kourdistoportocali.comNews DeskDon't Look Up

Breaking News

Don’t Look Up

-Γιατί δεν πρέπει να δεις πίσω από τη κουρτίνα

Εν αρχή ην η Είδηση>

Για πρώτη φορά, μετά τη σύλληψη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς με κορυφαίους αξιωματούχους του Κατάρ, η Εύα Καϊλή επέστρεψε στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής παρακολούθησε την Τετάρτη (13/09) την ομιλία της εξόριστης Σβιατλάνα Τσικχανούσκαγια.

By The Wrong Man

Η Καϊλή είχε υποβάλλει στις βελγικές Αρχές αίτημα για συμμετοχή στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μέσω του δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, το οποίο και έγινε δεκτό περασμένο Ιούνιο.

Η Εύα Καϊλή είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2022 για το Qatargate. Αποφυλακίσθηκε και επέστρεψε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, στις 14 Μαΐου 2023 με βραχιολάκι ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Η δίκη για την υπόθεση του Qatargate παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει.

Το ποσό του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται η Εύα γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ είναι αστείο. Είναι αστείο σε σύγκριση με τα 35 δις ευρώ του ενός εκ των σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται η Πρόεδρος της Κομισιόν Ursula von der Leyen η θητεία της οποίας βρίθει σκανδάλων. Η Πρόεδρος έχει παράδοση στο να χάνει τα sms, της συνέβη και όταν ήταν υπουργός Άμυνας της Γερμανίας. Και τότε είχε διαγράψει sms που αφορούσαν σε σκάνδαλο της θητείας της.

Είναι δε τόσο εξοργιστική που κατάφερε να την μηνύσουν ακόμη και οι New York Times οι οποίοι έχουν κοινή “ιδιοκτησία” με την Ε.Ε.

Τα σκάνδαλα της ευρωπαικής ηγεσίας διαχρονικά θα μπορούσαν να συγκριθούν με τα αντίστοιχα του Βατικανό. Ακόμη και ο πλέον ευφάνταστος σεναριογράφος δεν μπορεί να τα αποτυπώσει σε fiction έκδοση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι χώρες της Ε.Ε στέλνουν στις Βρυξέλλες ότι πιο παρακμιακό έχουν να επιδείξουν σε πολιτικό προσωπικό. Ηθοποιούς, αθλητές, ποδοσφαιριστές, εν δυνάμει διεφθαρμένους δελφίνους και πάει λέγοντας. Μέσα σε αυτή τη Βαβέλ της διαφθοράς τα αντικειμενικά προσόντα της Eύας ήτο σχεδόν εκκωφαντικά. Η Εύα δεν ήταν απλά ένα εντυπωσιακό κορίτσι επιθυμητό σε πάσης φύσεως σχήματα εντός του Ευρωκοινοβουλίου αλλά και τις μικρές ώρες της ψυχαγωγίας που ρέει το αλκοόλ, και οι γλώσσες λύνονται πιο εύκολα από τις γραβάτες. Σε κάτι τέτοιες στιγμές αναλαμβάνουν δράση οι λομπίστες πάσης φύσεως.

Όσο για την Εύα η κινηματογραφική της δράση από τις χιονισμένες πίστες του Davos στη καταπράσινα νερά του Necker Island το νησί 30 των στρεμμάτων του Sir Richard Branson στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους και από εκεί στα πιο privée εστιατόρια των Βρυξελλών και του Στρασβούργου θα γινόταν μέρος της ρουτίνας της.

Το “σκάνδαλο” της Eύας δεν θα υπήρχε ποτέ στη πραγματικότητα. Δεν θα απασχολούσε ποτέ την Αστυνομία των Βρυξελλών ούτε και τα διεθνή ΜΜΕ. Στο κάτω κάτω δεν ήταν παρά μία ακόμη από τις συνήθεις μπίζνες για τις οποίες έχει στηθεί το μαγαζί.

Η Εύα δόθηκε στη βορά για να συγκαλυφθεί η επίθεση κατά της ανθρωπότητας που είχε ήδη ξεκινήσει με την εργαστηριακή planδημία, την συνέχεια της οποίας είδαμε στα Τέμπη, στην φλεγόμενη Εύβοια, στο παραδομένο στις φλόγες Έβρο, στην φλεγόμενη Αλεξανδρούπολη, στην χαμένη Ατλαντίδα του Θεσσαλικού Κάμπου. Πρόκειται για διαφορετικά επεισόδια του ίδιου έργου που στόχο έχει τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού. Μάλιστα καθώς περνάει ο καιρός η μεγάλη επαναφορά λαμβάνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για την Επαναφορά του Ναζισμού στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ!

Η Εύα ρίχθηκε στην αρένα για τις ανάγκες του περισπασμού της κοινής γνώμης η πλειοψηφία της οποίας δεν φημίζεται για την οξυδέρκειά της και πως θα μπορούσε μια και τα περισσότερα καγκουρόπολα συλλαμβάνονται μία νύχτα πνιγμένη στο αλκοόλ και μεγαλώνουν μπροστά από μία έξυπνη τηλεόραση όσο έξυπνη μπορεί να είναι μία τηλεόραση που εμφανίζει τον στενοκοστουμάτο Ευαγγελάτο και τη Τατιάνα. Πάντως είναι σίγουρα πιο έξυπνη από εκείνους που τη παρακολουθούν. Κάπως έτσι η elite των ευγονιστών και καθώς η φούσκα του παγκοσμίου χρέους απειλεί να απαξιώσει τον ρόλο και την ισχύ του χρήματος ως εργαλείο παγκόσμιας διακυβέρνησης μοιράζει θάνατο και τρόμο ώστε να μη χαθεί ο σεβασμός στην έννοια του χρήματος-στη τωρινή και στις τυχόν μελλοντικές μορφές του.

Η θυσία της Εύας δεν ήταν παρά ένα προπέτασμα καπνού σε αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ήδη τον Απρίλιο του 2021, οι New York Times ανέφεραν ότι η ηγέτης της ΕΕ Ursula von der Leyen είχε ανταλλάξει γραπτά μηνύματα με τον Albert Bourla, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, ενόψει της συμφωνίας. Η φαινομενικά άνετη σχέση μεταξύ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματικών ηγετών έκανε τα φρύδια να σηκωθούν εκείνη την εποχή.

Και, όπως σημειώνει η έκθεση, η έρευνα του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή για το θέμα συνάντησε έναν τοίχο σιωπής. Εκείνη την εποχή, η Επιτροπή ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πλέον τα γραπτά μηνύματα. Σε απάντηση, η διαμεσολαβήτρια Emily O’Reilly διαπίστωσε ότι είχε σημειωθεί κακοδιοίκηση.

Η διαμάχη περιστρέφεται γύρω από την τρίτη σύμβαση της Επιτροπής για το εμβόλιο mRNA της BioNTech/Pfizer. Τα δύο προηγούμενα συμβόλαια είχαν εξασφαλίσει συνολικά έως και 600 εκατομμύρια δόσεις. Αλλά αυτή η επόμενη, για έως και 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις, θα αποδειχτεί η μεγαλύτερη μακράν όλων των συμφωνιών που υπέγραψαν οι Βρυξέλλες. Προέβλεψε την εκ των προτέρων αγορά 900 εκατομμυρίων δόσεων, με δυνατότητα παραγγελίας 900 εκατομμυρίων επιπλέον, για παράδοση το 2022 και το 2023.

Το συμβόλαιο ήταν σημαντικό τόσο σε όγκο όσο και σε τιμή. Σύμφωνα με στοιχεία που διέρρευσαν, οι βολές κόστισαν αρχικά 15,50 ευρώ το καθένα, με την τιμή στη συνέχεια να αυξηθεί στα 19,50 ευρώ σύμφωνα με τους Financial Times, πράγμα που σημαίνει ότι το συμβόλαιο θα ήταν περίπου 35 δισεκατομμύρια ευρώ εάν ασκηθεί πλήρως. «Είναι η μεγαλύτερη σύμβαση εμβολίων για τον COVID-19 που υπέγραψε η Επιτροπή και θα κυριαρχήσει στο χαρτοφυλάκιο εμβολίων της ΕΕ μέχρι το τέλος του 2023», σημειώνει το δικαστήριο.

Η Pfizer δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο για αυτήν την ιστορία.

Aπό αυτή την Ευρώπη επιχείρησε να αποδράσει η Εύα καθώς εξαιτίας της εντυπωσιακής της εμφάνισης κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να συνειδητοποιήσει πως δουλεύει το χρεοκοπημένο μαγαζί.
Ηταν η Ευρωπαική Ένωση αυτή η οποία βρέθηκε ανάμεσα στους χορηγούς του Ινστιτούτου Βιολογίας της Wuhan από το οποίο διέφυγαν τον ιό.
Ηταν η Ευρωπαική Ένωση αυτή η οποία συμμετείχε με τυρρανική διάθεση στην τρομοάσκηση ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού επειδή το χρέος έχει ταβανιάσει και με μαθηματικές αλχημείες κόβουν διαρκώς “ψεύτικο” χρήμα και στη συνέχεια καθώς τα κουνούπια συνειδητοποιούν την απατεωνία με εργαλείο τον τρόμο επιχειρούμε να ελέγξουμε την σταθερότητα του χρεοκοπημένου συστήματος και την έκρηξη της φούσκας.
Η Εύα λοιπόν εντόπισε νωρίς το εύρος της διαφθοράς ανάμεσα στα εκλεκτά μέλη της elite και συνομιλητές του Epstein και επέλεξε την μόνη επιλογή που προέκρινε. Να αποδράσει από το διαφθορείο σε μέρη μακρινά έχοντας εξασφαλίσει το μέλλον της καθώς και της οικογένειάς της. Η Εύα επιχείρησε απλά την απόδραση καθώς κοίταζε γύρω της και ανακάλυπτε καθημερινά το μέγεθος της διαφθοράς και της σήψης.
Η Εύα θυσιάσθηκε- για επικοινωνιακούς λόγους- καθώς οι λαοί της Ευρώπης συνειδητοποιούσαν τον εργαστηριακή προέλευση του ιού COVID-19 και τον θανάσιμο ρόλο των εμβολίων COVID-19 για τα οποία ο πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Βιολογίας του Ισραήλ και διαδικτυακός μας φίλος καθηγητής Shmuel C. Shapira MD MPH (όπως και ένα σωρό άλλοι σπουδαίοι Εβραίοι επιστήμονες) δήλωσε ότι τα 3 μεγαλύτερα λάθη της ζωής του ήταν το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο εμβόλιο της Pfizer που έλαβε και έκτοτε προκάλεσε βλάβη στην υγεία του.

Η υπουργός Δικαιοσύνης της Ουγγαρίας Judit Varga έχει το λόγο>

-Η ΕΕ δεν έχει ηγεσία, μόνο ΜΚΟ και δεξαμενές σκέψης που της λένε τι να κάνει, λέει η υπουργός.

Κανείς δεν έχει το θάρρος και την ικανότητα να ηγηθεί της Ευρώπης σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πολιτική ηγεσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δήλωσε η υπουργός Δικαιοσύνης της Ουγγαρίας Judit Varga σε διάσκεψη της Βουδαπέστης την Πέμπτη.

«Στην Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), τα ιδρύματα και οι δεξαμενές σκέψης λένε στην Ευρώπη πώς να διευθύνει την Ευρώπη, σύμφωνα με τη βούληση των ηγετών τους», είπε.

«Πρόσφατα, για ασύμμετρους λόγους, δημιουργήθηκε μια κρίση εμπιστοσύνης μεταξύ της ηγεσίας της ΕΕ και της ουγγρικής κυβέρνησης. Αυτό συμβαίνει επειδή η ουγγρική κυβέρνηση, σε αντίθεση με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, λέει αυτό που σκέφτεται και κάνει αυτό που λέει», πρόσθεσε.

Η Varga είπε ότι η Ευρώπη σκοντάφτει στο στάδιο της ιστορίας ως ένα αδέξιο παράπλευρο σόου, παρασύρεται από κρίση σε κρίση, και από τη μεταναστευτική κρίση, προσπαθεί να χαράξει πολιτική με τρόπο που να είναι εντελώς διαχωρισμένος από τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της. Είπε ότι το θεσμικό σύστημα απέτυχε επίσης κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid και στη συνέχεια πυροβολήθηκε στα πόδια με κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά το ξέσπασμα του ρωσο-ουκρανικού πολέμου.

Προειδοποίησε ότι η μετανάστευση είναι μια κρίση που εξακολουθεί να επηρεάζει την Ευρώπη και συνεχίζει να κοστίζει βαριά στον ουγγρικό προϋπολογισμό.
Ταυτόχρονα, υπερασπιζόμενοι την Ευρώπη, πρέπει να πολεμάμε συνεχώς τις αποφάσεις και τις διαδικασίες του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου», είπε. «Περιμένοντας ένα ακόμη χαστούκι αντί για οποιαδήποτε καλή πράξη, αυτή είναι η μοίρα της Ουγγαρίας».

Η Varga σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, η ΕΕ έκανε συμφωνίες σχετικά με τα εμβόλια, και ωστόσο αυτά τα μηνύματα κειμένου δεν έχουν παραχθεί ποτέ, αναφερόμενη στη θολή υπόθεση που αφορά την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

«Δεν κρύβουμε το γεγονός ότι θέλουμε να καταστήσουμε υπεύθυνη τη λειτουργία των θεσμών στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά το κράτος δικαίου. Ας μιλήσουμε για το εάν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα σέβονται τους κανόνες, εάν το κράτος δικαίου λειτουργεί στους θεσμούς», είπε η υπουργός.

Για το θέμα της ουγγρικής προεδρίας της ΕΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει λόγο σε αυτό, είπε η υπουργός, τονίζοντας ότι πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, μια ομόφωνη απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είχε καθορίσει την τάξη των κρατών μελών, η οποία μπορεί να αλλάξει μόνο με ομοφωνία.

Σύμφωνα με την υπουργό, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει να εμποδίσει την ουγγρική προεδρία της ΕΕ ακριβώς επειδή φοβάται ότι η Ουγγαρία θα κάνει απολογισμό της δυσλειτουργικής κατάστασης των θεσμικών οργάνων της ΕΕ.

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ]

Και τώρα, περισσότερη Εύα…

Δεν είναι η Εύα κατηγορούμενη, είναι το διεφθαρμένο ευρωπαικό ιερατείο του οποίου η αποστολή είναι να διαφθείρει.

Στο κάτω κάτω ποιος θα αγόραζε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από Ευρωπαίο Επίτροπο;

Όπως σωστά διαπιστώνετε η θυσία της Εύας έγινε για να καθαρά επικοινωνιακούς λόγους καθώς ξετυλίγεται η ακούσια ή εκούσια συμμετοχή της Ευρωπαικής Ένωσης στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού με εμβόλια η παρασκευή των οποίων είχε προηγηθεί της εργαστηριακής κατασκευής και εκτόξευσης του ιού COVID-19, o oποίος έφερε πάνω το χαρακτηριστικό θέση φουρίνης που βρωμάει εργαστήριο και βιολογικό όπλο, όπως άλλωστε συμπέρανε και ο κατ΄εξοχήν αρμόδιος επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs.

Η Εύα δόθηκε βορά στα ΜΜΕ όταν ο ευρωπαικός πληθυσμός συνειδητοποιούσε σοκαρισμένος ότι ο διαβόητος Bourla της Pfizer για 2η φορά απέφευγε να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τα SMS και τις συμφωνίες εξαγοράς τω εμβολίων που έκανε προσωπικά με την κ. Ursula Gertrud von der Leyen.

 

Έτσι οι τίτλοι όπως Escobar της Ευρώπης του Politico αποδίδουν την ίδια στιγμή και την εργαλειοποίηση των ΜΜΕ. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι το Politico ήταν εκείνο που πρώτο ανέδειξε τις δύο αποδράσεις του CEO της Pfizer από την αρμόδια επιτροπή του Eυρωκοινοβουλίου.

H Oυγγαρέζα υπ. Δικαιοσύνης Judit Varga. Επειδή είναι ωραίο κορίτσι κέρδισε με την αξία της δύο φωτογραφίες

Όσο αφορά τα “εγκλήματα” της Εύας μάς είναι πράγματι δυσδιάκριτα. Ευδιάκριτοι είναι οι λόγοι που η Εύα βρέθηκε στη σέντρα ώστε να συγκαλυφθεί η εκούσια ή ακούσια συμμετοχή της Ε.Ε. στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού ο οποίος αφημένος στη μαλθακότητα της εποχής κάθεται στην ουρά μισή ώρα τη μέρα να πάρει καφέ για να ξυπνήσει και την ίδια στιγμή που καταναλώνει τόνους καφέ κοιμάται όρθιος και νωθρός καθώς είναι στο σώμα, το πνεύμα και την ενσυναίσθηση γίνεται εύκολη λεία ενώ θα ήταν αρκετό απλά να φτύσουμε 8 δις άνθρωποι και να πεθάνουν όλοι οι φιλάνθρωποι ηγέτες, επιδημιολόγοι, υπουργοί υγείας και λοιποί αρμόδιοι που συμμετέχουν το project της μείωσης του πληθυσμού.

Όσο για την Εύα θυσιάστηκε σε μία προσπάθεια να γλιτώσουν οι ευρισκόμενοι στην υψηλότερη ιεραρχία του ευρωπαικού ιερατείου που συμμετέχει ακούσια η εκούσια στη μείωση του πληθυσμού γιατί η παγκόσμια επιχείρηση Ο Κόσμος χρεοκόπησε με 400 τρις χρέος.

Η Ευα δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από όλα όσα κάνει σχεδόν το σύνολο της ευρωπαικής γραφειοκρατικής ελιτ, όσα κάνουν οι ανά τον κόσμο πολιτικοί και πάει λέγοντας. Η Ευα δεν βρέθηκε αίφνης σε έναν Παράδεισο ήθους, εντιμότητας, δικαίου τον οποίο μόλυνε η παρουσία της. Απλά η Εύα εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισής της εύκολα ήταν αποδέκτης στομάτων που άνοιγαν σε μία προσπάθεια να την εντυπωσιάσουν.

Η Ευα πολύ νωρίς συνειδητοποίησε το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο γιατί πολύ γρήγορα στελέχη απ όλη την ιεραρχία του Ιερατείου της εμπιστεύθηκαν κόλπα και μυστικά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της, να την κατακτήσουν και πάει λέγοντας.

Η Ευα δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να συνειδητοποιήσει το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο. Πως κάθε τόσο σοκαριζόμαστε από τους παιδόφιλους ή τη Μαφία που βρίσκονται στα έγκατα του Βατικανού, της Ορθόδοξης, της Καθολικής, της Μουσουλμανικής, της Εβραικής και πάει λέγοντας θρησκευτικής ιεραρχίας. Η Ευα έγινε πολύ νωρίς γνώστης της διαφθοράς του ευρωπαικού και στη συνέχεια παγκόσμιου χρεοκοπημένου γραφειοκρατικού ιερατείου.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι διαχειρίζονται την ατζέντα των επικοινωνιακών αποκαλύψεων για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης είχαν στη διάθεσή τους μία ευρεία λίστα σκανδάλων να σπρώξουν στη δημοσιότητα.

Έδωσαν όμως την Ευα επειδή στη συνέχεια τα ΜΜΕ θα μπορούσαν να πλάσουν διάφορες ιστορίες με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή Ελληνίδα αντιπρόεδρο. Και πράγματι αυτό συμβαίνει. Ταυτόχρονα η περιπέτεια της Ευας γίνεται μάθημα ώστε να αποφύγουν τυχόν λάθη στο μέλλον όσοι βρεθούν στη θέση της. Και μια λεπτομέρεια ίσως άνευ σημασίας.

Η Eύα είχε μπει για τα καλά στη ψηφιακό κόσμο από τo Blockchain ως το Μetaverse που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί το χρεοκοπημένο μαγαζί αντικαθιστώντας το χρήμα με ψηφιακό χωρίς ταυτόχρονα να προκληθούν τεκτονικές μετατοπίσεις στις πλάκες της ιεραρχίας που ελέγχει την παγκόσμια οικονομία.

Η Ευα πολύ νωρίς και με τη φόρα της νέας, όμορφης και επιθυμητής γυναίκας έμαθε τα κόλπα του ευρωπαικού κωλοχανείου που δεν έχει και πολλές διαφορές από το αμερικάνικο μια και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι παρότι η ζωή, όπως λέει και η φίλη μου, η Alice, είναι une histoire sans queue ni tête racontée par un fou…

(Aκολουθούν αμείλικτες ΕΙΚΟΝΕΣ της Εύας)

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK