kourdistoportocali.comNews Desk-H ζωή του 21χρονου γιου μου δεν θα είναι ποτέ ίδια μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Moderna λέει ο Timothy Harrington

Tι συνέβη

-H ζωή του 21χρονου γιου μου δεν θα είναι ποτέ ίδια μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Moderna λέει ο Timothy Harrington

Ο 21χρονος Justin Harrington υπέστη σοβαρή καρδιακή φλεγμονή μετά το εμβόλιο της Moderna

Ένας 21χρονος μαθητής στο New Jersey, ο Justin Harrington υπέστη σοβαρή καρδιακή φλεγμονή αφού έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για COVID-19 της Moderna. Ο Justin Harrington, από τον οποίο το σχολείο ζήτησε να κάνει το εμβόλιο ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα το φθινόπωρο, παρουσίασε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη και στη συνέχεια καρδιακό άλγος εντός οκτώ έως 12 ωρών από τη λήψη του εμβολίου.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Defender, ο πατέρας του Justin, Timothy Harrington, είπε ότι ο γιος του αισθάνθηκε διαφορετικά μετά το δεύτερο εμβόλιο. «Κάθε φορά που η καρδιά του χτυπούσε ένιωθε πίεση και έναν πόνο χαμηλά στους δύο ώμους».

Ο Harrington, είπε ότι ο γιος του, ο οποίος δεν έχει υποκείμενα νοσήματα, δεν παρουσίασε καρδιακό πόνο με την πρώτη δόση του εμβολίου.

Στις 24 Μαΐου, δύο ημέρες μετά τη λήψη του δεύτερου εμβολίου, ο πατέρας του τον έβαλε στη ΜΕΘ  στο Morristown Memorial Hospital, επειδή τα συμπτώματα είχαν επιδεινωθεί.

«Οι γιατροί αρχικά δεν το συνέδεαν με το εμβόλιο έως ότου ενημέρωσα τους γιατρούς ότι ο γιος μου μόλις έλαβε το εμβόλιο και μοιράστηκα μαζί τους τις πληροφορίες που βρήκα σχετικά με τη μυοκαρδίτιδα», δήλωσε ο Harrington. “Δεν πίστευα ότι οι γιατροί ήταν ανόητοι, αλλά μερικές φορές οι γιατροί βλέπουν με τα blinders.”

Οι γιατροί έλεγξαν τα επίπεδα αίματος του Justin, τα οποία έδειξαν υψηλούς αριθμούς πρωτεϊνών. Οι μη φυσιολογικές σαρώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός EKG, οδήγησαν σε διάγνωση μυοκαρδίτιδας. Ο Justin νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες ενώ οι γιατροί προσπάθησαν να ελέγξουν την κατάσταση.

Ο Harrington είπε ότι παρόλο που ο γιος του έχει βγει από την εντατική, εξακολουθεί να έχει πόνο στο στήθος και η ζωή του δεν είναι η ίδια με πριν.
Ωστόσο, και στους δύο γιους της οικογένειας το σχολείο έβαλε ως προυπόθεση ότι έπρεπε να εμβολιαστούν για να φοιτήσουν στο σχολείο – παρόλο που και οι δύο είχαν προηγουμένως περάσει COVID-19, είπε ο Harrington.

Όπως ανέφερε το The Defender την περασμένη εβδομάδα, μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από την Κλινική του Κλίβελαντ διαπίστωσε ότι τα άτομα που είχαν προηγουμένως μολυνθεί με SARS-CoV-2 ήταν λιγότερο πιθανό να μολυνθούν εκ νέου από τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα που δεν είχαν ποτέ τον ιό – κάτι που υποδηλώνει ότι το εμβόλιο δεν ωφελεί τους ανθρώπους που είχαν ήδη COVID.

Εκτός από το εμβόλιο που πιθανότατα δεν παρέχει κανένα όφελος σε όσους είχαν ήδη τον ιό, μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα που είχαν προηγουμένως μολυνθεί με COVID διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών.

Όπως ανέφερε το The Defender νωρίτερα αυτό το έτος, ορισμένοι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχει επιστημονική βάση που υποστηρίζει τον εμβολιασμό εκείνων που έχουν περάσει COVID και υπάρχει πιθανός κίνδυνος βλάβης, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, στον εμβολιασμό εκείνων που είχαν ήδη νοσήσει από την ασθένεια ή που είχαν προσβληθεί πρόσφατα .

Ωστόσο, πολλά κολέγια και πανεπιστήμια – συμπεριλαμβανομένου του Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Νιου Τζέρσεϋ (NJIT) όπου είναι εγγεγραμμένος ο Justin – υποχρεώνουν τα εμβόλια για όλους τους μαθητές, με λίγες ή καθόλου εξαιρέσεις.

«Ο Justin είναι οπαδός του κανόνα και πιέστηκε από μόνος του να το κάνει», είπε ο Harrington.

Ο Harrington είπε όταν κάλεσε τον πρύτανη του NJIT πριν από τον εμβολιασμό του γιου του και ρώτησε γιατί το σχολείο αναγκάζει τους νέους που διατρέχουν λίγο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας από το COVID να λάβουν το εμβόλιο, ο πρύτανης απάντησε ότι ο γιος του για να αποφύγει το εμβόλιο έπρεπε να είχε έγκυρη ιατρική ή θρησκευτική εξαίρεση. Αυτή ήταν απαίτηση.

«Δεν είμαι« αντι-εμβολιαστής », είπε ο Ηarrington.. «Είμαι« αντι-του καταναγκατικού εμβολιασμού». Αναγκάζουν αυτά τα παιδιά να κάνουν εμβόλιο παρόλο που δεν έχουν επηρεαστεί από το COVID ή την έχουν ήδη περάσει.

Σύμφωνα με τον Justin, ανέφερε τη μυοκαρδίτιδα στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Σύστημα Αναφοράς Εμβολίων Εμβολίων (VAERS), αλλά κανένας από τον οργανισμό δεν ανταποκρίθηκε.

Ο Justin πλέον υποστηρίζει ότι δεν θα πρότεινε σε οποιονδήποτε να εμβολιαστεί, καθώς δεν θέλει αυτό να συμβεί σε κανέναν από τους φίλους του. «Δεν είμαι εδώ για να χτυπήσω τη Moderna, αλλά δεν θα το κάνω», είπε.

Ο Harrington απεκάλυψε ότι γνωρίζει επίσης ένα κορίτσι που έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς μετά τον εμβολιασμό και πιστεύει ότι η κατάσταση του γιου του θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο σοβαρή αν δεν τον είχε φτάσει εγκαίρως.

Σύμφωνα με το WLWT 5 News, η 19χρονη Simone Scott υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς ένα μήνα αφού υπέστη καρδιακή επιπλοκή από τη δεύτερη δόση της Moderna και στη συνέχεια πέθανε.

Η Moderna αρνείται τη σχέση μεταξύ εμβολίου και καρδιακής φλεγμονής

Όπως πρόσφατα και την περασμένη εβδομάδα, η Moderna δήλωσε ότι δεν βρήκε σχέση μεταξύ του εμβολίου COVID και περιστατικών σπάνιας καρδιακής φλεγμονής που έχουν αναφερθεί σε νέους που έλαβαν τη δόση.

Ο κατασκευαστής εμβολίων δήλωσε σε μία ανακοινωσή της ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα αφού «εξέτασε προσεκτικά τα διαθέσιμα δεδομένα ασφαλείας μέχρι σήμερα για το εμβόλιο Moderna COVID-19 για περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και / ή περικαρδίτιδας».

Το CDC δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τα εμβόλια και τα συναφή βιολογικά προϊόντα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις 10 Ιουνίου, ότι ο οργανισμός είχε εντοπίσει 226 αναφορές καρδιακής φλεγμονής που ενδέχεται να ανταποκρίνονται στον «ορισμό της υπόθεσης» της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας μετά τα εμβόλια.

Σύμφωνα με το CDC, καταγράφηκαν συνολικά 475 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας σε ασθενείς 30 ετών και κάτω που έλαβαν εμβόλιο mRNA. Η μέση ηλικία των ατόμων με μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα μετά την πρώτη δόση ήταν 30 και μετά τη δεύτερη δόση, 24.

Η Moderna δήλωσε ότι «θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά αυτές τις εκθέσεις και να συνεργάζεται ενεργά με τη δημόσια υγεία και τις ρυθμιστικές αρχές για την περαιτέρω αξιολόγηση αυτού του ζητήματος.

«Έχουμε σαφώς μια ανισορροπία εκεί», δήλωσε ο Δρ Tom Shimabukuro του Γραφείου Ασφάλειας Ανοσοποίησης του CDC κατά τη διάρκεια της συνάντησης της FDA στις 10 Ιουνίου. Η επιτροπή συνεδρίασε για να συζητήσει θέματα ασφάλειας σχετικά με τη χρήση εμβολίων COVID σε παιδιά ηλικίας έως 6 μηνών.

Το CDC έχει προγραμματίσει μια επείγουσα συνάντηση των συμβούλων του στις 18 Ιουνίου για να συζητήσει υψηλότερες από τις αναμενόμενες αναφορές για καρδιακή φλεγμονή μετά από δόσεις εμβολίων Pfizer και Moderna COVID

ΠΗΓΗ

Shirel Hilel> Νεαρή Ισραηλινή νεκρή μετά το εμβόλιο της Pfizer

H όμορφη Shirel ήταν μόλις 22 χρόνων. Έκανε τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNtech και μετά από δύο εβδομάδες έφυγε από τη ζωή. Τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανέθεσε στα νοσοκομεία να αναφέρουν τυχόν περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής μεταξύ των εμβολιασμένων. «Αφού συνέβησαν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις κοντά στη λήψη του εμβολίου, αποφασίστηκε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το ζήτημα»

Η οικογένεια της Shirel Hilel κατηγορεί το Ιατρικό Κέντρο Ziv για αμέλεια: «Η υγεία της επιδεινώθηκε μπροστά στα μάτια τους και κανείς δεν της έδωσε ένα χέρι βοήθειας».

Η οικογένεια μιας νεαρής ισραηλινής γυναίκας που πέθανε από καρδιακή φλεγμονή μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19 κατηγορεί το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για το θάνατό της.

Η Shirel Hilel, 22 ετών, έλαβε τη δεύτερη δόση εμβολίου της πριν από δύο εβδομάδες, ανέφερε η αδερφή της Nofar στο κανάλι 13 ειδήσεων, σε ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα. Αργότερα ανέφερε ότι αισθάνεται αδιαθεσία και είπε ότι βιώνει μυϊκό πόνο

-Της είπα, πάρε έναν παυσίπονο. Δεν της έδωσε καμία βοήθεια. Την επόμενη μέρα πήγε στο γιατρό», λέει η αδελφή της Nofar. Ωστόσο, η κατάσταση της Hilel επιδεινώθηκε και άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνέει και να πονάει στο στήθος της και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Zed του Safed. Στο νοσοκομείο, η Hilel διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή του καρδιακού μυός, η οποία συνδυάστηκε με ένα πρήξιμο στον ώμο θα πει ο φίλος Eyal στο Channel 13.

-Είπα θα μείνω μαζί της, τρεις, τέσσερις μέρες ή μια εβδομάδα. Θα μείνω στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται…. », λέει ο φίλος της.

Σύμφωνα με το Channel 13, υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μεταξύ των Ισραηλινών που έλαβαν και τα δύο εμβόλια του εμβολιασμού, αλλά όλες είχαν αντιμετωπιστεί με επιτυχία, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών σε πιο σοβαρή κατάσταση από τη Hilel.

Η Hilel μεταφέρθηκε τελικά στη μονάδα καρδιακής περίθαλψης, όπου η οικογένειά της ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό του Νοσοκομείου δεν την παρακολουθούσε επαρκώς

Shirel Hilel’s sister Nofer, left, and boyfriend Eyal speak to Channel 13 news for a segment aired on April 1, 2021. (Screen capture>Channel 13 news)

«Κοίταξα την οθόνη, είδα τις αναπνοές. Το μόνιτορ χτύπησε και κανείς δεν πλησίασε », λέει η Nofar Hilel. Δύο ημέρες αργότερα η αδελφή μου κατέρρευσε. Με ειδοποίησε ο Eyal και ετοιμάστηκε να πάεω στο νοσοκομείο όσο πιο γρήγορα μπορούσα…Δεν πρόλαβα…Πέντε λεπτά αργότερα η αδελφή μου πέθανε…”

-Η κατάστασή της επιδεινώθηκε μπροστά στα μάτια τους και κανείς, απλά κανείς από το προσωπικό του νοσκοκομείου δεν σήκωσε ούτε ένα χέρι να της δώσει βοήθεια»


Ένας δικηγόρος της οικογένειας είπε ότι οι συγγενείς του Hilel προτίθενται να αναλάβουν νομική δράση εναντίον του νοσοκομείου.

Το Ziv Medical Center, εν τω μεταξύ, δήλωσε ότι η Hilel έλαβε παρόμοια θεραπεία με άλλους ασθενείς που είχαν αναρρώσει μέσα σε λίγες ημέρες. «Την τελευταία ημέρα νοσηλείας, άρχισε επιδείνωση της κατάστασής της. Είχαν αναπτυχθεί επίμονες διαταραχές του καρδιακού ρυθμού που δεν ανταποκρίθηκαν στη φροντίδα και μετά από συνεχή ανάνηψη, κηρύχθηκε νεκρή. Συμμεριζόμαστε στη θλίψη της οικογένειας για τη μεγάλη απώλεια », είπε σε απάντηση στο δίκτυο.

Τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Υγείας ανέθεσε στα νοσοκομεία να αναφέρουν τυχόν περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής μεταξύ των εμβολιασμένων.

«Αφού συνέβησαν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις κοντά στη λήψη του εμβολίου, αποφασίστηκε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο Tal Brosh, επικεφαλής της Μονάδας Λοιμωδών Νόσων στο Ιατρικό Κέντρο Assuta στο Ashdod, στο δικτυακό τόπο ειδήσεων Ynet.

Τόνισε ότι παρέμεινε ασαφές εάν υπήρχε άμεση σχέση μεταξύ των περιπτώσεων καρδιακής φλεγμονής και του εμβολίου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, 5.252.718 Ισραηλινοί έλαβαν τουλάχιστον μία δόση εμβολίου και 4.804.891 έλαβαν και τις δύο.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”