kourdistoportocali.comNews DeskBill Gates> Σιωπή για το Ολοκαύτωμα της Hamas σε βάρος του Εβραϊκού λαού. H συμμετοχή του στη Four Seasons και οι τρομοκράτες που αλωνίζουν στο ξενοδοχείο της αλυσίδας στη Doha

Breaking News

Bill Gates> Σιωπή για το Ολοκαύτωμα της Hamas σε βάρος του Εβραϊκού λαού. H συμμετοχή του στη Four Seasons και οι τρομοκράτες που αλωνίζουν στο ξενοδοχείο της αλυσίδας στη Doha

Mέλη της Ηamas «φέρεται να έχουν μείνει εκεί ακόμη και μετά το Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρατηρεί κανείς την σιωπή του πολυπράγμωνα φιλαθρώπου Bill Gates για τη σφαγή-Ολοκαύτωμα της Hamas σε βάρος του Εβραικού λαού την 7η Οκτωβρίου 2023.

Ο βουλευτής των ΗΠΑ Mike Waltz καλεί τον δισεκατομμυριούχο πρωτοπόρο της τεχνολογίας και φιλάνθρωπο Bill Gates να απαγορεύσει στην παλαιστινιακή τρομοκρατική ομάδα Hamas να χρησιμοποιεί ξενοδοχεία της Four Seasons, όπως εκείνο της αλυσίδας στο Qatar.

Εάν ο Gates αρνηθεί να συμμορφωθεί με αυτό το αίτημα, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει «αντιτρομοκρατικές κυρώσεις», δήλωσε ο Waltz σε επιστολή την Τρίτη προς τον Gates.

Ο Waltz έστειλε επίσης την επιστολή στον ιδρυτή και πρόεδρο της Four Seasons Isadore Sharp, στον υπουργό Εξωτερικών Antony Blinken και στον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Alejandro Mayorkas.

Η επενδυτική εταιρεία του Gates, Cascade Investment LLC (που λειτουργεί ως Cascade Asset Management), αγόρασε ένα μερίδιο ελέγχου των Four Seasons Hotels and Resorts από τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Alwaleed bin Talal τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η Cascade είχε από το 2007 μερίδιο 47,5% της εταιρείας. Αγόρασε 23,75% περισσότερα πριν από δύο χρόνια.

Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης δείχνουν ότι το ξενοδοχείο Four Seasons στη Doha, την πρωτεύουσα του Qatar, έχει φιλοξενήσει εκδηλώσεις που συνδέονται με τη Ηamas τουλάχιστον δύο φορές την τελευταία δεκαετία. Η μία ήταν μια συνέντευξη Τύπου το 2015 από τον πρώην αρχηγό της Hamas, Khaled Meshaal, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα κάλεσε τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο και τους «λόγιους που διδάσκουν (και μαθαίνουν) jihad» να δράσουν μετά την ανταπόδοση του Ισραήλ στη βάναυση δολοφονία αμάχων από τη Ηamas στις 7 Οκτωβρίου κοντά στη Γάζα. σύνορο.

Το άλλο ήρθε ένα χρόνο αργότερα, όταν ο Meshaal είχε μια συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ahmet Davutoğlu.

Αλλά άλλα μέλη της Ηamas «φέρεται να έχουν μείνει εκεί ακόμη και μετά το Ολοκαύτωμα της Ηamas της 7ης Οκτωβρίου», είπε ο Waltz.

Το Four Seasons επιχείρησε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς, που κατατέθηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, σε μια δήλωση στις 15 Οκτωβρίου.

«Υπάρχουν αναφορές για αποκεφαλισμένα βρέφη, ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί, γυναίκες που βιάστηκαν, άλλοι είναι πιθανό να βασανιστούν τις επόμενες εβδομάδες καθώς παραμένουν όμηροι», είπε ο Waltz.

Σημείωσε επίσης ότι μέλη της Hamas δολοφόνησαν τουλάχιστον 30 Αμερικανούς πολίτες και ότι άλλοι 13 εξακολουθούν να αγνοούνται από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

Από το 1997, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χαρακτηρίσει τη Ηamas ως Ξένη Τρομοκρατική Οργάνωση (FTO) βάσει του νόμου περί Μετανάστευσης και Εθνικότητας. Ο ομοσπονδιακός νόμος προβλέπει ότι οι πολίτες των ΗΠΑ που παρέχουν υλική υποστήριξη σε FTO αντιμετωπίζουν σημαντικές τιμωρίες, συμπεριλαμβανομένης της ισόβιας κάθειρξης.

