kourdistoportocali.comNews DeskH Γερμανική Κυβέρνηση παραδέχεται ξαφνικά σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια COVID-19!

Breaking news

H Γερμανική Κυβέρνηση παραδέχεται ξαφνικά σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια COVID-19!

-Zητήστε ιατρική βοήθεια και αναφέρετε τα συμπτώματά σας στο @PEI_Germany (Ινστιτούτο Paul Ehrlich)

Η γερμανική κυβέρνηση μόλις παραδέχτηκε ότι 1 στις 5.000 βολές Covid προκαλούν «σοβαρές παρενέργειες». Αυτό είναι προφανώς χαμηλό – αλλά ακόμα κι έτσι μεταφράζεται σε 110.000 σοβαρά τραυματισμένους μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες-σημειώνει ο Alex Berenson.

Kάντε αναγωγή στα δισεκατομμύρια εμβολιασμένων σε ολόκληρο το κόσμο προσθέστε και το άρθρο-σοφιστεία του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου υπέρ της νομιμότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 60, προσθέστε και την σχετική απόφαση του ΣτΕ και στη συνέχεια περιμένετε για τα συμπεράσματα της έρευνας πάνω από 200 ανεξάρτητων δημοσιογράφων σε όλο το κόσμο οι οποίοι ερευνούν την προέλευση του ιού COVID-19 και τον ρόλο των εμβολίων COVID-19 και ετοιμασθείτε για μια συνέχεια που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους…

·

Μην τα συγκρίνετε με το εμβόλιο της γρίπης. Σε αυτό το σημείο είναι ακόμη λιγότερο αποτελεσματικά και πολύ πιο επικίνδυνα. Και καθώς δεν έχουν καμία συμβολή για την πρόκληση ανοσίας της αγέλης, οι κίνδυνοι και τα οφέλη τους θα πρέπει να αντιμετωπίζονται μεμονωμένα, δηλαδή με ιατρική συνταγή.

Τουλάχιστον στις λήψεις mRNA θα πρέπει να δίνεται προειδοποίηση μαύρου κουτιού και η χρήση τους να περιορίζεται σε άτομα άνω των 70 ετών και σε άτομα με σοβαρές συννοσηρότητες. Και θα πρέπει να απαιτείται ιατρική συνταγή, όπως ακριβώς ισχύει για κάθε δυνητικά επικίνδυνα θεραπευτικά σκευάσματα με περιορισμένη διάρκεια αποτελεσματικότητας.

Αφού πίεσε επιθετικά τα εμβόλια για τον COVID στους ανθρώπους, το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας παραδέχτηκε την Τετάρτη ότι ένας στους πέντε χιλιάδες Γερμανούς υπέστη «σοβαρές παρενέργειες» μετά την ένεση με τα γενετικά προϊόντα.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να εφαρμόσουν μια υποχρεωτική πολιτική εμβολιασμού κατά του COVID για ολόκληρο τον πληθυσμό νωρίτερα φέτος, και κλείδωσαν τους μη εμβολιασμένους κατά τους χειμερινούς μήνες, απαγορεύοντας στους μη εμβολιασμένους Γερμανούς την είσοδο σε «εστιατόρια, παμπ, κινηματογράφους, γυμναστήρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις και μη απαραίτητα καταστήματα. .»

Το γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο απέρριψε την πρόταση υποχρεωτικού εμβολίου τον Απρίλιο, αλλά όχι προτού εμβολιαστεί πλήρως το 76% του γερμανικού λαού.

«Ένας στους 5000 ανθρώπους επηρεάζεται από μια σοβαρή παρενέργεια μετά από ένα #Impfung [εμβόλιο] COVID19. Εάν υποπτεύεστε #Nebenwirkungen (παρενέργειες), ζητήστε ιατρική βοήθεια και αναφέρετε τα συμπτώματά σας στο @PEI_Germany (Ινστιτούτο Paul Ehrlich), ινστιτούτο εμβολίων και βιομετρικών στοιχείων της Γερμανίας]», ανέφερε στο Twitter το Bundesministerium für Gesundheit (Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας).

Ενώ οι σοβαρές παρενέργειες φέρονται να είναι υψηλές στη Γερμανία, τα στοιχεία του Γερμανικού Γραφείου Στατιστικής δείχνουν μια πολύ μεγάλη πτώση στις γεννήσεις και τις αμβλώσεις από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Αυτά τα δεδομένα, αν και ανησυχητικά, δεν προκαλούν έκπληξη δεδομένου ότι οι τελευταίες μελέτες δείχνουν σημαντικούς κινδύνους γονιμότητας για άνδρες και γυναίκες.

Η αφήγηση υπέρ του εμβολίου ξεφτίζει σε όλο τον κόσμο, καθώς συνεχίζουν να έρχονται αποδείξεις ότι τα τρυπήματα δεν είναι μόνο αναποτελεσματικά, αλλά και επικίνδυνα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια αναφορές για «ανεπιθύμητες ενέργειες» που σχετίζονται με το εμβόλιο, που κυμαίνονται από ήπια έως σοβαρά, συμπεριλαμβανομένων 29.000 θανάτων. Ωστόσο, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι οι ενέσεις είναι «ασφαλείς και αποτελεσματικές». Ωστόσο, το CDC παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ο οργανισμός δεν έχει αναλύσει τη βάση δεδομένων για σήματα ασφάλειας του εμβολίου COVID. Η αποδοχή αποκαλύφθηκε ως απάντηση σε αίτημα του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) που υποβλήθηκε από την Παιδική Υγεία Άμυνας (CHD).

Από τότε που εφαρμόστηκαν οι εντολές εμβολίων το περασμένο φθινόπωρο, οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής έχουν δείξει ανησυχητική αύξηση στη «νοσηρότητα που δεν σχετίζεται με την πανδημία».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο επικεφαλής μιας ασφαλιστικής εταιρείας με έδρα την Ινδιανάπολη ανακοίνωσε ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ατόμων σε ηλικία εργασίας στην πολιτεία είχε εκτοξευθεί κατά ένα εκπληκτικό 40% από τα προ-πανδημικά επίπεδα, παρέχοντας περαιτέρω στοιχεία ότι οι εντολές εμβολίων κάνουν περισσότερο κακό από καλό.

Η Lincoln National, μια πολύ μεγαλύτερη εταιρεία ασφάλισης ζωής, ανέφερε τον περασμένο μήνα αύξηση 163% στα επιδόματα θανάτου που καταβλήθηκαν στο πλαίσιο των ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής της το 2021.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK