kourdistoportocali.comNews DeskΧάρης Δούκας> Αντισημίτης, ανειλικρινής, αναξιόπιστος

Η φιλο-Ηamas φιέστα του Συντάγματος

Χάρης Δούκας> Αντισημίτης, ανειλικρινής, αναξιόπιστος

Ήδη το τυραννικό καθεστώς της Αυστραλίας σκοτώνει εκατοντάδες χιλιάδες κοτόπουλα προετοιμάζοντας το νέο αφήγημα planδημίας της Γρίπης των Πτηνών (Η5Ν1)

Xάρης Δούκας=Εμπιστοσύνη, συνέπεια, ειλικρίνεια.

Μετά τον Αυτιά στην Ευρωβουλή ο οξυδερκής “Έλληνας λαός” ετοιμάζεται να επενδύσει σε έναν ακόμη τεράστιο (και) πολιτικό εκτόπισμα.

By George Orwell

Ομιλούμε για τον δήμαρχο Αθηναίων ο οποίος αγαπάει τόσο πολύ τη πρωτεύουσα ώστε ετοιμάζεται να τα βροντήξει για να διεκδικήσει την ηγεσία του χαζοΚΙΝΑΛ με την ίδια φυσικά συνταγή που υπηρετεί και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Απλά ο Ανδρουλάκης παρά την ευρωπαική του θητεία έχει παραμείνει ατόφιο κρητικό πολιτικό κρι-κρι (κρητικός αίγαγρος) ενώ ο Χάρης Δούκας ένας μέτριος μπεσεμεζές που του έμαθαν να λέει το ίδιο ποίημα της Ατζέντας 2030 απομείωσης του δυτικού πληθυσμού (κατασκευασμένες planδημίες, εμβόλια ευθανασίας, “κλιματική κρίση”, δικαιώματα μεταναστών, τεκνοθεσίες ομοφύλων ζευγαριών, woke ιδεολογία, υπέρ των εκτρώσεων, κλπ) που όλα έχουν στόχο τη κοστοβόρα δυτική οικογένεια με φόντο το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους των 307 τρις δολαρίων.

Ήδη το τυραννικό καθεστώς της Αυστραλίας σκοτώνει εκατοντάδες χιλιάδες κοτόπουλα προετοιμάζοντας το νέο αφήγημα της planδημίας της Γρίπης των Πτηνών (Η5Ν1) τον ιό της οποίας έχουν ήδη μετατρέψει σε μεταδιδόμενο στον άνθρωπο.

Το πόσο σκηνοθετημένος είναι ο όλεθρος δεν έχετε παρά να δείτε τον περιφερόμενο κλόουν Joe Biden τον οποίο το deep state παρουσιάζει ως πλανητάρχη σε μια πρωτοφανή απόπειρα ευτελισμού της όποιας νοημοσύνης του δυτικού πληθυσμού. Κάτι αντίστοιχο με τις μονοθεματικές συνάξεις της ευρωπαικής ηγεσίας.

Σε αυτό το περιβάλλον και καθώς το deep state μετά τους σφαγείς της Hamas που έστειλε με αποστολή να ακρωτηριάσουν τον μαρτυρικό εβραικό λαό χρησιμοποιεί πλέον και τη Hezbollah ώστε να εμπλέξει το Ισραήλ (το οποίο αγωνίζεται για την ύπαρξή του) σε έναν ατελείωτο πόλεμο θα πρέπει να ζείτε με τις ψευδαισθήσεις ντοπαρισμένου αγοραστή διαμερίσματος στον Riviera Tower o oποίος όταν θα ξεσπάσει ο προγραμματισμένος ελληνοτουρκικός πόλεμος θα παρκάρει τη κούρσα στο παράδρομο της Ποσειδώνος και θα δείχνει στη γκόμινα τη πρόοδο των εργασιών στο mini Dubai της ελληνικής Ριβιέρας.

Ο Χάρης Δούκας λοιπόν είναι η νέα επιλογή του οξυδερκούς Έλληνα λαού η οποία έρχεται να προστεθεί στο παλμαρέ αντίστοιχων οξυδερκών επιλογών του παρελθόντος με τον υποδυόμενο ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κασσελάκη να μην βγάζει KIX για τη προέλευση του ιού που προκαλεί τον COVID-19, για τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων COVID, για τις ανοησίες του υπουργού “Κλιματικής Κρίσης” Βασίλη Κικίλια του οποίου η επιστημονική ιατρική κατάρτιση (πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, χειρουργός ορθοπεδικός) ευτυχώς δεν τον οδήγησε στην ενεργό δράση και άσκηση του επαγγέλματός του γιατί τα λάθη του θα τα σκέπαζε το χώμα κάτι που απεφεύχθη όπως και στη περίπτωση του επιστήμονα Γιώργου Πατούλη για καλή τύχη των μελλοντικών ασθενών του και των συγγενών τους.

(Η αξιοπιστία του ιατρικού προσωπικού της χώρας, όπως επίσης και η αξιοπιστία του δημοσιογραφικού προσωπικού είναι αντίστοιχη της αξιοπιστίας του δικηγορικού κόσμου που ενώ πρωταγωνιστεί σε περιστατικά οικογενειακής βίας βγαίνει στα χαζοκάναλα και δίνει συμβουλές οικογενειακής ευτυχίας.

Κάτι σαν το δίδυμο Μαλέλη-Ευαγγελάτου που ανέθεσαν στη ρεπόρτερ Ρία Τσοχαντάρη να μιλήσει στο πατέρα της 24χρονης Δάφνης Κουρκούτα από την Ημαθία η οποία παρότι δεν είχε πάρει ούτε ασπιρίνη στη ζωή της μετοίκησε ξαφνικά εκτός εγκοσμίων εμβολιασμένη δις με το μονοδοσικό της J&J το ίδιο εμβόλιο που είχε λάβει και η έντρομη ρεπόρτερ Ρία αλλά το ρεπορτάζ της που προβλήθηκε στο κανάλι του Eυαγγελάτου δεν είχει ουδεμία αναφορά στο μονοδοσικό της ευθανασίας)

Έτσι ακριβώς όπως οι δημοσιογράφοι της συμφοράς υπερασπίζονται το λειτούργημά τους ομοίως πράττουν και οι επιστήμονες ιατροί του εκτοπίσματος Κικίλια.

Χαρακτηριστικό της οργάνωσης που διαθέτει πλέον η παγκόσμια μηχανή (η οποία δεν είναι άτρωτη παρόλα αυτά) είναι αυτό που συνέβη τη πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα όπου ένας πασόκος, δλδ μέτριος, δήμαρχος, ένα ακόμη WEF puppet, οργάνωσε με την μεθοδική κιτσαρία που διακρίνει τους εγχώριους βλαχοδημάρχους μία ακόμη αντισημιτική φιέστα προς ικανοποίηση της Hamas, το αρχηγείο της οποίας βρίσκεται στο Davos.

Ωδή στο απωλεσθέν αιδοίο! Στο μεταξύ αδυνατούμε να αντιληφθούμε τη σημασία της εν λόγω χειρονομίας η οποία παραπέμπει σε ωδή για το απωλεσθέν αιδοίο. Αιδοιοθρηνούντες χήρες!  Εάν έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι κάτι άλλο δεν έχουν παρά να αναρωτηθούν με πόσα εμβόλια COVID έχει τρυπηθεί ο καθείς τους. Αναμένουμε παρόμοιες εικόνες του Χάρη Δούκα ως μια χειρονομία η οποία θα τον βοηθήσει να καταλάβει το αξίωμα της ηγεσίας στο χαζοΚΙΝΑΛ. Νούμερα, ε, αξιοθρήνητα νούμερα…

Ο Χάρης Δούκας λοιπόν δεν είναι παρά ένα ακόμη puppet της μεγάλης επαναφοράς η οποία προυποθέτει 500 εκατ. με 2 δις κατοίχους στον πλανήτη απόλυτα ελεγχόμενους από τα βιομετρικά τους δεδομένα.

Αυτά τα δύο δις στη πλειοψηφία τους ΔΕΝ θα είναι δυτικοί. Οι δυτικοί στον νέο κόσμο της Ατζέντας 2030 πρέπει να είναι μειοψηφία.

Γι΄αυτό μας σκοτώνουν. Ήδη ο Bill Gates και η παρέα του WEF μετά την εργαστηριακή planδημία COVID-19 προπαγανδίζουν τα μέτρα και τα εμβόλια κατά της Γρίπης των πτηνών, της Νόσου των Πιθήκων ακόμη και της Πολυομελίτιδας. Θα τις επαναφέρουν όλες!

Ταυτόχρονα με την planδημία προς εξόντωση του δυτικού πληθυσμού χρησιμοποιούν ως εργαλεία τους Ισλαμιστές προσκεκλημένους των δυτικών κυβερνήσεων χωρίς φυσικά την έγκριση των λαών.

Έτσι κάθε μήνα στις ΗΠΑ ο Joe Biden ανοίγει τα σύνορα για να υποδεχθεί τουλάχιστο 500.000 φανατικούς στρατιώτες του Ισλάμ. Πάνω από 10 εκατομμύρια παράνομος στρατός του Ισλάμ βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ.

Το ίδιο συμβαίνει και στις χώρες της Ευρώπης. Οι ηγέτες της Ε.Ε. αλλά και οι ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης καθώς και η πλειοψηφία των εκλεκτών βλαχοδημάρχων της τοπικής αυτοδιοίκησης υπηρετούν με προθυμία το δόγμα του Klaus Schwab.

Planδημίες, εμβόλια ευθανασίας, κατασκευασμένη κλιματική κρίση, ψηφιακό νόμισμα, έλεγχος νερού και διατροφικής αλυσίδας, κλπ.

Διόλου τυχαία λοιπόν οι μέτριοι (πασόκοι) Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας αισθάνονται την κλιματική κρίση να τους δονεί μέσα τους και να μην μπορούν να ησυχάσουν λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Εντελώς συμπτωματικά το ίδιο αισθάνονται τόσο η masquote του Κλίματος Greta Thunberg η οποία από τη πρώτη στιγμη στάθηκε στο πλευρό των Ναζί της Hamas. Ανάλογη στάση κράτησαν τα κορυφαία αμερικανικά ΜΜΕ, τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα των ΗΠΑ, τα LQBTQH (amas) κινήματα και οι λοιποί ψυχοπαθείς της WOKE Ατζέντας.

O μπεσεμεζές μέτριος Χάρης Δούκας και λόγω αισθητικής ΠΑΣΟΚ (μέτριος) είχε εκδηλώσει πολύ νωρίς τη πίστη του στην θανάσιμη για τον κοστοβόρο δυτικό πληθυσμό Ατζέντα του Klaus Schwab.

Το βιογραφικό του κ. Δούκα θα μπορούσε να είναι από εκείνα που με ευκολία θα ενέκρινε η προσωπική γραμματέας του κ. Klaus Schwab τις διδαχές του οποίου ακολουθεί με προθυμία ο κ. Δούκας.

Ακολουθεί το βιογραφικό του> Ο Χάρης Δούκας είναι Καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 12/05/1980.

Η ενέργεια και το περιβάλλον αποτελούν βασικά πεδία της δραστηριότητάς του, υποστηρίζοντας την χάραξη βιώσιμων ενεργειακών και κλιματικών πολιτικών, με όρους συμμετοχής και συνδιαμόρφωσης, ώστε η σχεδιαζόμενη παρέμβαση να γίνεται «κτήμα» όλων των πολιτών.

Τα μοντέλα πολιτικής που έχει αναπτύξει, έχουν τύχει σημαντικής αποδοχής από την επιστημονική κοινότητα, έχουν δημοσιευτεί σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά και έχουν χρησιμοποιηθεί σε πλήθος εφαρμογών βιώσιμων πολιτικών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στο 2% των περισσότερο διαδραστικών επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τις αξιολογήσεις του Harvard.

(Το Harvard είναι το γνωστό Πανεπιστήμιο από το οποίο ξεπετάχθηκαν 36 φιλοναζί-φιλοHamas οργανώσεις και κατηγόρησαν το Ισραήλ για την σφαγή που προκάλεσαν τα ανθρωποειδή της Hamas)

Το Σάββατο 5 Αυγούστου ο Χάρης Δούκας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Today Free Press

-Η Αθήνα πρέπει να γίνει έξυπνη πόλη

Πώς πήρατε την απόφαση να είστε υποψήφιος δήμαρχος και σε ποιον άνθρωπο το ανακοινώσατε πρώτα;

Παρόλο που είναι μία τωρινή απόφαση έχει μεγάλη ιστορία πίσω της. Κι αυτό γιατί εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι επιστημονικά με τις πόλεις ως βασικό πεδίο δράσης για τη χάραξη και την υλοποίηση ενεργειακών, περιβαλλοντικών και κλιματικών πολιτικών. Στις πόλεις καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες ενέργειας για τις ανάγκες ηλεκτρισμού και βέβαια για θέρμανση και ψύξη. Εδώ, στις πόλεις, θα παιχθεί το μεγάλο στοίχημα της εξοικονόμησης ενέργειας. Και είναι εδώ μέσα, στον αστικό ιστό της πόλης, που παράγεται η καινοτομία για να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή και να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο παρόν και μέλλον. Από την άλλη μεριά, είμαι ενεργός στην πολιτική εδώ και αρκετά χρόνια. Όχι, ίσως, στην κεντρική σκηνή αλλά παράγοντας εξειδικευμένη πολιτική και προτάσεις για συγκεκριμένους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Η επιστημονική έρευνα μας δείχνει ότι πρέπει να δράσουμε τώρα, όχι σε δέκα χρόνια. Για αυτό και πήρα μαζί με τους συνεργάτες μου τώρα την απόφαση, αυτά για τα οποία αγωνιζόμαστε τόσα χρόνια να ζητήσουμε από τους πολίτες της Αθήνας την ευκαιρία και την τιμή να τα εφαρμόσουμε στον πρώτο Δήμο της χώρας.

Πρόσφατα σε αυτοδιοiκητική ημερίδα στην Ηλιούπολη μιλήσατε για τις έξυπνες πόλεις. Μπορεί η Αθήνα να γίνει έξυπνη πόλη και με ποιο τρόπο;

Σας απαντώ με βεβαιότητα ότι ναι, μπορεί να γίνει. Εφαρμόζοντας έξυπνες και καινοτόμες πρακτικές στην καθαριότητα και την ανακύκλωση. Με έξυπνες και ψηφιακές διαδικασίες θα διαχειριζόμαστε το κτιριακό δυναμικό του Δήμου και της πόλης εν γένει. Έτσι θα μπορέσουμε να κλείσουμε κενά μεταξύ προσφοράς και ζήτησης και να βρούμε οικονομική στέγη για νέες οικογένειες αλλά και για αυτές που δύσκολα τα βγάζουν πέρα καθώς και για άνεργους.

Δύο μέτριοι πασόκοι

Στη διακήρυξη σας κάνετε λόγο για «αλλαγή εποχής» τι θέλετε να πείτε με αυτή την φράση;

Η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση αλλάζουν το πρόσωπο του πλανήτη. Και αλλάζουν ριζικά τη ζωή στις πόλεις. Αυτό που φέτος βιώνουμε ως παρατεταμένο καύσωνα θα είναι ο κανόνας του μέλλοντος. Ο χρόνος τρέχει ανεπανόρθωτα, κι εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την εποχή των ενδοιασμών και των αναβολών και να περάσουμε τώρα στην εποχή της δράσης για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την παγκόσμια κλιματική αλλαγή εντός των πόλεων μας.

Το θέμα που απασχόλησε την πρωτεύουσα την προηγούμενη περίοδο είναι ο μεγάλος περίπατος. Ποια είναι η δική σας θέση

Κοιτάξτε, αυτές είναι συζητήσεις του παρελθόντος τότε που είχαμε την πολυτέλεια να ξοδεύουμε χρόνο για τέτοια θέματα. Στη σημερινή Αθήνα και τις ανάγκες της νομίζω ότι μοιάζουν παράταιρες. Ο πολύτιμος παροντικός χρόνος μας πρέπει να αφιερωθεί με ευλάβεια στην επίλυση της καρδιάς των πραγματικών προβλημάτων της Αθήνας. Η αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι αυτά στα οποία εμείς θα ρίξουμε βάρος.

Η Αθήνα μπορεί να επενδύσει στον τουρισμό;

Μα αυτό είναι κάτι αυτονόητο!

(Πως είναι αυτονόητο, μια και ο Klaus θέλει να καταργήσει τα αεροπορικά ταξίδια και να κλείσει τα κουνούπια σπίτια τους)

Ο τουρισμός είναι και θα παραμείνει βασική συνιστώσα της εθνικής οικονομίας. Και η Αθήνα ως λίκνο της Δημοκρατίας και του δυτικού πολιτισμού είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για εκατομμύρια επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Όμως πρέπει να βρούμε την απαραίτητη ισορροπία έτσι ώστε ο τουρισμός να συμβάλει θετικά στη ζωή της πόλης και των κατοίκων της και να μην υποβαθμίζει την καθημερινή ζωή τους και την οικονομική κατάστασή τους. Η ανθεκτική Αθήνα, σεβόμενη τη φέρουσα ικανότητά της, θα ρυθμίζει με βιώσιμο τρόπο τις τουριστικές ροές σε όλα της τα διαμερίσματα χωρίς να στέλνει όλο το τουριστικό ρεύμα σε ορισμένες μόνο γειτονιές πέριξ του κέντρου, κάνοντας έτσι αδύνατη την εύρεση φθηνής κατοικίας σε αυτές τις γειτονιές.

Ποιο θεωρείτε πως θα είναι το πλεονέκτημα σας απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη που είναι σήμερα δήμαρχος και γιατί να ψηφίσει εσάς;

Στοχεύουμε στα κρίσιμα ζητήματα. Αυτά που τώρα χρειάζεται να επιλύσει η Αθήνα. Πώς θα είναι βιώσιμες οι συνθήκες σε μια μεσογειακή μεγαλούπολη τώρα που η κλιματική αλλαγή τρέχει. Και πώς θα είναι και θα νιώθουν ασφαλείς οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες της Αθήνας. Δεν σπαταλάμε χρόνο και πολιτική δράση σε μάχες που άπτονται της κεντρικής πολιτικής σκηνής και για θέματα που δεν αγγίζουν τα πραγματικά προβλήματα των Αθηναίων.

Ο συνδυασμός σας θα έχει πολιτικό πρόσημο;

Πολιτικό πρόσημο έχει, κομματικό όμως όχι δεν θα έχει. Η ανάδειξη των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και η ανάδειξη της αντιμετώπισή τους σε κεντρικό διακύβευμα δεν είναι ούτε κεντροαριστερή ούτε κεντροδεξιά πολιτική. Υπάρχουν πολιτικοί και στις δύο όχθες που αναγνωρίζουν τον κεντρικό χαρακτήρα αυτού του ζητήματος και αφιερώνουν πολιτικό χρόνο και ενέργεια για την επίλυσή του. Όπως υπάρχουν και άλλοι που άμεσα ή, συνήθως, έμμεσα υποβαθμίζουν τη σημασία του και δίνουν αλλού προτεραιότητα.

Σήμερα το πολιτικό αίτημα από τους δημότες των μεγάλων αστικών κέντρων είναι να γίνουν οι πόλεις ανθεκτικές και βιώσιμες για τους κατοίκους τους στις νέες συνθήκες που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή. Αυτό είναι και το δικό μας ξεκάθαρο πολιτικό πρόσημο. Ο χρόνος τελειώνει, αλλάζουμε εποχή, επικεντρωνόμαστε στα πραγματικά προβλήματα για να θωρακίσουμε την Αθήνα και να μπορούμε να ζούμε ανθρώπινα σε αυτή και τώρα, και στα χρόνια που έρχονται.

Η παραπάνω συνέντευξη του μετρίου μπεσεμεζέ δημάρχου Δούκα είναι αποκαλυπτική της αντισημιτικής και εναντίον του δυτικού ανθρώπου αποστολής του. Έτσι η πρωτοχρονιάτικη φιέστα του Συντάγματος οργανώθηκε μόνο και μόνο ώστε να υπηρετήσει τον κυματισμό των ισλαμιστικών συμβόλων που έχουν κατακυριεύσει την Ευρώπη. Δεν συνέβη τυχαία ότι συνέβη. Ο μέτριος Δούκας και οι όμοιοί του υπηρετούν το ίδιο αφήγημα της Ατζέντας 2030 που θέλει τον δυτικό άνθρωπο νεκρό.

Το ίδιο αφήγημα υπηρετούν οι δήθεν παγκόσμιοι οργανισμοί (δεν πρόκειται παρά για θανάσιμες γιάφκες) τύπου ΟΗΕ, ΠΟΥ, Ε.Ε., Ερυθρός Σταυρός, κλπ oι οποίοι έσπευσαν να υποστηρίξουν τους Ναζί τρομοκράτες της Hamas.

Κι εδώ έρχεται ο υπαρξιακός για τη Δύση αγώνας του λαού του Ισραήλ. Ο Εβραικός λαός (θα το τονίσουμε για μια ακόμη φορά) πολεμά για την διάσωση της δυτικής οικογένειας, του δυτικού πολιτισμού, για τις αξίες του δυτικού κόσμου της οποίες μάχονται οι μαριονέτες του Davos τύπου Xάρη Δούκα.

Τα παραπάνω οφείλει να γνωρίζει κάθε Έλληνας Εβραίος της Ελλάδας. Κάθε Εβραική ψυχή στο κόσμο. Οι Εβραίοι μπορούν να διαβάσουν τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη και στο Τablet magazine, το κορυφαίο περιοδικό της Εβραικής Διασποράς-ουκ ολίγα άρθρα του οποίου αναπαρήγαγε το Κουρδιστό Πορτοκάλι τα τελευταία χρόνια της planδημίας.

Η ΦΙΛΟ-HAMAS ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Οφειλε να τα γνωρίζει ο κ. Μίνος Μωυσής, ιδρυτικός εταίρος της εταιρείας συμβούλων Synergon Partners καθώς έστελνε τη ακόλουθη επιτολή στον μέτριο μπεσεμεζέ του Klaus Schwab, ταγαροδήμαρχο Αθήνας Χάρη Δούκα.

Ο κ. Μωυσής και οι Εβραίοι της Ελλάδας θα πρέπει να έτοιμοι για πολλές παρόμοιες πρωτοβουλίες των αχυρανθρώπων του Klaus.

Ανοιχτή επιστολή Μωϋσή σε Δούκα για την «Παλαιστινιακή» Πρωτοχρονιά

«Αγαπητέ κε. Δήμαρχε,

Στις δώδεκα παραπέντε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σπίτι φίλων, ανοίξαμε την τηλεόραση στην ΕΡΤ για να συντονιστούμε με την ακριβή ώρα της αλλαγής του χρόνου. Μιλούσατε εσείς εκείνη την ώρα, με φανερή την αγωνία να προλάβετε να πείτε όσα θέλατε την πρώτη φορά που σας δόθηκε δημόσιο βήμα μπροστά σε τόσο κόσμο. Προς το τέλος, φάνηκε να βιάζεστε ίσως γιατί καταλάβατε ότι λίγοι νοιάζονταν εκείνα τα τελευταία δευτερόλεπτα του 2023 για όσα λέγατε. Και αμέσως μετά συμμετείχατε μαζί με τον κόσμο, στην αντίστροφη μέτρηση 10,9,8… Καλή Χρονιά. Το τηλεοπτικό πλάνο άνοιξε για να συμπεριλάβει τα πυροτεχνήματα και το μεγάλο πλήθος. Και τότε πέσαμε μπροστά στις κάμποσες Παλαιστινιακές σημαίες που ανέμιζαν ρυθμικά στους ήχους της μουσικής. Μπροστά – μπροστά μάλιστα, οπότε και μοιραία συνόδευσαν από πρωταγωνιστική θέση οπτικά το υπόλοιπο της βραδιάς μας.

Η αλήθεια είναι ότι στην παρέα μας απορήσαμε. Παραμονή της πρωτοχρονιάς, σε ένα κλίμα χαράς, αισιοδοξίας για τον καινούργιο χρόνο, στο κεντρικό σημείο της πόλης μας, που όλοι συρρέουν για να είναι μαζί, να γίνουν ένα, χωρίς να νοιάζονται για το ποιος και τι είναι ο διπλανός τους, σε ποιο Θεό πιστεύει, από που κρατάει η σκούφια του. Γιατί οι Παλαιστινιακές σημαίες;

Καταλήξαμε πολύ γρήγορα στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί παρά να ήταν καλά οργανωμένο από πριν. Μόνον αυτές οι σημαίες, καμία άλλη ούτε καν μια Ελληνική ή μια Ουκρανική ας πούμε, στις πρώτες γραμμές ακριβώς κάτω από τη σκηνή, με προφανή το στόχο να δώσουν βροντερό το παρών, να ξεχωρίσουν από όλους, να περάσουν μήνυμα!

«Ας γίνουμε αλληλέγγυοι» είπατε. Και δώσατε το πράσινο φως για να γίνουν το επίκεντρο αυτής της παραδοσιακά όμορφης εκδήλωσης στην αρχή κάθε χρόνου στην πόλη μας. Όλοι οι άλλοι, τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς, πέσαμε σε δεύτερη μοίρα, η Αθήνα γιόρτασε το νέο χρόνο και εσείς ο νέος Δήμαρχος την έναρξη της θητείας σας, όχι πολύχρωμα, όχι συμπεριληπτικά για όλους, μεροληπτικά. Και ασφαλώς άκομψα.

Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα η πιο σημαντική γιατί δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για αυτή, έτσι λέμε συνήθως. Και ως νέος Δήμαρχος, αυτή την πρώτη σας ευκαιρία να δώσετε το στίγμα σας, την αφήσατε να πάει χαμένη. Ένας Δήμαρχος «όλων των Αθηναίων» όπως μας είπατε στην ορκωμοσία σας, δεν επιτρέπει ένα τέτοιο καπέλωμα, δεν επιτρέπει να αισθάνονται αφιλόξενα και σε ήσσονα θέση οι πολλοί στη μεγάλη πλατεία και στις οθόνες της τηλεόρασης.

«Αθηναίοι» είναι μια ευρεία έννοια κατά πολύ ευρύτερη των ψηφοφόρων σας κε. Δήμαρχε, είναι όσοι ζουν, όσοι εργάζονται, όσοι επισκέπτονται, όσοι επενδύουν, όσοι βρίσκονται στην πόλη μας ανά πάσα στιγμή. Και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Και όλοι αυτοί έχουμε ένα μερίδιο στη ζωή της πόλης, χωρίς να δεχόμαστε ότι έχετε εσείς το δικαίωμα, κάποιους να μας κάνετε να νοιώσουμε άβολα μέσα στην ίδια την πόλη μας.

Και μια και είστε πολύ φρέσκος Δήμαρχος, ίσως καλό θα ήταν να μάθετε ότι πριν ξεκινήσει ο πόλεμος στη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου όταν συνέβη το πιο ειδεχθές και δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος του Ισραήλ, οι δρόμοι του κέντρου της πόλης μας το Σαββατοκύριακο όλο το χρόνο είχαν δεύτερη γλώσσα τα Εβραϊκά των επισκεπτών από το Ισραήλ, που λατρεύουν την Αθήνα. Ή να μάθετε ότι με διαφορά το Ισραήλ στέλνει τους αναλογικά περισσότερους τουρίστες στην Αθήνα από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο. Ή ακόμα να μάθετε ότι είναι οι πιο σημαντικοί επενδυτές σε ακίνητα, και όχι μόνο, στην πόλη. Ή ότι πολλοί μένουν μόνιμα και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Αθήνα. Ρωτήστε για όλα αυτά τους εμπόρους της πόλης, τους ξενοδόχους που είχαν συνηθίσει τον χειμώνα σε υψηλές πληρότητες κυρίως από Ισραηλινούς, τους μεσίτες ακινήτων και τους τραπεζίτες. Φαντάζεστε λοιπόν την έκπληξή τους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς; Φαντάζεστε τα συναισθήματα όσων θρήνησαν δικούς τους ανθρώπους θύματα της τρομοκρατίας στις 7 Οκτωβρίου από ορκισμένους δολοφόνους που κράταγαν και αυτοί τις ίδιες σημαίες; Φαντάζεστε τέλος πόσο άδικα τους φέρθηκε η πόλη που αγαπούν; Και τις συνέπειες από αυτό για την ίδια την πόλη μας;

Και κάτι ακόμα κε Δήμαρχε, στην Αθήνα ζούμε και αρκετοί Έλληνες Εβραίοι. Δεν σας πέρασε από το μυαλό να φανταστώ αυτό. Ούτε βέβαια ότι ένας προκάτοχός σας το 2016 -ο κ. Καμίνης- υπέγραψε για λογαριασμό της Αθήνας τη διακήρυξη «Δήμαρχοι εναντίον του αντισημιτισμού», ή ότι ο αμέσως προκάτοχός σας το 2022 -ο κ. Μπακογιάννης- φιλοξένησε στην Αθήνα το διεθνές συνέδριο της «Κίνησης κατά του αντισημιτισμού». Ούτε έχετε μάθει να υποθέσω, ότι παντού στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες χώρες, παρατηρείται μια τεράστια έξαρση αντισημιτικών φαινομένων συνήθως τροφοδοτούμενων από μια παρόμοια με τη δική σας μεροληπτική αντίληψη της συμπερίληψης και της πραγματικότητας.

Προσωπικά κε Δήμαρχε, δεν ένοιωσα καλά την Πρωτοχρονιά, σα να με παραμέρισε η πόλη μου ένοιωσα. Σας χρεώνω με επιείκεια ένα λάθος, λόγω απειρίας, και σας πιστώνω με τις προθέσεις του «Δήμαρχος όλων των Αθηναίων» προσδοκώντας να το δω στην πράξη.

Καλή σας χρονιά κε Δήμαρχε.

Μίνος Μωυσής ζώ στην Αθήνα».

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε ένα μυστικό όπλο στον αγώνα μας με τους Άραβες – δεν έχουμε πού να πάμε. Υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και μπορεί να φαίνεται στους άλλους αδύνατο, ή απλά τα παρατούμε. Ή κάνουμε ό,τι είναι πραγματικά αδύνατο και παραμένουμε ζωντανοί. Υπάρχει ένα ακόμη βασικό πράγμα που πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτός Ισραήλ πρέπει να συνειδητοποιήσουν, και αν το καταλάβουν και το αποδεχτούν, ίσως άλλα πράγματα μπουν στη θέση τους. Πολλές αραβικές χώρες αρνούνται να συναινέσουν στην ύπαρξή μας. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Golda Meir

H Ισραηλινή δασκάλα Golda Meir (3 May 1898 – 8 December 1978) ήταν η η τέταρτη πρωθυπουργός του Ισραήλ και μία εκ των ιδρυτών του κράτους του Ισραήλ. Διατέλεσε υπουργός Εργασίας, υπουργός Εξωτερικών, και έπειτα έγινε πρωθυπουργός του Ισραήλ, από τις 17 Μαρτίου 1969 έως τις 3 Ιουνίου 1974.

Λοιπόν κάντε τώρα μία προσομοίωση από εκείνες που αρέσουν στον Bill Gates, τον Klaus Schwab και σε δύο-τρεις ακόμη καλούς φιλανθρώπους, πίσω από τη κουρτίνα, βάζοντας τη λευκή δυτική οικογένεια, τον δυτικό άνθρωπο- που ειδικά για τις ΗΠΑ στήριξε το περίφημο American Dream-, στη θέση του λαού του Ισραήλ.

Μόνο όταν ο τελευταίος δυτικός πολίτης συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει άλλη επιλογή-όπως ακριβώς ο λαός του Ισραήλ-γιατί οι εμπνευστές της μεγάλης επαναφοράς “λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή”

Τα λόγια της Golda Meir αφορούν σήμερα- λίγο πριν το 2024- τον κάθε  δυτικό άνθρωπο.

Κι αυτό γιατί βρισκόμαστε εν μέσω μίας επιχείρησης μείωσης του δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του σκάσιμου της φούσκας του παγκοσμίου χρέους και του κινδύνου για τους ιδιοκτήτες του δολαρίου και του ευρώ να απαξιωθεί το νόμισμά τους ως εργαλείο διακυβέρνησης, με τη σημερινή ή την ψηφιακή του μορφή.

H δυστοπική επιχείρηση ελέγχου και μείωσης του δυτικού πληθυσμού ξεκίνησε όταν πέριξ της 18ης Οκτωβρίου 2019 αφέθηκε ο εργαστηριακός ιός-βιολογικό όπλο που προκαλεί τον COVID-19 εναντίον της ανθρωπότητας με κύριο στόχο τους πολίτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Τόσο ο ιός και οι εργαστηρικές μεταλλάξεις του όσο και τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 τα οποία έχουν προκαλέσει ήδη πάνω από 17 εκατ. εμβολιασμένους νεκρούς δεν είναι παρά μέρος της θανάσιμης Ατζέντας.

Είναι τέτοια η φύση της αποστολής ώστε οι εμπνευστές της οποίας δεν ενδιαφέρονται για τα όποια κέρδη της Pfizer ή της Moderna τη στιγμή του συντρίβεται η φήμη των εταιριών.

Αυτό που ενδιαφέρει τους εμπνευστές της μείωσης του δυτικού πληθυσμού είναι να πεθάνεις αποτελεσματικά και σε βάθος των επόμενων αιώνων προκαλώντας στειρότητα στις γυναίκες ή μετανθρωπισμό.

-Σε 100 χρόνια από σήμερα οι οντότητες (ούτε καν άνθρωποι) που θα κυκλοφορούν στη γη θα μοιάζουν με τον άνθρωπο όσο ο σημερινός άνθρωπος με τον Nεάντερταλ…,

έχει “μαντέψει” ο νεαρός ιστορικός Yuval Harari που μοιράζεται μυστικά και συμβουλές με τον επικεφαλής του WEF ο οποίος δεν κρύβει τη πρεμούρα του να εμβολιαζόμαστε διαρκώς γιατί ανησυχεί για την υγεία μας και δεν θα ήθελε με τίποτε να χάσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις μας σε ένα κόσμο με 400 τρις χρέος-ο έλεγχος του οποίου ανήκει σε ιδιώτες.

Ναι, ο τελικός αποδέκτης του ελληνικού χρέους στο οποίο αναφέρεται η Handelsblatt δεν είναι τελικά τα κράτη και δημόσιοι φορείς.

Για να το μάθει αυτό ο κ. Αλέξης Τσίπρας χρειάστηκε να πραγματοποιήσει ιδιωτικά και δημόσια ταξίδια σε προορισμούς και συναντήσεις που δεν περνούσαν από το μυαλό του όταν διαδήλωνε εναντίον της μετέπειτα φίλης του Angela Merkel με την οποία είχαν κοινή (κομμουνιστική) αφετηρία.

Merkel.

Ήταν 22 Ιουνίου 2021 όταν ο ιστότοπος του BBC μετέδιδε.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel έλαβε μια δόση Moderna ως το δεύτερο εμβόλιο του κορωνοϊού, έχοντας ως πρώτο το Oxford-AstraZeneca, δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η 66χρονη ηγέτης εμβολιάστηκε πριν από λίγες ημέρες αφού πήρε μια δόση AstraZeneca τον Απρίλιο.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η μικτή δόση των εμβολίων Covid θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε με βεβαιότητα.

Μετά από μια αργή έναρξη, η ανάπτυξη εμβολιασμού στη Γερμανία επιταχύνθηκε τις τελευταίες εβδομάδες.

Πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού της χώρας έχει λάβει τώρα την πρώτη δόση εμβολίου.

Τον Απρίλιο, ο εκπρόσωπος της κυρίας Merkel δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία του πιστοποιητικού εμβολιασμού της για να δείξει ότι είχε λάβει την ένεση.

6 μήνες μετά, στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ο στρατός της Γερμανίας θα τιμούσε την απερχόμενη Καγκελάριο, παίζοντας ένα eclectic mix της επιλογής της.

Οι επικριτές της είχαν πει τότε ότι έχει καταφέρει αντί να λύσει προβλήματα και αφήνει στη διάδοχό της σκληρές αποφάσεις σε πολλά μέτωπα.

Παρακολουθώντας προσεχτικά όσα μεσολάβησαν στον δυτικό κόσμο τα 2 αυτά χρόνια της απόσυρσης της Γερμανίδας το ερώτημα μοιάζει αυτονόητο.

Ήτο μόνο η προβληματική υγεία της καγκελαρίου ο λόγος της εξαφάνισής της στη διάρκεια των πρόσφατων ετών κι ενώ η Ευρώπη συγκλονίζεται;

Πως είναι δυνατόν η κάποτε πανίσχυρη Γερμανίδα καγκελάριος να μην έχει πλέον ούτε μισό σχόλιο για τις εξελίξεις και να αρκείται στη συγγραφή των απομνημονευμάτων της, η έκδοση των οποίων αναμένεται εντός του 2024.

Η χρονική τοποθεσία της παραίτησης Merkel, δύο χρόνια, μετά δείχνει σαν επιχείρηση διάσωσης της υστεροφημίας της καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μείωση του δυτικού πληθυσμού.

Τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα απέσυραν τη Γερμανίδα πριν ο δυτικός κόσμος περάσει στα επόμενα ακόμη πιο βίαια στάδια της μεγάλης επαναφοράς.

ZeroΗedge>2024_Το Μεγάλο Ξεκαθάρισμα. Εάν οι ΗΠΑ δεν τα καταφέρουν θα μπορούσαν να γίνουν μία χώρα του Τρίτου Κόσμου
Sheikh Rashid, the founder of Dubai, was once asked about the future of his country. And this is what he said: “My grandfather drove a camel, my father drove a camel, I drove a Mercedes, my son drove a Land Rover and my grandson will drive a Land Rover, but my great-grandson will drive a camel… Why is that? Because hard times create strong people, strong people create easy times. Easy times create weak people. Weak people create hard times. Many won’t understand, but you have to raise warriors, not parasites.”

Θα πρέπει να θυμόμαστε την επίκαιρη πλέον παροιμία του οικονομικού συμβούλου της εποχής Nixon, Herb Stein, ό,τι δεν μπορεί να συνεχιστεί (χωρίς να καταστρέψει το έθνος), απλά δεν θα συνεχιστεί.

Κατά κάποιο τρόπο, η Αμερική τα τελευταία χρόνια ζει με τη κεκτημένη ταχύτητα από προηγούμενες και πιθανώς καλύτερες και σοφότερες γενιές και θεσμούς. Το 2024, θα έρθει ο λογαριασμός για την τρέχουσα απάθεια, την τοξική πολιτική και την ανικανότητά μας.

Έτσι, το επόμενο έτος πιθανότατα θα δούμε την κορύφωση σε μια σειρά από τρέχουσες επικίνδυνες ιδέες, γεγονότα και δυνάμεις, που τελικά είτε θα μας κατατροπώσουν είτε θα τις συντρίψουμε. Ζούμε σε μια Νερώνεια εποχή, αλλά μπορούμε να ανακάμψουμε αν καταλάβουμε πρώτα πώς φτάσαμε εδώ και τη φύση της αυτοκτονίας που διαπράττουμε-γράφει ο ZeroΗedge στο γνωστό ιστότοπο.

Το 2023, έγινε σαφές, ακόμη και στους πιο πιστούς υποστηρικτές της κυβέρνησης Biden ότι οι ΗΠΑ απλώς έχασαν ή όντως έχασαν τo αμερικανικό φόβητρο στο εξωτερικό. Οι εχθροί μας δεν μας φοβούνται. Οι φίλοι μας δεν μας εμπιστεύονται και οι ουδέτεροι δεν ενδιαφέρονται καθόλου.

Μετά την καταστροφή της Kabul το 2021, τη ρωσική εισβολή του 2022 στην Ουκρανία, την αδιαμφισβήτητη τροχιά του κινεζικού κατασκοπευτικού μπαλονιού το 2023 πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την πρόσφατη εισβολή της Ηamas στο Ισραήλ, τις σειριακές τρομοκρατικές επιθέσεις που τροφοδοτήθηκαν από το Ιράν σε εγκαταστάσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και τη πραγματική απορρόφηση της Ερυθράς Θάλασσας από τους τρομοκράτες Houthis, πολλοί από τους οπορτουνιστές εχθρούς της Αμερικής έβγαλαν συμπεράσματα και υιοθέτησαν στρατηγικές που θα ήταν προηγουμένως αδιανόητες.

Είτε οι αντίπαλοι θα ενθαρρυνθούν να ξεκινήσουν περιφερειακούς πολέμους – ένα ανήμπορο Ιράν τώρα καυχιέται ότι θα μπλοκάρει ολόκληρη τη Μεσόγειο – είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σοκαριστούν καθώς θα πρέπει να αποτρέψουν το Ιράν, τους Houthis και την ισλαμική τρομοκρατία, ενώ θα αντιμετωπίσουν μια καιροσκοπική Κίνα η οποία επιθυμεί να προσαρτήσει την Ταϊβάν και μία Ρωσία αποφασισμένη να τελειώσει την Ουκρανία.

Αυτές οι προκλήσεις θα αναγκάσουν τον στρατό να σταματήσει την αιμορραγία της στρατολόγησης του, να διορθώσει το χαμηλό ηθικό του και να επανοπλιστεί.

Τέτοια επανεκκίνηση με τη σειρά του θα απαιτήσει την απόρριψη της woke agenda τη διακοπή του προσηλυτισμού και της σηματοδότησης της αρετής DEI (μια στρατηγική DEIB, κοινώς γνωστή ως DEI ή στρατηγική διαφοροποίησης, είναι ένα σχέδιο που βασίζεται σε δράση που έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τις ανισότητες και να δημιουργήσει μια κουλτούρα ένταξης στο χώρο εργασίας. Περιγράφει στόχους και στόχους για την αύξηση της διαφορετικότητας εντός του οργανισμού και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου ο καθένας μπορεί να ευδοκιμήσει) και την επιστροφή σε μια αξιοκρατία επικεντρωμένη στη στρατιωτική ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα στο πεδίο της μάχης.

Από τον Ιανουάριο του 2021, η κυβέρνηση Βiden έχει καταρρίψει κατάφωρα και χωρίς συγγνώμη την ομοσπονδιακή νομοθεσία για τη μετανάστευση. Κατέστρεψε τα σύνορα όπως τα ξέραμε κάποτε. Έχει ήδη ανάψει πράσινο φως σε περισσότερους από 8 εκατομμύρια παράνομους εισερχόμενους – με μισό εκατομμύριο να εισβάλουν κάθε μήνα.

Κανείς στην κυβέρνηση δεν έχει προσφέρει κανένα προβλεπόμενο κόστος σε πολιτείες και ομοσπονδιακούς οργανισμούς για την προσφορά επιδοτήσεων υγείας, τροφής, στέγασης, και εκπαίδευσης σε εκατομμύρια – οι οποίοι παραβίασαν τον νόμο μπαίνοντας στις ΗΠΑ και συνεχίζουν να τον παραβιάζουν ενώ διαμένουν παράνομα εδώ. Είναι αυτό το σημάδι ενός πολλά υποσχόμενου Αμερικανού πολίτη – ότι το πρώτο πράγμα που κάνει κατά την είσοδό του στην Αμερική είναι να παραβεί το νόμο του οικοδεσπότη του;

Είναι απίστευτο, κανείς δεν έχει εξηγήσει καν στους Αμερικανούς γιατί εκατομμύρια παράνομοι αλλοδαποί εξαιρούνται από τις εντολές εμβολίων, τους ελέγχους ιστορικού και την τήρηση του νόμου που απαιτείται από τους πολίτες των ΗΠΑ και τους νόμιμους μετανάστες. Σύντομα θα απαιτήσουμε «πραγματικές» ταυτότητες Αμερικανών πολιτών ταξιδιωτών αεροπορικών εταιρειών, ενώ πετάμε παράνομους αλλοδαπούς σε όλες τις πολιτείες χωρίς καμία ταυτότητα;

Στην πραγματικότητα, αυτοί που ανατίναξαν τα σύνορα δεν μπορούν να εξηγήσουν ειλικρινά στον αμερικανικό λαό γιατί το έκαναν. Ήταν για να εξασφαλίσουν για το μέλλον και το παρόν ψηφοφόρους; Φθηνό εργατικό δυναμικό; Να εξασφαλίσουν υψηλότερους φόρους για να πληρώσουν για περισσότερες κρατικές υπηρεσίες και να «διαδώσουν τον πλούτο;» Υπακοή στα lobbies της διαφορετικότητας/ισότητας/ένταξης; Για να αναπληρώσουμε τον πληθυσμό της φυγής της πολιτείας;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πλέον ξεπεράσει, τόσο σε πραγματικούς αριθμούς όσο και σε ποσοστά, όλους τους προηγούμενους αριθμούς μη ιθαγενών κατοίκων Αμερικής – σε μια εποχή που η αγωγή του πολίτη, η ιδέα του χωνευτηρίου και η προσκόλληση στην αφομοίωση δεν ήταν ποτέ περισσότερο υπό επίθεση .

Το 2024, είτε τα σύνορα θα κλείσουν, είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες θα υποστούν ριζικές πολιτικές ανακατατάξεις, απόλυτο χάος στις μεγάλες πόλεις μας, διαμαρτυρίες από Αμερικανούς εξαγριωμένους για την πλήρη επίδειξη του ομοσπονδιακού νόμου από τους ίδιους τους εκλεγμένους αξιωματούχους και πιθανή παραπομπή του Joe Biden επειδή εγκατέλειψε εσκεμμένα τον όρκο του να «faithfully execute the Office of President of the United States».

Η εισβολή της Hamas στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου και η σφαγή σχεδόν 1.200 Εβραίων -και ο βίαιος αντισημιτισμός που σάρωσε τις πανεπιστημιουπόλεις της elite και τις μεγάλες πόλεις μας ακόμη και πριν από την ανταποδοτική εισβολή των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων στη Γάζα της 27ης Οκτωβρίου – ήταν μια κλήση αφύπνισης. Το μίσος και ο αντισημιτισμός είναι πλέον ενδημικά στην Αριστερά.

Οι διαδηλωτές στην πανεπιστημιούπολη εγκατέλειψαν τις προηγούμενες διαμαρτυρίες ότι δεν ήταν αντισημιτικοί ως προς το μίσος τους για το Ισραήλ. Αντίθετα, τώρα φωνάζουν τους Εβραίους με το όνομά τους. Αναστατώνουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, ανεξάρτητα από τις απόψεις τους για τον Σιωνισμό. Οι διαδηλωτές υπέρ της Ηamas αισθάνονται ελεύθεροι να παρενοχλούν τους Εβραίους και με ατιμωρησία και αλαζονεία ψέλνουν γενοκτονικά άσματα που υπόσχονται την καταστροφή του Ισραήλ και του εβραϊκού πληθυσμού του.

Οι ένοχοι για αυτά τα ξαφνικά ασύστολα μίση είναι τριμερείς.

Πρώτον, πλούσιοι, ως επί το πλείστον λευκοί αριστεροί φοιτητές – ολοένα και περισσότερο ανίδεοι της ιστορίας όσο και αλαζονικοί– αισθάνονται ότι πληρώνoυν ψυχολογικά και καριεριστικά μερίσματα στην πανεπιστημιούπολη για να εκστομίζουν τσιτάτα μίσους εναντίον του Ισραήλ και de facto συντάσσονται με τους δολοφόνους της Hamas.

Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα για τον χάρτη της Hamas, πού ρέει ο ποταμός Ιορδάνης ή τι ήταν η Βρετανική Εντολή για την Παλαιστίνη ή η Διακήρυξη του Μπάλφουρ-Balfour Declaration.

Πολλοί από δαύτους δεν θα μπορούσαν ποτέ να βρουν την Ιορδανία, το Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη ή τη Γάζα σε έναν χάρτη. Δεν έχει σημασία: το να ακούς και να το βλέπεις στην πανεπιστημιούπολη, να μισείς το Ισραήλ θεωρείται απαραίτητη μόδα, όπως τα καμπαναριά της δεκαετίας του 1970 ή τα pet rocks. (Το Pet Rock είναι ένα συλλεκτικό παιχνίδι που κατασκευάστηκε το 1975 από τον διαφημιστικό στέλεχος Gary Dahl. Ήταν πέτρες συσκευασμένες σε προσαρμοσμένα χαρτόκουτα με οπές εξαερισμού και ψάθινα κλινοσκεπάσματα που μιμούνται ένα μεταφορέα κατοικίδιων ζώων)

Δεύτερον, τεράστιοι αριθμοί επισκεπτών από τη Μέση Ανατολή με πλήρη δίδακτρα και κάτοχοι πράσινης κάρτας, μαζί με τροφοδοτούμενους από τον Κόλπο και προικισμένους καθηγητές, υποθέτουν ότι απαλλάσσονται από οποιεσδήποτε νομικές συνέπειες.

Έτσι συχνά παραβιάζουν τα ομοσπονδιακά μνημεία των οικοδεσποτών τους, κλείνουν την κυκλοφορία, απειλούν Εβραίους στην πανεπιστημιούπολη και στους δρόμους, παραβιάζουν το νόμο και μάχονται με την αστυνομία – με απόλυτη ατιμωρησία.

Τρίτον, εξίσου εντυπωσιακό είναι τα απροκάλυπτο μίσος που πηγάζει από τη ριζική διαφορετικότητα/ισότητα/ένταξη των φοιτητών και των καθηγητών. Ως δηλωθέντες καταπιεσμένοι, αισθάνονται και αυτοί απαλλαγμένοι από κάθε κατηγορία ότι εκστομίζουν ρατσιστικό και αντισημιτικό δηλητήριο, καθώς συγχέουν το Ισραήλ με τον κακοήθη πλέον στερεότυπο «λευκό» λαό.

Το απόγειο αυτού του εξτρεμισμού ήταν εμφανές στη μαρτυρία στο Κογκρέσο τριών προέδρων της Ivy-League που αμφισβητήθηκαν ηθικά. Υπενθύμισαν στο έθνος ότι κανένας πρόεδρος της πανεπιστημιούπολης δεν θα καταδίκαζε απερίφραστα, πόσο μάλλον θα τιμωρούσε, οποιονδήποτε αντισημίτη σε μια πανεπιστημιούπολη, που ζήτησε ανοιχτά την καταστροφή του Ισραήλ και του εβραϊκού πληθυσμού του. Και είπαν ψέματα για τους περιορισμούς του «ελεύθερου λόγου» σχετικά με την τιμωρία τους για την ενσωμάτωση αντισημιτικών και γενοκτονικών απειλών – δεδομένου ότι διώχνουν, επικρίνουν και τιμωρούν τακτικά κάθε είδους «ρητορική μίσους», αλλά μόνο εάν στρέφεται εναντίον των δικών τους εκλογικών περιφερειών της DEI .

Όλα αυτά δεν αντέχουν.

Τα κορυφαία πανεπιστήμιά μας αντιμετωπίζουν μια τέλεια καταιγίδα. Η φθίνουσα ομάδα φοιτητών, η συντριβή του χρέους των φοιτητικών δανείων, τα αυξανόμενα δίδακτρα και τα έξοδα δωματίου και διατροφής, η διοικητική δυσφορία, οι αποστάτες δωρητές και η δυσπιστία του κοινού για αυτούς τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την τριτοβάθμια εκπαίδευση των παιδιών τους, θα οδηγήσουν σύντομα σε μια γενική επανεξέταση της ίδιας ανάγκη αυτών των πανεπιστημίων καταρχήν, τουλάχιστον όπως είναι σήμερα συγκροτημένα.

Οι ρατσιστικές αποδοχές σε βάρος των λευκών, τα πρωτόκολλα προσλήψεων, διατήρησης και προαγωγής τους καταστρέφουν την αξιοκρατία. Τα μέτρια προγράμματα σπουδών τους, ο πληθωρισμός βαθμών και η πόλωση της πανεπιστημιούπολης έχουν πείσει το κοινό ότι δεν τους αξίζουν πλέον οι πολλές επιδοτήσεις των φορολογουμένων που προστατεύουν τις πανεπιστημιουπόλεις από την πραγματικότητα της αγοράς—όπως τεράστιες ομοσπονδιακές ερευνητικές επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις, αφορολόγητα δισεκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτικές δωρεές, αφορολόγητο εισόδημα από δωρεές σε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια με τον φορολογούμενο να επιδοτεί 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε φοιτητικά δάνεια.

Είναι τόσο μονωμένες αυτές οι ατόλες προνομίων που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την αυξανόμενη δημόσια οργή για τη ζημιά που προκαλούν στη χώρα. Το εμβληματικό Πανεπιστήμιο του Harvard δεν μπορεί ούτε καν να απολύσει την πρόεδρό του Claudine Gay, παρά τις σειριακές περιπτώσεις λογοκλοπής στο παρελθόν της.

Το 2024, θα αρχίσουν να γίνονται ριζικές αλλαγές στη διοίκηση και τις αξίες των πανεπιστημίων, ή η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αντιμετωπίσει έναν απολογισμό από το κοινό και μια νεοεκλεγείσα κυβέρνηση.

Τι προδιαγράφουν όλα αυτά για τις εκλογές του 2024;

Θα βρεθούμε σε εντελώς νέο και εντελώς επικίνδυνο έδαφος. Ο πιθανός Ρεπουμπλικανός υποψήφιος που προηγείται επί του παρόντος του νυν προέδρου Joe Biden θα είναι για το μεγαλύτερο μέρος του 2024 ο σταθερός στόχος μιας συντονισμένης πολιτειακής και τοπικής σοβιετικής προσπάθειας να καταστρέψουν την υποψηφιότητά του προτού οι ψηφοφόροι προλάβουν να τον υπερψηφίσουν ή να τον καταψηφίσουν στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Το ετήσιο δημοσιονομικό έλλειμμα των Ηνωμένων Πολιτειών το 2023 είναι περίπου 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το έθνος επιβαρύνεται από ένα εθνικό χρέος 34 τρισεκατομμυρίων δολαρίων – παρόλο που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση από το 2021 έχει αυξήσει κάθε είδους νέους φόρους εισοδήματος και ειδικούς φόρους κατανάλωσης.

Η εποχή της εκτύπωσης χρήματος, των μηδενικών επιτοκίων, της «μοντέρνας νομισματικής θεωρίας» και των άγριων δαπανών πλησιάζει στο τέλος της. Οι αυξανόμενοι τόκοι για το εθνικό χρέος παραγκωνίζουν τώρα τις προαιρετικές αλλά σύντομα ουσιαστικές ετήσιες ομοσπονδιακές δαπάνες. Σε κάποιο σημείο σύντομα, μια γενιά Αμερικανών θα πρέπει να επιδείξει περιορισμό στις δαπάνες ή να αποδεχθεί μια συνεχή πτώση του βιοτικού της επιπέδου.

Εν ολίγοις, το 2024, είτε θα δούμε την καταστροφή της προεδρικής εκλογικής πολιτικής όπως τις γνωρίζαμε είτε την πλήρη αποκήρυξη του νόμου. Το σημερινό νέο φυσιολογικό ότι το κόμμα της εξουσίας κατηγορεί τον κορυφαίο υποψήφιο της αντιπολίτευσης δεν είναι βιώσιμο ή συμβατό με την ιδέα της Αμερικής.

Είτε ο στρατός θα πρέπει να αποτρέψει δραματικά τον αυξανόμενο αριθμό των οπορτουνιστών εχθρών μας, ή θα εκπέσει σε κάτι σαν τον γαλλικό στρατό μεταξύ των παγκόσμιων πολέμων – μαστιζόμενο από ιδεολογία, διαφθορά, μετριότητα, άστοχες επενδύσεις και χρεοκοπημένες στρατηγικές.

Εάν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι πανεπιστημιουπόλεις μας στο Ivy League και οι αυτοπροσδιοριζόμενες elite θα ακολουθήσουν το δρόμο των Bud-Light, Disney και Target—κάποτε οι κορυφαίες επωνυμίες περιορίστηκαν σε κόκκινο μελάνι και αστείες καρικατούρες.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ραγίζουν κάτω από 8 εκατομμύρια παράνομες εισόδους. Δεν μπορούν να αντέξουν άλλον ένα χρόνο και 2 εκατομμύρια περισσότερους παράνομους εισερχόμενους —ή συνολικά 55-60 εκατομμύρια κατοίκους που γεννήθηκαν στο εξωτερικό, χωρίς να έχουν ιδέα πόσοι είναι πολίτες των ΗΠΑ, πόσοι οι παράνομοι αλλοδαποί ή οι κάτοχοι πράσινης κάρτας—ή πόσοι είναι απασχολήσιμοι, ή χωρίς ποινικό μητρώο ή που χρειάζονται τεράστιες ομοσπονδιακές και κρατικές επιδοτήσεις.

Το 2024, οι ΗΠΑ θα αρχίσουν να βλέπουν ότι για να καλύψουν το σπειροειδές χρέος τους, είτε θα συνεχίσουν να διογκώνουν το νόμισμά τους είτε θα μειώσουν τις δαπάνες ή θα αυξήσουν ακόμη περισσότερους φόρους σε βαθμό που ακόμη και η κατώτερη μεσαία τάξη θα πρέπει να πληρώσει το 50% του εισοδήματος σε κρατικούς και ομοσπονδιακούς φόρους, ή να παραιτηθούν από το χρέος τους, και έτσι να πάνε σούμπιτες στον Τρίτο Κόσμο να μεταβληθούν δλδ σε ένα τριτοκοσμικό κράτος.

Θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις ή θα διασφαλίσουμε τη συνεχιζόμενη παρακμή;

Αν αυτό που είδαμε μετά τις 7 Οκτωβρίου, ή η άγρια και ανεξέλεγκτη βασιλεία των ένοπλων τοπικών και κρατικών εισαγγελέων, ή όσα παρακολουθούμε κάθε βράδυ στην τηλεόραση στα σύνορα, ή η παράλυση του στρατού μας που βλέπουμε στο εξωτερικό του, ή ο δριμύς τρόπος στο οποίο οι αξιωματούχοι μας υπόσχονται σε ομάδες μεταναστών εδώ και στο εξωτερικό δισεκατομμύρια δολάρια και εύκολο χρήμα, συνεχισθεί και το 2024, τότε η χώρα όπως την ξέραμε θα γίνει αγνώριστη.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK