kourdistoportocali.comNews DeskEasy come, easy go

Breaking news

Easy come, easy go

Ο μεθυσμένος Καναδός Πρωθυπουργός Trudeau τραγούδησε το Bohemian Rhapsody των Queen's στο ξενοδοχείο του Λονδίνου πριν από την κηδεία της Queen Elizabeth II

Ο μεθυσμένος Καναδός Πρωθυπουργός Trudeau τραγούδησε το Bohemian Rhapsody των Queen’s στο ξενοδοχείο του Λονδίνου πριν από την κηδεία της Queen Elizabeth II.

Ο ίδιος έχει γίνει πλέον κόκκινο πανί για τους Καναδούς σε τέτοιο βαθμό που του φωνάζουν “μπάσταρδε παραιτήσου” εξαιτίας των σκληρών πολιτικών του για τον Covid και όχι μόνο.

By Claudia Aoraha, Senior Reporter For Dailymail.Com

Φορώντας ένα απλό μπλουζάκι, ο Καναδός πρωθυπουργός εθεάθη να στέκεται πάνω από ένα πιάνο και να τραγουδά  μαζί με άλλα μέλη της επίσημης αντιπροσωπείας του στο κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου: «Easy come, easy go»

Το πρωθυπουργικό σώου έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο πολυτελές Corinthia Hotel του Λονδίνου – μόλις δύο μέρες πριν δισεκατομμύρια συντονιστούν για να παρακολουθήσουν την κηδεία της Queen Elizabeth II’ στο Αβαείο του Westminster.

Ο Gregory Charles, ένας διάσημος μουσικός από το Quebec, έπαιζε τα πλήκτρα, ενώ άλλοι ακολούθησαν τη μελωδία το βράδυ του Σαββάτου

Από την Claudia Aoraha, Ανώτερη Δημοσιογράφο του Dailymail.Com

Δημοσιεύθηκε: 16:41 BST, 19 Σεπτεμβρίου 2022 | Ενημερώθηκε: 22:41 BST, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Αλλά η αγέρωχη εναρμόνιση του Trudeau με τον πιανίστα το Σάββατο έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Αυτό είναι μόνο μία από μια λιτανεία γκάφες του Καναδού ηγέτη – ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι ντύθηκε στα μαύρα μούτρα σε πολλές περιπτώσεις ως νεότερος άνδρας και έλεγε ανοησίες όπως να νουθετεί όποιον λέει «ανθρωπότητα» και να τον διορθώνει με το ουδέτερο φύλο- «λαός».

Παρακολουθώντας τις ερασιτεχνικές δραματικές παραστάσεις του Trudeau ένα εξαγριωμένο άτομο έγραψε στο διαδίκτυο: «Είστε περίεργοι για το πώς μπορείτε να το χαρακτηρίσετε ως φόρο τιμής στη ζωή και την υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας; Επειδή τραγουδούσαν μουσική από τους Queen; Αυτό είναι μάλλον χαζό!».

Ένας άλλος αγανακτισμένος θεατής πρόσθεσε: «Αποτίετε φόρο τιμής; Πόσο κωφός πρέπει να είσαι για να πιστεύεις ότι αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ένας φόρος τιμής; Αυτό είναι μια ντροπή».

Ένας τρίτος είπε για τον πρώην καθηγητή θεάτρου: «Το να τραγουδάς μεθυσμένος είναι «αφιέρωμα»; Τι ντροπή».

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο πρωθυπουργός είχε πιει πριν τραγουδήσει στο πιάνο το βράδυ του Σαββάτου.

Ένας άλλος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για τις ενέργειές του, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες του ταξιδιού του: «Είναι μια ακατάλληλη, αναξιοπρεπής επίδειξη και εντελώς ακατάλληλη δεδομένων των περιστάσεων και της θέσης του».

Ένας πέμπτος είπε: «Ο Trudeau σίγουρα φαίνεται να έχει βαριά καρδιά καθώς χαζεύει σε ένα μπαρ χθες το βράδυ. Νόμιζα ότι είχε πένθος;».

