kourdistoportocali.comNews DeskDonald Tusk> Διαψεύδει ότι ο παππούς του υπηρέτησε στα ναζιστικά SS αλλά στη Wehrmacht!

Μέλος του WEF

Donald Tusk> Διαψεύδει ότι ο παππούς του υπηρέτησε στα ναζιστικά SS αλλά στη Wehrmacht!

Καλεί τους Ευρωπαίους να αφήσουν τις τεκνοθεσίες και να πάρουν τα όπλα

Jozef Tusk was a Polish citizen who was arrested by the Gestapo in September 1939. He was imprisoned in two concentration camps, released in 1942 and conscripted into the Wehrmacht, Nazi Germany’s combined armed forces!

Βy Pendulum

Ήταν μόλις Ιανουάριος του 2024 όταν το Κουρδιστό Πορτοκάλι προέβλεπε τις επιλογές που έχoυν οι χειριστές της Ατζέντας της μεγάλης επαναφοράς καθώς  το 2024 είναι μια πολύ κρίσιμη χρονιά εξαιτίας των εκλογών στις ΗΠΑ και επειδή ανάμεσα στα μέλη της elite υπάρχουν κάποιοι που ίσως διάγουν τους τελευταίους μήνες της ζωής που τους εδόθη- λόγω γήρατος.

Γράφαμε>

Για την επόμενη διετία η κύρια πρεμούρα τους θα είναι η “παραπληροφόρηση και η λάθος πληροφόρηση” όπως το διατύπωσε η Πρόεδρος της Ε.Ε. στην οποία έχει κάνει αγωγή ακόμη ακόμη και η ναυαρχίδα του deep state, oι Νew York Times.

Κι εάν αυτή είναι η κύρια πρεμούρα τους αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν με εργαλείο τον τρόμο την κύρια επιχείρηση η οποία είναι η μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού με όλα τα εργαλεία της Ατζέντας.

Ήδη στη διάρκεια του WEF 2024 προανήγγειλαν την Aσθένεια Χ. η οποία θα είναι “20 φορές πιο θανάσιμη” από την COVID-19.

Το 2024 είναι μία ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για την πορεία της Ατζέντας 2030 και αυτό γιατί τον Νοέμβριο είναι προγραμματισμένες οι εκλογές των ΗΠΑ.

Το γεγονός ότι είναι προγραμματισμένες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα διεξαχθούν κιόλας. H ιδέα της επανεκλογής Trump είναι σχεδόν απωθητική για τους χειριστές της Ατζέντας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο πρώην Πρόεδρος θα συνεχίσει ασυμβίβαστος τις ρήξεις με το deep state.

Σε μία προσπάθεια τορπιλισμού της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ αλλά και ανατροπής των δημοσκοπικών προγνωστικών και όσο αφορά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα μπορούσαν να λάβουν χώρα τα εξής τρομακτικά γεγονότα.

1_Μία δολοφονία η οποία θα μπορούσε να συγκλονίσει τις ΗΠΑ και τον (δυτικό) κόσμο.

2_Επίθεση UFO. Εμφάνιση ολογράμματος εχθρικών διαστημοπλοίων στον ουρανό ώστε οι πολίτες έντρομοι να καταπιούν το σενάριο της επίθεσης από εξωγήινους-έτοιμο το έχουν. Δεχόμαστε επίθεση από καλοχτενισμένα UFO, μείνετε σπίτια σας και μην αναπνέετε. Δελτίο σε τρόφιμα, τρόμος, κλπ.

3_Γενίκευση του πολέμου στη Μέση Ανατολή ή στην Ευρώπη με το σενάριο της τουρκικής επίθεσης στην Ελλάδα να παίζει δυνατά. Άλλωστε οι Τούρκοι πληροφορούνται ταυτόχρονα με τους Έλληνες (επίσημα από τα ΜΜΕ-ανεπίσημα από τις μυστικές υπηρεσίες) συμβάντα όπως το φίασκο με τη φρεγάτα ΥΔΡΑ. Επίσης αξιολογούν το γεγονός ότι ο βρεφοποιημένος ελληνικός λαός βρίσκεται ήδη σε εμφύλιο με αφορμή τα ομόφυλα ζευγάρια και αντίστοιχες ιεραρχήσεις που επιβάλει ο Klaus Schwab στο τρίο Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη. Ο πόλεμος με τη Τουρκία είναι ένα πολύ ισχυρό σενάριο καθώς συμπληρώονται 50 χρόνια μετά την εισβολή στη Κύπρο του 1974.

4_Νέα πανδημία όπως την περιέγραψαν ήδη οι προσομοιώσεις των WEF-Bill Gates. Γι΄αυτό και ο Έλληνας πρωθυπουργός σχεδόν από το Davos ανέβασε στο Twitter το σχετικό (αλλά εκτός τόπου και χρόνου καθώς είχαν περάσει οι γιορτές, κλπ) spot του εμβολιασμού στο οποίο πρωταγωνίστησε η έξοχη εμβολιαστική ντιζέζ Αναστασία Κοτανίδου. O Kυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα από τα 156 πρόσωπα που παρακολουθεί στο X. (πρώην Twitter) o Κlaus Schwab και ο Κυριάκος μάλλον γι αυτό επέλεξε τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Το δε spot εμφανίστηκε όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός βρισκόταν στο Davos.

5_Ύφεση στα όρια του ΚΡΑΧ. Σύμφωνα με τους FT στο πρώτο 15ημερο του έτους στην Αμερική οι εταιρίες έβγαλαν εταιρικά ομόλογα αξίας 150 δις για να εξυπηρετήσουν το χρέος τους. Αυτές οι κινήσεις σε μία χώρα (ΗΠΑ) με 34 τρις δημόσιο χρέος για το οποίο οι πολίτες πληρώνουν 200 δις ευρώ για τόκους ημερησίως. Δηλαδή βρισκόμαστε ακριβώς στον κρατήρα της έκρηξης της φούσκας του παγκοσμίου χρέους. Μπορεί επίσης το μετρητό να είναι υπό εξαφάνιση γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ το τραβάνε από την αγορά γιατί μπορούν και επειδή έχουν τους λόγους τους!

6_ΚΡΑΧ στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να “σβήσει” ο πλανήτης ή black out (διακοπή παροχής ρεύματος σε ΗΠΑ και Ευρώπη)

7_Μαζικοί θάνατοι εμβολιασμένων ηγετών αλλά και κορυφαίων πολιτικών της αντιπολίτευσης στο δυτικό κόσμο οι οποίοι είναι mRNA προγραμματισμένοι να πεθάνουν εντός του 2024, ώστε μέσα από το χάος να αναλάβει τη διακυβέρνηση ένας τύπος όπως ο Tony Blair για παράδειγμα.

Στο μεταξύ καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι βρισκόμαστε εν μέσω μείωσης του πληθυσμού εγκαταλείπουν τα ανόητα insta stories και τους ναρκισσιμούς και αρχίζουν να παραθέτουν τα προσωπικά τους βιώματα από τις απώλειες των αγαπημένων τους προσώπων από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19.

Mιλάμε για τα εμβόλια τα οποία επιβλήθησαν σχεδόν δια της βίας από τις ηγεσίες των ΗΠΑ και της Ευρώπης μετά από μία κατασκευασμένη εργαστηριακή planδημία η οποία από κοινού με τα εμβόλια ευθανασίαςσαν μόνο στόχο έχουν τον έλεγχο και κυρίως τη μείωση του δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

Κι ενώ βρισκόμαστε εν μέσω της επιχείρησης μείωσης του πληθυσμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το WEF του Davos της Ελβετίας και ο Στέφανος Κασσελάκης από τις Σπέτσες συμμετέχουν με τις υποκριτικές τους δεινότητες στο θέατρο (εάν τους προσέξετε όλοι είναι συνήθως χαμογελαστοί και κουνάνε τα χεράκια με την ίδια κινησιολογία ώστε να γίνουν πειστικοί στους βρεφοποιημένους πολίτες) που επιβάλλει ο Klaus Schwab.

Όμως σε κάθε γωνιά της χώρας οι καμπάνες χτυπάνε διαρκώς και οι τοπικές κοινωνίες, τα χωριά, οι γειτονιές της Αττικής, οι παρέες αποχαιρετούν έναν ακόμη που έφυγε ξαφνικά καθώς ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν τον επόμενο που έχει αναπτύξει turbo καρκίνο, βαρύ εγκεφαλικό και πάει λέγοντας.

Παρόλα αυτά ο Έλληνας πρωθυπουργός θα εξακολουθούσε να παρατρύνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν στις 19 Ιανουαρίου 2024 και αφού είχαν παρέλθει οι μεγάλες συνάξεις των εορτών. Αυτό το τελευταίο δεν έχει σημασία μια και βρισκόταν σε εξέλιξη η σύναξη του Davos και ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έπρεπε να δείξει για μία ακόμη φορά την προθυμία υπακοής στις βουλές του Dr. Klaus Schwab.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε βρισκόμαστε μπροστά στη συνειδητοποίησει και την αφύπνιση η οποία καθυστέρησε 4 χρόνια λόγω της τρομοκτικής προπαγάνδας αλλά ένας μετά τον άλλον οι νεκροί μιλάνε δια μέσω φίλων και συγγενών που κι εκείνοι με τη σειρά τους ανησυχούν γι΄αυτό που μπορεί να τους συμβεί στο μέλλον.

Η περιπέτεια της Kate Middleton σήμανε συναγερμό. Κανείς δεν θα εξαιρεθεί από την οδυνηρή πραγματικότητα της συνειδητοποίησης ότι βρισκόμαστε ως θύματα εν μέσω της επιχείρησης μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού γι΄αυτό και οι εγχώριου μηντιάρχες θα πρέπει να αντιλφθούν ότι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους θα είναι τα επόμενα θύματα και να απολύσουν άμεσα τους προπαγανδιστές της γενοκτονίας ανάμεσα στα στελέχη τους.

Δείτε στο VIDEO των 120 και πλέον δευτερολέπτων που ακολουθεί εμβολιασθέντες με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 να σωριάζονται σε live μετάδοση που λέμε.

Αφού είδατε το VIDEO συνεχίζουμε με το εκλεκτό μέλος του WEF, πρωθυπουργό της Πολωνίας και πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk.

Τα όνομα του Tusk φιγουράρει στον ιστότοπο του WEF. Ο Donald Tusk προανήγγειλε την εμπλοκή της Ευρώπης στον πόλεμο και κάλεσε τους σκληροτράχηλους Ευρωπαίους άνδρες να αφήσουν για λίγο τις τεκνοθεσίες και να ετοιμασθούν να χύσουν το αίμα τους στο μέτωπο Ουκρανίας-Ρωσίας.

Ξεκινάμε με τον σκληροτάχηλο Νο2 Donald Tusk μια και τον σκληροτράχηλο Νο1 Μacron τον πέταξαν εκτός κυκλοφορίας με την αποκάλυψη ότι είναι παντρεμένος με τη Brigitte που γεννήθηκε άντρας-το μυστρί, το πυλοφόρι, το γιαπί.

«Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος», τονίζει σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα «Le Soir» ο σκληροτράχηλος  Tusk.

Η συνέντευξη του Donald ξύπνησε τις μνήμες που θέλουν τον παππού του Joseph Tusk μέλος των Ταγμάτων των SS!

Ο Tusk διέψευσε τη πληροφορία ως εξής> Jozef Tusk was a Polish citizen who was arrested by the Gestapo in September 1939. He was imprisoned in two concentration camps, released in 1942 and conscripted into the Wehrmacht, Nazi Germany’s combined armed forces!

Μας είπε δλδ ότι ο παππούς του δεν υπηρέτησε στα SS αλλά στη Wehrmacht_Nazi Germany’s combined armed forces!

Σε κοινή (!) συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε σε ευρωπαϊκές εφημερίδες (Le Soir, Gazeta Wyborcza, El País, Die Welt και La Repubblica), ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Donald Tusk μιλά για τη ρωσική απειλή, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την άνοδο του λαϊκισμού, για τη μετανάστευση και για το τρίγωνο της Βαϊμάρης.

Ερωτηθείς αν ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος, ο Πολωνός πρωθυπουργός απαντά: «Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος. Είναι αληθινός, ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Αυτό που είναι πιο ανησυχητικό σήμερα είναι ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Δεν έχουμε βιώσει τέτοια κατάσταση από το 1945». Προσθέτει επίσης ότι, αν και φαίνεται καταστροφικό ειδικά για τις νεότερες γενιές, «πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την άφιξη μιας νέας εποχής».

Ο Donald Tusk εξομολογείται ότι στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ζήτησε να μην χρησιμοποιείται η λέξη «πόλεμος» στις δηλώσεις. Ο Πολωνός πρωθυπουργός εξήγησε ότι στο μέρος της Ευρώπης που βρίσκεται η χώρα του, ο πόλεμος δεν είναι πλέον μια αφηρημένη έννοια και ότι είναι καθήκον μας να δράσουμε και να προετοιμαστούμε. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η Ευρώπη έχει ακόμη πολλά να κάνει. Ευτυχώς ήδη παρατηρείται μια πραγματική επανάσταση (!) στην ευρωπαϊκή νοοτροπία», τονίζει ο Πολωνός πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν αμφισβητεί πλέον την ανάγκη μιας κοινής άμυνας.

Ο Donald Tusk τάσσεται υπέρ της συζήτησης για ευρωπαϊκά ομόλογα στον τομέα της άμυνας και της μεγαλύτερης συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Προσθέτει επίσης ότι το 2% του ΑΕΠ στην Άμυνα είναι μια αναγκαιότητα για όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ, ανεξαρτήτως της κατάστασης ασφαλείας της κάθε χώρας. «Σήμερα πρέπει να ξοδέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σε εξοπλισμό και πυρομαχικά για την Ουκρανία, διότι ζούμε την πιο κρίσιμη στιγμή από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στα επόμενα δύο χρόνια θα κριθούν τα πάντα. Εάν δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε την Ουκρανία με αρκετό εξοπλισμό και πυρομαχικά, εάν η Ουκρανία χάσει, κανείς στην Ευρώπη δεν θα μπορεί να αισθάνεται ασφαλής», τονίζει ο Donald Tusk.

Ο ίδιος επισημαίνει επίσης την ανάγκη νέων επενδύσεων για την αγορά όπλων για την Ουκρανία και σημειώνει: «Έπρεπε να πείσω τους εταίρους μας, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, να μην μπλοκάρουν τη συμφωνία λόγω αγορών εξοπλισμού εκτός Ευρώπης. Το 80% των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ που δαπανήθηκαν από την ΕΕ για την αγορά εξοπλισμού και πυρομαχικών πήγαν σε μη ευρωπαίους προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων των 60 δισεκατομμυρίων στις ΗΠΑ. Ευτυχώς ο Πρόεδρος Μακρόν άλλαξε θέση για να ξοδέψουμε χρήματα και εκτός Ευρώπης». Παράλληλα, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα «ξεκλειδωθεί» η αμερικανική βοήθεια ύψους 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Donald Tusk τονίζει ότι «το κύριο καθήκον μας» πρέπει να είναι να την προστατεύσουμε από τη ρωσική εισβολή και «να διατηρήσουμε την Ουκρανία ως ανεξάρτητο και αναπόσπαστο κράτος». Προσθέτει επίσης ότι το μέλλον της χώρας βρίσκεται πρωτίστως στα χέρια όχι μόνο της ΕΕ, αλλά ολόκληρης της Δύσης που θα πρέπει να διασφαλίσει ότι η Ουκρανία μπορεί να αποφύγει απαισιόδοξα σενάρια.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΤΑ 7 ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε ένα μυστικό όπλο στον αγώνα μας με τους Άραβες – δεν έχουμε πού να πάμε. Υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και μπορεί να φαίνεται στους άλλους αδύνατο, ή απλά τα παρατούμε. Ή κάνουμε ό,τι είναι πραγματικά αδύνατο και παραμένουμε ζωντανοί. Υπάρχει ένα ακόμη βασικό πράγμα που πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτός Ισραήλ πρέπει να συνειδητοποιήσουν, και αν το καταλάβουν και το αποδεχτούν, ίσως άλλα πράγματα μπουν στη θέση τους. Πολλές αραβικές χώρες αρνούνται να συναινέσουν στην ύπαρξή μας. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Golda Meir

Στη προκειμένη περίπτωση είμαστε όλοι Εβραίοι. Κι αυτό γιατί κάποια elite λέει «ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Είμαστε όλοι Εβραίοι.

Σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές είμαστε (σχεδόν) όλοι Εβραίοι.

Λέμε σχεδόν γιατί πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν οι δοσίλογοι.

Γιατί είμαστε σχεδόν όλος ο λευκός δυτικός πληθυσμός Εβραίοι;

Γιατί μας ετοιμάζουν ένα παγκόσμιο Auschwitz.

Για ποιόν λόγο;

Οι λόγοι είναι πολλοί. Είθισται η συγκεκριμένη elite όταν προκαλεί μία ιστορική καταστροφή να το κάνει προς επίτευξη πολλαπλών στόχων.

Ο κύριος λόγος είναι η διατήρηση της σχεδόν παγκόσμιας εξουσίας με εργαλείο το χρέος.

(Πρόσφατα σχεδόν όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ με σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι αμερικανοί πολίτες πληρώνουν 200 δις δολάρια τη μέρα για δόσεις τόκων του δημοσίου χρέους των 34 τρις δολαρίων. Κανένα από τα εν λόγω μέσα δεν ανέφερε σε ποιους ιδιώτες πληρώνουν οι Αμερικανοί τους τόκους του χρέους. Η πρώτη και μοναδική φορά που οι ΗΠΑ βρέθηκαν με μηδενικό χρέος ήταν τον Ιανουάριο του 1835)

Ο δεύτερος λόγος που είναι συνάρτηση του πρώτου, είναι ότι το χρήμα δεν πρέπει να απωλέσει την εξουσία του ως εργαλείο διακυβέρνησης του κόσμου. Η αθρόα εκτύπωση χρήματος- φαντασθείτε τα 500ευρα σε αριθμό αντίστοιχο με τα πράσινα φύλλα δένδρων, θάμνων, λουλουδιών. Τι αξία θα είχαν;

Ο τρίτος λόγος είναι ηθικός, εμπλουτισμένος με υπαρξιακής φύσεως ερωτήματα. Εδώ συγκρούονται η φιλανθρωπία με τον ευγονισμό. Ακόμη και εντός του ιδίου προσώπου.

Ας υποθέσουμε ότι ο Μπάμπης από τα Πετράλωνα και ο εξάδελφός του ο Bob από τη Μασσαχουσέτη, διαθέτουν στο συρτάρι τους τη μοναδική και αποκλειστική “σφραγίδα” που νομιμοποιεί την έκδοση δολαρίου και ευρώ. Το δολάριο είναι το βασικό νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης και το Ευρώ είναι το βασικό νόμισμα των κρατών της ζώνης του Ευρώ.

Ο Μπάμπης και ο Bob δανείζουν-μέσω των ιδρυμάτων τους- τις ΗΠΑ και τα κράτη της Ε.Ε. δολάρια και ευρώ.

Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ευρώπη δεν επιστρέφουν ποτέ τα χρήματα στον Mπάμπη και τον Bo.

Aρχικά ο Μπάμπης και ο Bo δεν είχαν θέμα με τη μη επιστροφή των δανεικών χρημάτων. Κι αυτό γιατί καθώς αυξάνονταν οι οφειλές- τα χρέη των ΗΠΑ και της Ευρώπης προς τον Μπάμπη και τον Bo, τόσο μεγαλύτερη γινόταν η ισχύς του Mπάμπη, του Bo και των Ιδρυμάτων τους στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Συχνά ο Μπάμπης και ο Βο για να διογκώχουν τα χρέη των κρατών προκαλούν πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ τους. Έτσι πέρα από το γεγονός ότι κρατάνε απασχολημένα τα αντίπαλα στρατόπεδα επιτυγχάνουν να τους δανείζουν ακόμη περισσότερα χρήματα και να αυξάνουν το χρέος- άρα και την εξάρτηση από τους ίδιους.

Όμως το χρόνια περνούν, ο κατ΄εξοχήν λευκός πληθυσμός των ΗΠΑ και της Ευρώπης που είναι και οι πιο κοστοβόροι στον πλανήτη αυξάνεται διαρκώς. Με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα αυξάνονται στην Αφρική, την Ασία, τη Κίνα, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή (εκτός από το Ισραήλ) κλπ.

Μόνο που σε αυτές τις χώρες το κατά κεφαλήν κόστος του κάθε μωρού που γεννιέται ώσπου να πάρει σύνταξη και να πεθάνει είναι πολύ μικρότερο από το κατά κεφαλήν κόστος του λευκού μωρού που γεννιέται μεγαλώνει, μισθοδοτείται και συνταξιοδοτείται στη Δύση.

Όμως για να υπάρχει μία κάποια ευνομία στον κόσμο θα πρέπει τα χρέη να επιστρέφονται. Εάν τα χρέη δεν επιστρέφονται ο Μπάμπης και ο Βο βρίσκονται σε μία διαρκή εσωτερική πάλη. Ανάμεσα στον Φιλάνθρωπο και τον Ευγονιστή Εαυτό.

Αλήθεια πόσοι από εσάς τους καλοκάγαθους ανθρώπους εκεί έξω εάν σας ανήκε το παγκόσμιο χρήμα θα το μοιράζατε αθρόα και δίχως απαίτηση επιστροφής; Και εάν το κάνατε αυτό πως το χρήμα σας θα εξακολουθούσε να έχει αξία;

Και γιατί να μοιράζατε αθρόα το χρήμα σας ώστε να μεγαλώσουν απρόσκοπτα τα καγκουρόπουλα όλων των χρωμάτων που γεννιούνται ανά τον κόσμο από κάγκουρες γονείς οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό αφού τα φέρουν στο κόσμο στη συνέχεια χωρίζουν και απαιτούν από τα κράτη να τα μεγαλώσουν με παιδικούς σταθμούς, μισθούς, συντάξεις, κλπ;

Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνουν ο Μπάμπης και ο Bo ώστε να διατηρήσουν την αξία του χρήματός τους; Να βρουν ένα τρόπο να το παίρνουν πίσω και μία επιχείρηση να ελέγξουν και κυρίως να μειώσουν το πιο κοστοβόρο πληθυσμό που είναι ο λευκός δυτικός πληθυσμός.

Σε αυτή τη περίπτωση ξυπνάει ο Ευγονιστής Εαυτός του Μπάμπη και του Bo.

Και σε αυτή την ιστορική συγκυρία λοιπόν (τη σημερινή) ο πλανήτης βρίσκεται στη δίνη του Ευγονιστή Εαυτού του Mπάμπη και τον Bo.

Για να δούμε λοιπόν πως ο Μπάμπης και ο Bo επιχειρούν να μειώσουν τον λευκό δυτικό πληθυσμό.

Πάμε να δούμε μερικά από τα κατ΄εξοχήν εργαλεία μείωσης του δυτικού λευκού πληθυσμού.

Πρώτον. Η Κλιματική Κρίση-Αλλαγή. Βρίσκεται ψηλά στην Ατζέντα του Μπάμπη και του Βο. Γι΄αυτό και δίνουν εντολή στους ελεγχόμενους (λόγω χρέους, κλπ) δυτικούς ηγέτες να προκαλέσουν “κλιματικές κρίσεις”. Έτσι το σοκαρισμένο κοινό (ο τρόμος είναι σημαντικό εργαλείο καταστολής) παρακολουθεί τα δάση να καίγονται, τις μέλλισες να καίγονται, ολόκληρες περιοχές να πλημμυρίζουν, ακόμη και σεισμούς να προκαλούνται. Ταυτόχονα ο Μπάμπης και ο Bo βρίσκουν εκτός από τους πρόθυμους πολιτικούς ηγέτες και διάφορα πρόθυμα νούμερα (όπως η Greta) τα οποία χτυπιούνται για την άνοδο της θερμοκρασίας, τους πάγους που λιώνουν, κλπ. Εκτός από τα πρόθυμα νούμερα τύπου Greta, ο Μπάμπης και ο Bo φροντίζουν επιμελώς και τη προπαγάνδα της Κλιματικής Κρίσης με τα ελεγχόμενα ανά το κόσμο ΜΜΕ, ενώ περνάνε και στους υποψηφίους βλαχοδημάρχους το αφήγημα της Κλιματικής Κρίσης που πάει πακέτο με τις πόλεις των 15′ , την τοποθέτηση καμερών σε δημόσιους χώρους και πάει λέγοντας.

Όσο αφορά χώρα μας έχουν χρηματοδοτήσει με μαύρο τσουβαλάτο χρήμα αρκετές έντυπες και διαδικτυακές εκδόσεις ενώ ελέγχουν μέσω χρηματοδότησης και προσώπων κλειδιά σε επιτελικές θέσεις τη γραμμή υπέρ της Κλιματικής Κρίσης. Τα “πνευματικά δικαιώματα” της Κλιματικής Κρίσης ανήκουν στον Μπάμπη και στον Bo γι΄αυτό και άναυδο το κοινό παρακολουθεί τους ηγέτες να τρέχουν ως πεκινουά να υποστηρίξουν το αφήγημα της Κλιματικής Κρίσης που στο τέλος της μέρας αποσκοπεί στη μείωση του πληθυσμού. Στο θάνατό σου οξυδερκή κοστοβόρε λευκέ αναγνώστη. Ναι, εσύ που κάποτε στήριξες και εθαύμασες το American Dream τώρα που το μαγαζί χρεοκόπησε πρέπει να πεθάνεις. Ώσπου να πεθάνουν οι λευκοί ο Μπάμπης και ο Bo εισπράτουν χρήμα με αιχμή του δόρατος την Κλιματική Κρίση και τα γνωστά Κριτήρια από τις μεγάλες εταιρίες, βιομηχανίες, κλπ που κι αυτές θα οδηγηθούν στη θανάτωση ή θα κρατικοποιηθούν από ένα παγκόσμιο κράτος-τέρας μια ήπια προσομοίωση του οποίου μπορείτε να δείτε στο Κινέζικο καθεστώς.

Δεύτερον. Οι πανδημίες, τα lockdowns και τα εμβόλια ευθανασίας. Αυτές τις ώρες για μία ακόμη φορά ο διαβόητος Fauci ο οποίος καθ΄υπόδειξη των ανθρώπων του Mπάμπη και του Bo χρηματοδοτούσε τα gain of function πειράματα τρέχει για μία ακόμη φορά να καταθέσει για την συγκάλυψη της προέλευσης του ιού που προκαλεί τον COVID-19 και ενώ πάνω από 17 εκατομμύρια εμβολιασμένοι πολίτες σε όλο το κόσμο είναι εξίσου νεκροί με τον Elvis Prisley μάλλον από τις ενέργειες και όχι τις παρενέργειες των εμβολίων. Ασύλληπτοι οι αριθμοί των ανακοπών, των εγκεφαλικών και φυσικά των turbo καρκίνων που προκαλούν εκεί έξω τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19. Oι άνθρωποι με όνομα και ονοματεπώνυμο πεθαίνουν ΞΑΦΝΙΚΑ κατά ριπάς και δίχως σταματημό. Περιέργως ουδένα υπ.Υγείας και κανείς υπουργός Υγείας δεν παραδέχεται ούτε έναν θάνατο από το τρύπημα COVID-19. Αυτό από μόνο του βρωμάει την αποστολή τους που είναι ο θάνατός μας μια και οι ασπιρίνες έχουν παρενέργειες. Γιατί ούτε μισή δυτική κυβέρνηση δεν τόλμησε να χρεώσει μισό θάνατο στο εμβόλια COVID-19; Γιατί οι δυτικοί ηγέτες και οι αρχηγοί των κομμάτων παρότι εκλεγμένοι από τους πολίτες υπακούν στις εντολές του Klaus Schwab, o oποίος με τη σειρά του δουλεύει για τον Μπάμπη και τον Bo.

O Klaus Schwab είναι επικεφαλής του WEF για το οποίο ο Elon Musk έχει δηλώσει αυτό>

Tρίτον. Οι μετανάστες και η εισβολή τους. Πλέον δεν πρόκειται για εισβολή. Στις ΗΠΑ είναι καλοδεχούμενοι από την κυβέρνηση Biden. Έτσι πάνω από 500.000 μετανάστες μπουκάρουν στις ΗΠΑ κάθε μήνα ενώ πάνω από 10 εκατομμύρια ανεμβολίαστοι με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 και χωρίς ταυτότητες κυκλοφορούν παράνομα στις ΗΠΑ. Ένας στρατός κυρίως φανατικών Ισλαμιστών.

Τέταρτον. Η WOKE ιδεολογία, τα ακτιβιστικά κινήματα απελευθέρωσης κλπ. Ο Μπάμπης και ο Bo δεν αγαπήσαν αίφνης τους gay, τραβεστί και τα λοιπά καμμιά 70αριά φύλα αυτοπροσδιορισμού που χτυπιούνται εκεί έξω. Απλά ότι μπορεί να καταστρέψει τη κοστοβόρα λευκή δυτική οικογένεια ενισχύεται με κάθε τρόπο και εργαλειοποιείται για την επίτευξη του στόχου της μείωσης του “κοστοβόρου” δυτικού πληθυσμού. Γι΄αυτό και έγινε κυρίαρχη στα κολλέγια της elite τύπου Harvard που χρηματοδοτούν ο Μπάμπης και ο Bo.

Πέμπτον. Ο έλεγχος της διατροφικής αλυσίδας. Αυτές τις μέρες οι Γερμανοί αγρότες καβάλα στα τρακτέρ τους οργώνουν τους δρόμους μια και αισθάνονται την απειλή της κυβέρνησής τους σαν δαμόκλειο σπάθη πάνω από τους ίδιους, τις οικογένειές τους, τα χωράφια, τα ζώα τους. Ο Μπάμπης και ο Βο θέλουν να ελέγξουν όσο γίνεται την διατροφική αλυσίδα-απλά για να πεθάνεις.

Έκτον. Το ψηφιακό νόμισμα ως εργαλείο ελέγχου, υποταγής και κυρίως θανάτου. Από τους βαθμούς κοινωνικής πίστωσης, έως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα διαβατήρια, τα περιουσιακά στοιχεία τα πάντα όλα διασυνδεδεμένα με μοναδικό στόχο τον λευκό δυτικό άνθρωπο. Kανείς δεν θα έχει πρόσβαση στο ψηφιακό χρήμα εάν δεν είναι υπάκουος. Δηλαδή εμβολιασμένος έως θανάτου για τις μελλοντικές εργαστηριακές planδημίες, εάν βγαίνει έξω από τα όρια της πόλης των 15΄και πάει λέγοντας.

‘Εβδομον. Η φτωχοποίηση. Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η έκρηξη της ανόδου των επιτοκίων το προηγούμενο διάστημα. Ο φτωχός τρομοκρατημένος πολίτης είναι εύκολη λεία. Γίνεται ακόμη πιο εύκολη με το που κάθεται και παρακολουθεί τηλεόραση. Ιδανικό πελατάκη του Μπάμπη και του Bo στην οδό προς τη σφαγή. Μας ετοιμάζουν ακόμη και “εισβολή” UFO με κατασκευή σχετικών Ολογραμμάτων διαστημοπλοίων UFO που θα “καταλάβουν” τον ουρανό!

Aνάμεσα στα ΚΥΡΙΑ όπλα του Μπάμπη και του Bo είναι τρεις εταιρίες που ελέγχουν το 20% του S&P 500, το (φουλ υπέρ των αμβλώσεων) Δημοκρατικό Κόμμα και η CIA. Eπίσης όλοι σχεδόν οι δήθεν Παγκόσμιοι Οργανισμοί (για ιδιωτικές εταιρίες πρόκειται στη πραγματικότητα) τύπου ΠΟΥ, ΟΗΕ, Ερυθρός Σταυρός και η Ευρωπαική Ένωση της Ursula (κάθε άλλο παρά τυχαία η Ε.Ε. χρηματοδοτούσε τα Εργαστήρια της Wuhan), και ΣΧΕΔΟΝ το σύνολο του υφιστάμενου πολιτικού προσωπικού.

Ο Μπάμπης και ο Bo λοιπόν με όλους τους παραπάνω έχουν βαλθεί να μας σκοτώσουν δημιουργώντας ένα παγκόσμιο Auschwitz για τον λευκό δυτικό άνθρωπο. Κάποιοι ηγέτες που χρησιμοποιήθηκαν ήδη τρέμοντας στην ιδέα ότι θα μπορούσαν να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη φρόντισαν να εγκαταλείψουν τους θώκους τους όπως συνέβη με την Νεο-Ζηλανδή πρωθυπουργό, τη Βασίλισσα της Δανίας, την Πρωθυπουργό της Γαλλίας. Το ίδιο συνέβη και με τα πιόνια του Μπάμπη και του Bo στην επιχείρηση Γενοκτονίας όπως οι Tony Fauci, Rochelle Walensky, Francis Collins, etc.

Καθώς ο Άδωνις μετά από επικοινωνία με το πρόσωπο που τρέχει τη “γραμμή” του WEF στο Μαξίμου ακύρωσε το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περίπτωση του κ. Βασίλη Κικίλια ο οποίος ακούσια ή εκούσια βρέθηκε σε δύο υπουργεία τα οποία υπηρετούν δύο από τα μείζονα εργαλεία μείωσης του πληθυσμού όπως είναι η κατασκευασμένη planδημία με τα εμβόλια ευθανασίας και η Κλιματική Κρίση.

Όσο για τους πολιτικούς ηγέτες και τους 300 της Βουλής εμφανίζονται ΟΛΟΙ δίχως εξαίρεση να υπηρετούν την επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού.

To 2024 προδιαγράφεται ως εκρηκτικό έτος. Οι εμβολιασμένοι θα συνεχίσουν να πεθαίνουν, ο Biden αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο επανεκλογής, στο Ισραήλ συνειδητοποιούν ότι μια ανώτατη δύναμη “βραχυκύκλωσε” τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες και τον καλύτερο στρατό του κόσμου για 7 με 10 ώρες και ο Mπάμπης με τον Bo (στη πραγματικότητα είναι μόνος του ο Μπάμπης) ρισκάρουν να υποστούν ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ στραπάτσο το οποίο θα μπορούσε να “ξαναγράψει” την Ιστορία ακόμη και των 3 τελευταίων αιώνων.

Aυτό που συμβαίνει δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Οι Έλληνες επιχειρηματίες, εφοπλιστές, ο εγχώριος εμπορικός κόσμος πληρώνει για να πεθάνει!

Με απλά λόγια χρηματοδοτεί τον θάνατο των οικογενειών και των εταιριών τους.

Ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας εξαιτίας μη επιτρεπόμενης άγνοιας κινδύνου χρηματοδοτεί και χορηγεί την ερήμωση των επιχειρήσεών του και τον αφανισμό των οικογένειών τους.

Πως είναι δυνατόν ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας να παραμένει ανυποψίαστος και να χρηματοδοτεί την μηντιακή προπαγάνδα του αφανισμού του στηρίζοντας ταυτόχρονα ένα πολιτικό προσωπικό το οποίο σχεδόν στο σύνολό του υπηρετεί την Ατζέντα της μεγάλης επαναφοράς, δλδ της ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού και των δυτικών επιχειρήσεων.

Γιατί αυτό ακριβώς βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ερήμωση του δυτικού κόσμου εξαιτίας της φούσκας του παγκοσμίου χρέους και της βουλιμίας μίας χούφτας elites να παραμείνουν με κάθε μέσο κυρίαρχοι του κόσμου με εργαλείο το χρήμα ως χρέος.

Ακριβώς αυτό το όραμα υπηρετούν τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο κ. Κασσελάκης.

Αυτό το όραμα υπηρέτησε ο κ. Τσίπρας ενώ το πλουσιόπαιδο του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρουλάκης δεν πέφτει για ύπνο εάν δεν προσευχηθεί πρώτα για την Κλιματική Αλλαγή-όπως κάνουν η Μαρία Σπυράκη και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της καταδέχεται να βάλει και πλυντήριο-χωριστά τα λευκά της ιδίας και του συζύγου της, χωριστά τα χρωματιστά.

Με τη σειρά τους τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της κυβερνήσεως-όπως λέμε Εφημερίδες της Κυβερνήσεως-υπηρετούν 24/7 την προπαγάνδα της Ατζέντας 2030 ελέγχου και μείωσης του δυτικού πληθυσμού.

Ακολουθεί η επανάληψη της λίστας με μερικά από τα θανάσιμα εργαλεία της Ατζέντας για τα οποία έχετε υποστεί τεράστια πλύση εγκεφάλου. Ο στόχος όλων είναι ο αφανισμός της δυτικής οικογένειας.

1. Εργαστηριακές Πανδημίες και επιβολή προκατασκευασμένων εμβολίων ευθανασίας (turbo καρκίνοι, εγκεφαλικά, εμφράγματα, στειρότητες, αφροδισιακά, αυτοάνοσα, κλπ). Από τις πλέον γνωστές η Ισπανική Γρίπη, η Νόσος των Πτηνών, το AIDS, o H1N1, o ιός που προκαλεί τον COVID-19, η σχεδιαζόμενη προσεχώς planδημία Χ. με εργαστηριακούς gain of gunction ιούς.

2. Μετανάστες ως εισβολείς και αντικατάσταση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού.

3. WOKE ιδεολογία, gay και λοιποί γάμοι, παρένθετες μητέρες και πάσης φύσες LGTBQHamas και λοιπών πογκολίνων κινήματα.

4. Νομιμοποίηση και παρότρυνση των αμβλώσεων

5. Παιδεία εστιασμένη στην πειθώ για οιαδήποτε άλλη επιλογή φύλου εκτός του str8 άνδρα και της str8 γυναίκας ει δυνατόν από την νηπιακή εκπαίδευση

6. Καλλιέργεια κουλτούρας αντισημιτισμού και μίσους για το Ισραήλ και τον μαρτυρικό Εβραικό λαό ώστε οι ίδιοι να παραμένουν στο απυρόβλητο.

7. Αξιοποίηση προς όφελός τους και για την επιτυχία του σκοπού τους σχεδόν όλων των δήθεν παγκοσμίων οργανισμών οι οποίοι δεν είναι παρά εταιρίες της ιδιοκτησίας τους στρατευμένες στη μείωση του δυτικού πληθυσμού με την Ε.Ε. να συμμετέχει ενεργά στο αφήγημα της εργαστηριακής planδημίας και της επιβολής των εμβολίων-βλέπε συμφωνίες Mπουρλά-Ursula κάτω από το τραπέζι.

8. Αξιοποίηση των πολέμων είτε ως assets όταν πρόκειται για τις κατεστραμμένες χώρες (βλέπε Oυκρανία) είτε ως εξυπηρέτηση του στόχου της παγκοσμιοποίησης.

9. Κατασκευή τρομοκρατικών και τρομακτικών γεγονότων όπως για παράδειγμα το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους

10. Η επιβολή του ψηφιακού νομίσματος ώσπου μία μέρα δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχής

11. Και φυσικά η διαβόητη (επίσης εργαστηριακή) Κλιματική Αλλαγή στην ποδιά της οποίας σφάζονται παλουκάρια σαν τον Κασσελάκη, τον Ανδρουλάκη, τον Τσίπρα, κλπ. Στο όνομά της δεν πρέπει να βγαίνεις από το σπίτι σου, να έχεις μποστάνι, να καλλιεργείς το χωράφι σου, να έχεις ιδιωτικό αυτοκίνητο, να ταξιδεύεις, να ζεις. Αυτός είναι ο στόχος και αυτός ο στόχος θα περάσει μέσα από τη (μη) βιώσιμη ανάπτυξη, από τις πόλεις των 15′, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα πράσινα νεκροταφεία, τις πράσινες σερβιέτες, τα πράσινα άλογα εν γένει, τους φιλικούς για το περιβάλλον δονητές και ότι άλλο σκαρφιστεί το μυαλό τους ώστε να μην έχεις δικαίωμα στην ύπαρξη νομοθετώντας στο μεταξύ αθόρυβα και ύπουλα νόμους οι οποίοι στη κυριολεξία σου παίρνουν τα μέτρα και σου ράβουν το κοστούμι για το τελευταίο ταξίδι.

Με την ευκαιρία δείτε αυτή την εκπληκτική ταινία που μόλις κυκλοφόρησε!

Στη συνέχεια ίσως συνειδητοποιήσετε γιατί τόση πρεμούρα της Προέδρου της Δημοκρατίας μας, του πολιτικού προσωπικού της χώρας και των Εφημερίδων της Κυβερνήσεως για την περίφημη Κλιματική Κρίση!

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK