθες το βράδι (25 Νοεμβρίου 2022) στο ωραίο event του Αστέρα που βρεθήκαμε καλεσμένοι από την Πέννυ και την Έλια τα πιο όμορφα κορίτσια ήταν η Alice (Δικαίου) και οι δύο από τις τρεις κόρες της, η Χριστίνα και η Αλεξία.

 

Για την Alice που κατά τη γνώμη μας (και όχι μόνο τη δική μας όπως βλέπετε σε παλαιότερο άρθρο του Marie Claire) υπήρξε η πιο ωραία Ελληνίδα μοντέλο έχουμε γράψει εδώ και μπορείτε να μπείτε να διαβάσετε για εκείνη και τον κορυφαίο Έλληνα βιολιστή πατέρα της Nίκο Δικαίο.

Τα κορίτσια (η Alice, η Χριστίνα και η Αλεξία συμμετέχουν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 5.30 MM, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και στην αίθουσα Grand Ballroom, στο απογευματινό ΤΣΑΙ που διοργανώνουν «oι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού».

Στη διάρκεια του event  το brand Melitta (Βίκυ Γραμμένου και Μελίνα Βαρώνη) θα παρουσιάσει την Collection Χειμώνας 2022 -2023. Θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική με τον πιανίστα Νίκο Παπαδόγιωργο από το Παρίσι, στο τραγούδι η Μαντώ.

Τα έσοδα θα διατεθούν στις υποτροφίες φοιτητών από την Χίο. Είναι δηλαδή για πραγματικά καλό σκοπό.

         

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK