kourdistoportocali.comNews DeskΗ Νίκη Κεραμέως βγαίνει μπροστά και καλεί τις ηλικίες 12-25 ετών να εμβολιαστούν. Την τιμά η ανάληψη ευθύνης αλλά...

Λεπτό προς λεπτό το παγκόσμιο θρίλερ

Η Νίκη Κεραμέως βγαίνει μπροστά και καλεί τις ηλικίες 12-25 ετών να εμβολιαστούν. Την τιμά η ανάληψη ευθύνης αλλά…

Μελέτη του Johns Hopkins υποστηρίζει ότι τα υγιή παιδιά δεν κινδυνεύουν από COVID

Νίκη Κεραμέως> Εμβολιαζόμαστε – προστατευόμαστε. Πλέον και τα παιδιά μας 12 – 15 ετών μπορούν εύκολα να κλείσουν το ραντεβού τους για εμβολιασμό

Γράφει ο Tony Pauci

Με αυτό το τρόπο η υπ. Παιδείας καλεί μέσα από τα social media τις ηλικίες 12-15 ετών να εμβολιαστούν. Αφού αναγνωρίσουμε στην υπουργό την ευθύτητα και τη τόλμη στην διατύπωση της ξεκάθαρης θέσης της θα σημειώσουμε ότι τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, τα γνωστά CDC αναφέρουν στη σελίδα τους 14 θανάτους παιδιών ως παρενέργειες των εμβολίων ενώ μελέτη ομάδας  ερευνητών του Johns Hopkins  ανέφερε πρόσφατα ότι ανάμεσα σε περίπου 48.000 παιδιών είχαν διαγνωστεί με Covid, βρήκαν μηδενικούς θανάτους COVID μεταξύ υγιών παιδιών.

Επίσης ο κουτοπόνηρος Σύριζα παρότι διά στόματος Τσίπρα έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού (ακόμη και ο οξυδερκής και βαθύς γνώστης των συμπαντικών εξελίξεων και με παγκοσμιοποιημένη γνώση, εκ του Περισσού, Κουτσούμπας υπεραμύνθηκε του εμβολιασμού) περιμένει ένα, δύο, τρεις -πέντε Αλέξης Γρηγορόπουλους των εμβολίων  ώστε να επιχειρήσει εκ νέου ρεσάλτο στη εξουσία ειδικά εάν διαπιστώσει ότι το project δεν πρόκειται να βγει λόγω των μαζικών αντιδράσεων παγκοσμίως. Σ΄αυτό το ενδεχόμενο οι Συριζαίοι πειρατές θα ορμήξουν στη γαλάζια θαλαμηγό και αφού λεηλατήσουν το σκάφος θα επιχειρήσουν αιωνόβια ολική επαναφορά. Βέβαια στο μεταξύ (εάν το project αποτύχει) θα ζήσουμε πρωτοφανείς πολιτικές εξελίξεις ανά τον κόσμο.

Πρόσφατα ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος χαρακτήριζε την απόφαση της υπ. Παιδείας να διαγράψει τα χρέη των των μεγαλόσχημων πανεπιστημιακών προς τα ΑΕΙ!

-Θαυμάστε πως η κ. Κεραμέως κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τον κ. Γαβρόγλου σε ανήθικη συναλλαγή με τους πανεπιστημιακούς.

Το 1997 καθιερώθηκε ότι όσοι καθηγητές ασκούσαν και ελεύθερο επάγγελμα (μηχανικοί, δικηγόροι, γιατροί, κ.λπ.), όφειλαν να αποδίδουν στα πανεπιστήμιά τους ένα ποσοστό των ακαθάριστων εσόδων τους. Πολλοί καθηγητές (οι έξυπνοι) δεν απέδιδαν τα οφειλόμενα στο πανεπιστήμιο, ενώ άλλοι (τα κορόιδα) τα απέδιδαν ανελλιπώς.

Τον Αύγουστο του 2018 ο τότε υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, αντί να τιμωρήσει τους παραβάτες του νόμου καθηγητές, τους χάρισε τα 2/3 της οφειλής τους. Όσοι είχαν πληρώσει (τα κορόιδα) δεν πήραν τίποτε πίσω. Έτσι λειτουργεί το Ελληνικό κράτος και γι’ αυτό, παρά τις εξαγγελίες, δεν προοδεύουμε.

Φαίνεται ότι οι “έξυπνοι” καθηγητές αποθρασύνθηκαν είτε λόγω καύσωνα, είτε λόγω κορονοϊού και κατάφεραν να πείσουν την κ. Κεραμέως να ξεπεράσει σε Γαβρογλισμό τον ίδιο τον κ. Γαβρόγλου. Με τροπολογία η κ. Κεραμέως διέγραψε τα χρέη των πανεπιστημιακών προς τα ΑΕΙ! Αντί να τιμωρήσει παραδειγματικά μερικούς μεγαλόσχημους πανεπιστημιακούς που με τη συμπεριφορά τους διδάσκουν την παρανομία, τους επιβραβεύει.

Λυπάμαι που γράφω αυτές τις γραμμές δυο μέρες μετά τον έπαινο μου για τη μάχη που έδωσε η κ. Κεραμέως για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ). Αλλά η καλλιέργεια πελατειακών σχέσεων με το καθηγητικό κατεστημένο δεν μπορεί να έχει καλή κατάληξη.

Κι εάν για την επιλογή της να εμφανισθεί ως Μαυρογιαλούρος των καθηγητών το τίμημα είναι κριτικές όπως αυτή που διαβάσατε από τον πραγματικό μεταρρυθμιστή Στέφανο Μάνο η απόφασή της να προτρέψει τα παιδιά των ηλικιών 12-15 να εμβολιαστούν και μάλιστα με σχετική ανάρτηση στα social media είναι ανάληψη τεράστιας ευθύνης ειδικά όταν επικρατεί βαριά ομίχλη σε πολλές πτυχές της πανδημίας. Την ίδια στιγμή τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, τα γνωστά CDC αναφέρουν στη σελίδα τους 14 θανάτους παιδιών ως παρενέργειες των εμβολίων.

To CDC διεξήγαγε τη μελέτη αναθεωρώντας αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 16 Ιουλίου 2021.

Από τα 8,9 εκατομμύρια παιδιά που έλαβαν το εμβόλιο έως τις 16 Ιουλίου, το VAERS έλαβε συνολικά 9.246 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών, το 90,7 τοις εκατό των οποίων αποτελούνταν από «μη βλαβερές ανεπιθύμητες ενέργειες».

Οι 397 αναφορές καρδιακής φλεγμονής αποτελούσαν το 4,3 τοις εκατό του συνόλου. Η Συμβουλευτική Επιτροπή του CDC πραγματοποίησε αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους με βάση τα νέα δεδομένα και συνεχίζει να συστήνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε παιδιά άνω των 12 ετών.

Σύμφωνα με την μελέτη 14 παιδιά πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα της Pfizer. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου για έξι περιπτώσεις. Από τα οκτώ άλλα παιδιά τα δύο πέθαναν από ενδοκρανιακή αιμορραγία, δύο πέθαναν από πνευμονική εμβολή, δύο αυτοκτόνησαν, ένας πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια και ένας πέθανε από μια σπάνια πάθηση αίματος.

(CDC reviewed 14 reports of death after vaccination. Among the decedents, four were aged 12–15 years and 10 were aged 16–17 years. All death reports were reviewed by CDC physicians; impressions regarding cause of death were pulmonary embolism (two), suicide (two), intracranial hemorrhage (two), heart failure (one), hemophagocytic lymphohistiocytosis and disseminated Mycobacterium chelonae infection (one), and unknown or pending further records (six).)

Σημειώστε την μελέτη ομάδας  ερευνητών του Johns Hopkins η οποία ανέφερε πρόσφατα ότι αφού μελέτησαν περίπου 48.000 παιδιών, βρήκαν μηδενικούς θανάτους COVID μεταξύ υγιών παιδιών, αλλά τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων (Centers for Disease Control) δεν ενδιαφέρονται.

By Audrey Unverferth
July 21, 2021

Ο Dr. Marty Makary είναι ειδικός στην ιατρική και καθηγητής στη Ιατρική Σχολή Johns Hopkins, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Bloomberg και στη Σχολή Carey Business School. Η ερευνητική του ομάδα «συνεργάστηκε με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό FAIR Health για να αναλύσει περίπου 48.000 παιδιά κάτω των 18 ετών που είχαν διαγνωστεί με Covid σε δεδομένα ασφάλισης υγείας από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2020».

Αφού μελέτησε περιεκτικά δεδομένα για χιλιάδες παιδιά, η ομάδα «βρήκε μηδενικό ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών χωρίς προϋπάρχουσα ιατρική πάθηση όπως η λευχαιμία». Αντί να αναγνωρίσει αυτήν την επιστημονική πραγματικότητα, ο Makary λέει ότι το CDC συνεχίζει να χρησιμοποιεί «αστεία στοιχεία» για να ωθήσει το εμβόλιο COVID στα παιδιά.

Όπως σημείωσε ο Makary στο Wall Street Journal, οι επιπτώσεις της έρευνας της ομάδας του είναι τεράστιες. «[Εάν η έρευνά μας] ισχύει, έχει σημαντικές επιπτώσεις για υγιή παιδιά για το εάν χρειάζονται δύο δόσεις εμβολίου», λέει ο Makary.

Σε τελική ανάλυση, «Η Εθνική Ένωση Εκπαίδευσης [National Education Association] συζητά αν θα παροτρύνει τα σχολεία να απαιτήσουν εμβολιασμό πριν επιστρέψουν στο σχολείο αυτοπροσώπως. Πώς μπορούν αυτοί ή όλοι να συζητήσουν το ζήτημα χωρίς τα σωστά δεδομένα; ​​”

Η ερώτηση του Makary είναι προφανής, αλλά όχι λιγότερο επίκαιρη. Ο Makary λέει ότι οι διογκωμένοι αριθμοί θανάτου COVID συνεχίζουν να διορθώνονται και να «αναθεωρούνται προς τα κάτω».

Ωστόσο, αντί να καταπολεμήσει τη θεσμική δυσπιστία με επιστημονικά δεδομένα και συζητήσεις, ο Makary λέει ότι το CDC αποφεύγει τη διαφάνεια και την αυστηρή έρευνα. O Makary επέκρινε το CDC υποστηρίζοντας ότι «φουσκώνει τους νοσοκομειακούς και θανάτους από Covid και δεν εξετάζει εάν πρέπει να γίνει ο εμβολιασμός των νέων». Σύμφωνα με τον Makary αυτό το πρόβλημα είναι συστημικό.

Υποστηρίζει ότι «ένας τεράστιος αριθμός κυβερνητικών πολιτικών οδηγιών και ιδιωτικών πολιτικών όσο αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών εξαρτώνται από ένα αμφισβητήσιμο σημείο δεδομένων. Το CDC ισχυρίζεται ότι 335 παιδιά κάτω των 18 ετών πέθαναν με διάγνωση COVID στο αρχείο τους. Ωστόσο, ο Makary αναφέρει ότι, “το CDC, το οποίο απασχολεί 21.000 υπαλλήλους, δεν έχει ερευνήσει κανένα θάνατο για να μάθει αν ο Covid-19 τον προκάλεσε ή αν αφορούσε προϋπάρχουσα ιατρική πάθηση.”

«Χωρίς αυτά τα δεδομένα, η Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης του CDC [CDC Advisory Committee on Immunization Practices] αποφάσισε τον Μάιο ότι τα οφέλη του εμβολιασμού δύο δόσεων υπερτερούν των κινδύνων για όλα τα παιδιά 12 έως 15 ετών», σημειώνει ο Makary.

«Έχω γράψει εκατοντάδες ιατρικές μελέτες με κριτές, και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν συντάκτη περιοδικών που θα αποδεχόταν τον ισχυρισμό ότι 335 θάνατοι προήλθαν από ιό χωρίς δεδομένα για να δείξουν εάν ο ιός ήταν τυχαίος ή αιτιώδης και χωρίς ανάλυση σχετικών παράγοντων κινδύνου όπως η παχυσαρκία. “

Σύμφωνα με τον Μάκαρι, το CDC αψηφά τους κανόνες ιατρικής έρευνας, διαδίδοντας έναν «αστείο» ισχυρισμό χωρίς επαρκή έρευνα ή διαφάνεια. Και αυτό δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Ο Makary δείχνει ότι είναι μέρος ενός μοτίβου.

Ο διευθυντής του CDC Rochelle Walensky ισχυρίζεται ότι 200 ​​νοσηλεία παιδιών και ένας θάνατος μπορεί να αποφευχθεί για τέσσερις μήνες εάν εμβολιαστούν ένα εκατομμύριο έφηβοι. Ο Makary δεν πείστηκε. Λέει ότι η έκθεση Covid για εφηβική νοσηλεία του CDC, όπως και ο αριθμός των θανάτων της, δεν διακρίνει στον ιστότοπο εάν ένα παιδί νοσηλεύεται για τον Covid ή με τον Covid.”

Αυτό είναι ένα πρόβλημα, επειδή υπάρχει μια προφανής διαφορά μεταξύ αυτών των κατηγοριών ασθενών. Τα νοσοκομεία συχνά εξετάζουν τους ασθενείς για COVID ως θέμα ρουτίνας, ακόμη και αν δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι έχουν μολυνθεί από τον ιό. Για τις μετρήσεις του Walensky, ο Makary υποστηρίζει: «Ένα ασυμπτωματικό παιδί που έχει θετικά αποτελέσματα μετά από τραυματισμό σε ατύχημα με ποδήλατο θα θεωρηθεί ως« Covid νοσηλεία ».”

Ο Makary λέει ότι οι αναξιόπιστες αναφορές του CDC δεν σταματούν εκεί. Προσθέτει ότι, “Το CDC μπορεί επίσης να καταγράφει [-] δεδομένα σχετικά με τις επιπλοκές του εμβολίου.” Το CDC βασίζει την ανάλυση κινδύνου-οφέλους για τον εμβολιασμό όλων των παιδιών σε ποσοστά επιπλοκών από τη βάση δεδομένων του Συστήματος Αναφορών Ανεπιθύμητων Εμβολίων (Vaers). Ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι αυτή η βάση δεδομένων αποτελείται από αυτοαναφερόμενα, ανεπεξέργαστα δεδομένα που «δεν έχουν επαληθευτεί και πιθανώς υποεπιβάλλουν ανεπιθύμητα συμβάντα».

Όλα αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των ελλείψεων στα δεδομένα και την ανάλυση του CDC, λέει ο ερευνητής. “Μέχρι σήμερα, το CDC εξακολουθεί να μην τεκμηριώνει καθημερινά νέες νοσηλείες για ασθένεια COVID. Αντ ‘αυτού, αναφέρει το διογκωμένο ποσοστό νοσηλείας για κάθε ασθενή που έχει θετικά αποτελέσματα για τον ιό. Και ενώ το CDC ωθεί το εμβόλιο στους Αμερικανούς, ο Makary λέει ότι ο οργανισμός φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται να ανακαλύψει ποσοστά φυσικής ανοσίας.

-Αντί να επιδιώκουν τη διαφάνεια, το CDC και άλλες μεγάλες οντότητες αποφεύγουν την επιστημονική έρευνα και φιμώνουν εκείνους που τολμούν να υποβάλουν ενοχλητικές ερωτήσεις: Ο επιδημιολόγος του Χάρβαρντ Martin Kulldorff μου είπε ότι απομακρύνθηκε από την ομάδα εργασίας της συμβουλευτικής επιτροπής για την ασφάλεια των εμβολίων Covid αφού εξέφρασε μια διαφορετική γνώμη », σημειώνει ο Μάκαρι.

Το CDC και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. που εγκρίνει τα εμβόλια απασχολούν 39.000 άτομα, αλλά κρίσιμα επιστημονικά δεδομένα εξακολουθούν να αποσιωπούνται και να μην λαμβάνονται υπόψη, σημειώνει ο Makary. Προτιμούν να βασίζονται σε «μη επαληθευμένα δεδομένα», «Το CDC ή η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων πρέπει να αναθέσουν ταχέως στους γιατρούς να ερευνήσουν κάθε μία από τις χιλιάδες επιπλοκές εμβολίου που αναφέρθηκαν στον Vaers». Σύμφωνα με τα ευρήματα του Makary, ο οργανισμός θα πρέπει επίσης να επανεκτιμήσει τους ισχυρισμούς του σχετικά με τη θνησιμότητα και τη νοσηλεία παιδιών.

Το CDC δεν είναι η μόνη οντότητα της οποίας τα δόγματα αναιρούνται από αυτά τα ευρήματα. Ενώ η ομάδα του Makary κατέγραψε μηδενικούς θανάτους COVID για υγιή παιδιά, τα παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα εξακολουθούν να υποφέρουν από δρακόντειες εντολές μάσκας και άλλους περιορισμούς που επιβάλλονται με βάση την πεποίθηση ότι το COVID είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τα παιδιά.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Η κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet για την Εργαστηριακή προέλευση του ιού και οι ποινικές ευθύνες ενός πιθανού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας
Aμηχανία στο Ισραήλ που έχει εμβολιάσει ήδη 3 εκατ. με 3η δόση μετά την απόφαση της Αμερικανικής FDA να μην εγκρίνει τη μαζική χορήγησή της
Ο θρυλικός επενδυτής Jim Rogers προειδοποιεί για το μεγάλο ΜΠΑΜ που έρχεται
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Από την επόμενη εβδομάδα στους ασθενείς το κοκτέιλ αντισωμάτων Ronapreve
Πως έγινε η επιλογή των παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών που λαμβάνουν μέρος στις κλινικές έρευνες των εμβολίων της Pfizer
Ξαφνικά στη κόψη του ξυραφιού ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός για την 3η δόση. Δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του
Μεγάλη δικαίωση του George Soros για το Κινέζικο κράχ
Aμήχανος τώρα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ καλεί ΗΠΑ και Ευρώπη να θεωρήσουν ανεμβολίαστους όσους δεν έχουν κάνει την 3η δόση, 6 μήνες μετά τη 2η!
Εμβόλιο Pfizer> Mεγαλώνει γερά παιδιά
ΣΟΚ στο Ισραήλ> Ο 49χρονος δημοφιλής προπονητής μπάσκετ Arik Alfasi πέθανε από COVID-19 παρότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές, ήταν αθλητικός χωρίς νοσήματα
ΕΚΤΑΚΤΟ-ΒΟΜΒΑ> Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ αρνήθηκε τη μαζική χορήγηση της 3ης δόσης!