Αλλά άλλοι σχολιαστές δεν είδαν προσβολή στις ενέργειες του Trudeau – πιστεύοντας ότι μετά από πάνω από μια εβδομάδα πένθους ήταν φυσιολογικό για όσους πενθούν να αφήσουν λίγο ατμό.

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να τραγουδάει και να είναι κανονικός άνθρωπος κατά τη διάρκεια της βραδιάς σε μια μη επίσημη εκδήλωση και σκηνικό. Είναι ο πρωθυπουργός, αλλά δεν είναι ρομπότ».

Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού είπε: «Μετά το δείπνο του Σαββάτου, ο Πρωθυπουργός συμμετείχε σε μια μικρή συγκέντρωση με μέλη της καναδικής αντιπροσωπείας, που συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στη ζωή και την υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας.

«Τις τελευταίες 10 ημέρες, ο Πρωθυπουργός συμμετείχε σε διάφορες δραστηριότητες για να αποτίσει τα σέβη του στη βασίλισσα και σήμερα, ολόκληρη η αντιπροσωπεία συμμετέχει στην Κρατική Κηδεία».

Ο Trudeau, ο οποίος κατείχε το αξίωμά του από το 2015, βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών σκανδάλων – συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης εικόνων του με μαύρο πρόσωπο.

Ζήτησε μια σειρά συγγνώμες αφού η φωτογραφία του το 2001 εμφανίστηκε σε ένα πάρτι Arabian Nights όταν ήταν δάσκαλος. Ζήτησε επίσης συγγνώμη για ένα περιστατικό στο γυμνάσιο όπου ντύθηκε Harry Belafonte για να τραγουδήσει το Jamaican song Day-O.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2019 εμφανίστηκε επίσης ένα βίντεο με τον νεαρό άνδρα με μαύρο πρόσωπο. Τον δείχνει με ένα μαύρο πρόσωπο και να σηκώνει τα χέρια του και να βγάζει τη γλώσσα του ενώ είναι ντυμένος με λευκό μπλουζάκι και jean.

Τότε, είπε: «Θα έπρεπε να ήμουν πιο προσεκτικός τότε, αλλά δεν το ήξερα, και λυπάμαι βαθιά για αυτό.

«Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό. Ήταν ανόητο που το έκανα».

Ο Trudeau είπε ότι η συμπεριφορά του ήταν «απαράδεκτη» και ότι απολάμβανε «στρώματα προνομίων» στη ζωή του. Είπε επίσης ότι ανέλαβε την «πλήρη ευθύνη» για το σκάνδαλο.

«Ήταν κάτι που δεν πίστευα ότι ήταν ρατσιστικό εκείνη την εποχή, αλλά τώρα αναγνωρίζω ότι ήταν κάτι ρατσιστικό να κάνω και λυπάμαι βαθύτατα», είπε ο Trudeau τότε.

Και το 2018, προέκυψε μια αναφορά ότι ο Trudeau ο οποίος ήταν 28 ετών τότε, είχε χαϊδέψει μια γυναίκα ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν στη Σύνοδο Κορυφής Kokanee στο Creston, B.C το 2000.

Η γυναίκα, μιλώντας το 2018 μετά την επανεμφάνιση της ιστορίας, είπε: «Το περιστατικό που αναφέρεται στο editorial συνέβη, όπως αναφέρθηκε. Ο κ. Trudeau όντως ζήτησε συγγνώμη την επόμενη μέρα. Δεν έδωσα συνέχεια στο περιστατικό εκείνη τη στιγμή και δεν θα συνεχίσω περαιτέρω. Δεν είχα καμία επακόλουθη επαφή με τον κ. Trudeau, πριν ή μετά την πρωθυπουργία ».

Και στη συνέχεια, ο Trudeau είπε σε μια δήλωση: «Τις τελευταίες εβδομάδες, από τότε που επανεμφανίστηκαν αυτές οι ειδήσεις, συλλογίζομαι, σκεφτόμαστε όλοι, συμπεριφορές του παρελθόντος.