Ο Waltz προειδοποίησε ότι το όνομα του Gates θα μπορούσε να προστεθεί σε πολλές κυβερνητικές βάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της Terrorist Identities Datamart Environment, της βάσης βίζας του State Department και της λίστας “Do Not Fly” της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών.

«Σας προτρέπω να διασφαλίσετε ότι ούτε οι εταιρείες σας, ούτε οι υπάλληλοί σας, ούτε εσείς οι ίδιος παρέχετε τέτοια υλική υποστήριξη στη Ηamas ή σε οποιονδήποτε άλλο FTO», είπε ο Waltz. Προειδοποίησε ότι εάν ο Gates δεν συμμορφωθεί, η επόμενη φορά που θα ακούσει για αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να είναι «μέσω κατηγορητηρίου, μέσω μελλοντικής άρνησης εισόδου σε λιμάνι των ΗΠΑ ή κάποιας άλλης ενέργειας».

Ο Gates δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για την επίθεση στο Ισραήλ, είπε ο Waltz.

Από το 1997, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χαρακτηρίσει τη Ηamas ως Ξένη Τρομοκρατική Οργάνωση (FTO) βάσει του νόμου περί Μετανάστευσης και Εθνικότητας. Ο ομοσπονδιακός νόμος προβλέπει ότι οι πολίτες των ΗΠΑ που παρέχουν υλική υποστήριξη σε FTO αντιμετωπίζουν σημαντικές τιμωρίες, συμπεριλαμβανομένης της ισόβιας κάθειρξης.

Ο Waltz προειδοποίησε ότι το όνομα του Gates θα μπορούσε να προστεθεί σε πολλές κυβερνητικές βάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της Terrorist Identities Datamart Environment, της βάσης βίζας του State Department και της λίστας “Do Not Fly” της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών.

«Σας προτρέπω να διασφαλίσετε ότι ούτε οι εταιρείες σας, ούτε οι υπάλληλοί σας, ούτε εσείς οι ίδιοι παρέχετε τέτοια υλική υποστήριξη στη Ηamas ή σε οποιονδήποτε άλλο FTO», είπε ο Waltz. Προειδοποίησε ότι εάν ο Gates δεν συμμορφωθεί, η επόμενη φορά που θα ακούσει για αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να είναι «μέσω κατηγορητηρίου, μέσω μελλοντικής άρνησης εισόδου σε λιμάνι των ΗΠΑ ή κάποιας άλλης ενέργειας».

Four Seasons Qatar

 

Στη συνέχεια, ο Waltz έβαλε στόχο όχι τις επιχειρηματικές πρακτικές του Gates αλλά τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ο Gates, δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για την επίθεση στο Ισραήλ. Θα έπρεπε να το κάνει και γρήγορα, είπε ο Waltz.

«Σημειώνω περαιτέρω με ανησυχία τη σιωπή σας για την φρικτή σφαγή των Ισραηλινών που συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει κατανοητό, δεδομένης της εστίασής σας σε ανθρωπιστικούς σκοπούς και δυνητικά προκαλεί σημαντική ζημιά στη φήμη», είπε. «Προτρέπω εσάς και τις εταιρείες σας να κάνετε μια δήλωση εκ μέρους του λαού του Ισραήλ και να δεσμευτείτε να αποτρέψετε οποιαδήποτε μελλοντική χρήση των Four Seasons από τη Ηamas».

Kι ενώ ο Bill Gates έχει μόνο σιωπή για το Ολοκαύτωμα που προκάλεσε η Hamas οι τρομοκράτες της οποίας απολαμβάνουν την  διαμονή στα ξενοδοχεία του, η φιλία του με τον παιδόφιλο Epstein σε συνδυασμό με την εμμονή του για το Κλίμα και τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 τα οποία ακολούθησαν μία planδημία η οποία μοιάζει να ξεκίνησε ταυτόχρονα με μία δήθεν Άσκηση Πανδημίας-το διαβόητο EVENT 201-το οποίο χρηματοδότησε (από κοινού με το WEF) στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη, θα πρέπει τουλάχιστο να μας βάλει σε υποψίες για τον πραγματικό του ρόλο στη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού στο δυτικό κόσμο. Ας αρχίσουμε να εστιάζουμε πιο πολύ σε αυτόν τον αλλόκοτο δισεκατομμυριούχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ GATES ΕΔΩ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Israel Defense Forces (@idf)

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK