Θρίλερ Prorata στο πολιτικό σκηνικό. Η νέα δημοσκόπηση της εταιρίας για τον τηλεοπτικό σταθμό «Attica» δείχνει τη ΝΔ να έχει απώλεια 4,5%, συγκριτικά με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας τον Ιανουάριο του 2024. Ο ζαλισμένος από τις κωλοτούμπες Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει άνοδο 2,5% και το ΚΙΝΑΛ χάνει 2 μονάδες.

Η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται στο 12,5%.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ καταγράφει 25,5% και λαμβάνει την πρώτη θέση.

Στη δεύτερη βρίσκεται με 13% ο ΣΥΡΙΖΑ, στην τρίτη το ΚΙΝΑΛ με 11%, στη 4η η Ελληνική Λύση με 8,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 8%, η Πλεύση Ελευθερίας με 4%, η Νέα Αριστερά στο 3,5% και στο 3% η «Νίκη».

Εκτός ευρωβουλής μένουν το ΜέΡΑ25 με 2%, όπως και οι «Δημοκράτες» (κόμμα Λοβέρδου), Φωνή Λογικής (κόμμα Λατινοπούλου) και Σπαρτιάτες με 1,5%. Στο 1% καταγράφεται ο «Κόσμος».

Πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων για τις ευρωεκλογές, η έρευνα εμφανίζει τη ΝΔ να κινείται από 28 έως 32%, τον ΣΥΡΙΖΑ από 13,5 έως 16,5%, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από 11,5 έως 14,5%, την Ελληνική Λύση από 9 έως 11% και το ΚΚΕ από 8 έως 10%. Κατά την εκτίμηση της δημοσκοπικής εταιρείας, 3,5 έως 5% είναι το εύρος της επιρροής της Πλεύσης Ελευθερίας, 3 έως 4,5% της Νέας Αριστεράς και 2,5 έως 4% της Νίκης.

Εκτίμηση εκλογικής επιρροής

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κανένας

Στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για πρωθυπουργό», οι ερωτηθέντες της δημοσκόπησης απάντησαν 40% «Κανέναν«, 33% τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι 6% των Στέφανου Κασσελάκη και Κυριάκου Βελόπουλου. Ο Κανένας, έτσι, για ακόμη μια φορά, παίρνει… κεφάλι έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων.

Στο μεταξύ οι ταλαίπωροι οπαδοί των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ παρακολουθούν τον Μητσοτάκη να διακοπάρει στο Μαράθι καθώς σφίγγει ο κλοιός των Τεμπών και τον Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη να επιδεικνύει σοβαρότητα Σωτήρη Μουστάκα στη σκηνή.
Δείτε το περίτεχνο τρόπο με τον οποία η ΑΥΓΗ επιχειρεί να δικαιολογήσει την ακύρωση της συνάντησής του με μέλη της AIPAC, η οποία είχε προγραμματιστεί προ ημερών, “προκειμένου να παρουσιάσει (!) τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για το Παλαιστινιακό, ακυρώνεται.
(Αυτή είναι η διατύπωση της ευρηματικής εφημερίδας η οποία συνεχίζει ως εξή τη σχετική προσέγγιση.

“Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση κρίθηκε αναγκαίο να ακυρωθεί μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την άρνηση του Ισραήλ να επιδιώξει την αποκλιμάκωση της έντασης, καθώς όλοι οι περιφερειακοί δρώντες οφείλουν να δείξουν την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση με σεβασμό στη διεθνή νομιμότητα και στις διαμεσολαβητικες προσπάθειες των διεθνών δρώντων, αναφέρουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης…”

Έχουμε λοιπόν έναν ηγέτη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο οποίος είναι 100% Μητσοτάκης. Ακριβώς, ο Κασσελάκης είναι 100% Μητσοτάκης.

Οι οξυδερκείς βρεφοποιημένοι πολίτες δεν πρέπει να διατηρούν ουδεμία αμφβολία για την εγχώρια Banana Republic.

Τόσο ο Μητσοτάκης όσο και ο Κασσελάκης είναι puppets της μεγάλης επαναφοράς, της Ατζέντας 2030 ελέγχου και μείωσης του δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του σκασίματος της φούσκαςτου παγκοσμίου χρέους στο οποίο συνδιαχειριστές είναι 3 εταιρίες και 2-3 χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί.

ΟΙ 7 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ 100% ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

1.Έχετε ακούσει τον Κασσελάκη να μιλάει για την εργαστηριακή προέλευση της planδημίας COVID-19;

2. Έχετε ακούσει τον Κασσελάκη να μιλάει για τον θανάσιμο όλεθρο των παρ-ενεργειών των εμβολίων ευθανασίας COVID-19; Όχι μόνο δεν βγάζει άχνα ο ίδιος αλλά ανάγκασε (ως Ζωή Λάσκαρη) και τον Φαίδωνα Γεωργίτση-Παύλο Πολάκη να βγάλει το σκασμό την ώρα που 20 εκατομμύρια εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει από τις παρενέργειες των εμβολίων ενώ κορυφαίοι επιστήμονες αναμένουν επέλαση των καρκίνων οι οποίοι ήδη προελαύνουν και μάλιστα στη turbo εκδοχή.

3. Μόλις λίγες ώρες πριν ο Κασσελάκης εμφανίστηκε υπέρ της Πράσινης Ευρώπης δλδ της εργαστηριακής Κλιματικής Κρίσης που φλογίζει επίσης τα σωθικά των Βασίλη Κικίλια, Νίκου Ανδρουλάκη, Μαρίας Σπυράκη, Greta Thunberg, Bill Gates, Κlaus Schwab και των λοιπών επιφανών μελών της elite του deep state η οποία γνώρισε προσφάτως οδυνηρές απώλειες. Ο Κασσελάκης είναι επίσης προφανώς και υπέρ της Προέδρου Ursula των μυστικών συμφωνιών με τον Bourla της Pfizer και η οποία μας προέτρεπε να εμβολιασθούμε για να πεθάνουμε με την ίδια ζέση που το κάνει και ο Joe Biden.

4. O Kασσελάκης εμφανίζεται επίσης λάβρος υπέρ της WOKE ιδεολογίας και των λοιπών εργαλείων που μόνο στόχο έχουν το θανάσιμο πλήγμα στη κοστοβόρα δυτική οικογένεια στην οποία η elite χρεώνει την εκτόξευση του παγκοσμίου χρέους.

Ο Κασσελάκης είναι φτυστό πεκινουά του Klaus. Δείτε τον>

  • Διεκδικούμε την εκπόνηση πλαισίου της ΕΕ για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας σε όλες τις χώρες της ΕΕ.
  • Διεκδικούμε την αναγνώριση του όρου “γυναικοκτονία” στην ΕΕ και στη νομοθεσία των κρατών-μελών και την υιοθέτηση κοινού ορισμού του βιασμού στην ΕΕ.
  • Διεκδικούμε τη διασφάλιση αξιοπρεπούς εργασίας για τις γυναίκες, στοχευμένες πολιτικές για ίσες ευκαιρίες γυναικών και ανδρών, αυξημένες και εγγυημένες συντάξεις για τις γυναίκες.
  • Διεκδικούμε Ευρωπαϊκή Οδηγία για την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας πριν και μετά τον τοκετό, οικογενειακό προγραμματισμό και ελεύθερες, ασφαλείς και νόμιμες αμβλώσεις (φυσικά-ότι σκοτώνει τον δυτικό άνθρωπο πριν έλθει στη ζωή)
  • Τέλος στις διακρίσεις σε βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Πλήρη δικαιώματα στο γάμο και τη γονεϊκότητα για όλους, αναγνώριση των τρανς ταυτοτήτων και διασφάλιση της πρόσβασης σε θεραπείες για την ελεύθερη ανάπτυξή τους σε όλη την ΕΕ. Ορισμό και νομική καταπολέμηση της ρητορικής μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ πολιτών.
  • Διεκδικούμε την υιοθέτηση Ευρωπαϊκής Οδηγίας κατά των διακρίσεων στην εκπαίδευση βάσει του φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου, της εθνικότητας, των θρησκευτικών πεποιθήσεων.

5. Ο Κασσελάκης είναι ακόμη υπέρ της αντικατάστασης των κοστοβόρων δυτικών πληθυσμών με εργαλείο τους μετανάστες εισβολείς.

6. Ο Κασσελάκης για την Ουκρανία> Από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε την παράνομη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, που παραβιάζει το διεθνές και ανθρωπιστικό δίκαιο. Προτείνουμε την ανάληψη από την ΕΕ σοβαρής ειρηνευτικής (!) πρωτοβουλίας για τον τερματισμό της ρωσικής εισβολής και την προώθηση συνομιλιών στη βάση του διεθνούς δικαίου, του σεβασμού της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της Ουκρανίας.

Εδώ ο κ. Κασσελάκης παρέλειψε να ενημερώσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Oυκρανία είναι ένα asset 400 δις ευρώ της BlackRock-ακολουθούν σχετικές εικόνες.

7. Ο Κασσελάκης είναι επίσης λάβρος αντισημίτης παρότι το Ισραήλ αποτελεί τις Θερμοπύλες της Δύσης και μάχεται όχι μόνο για την επιβίωσή του ως κράτους αλλά και για την ύπαρξη της δυτικού πολιτισμού και της Δημοκρατίας πριν καταντήσει τυραννία (το αμέσως επόμενο στάδιο της ελληνικής Μπανανίας)– όπως ακριβώς το deep state έτσι και τα puppets. O Kασσελάκης έχει δηλώσει «Αυτή τη νύχτα στη Γάζα οι άμαχοι ζουν ξανά τη φρίκη και εμείς “νίψαμε τας χείρας μας”. Ημέρα ντροπής για την ελληνική διπλωματία, τον ελληνικό λαό και την Ιστορία του».

-Ο παλαιστινιακός λαός ζει μια νέα τραγωδία με επίκεντρο τη Γάζα. Καταδικάζουμε τη συνεχιζόμενη ισοπέδωση της Λωρίδας της Γάζας από την ισραηλινή κυβέρνηση, που έχει υπερβεί κατά πολύ τα όρια της απάντησης στην τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς τον Οκτώβριο του 2023. Διεκδικούμε από την ΕΕ την ανάληψη άμεσης πρωτοβουλίας σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και τις αραβικές χώρες, για εκεχειρία, ανταλλαγή ομήρων και λύση του Παλαιστινιακού ζητήματος στη βάση των συνόρων του 1967. Για λύση δύο κρατών που συμβιώνουν ειρηνικά, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα της Παλαιστίνης”.

Aυτός είναι ο Κασσελάκης. Σχεδόν 100% Μητσοτάκης. Κι έτσι λειτουργεί η εγχώρια Βanana Republic.