«Και όπως είπα, είμαι βέβαιος ότι δεν ενήργησα ακατάλληλα, αλλά νομίζω ότι η ουσία αυτού είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν τις αλληλεπιδράσεις διαφορετικά και μέρος του μαθήματος που πρέπει να μάθουμε σε αυτή τη στιγμή συλλογικής αφύπνισης…Σε πολλές περιπτώσεις, οι γυναίκες, βιώνουν αλληλεπιδράσεις σε επαγγελματικά πλαίσια και άλλα πλαίσια διαφορετικά από τους άνδρες».

«Θυμάμαι καλά εκείνη τη μέρα στο Creston. Ήταν μια εκδήλωση του Ιδρύματος Avalanche για την υποστήριξη της ασφάλειας κατά των χιονοστιβάδων. Είχα μια καλή μέρα εκείνη τη μέρα. Δεν θυμάμαι καθόλου αρνητικές αλληλεπιδράσεις εκείνη την ημέρα», είπε στους δημοσιογράφους ο Trudeau, ο οποίος δεν έχει «καμία ανοχή» στη σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Trudeau αργότερα ζήτησε συγγνώμη από την εν λόγω γυναίκα «αυτή τη στιγμή», παρόλο που σχολίασε ότι ήταν σίγουρος ότι «δεν ενήργησε ανάρμοστα.

Ο Trudeau ανέστειλε επίσης δύο άνδρες βουλευτές το 2014, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση από δύο γυναίκες βουλευτές.

Ο Trudeau βρέθηκε επίσης σε καυτό νερό τον Ιούνιο του 2020. Η καναδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το WE Charity θα εκτελέσει ένα νέο πρόγραμμα επιχορήγησης για φοιτητές που επλήγησαν σκληρά από την πανδημία COVID-19.

Αργότερα προέκυψε ότι ο Trudeau είχε προσωπικές διασυνδέσεις με το WE και συμμετείχε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, χωρίς να παραιτηθεί.

Αρχικά, το WE αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι πλήρωσαν τη μητέρα του Trudeau, τη Margaret, τη σύζυγό του, Sophie Gregoire Trudeau, ή τον αδελφό του, Alexandre.

Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι η Margaret είχε πληρωθεί 250.000 δολάρια για να μιλήσει σε 28 εκδηλώσεις και ο Alexandre έλαβε 32.000 δολάρια για να μιλήσει σε οκτώ εκδηλώσεις.

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά βρέθηκε για πρώτη φορά σε ζεστό νερό με τον επίτροπο δεοντολογίας όταν ανακαλύφθηκε ότι είχε παραβιάσει τους κανόνες σύγκρουσης συμφερόντων κάνοντας διακοπές στο ιδιωτικό νησί του Aga Khan κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2017.

Το ίδρυμα του Aga Khan συνηθίζει να ασκεί πίεση στην κυβέρνηση. Επιπλέον, ο Trudeau ταξίδεψε και με το ιδιωτικό ελικόπτερο του Aga Khan. Ο Trudeau παραδέχτηκε το λάθος του.

Αν και αυτό δεν είναι σκάνδαλο ηθικής, ο Trudeau βρέθηκε να τον κοροϊδεύουν αφού ντύθηκε με διάφορες τοπικές στολές κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ινδία τον Φεβρουάριο του 2018.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η σύζυγος του Trudeau, Sophie, φωτογραφήθηκε με έναν άνδρα που ονομάζεται Jaspal Atwal σε μια δεξίωση στη Βομβάη.

Το 1986, ο Atwal καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας ενός Ινδού πολιτικού, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν γιατί ήταν αρχικά στη δεξίωση.

Ο Justin Trudeau επικρίθηκε επειδή διέκοψε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός δημαρχείου για να της πει να χρησιμοποιήσει τον όρο «peoplekind» αντί για «ανθρωπότητα».

Ο Καναδός πρωθυπουργός φιλοξένησε ένα Q&A στο Πανεπιστήμιο MacEwan στο Έντμοντον.

Ο Τριντό διέκοψε τη γυναίκα κατά τη διάρκεια της ερώτησής της και είπε: «Μας αρέσει να λέμε peoplekind, όχι απαραίτητα mankind, γιατί είναι πιο περιεκτικό».

Τον επέκριναν εκείνη την εποχή για «ανθρωπολογίες» και ότι πήγε την πολιτική ορθότητα ένα βήμα πολύ μακριά.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK