kourdistoportocali.comNews DeskBenjamin Netanyahu> Η γενναία μάχη του Ισραηλινού πρωθυπουργού να κρατήσει όρθιο τον λαό του και το κράτος του Ισραήλ

Breaking News

Benjamin Netanyahu> Η γενναία μάχη του Ισραηλινού πρωθυπουργού να κρατήσει όρθιο τον λαό του και το κράτος του Ισραήλ

Kαθώς ομόλογοί του στο δυτικό κόσμο συμμετέχουν συνειδητά και πρόθυμα στη μείωση του πληθυσμού των χωρών τους

2 Απριλίου 2024

Kαθώς ομόλογοί του (πρωθυπουργοί) συμμετέχουν συνειδητά και πρόθυμα στη μείωση του πληθυσμού των χωρών τους στο δυτικό κόσμο ο Benjamin Netanyahu αγωνίζεται να κρατήσει όρθιο τον λαό και το κράτος του Ισραήλ ενώ ο ίδιος βρίσκεται ανάμεσα σε συμπληγάδες.

By Wrong Man

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι χρεώνει ένα μόνο λάθος στον σπουδαίο ισραηλινό ηγέτη. Κι αυτό είναι η παρότρυνση προς τους πολίτες του Ισραήλ να εμβολιαστούν με τα εμβόλια ευθανασίας της Pfizer.

Mόνο που κι εδώ ο Netanyahu παγιδεύθηκε-δεν συμμετείχε στη Γενοκτονία μείωσης του πληθυσμού της χώρας του.

Απλά εξαπατήθηκε. Κι αυτό φάνηκε όταν αφού το Ισραήλ είχε προμηθευτεί- η πρώτη χώρα στο κόσμο- τα εμβόλια ευθανασίας του κ. Bourla και ο CEO της Pfizer μήνες μετά την κυκλοφορίας το εμβολίου επρόκειτο να ταξιδέψει στη χώρα ο Netanyahu έκπληκτος ανακάλυψε ότι ο επικεφαλής της Pfizer παρέμεινε ανεμβολίαστος με τη σαθρή δικαιολογία ότι ήταν υγιής και περίμενε τη σειρά του.

Τότε ο Netanyahu του απάντησε

-Τι είναι αυτά που κάνεις; Εμείς εδώ έχουμε εμβολιαστεί όλοι…

και στη συνέχεια δεν του επέτρεψε στην είσοδο στο Ισραήλ και τότε ταξίδι του Bourla δεν πραγματοποιήθηκε.

Η στάση του Bourla ήταν ένα πρώτο σοκ για τον Ισραηλινό ηγέτη.

Άρχισε να συνειδητοποιεί ότι βρισκόταν σε εξέλιξη η σκληρή φάση υλοποίησης της Ατζέντας 2030 μείωσης του δυτικού πληθυσμού και αποφάσισε να αντισταθεί στο deep state των HΠΑ.

Θα ακολουθούσαν οι χορηγούμενες διαδηλώσεις σε βάρος της κυβέρνησής του όταν επιχείρησε να μεταρρυθμίσει το δικαστικό σύστημα-δλδ το αντίστοιχο βαθύ κράτος του Ισραήλ.

Καθώς οι υπερτλαντικοί αντίπαλοί του διαπίστωναν ότι θα κέρδιζε και αυτή τη μάχη προχώρησαν στην οργάνωση του 2ου Ολοκαυτώματος. Την εισβολή της Hamas στο Νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023.

Όπως έγραψε και το κορυφαίο εβραικό περιοδικό ΤABLET τόσο ο Λευκός Οίκος όσο και το Πεντάγωνο αποτελούν φιλόξενα πεδία δράσης για τους Ιρανούς πράκτορες οι οποίοι υπηρετούν σε θέσεις κλειδιά της αμερικανικής διοίκησης. Την ίδια στιγμή στο Κατάρ, τα 5άστερα του οποίου φιλοξενούν την elite των τρομοκρατών της Hamas και των υπολοίπων τρομοκρατικών οργανώσεων, οι ΗΠΑ διατηρούν σημαντική αεροπορική βάση!

Μόλις τον Ιούλιο του 2023 ΗΠΑ και Κατάρ διοργάνωσαν στη Doha, κοινή άσκηση απελευθέρωσης αιχμαλώτων από τρομοκράτες (!).

Ήταν κάτι αντίστοιχο με την δήθεν Άσκηση Πανδημίας, το διαβόητο EVENT 201 η οποία διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019 και χρησιμοποιήθηκε ως καμουφλάζ της εκτόξευσης του ιού εναντίον της ανθρωπότητας.

Η δήθεν Άσκηση στη Doha θα γινόταν πραγματικότητα τον Νοέμβριο του 2023 (μερικούς μήνες μετά) αφού στο μεταξύ οι Ναζί της Hamas σταλμένοι από το deep state ακρωτηρίασαν, έκαψαν και βίασαν τoν μαρτυρικό εβραικό λαό για μία ακόμη φορά στην Ιστορία.

Το χτύπημα της 7ης Οκτωβρίου ήταν και ένα προσωπικό μάθημα-μήνυμα προς τον ίδιο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό ο οποίος δεν ενέδωσε στις διαθέσεις του deep state των ΗΠΑ το οποίο εκπροσωπείται πολιτικά από το Αριστερό κόμμα των Δημοκρατικών το οποίο λαμβάνει ισχυρή υποστήριξη από τους Εβραίους που ζουν εκτός του Ισραήλ και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.

Έτσι ο Netanyahu και κάθε Ισραηλινός πρωθυπουργός ως τώρα ήταν αυτονόητο να βρίσκεται στην ίδια γραμμή πλεύσης με το Κόμμα των Δημοκρατικών.

Η πολυετής παραμονή του Netanyahu στην εξουσία και κυρίως η καλή συνεργασία του με τον Trump του επέτρεψαν να διαπιστώσει ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος των Δημοκρατικών στη Μέση Ανατολή και επιχείρησε να απογαλακτιστεί. Πλήρωσε λοιπόν το τίμημα ο ίδιος και ο λαός του στις 7 Οκτωβρίου μια και κανείς τρομοκράτης και κανέναν Ιράν δεν θα μπορούσε από μόνο του να νεκρώσει για 10 σχεδόν ώρες τη καλύτερη πολεμική μηχανή και τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου.

Ο Netanyahu πλέον το γνωρίζει αυτό. Γνωρίζει τους πραγματικούς “δράστες”. Μόνο που στη συνέχεια θα βρισκόταν με τη πλάτη στο τοίχο εξαιτίας των ομήρων και την πίεση που ασκούν οι συγγενείς και ο πόνος των συγγενών των ομήρων στη κυβέρνησή του και στον ίδιο προσωπικά.

Εάν δεν υπήρχαν οι Ισραηλινοί όμηροι στα χέρια των τεράτων της Hamas o Netanyahu θα είχε ισοπεδώσει τη Γάζα στο σύνολό της. Όσο για την προπαγάνδα των αθώων αμάχων σας καλούμε να θυμηθείτε τους 15χρονους αλλά και τους ηλικιωμένους “αθώους” πολίτες της Γάζας που συμμετείχαν στην εισβολή με συνοδεία δυτικών φωτορεπόρτερ και ανδρών του διεφθαρμένου ΟΗΕ σε ρόλο αδίστακτων εισβολέων. Ο Bibi τα γνωρίζει όλα αυτά πλέον.

Μάλιστα ο ίδιος έχει υποστεί και βλάβη από τους εμβολιασμούς με τα εμβόλια COVID-19. Νοσηλεύθηκε σχετικά πρόσφατα με έμφραγμα και τις τελευταίες ώρες έκανε επέμβαση κήλης.

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο Hadassah-Ein Kerem στην Ιερουσαλήμ θα δήλωνε.

Τώρα παίρνω εξιτήριο από το νοσοκομείο Hadassah-Ein Kerem, που είχε γίνει το γραφείο μου την προηγούμενη μέρα. Συνεχίσαμε να εργαζόμαστε ακόμη και από εδώ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθηγητή Pikarsky και την υπέροχη ιατρική ομάδα του Hadassah-Ein Kerem που χειρούργησε με επιτυχία την κήλη μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τις μάζες των Ισραηλινών πολιτών που μου έστειλαν τις καλύτερες ευχές σας για ανάρρωση. Αναρρώνω. Σας ευχαριστώ.
Δυστυχώς, την περασμένη ημέρα σημειώθηκε ένα τραγικό συμβάν κατά το οποίο οι δυνάμεις μας προκάλεσαν βλάβη σε μη μάχιμους στη Λωρίδα της Γάζας. Αυτό συμβαίνει στον πόλεμο. Διεξάγουμε διεξοδική έρευνα και είμαστε σε επαφή με τις κυβερνήσεις. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην επαναληφθεί.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις των κρατουμένων Ισραηλινών γυναικών στη Γάζα.

Κάθε Ισραηλινή γυναίκα που κρατείται αιχμάλωτη από τη Hamas στη Γάζα υφίσταται σεξουαλική κακοποίηση, δήλωσε η απελευθερωμένη όμηρος Mia Regev κατά τη διάρκεια έκτακτης συζήτησης στην Knesset’s Committee on the Status of Women and Gender Equality σχετικά με την κατάσταση των γυναικών ομήρων.

H Regev-photo- η οποία αφέθηκε ελεύθερη κατά τη διάρκεια της συμφωνίας ομήρων μεταξύ Ισραήλ και Hamas τον Νοέμβριο.

“Κάθε μέρα, υπάρχει μια έκτακτη ανάγκη και κάθε λεπτό μετράει. Τι θα κάνουν εκεί οι γυναίκες; Τι θα κάνουν εκεί οι υπόλοιποι αιχμάλωτοι;” αναρωτήθηκε η Regev.

Η Yaffa Ohad, η θεία της αιχμάλωτης Noa Argamani, είπε ότι πρόσφατες αναφορές τόσο της Amit Soussana, η οποία περιέγραψε στους New York Times πώς ο απαγωγέας της επιτέθηκε σεξουαλικά με το όπλο, όσο και για έναν αιχμάλωτο της Hamas που περιέγραψε σε μια ανάκριση πώς βίασε Ισραηλινή γυναίκα σε Kibbutz στις 7 Οκτωβρίου, έχουν επηρεάσει τη ψυχολογία των οικογενειών.

H Ohad προειδοποίησε ότι ο χρόνος τελειώνει, όχι μόνο για τους αιχμαλώτους αλλά και για τις οικογένειές τους στο Ισραήλ.

«Θέλετε να έχουμε 100.000 Itzik Saidyans?; Είπε η Ohad αναφερόμενη στον απελευθερωμένο στρατιώτη που αυτοπυρπολήθηκε το 2021 μετά από χρόνια αγώνα για να λάβει τη φροντίδα που ζήτησε για το PTSD-Post-traumatic stress disorder.

Η Yarden Gonen, αδερφή της ομήρου Romi Gonen, και ο Shai Dickman, ξάδερφος της ομήρου Carmel Gat, περιέγραψαν λεπτομερείς φρικτές αφηγήσεις αυτόπτων μαρτύρων από τις 7 Οκτωβρίου που περιελάμβαναν βιασμό, ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων και βασανιστήρια.

“Γιατί αφήνεις την αδερφή μου να μείνει εκεί; Τι έκανε λάθος; Γιατί πρέπει να είμαι εδώ και να ζητιανεύω;” είπε η Gonen. “Γιατί δεν βλέπω υπουργούς να το επαναλαμβάνουν αυτό σε όλο τον κόσμο;

Η συνεδρία ήταν βαθιά συγκινητική και πολλοί από τους ανθρώπους της συνεδρίας ξέσπασαν σε κλάματα και λυγμούς ενώ αυτή και άλλοι μιλούσαν.

Η Sharon Cunio, η οποία απελευθερώθηκε από την αιχμαλωσία τον Νοέμβριο μαζί με τα τρίχρονα δίδυμά της, και της οποίας ο σύζυγος είναι ακόμα σε αιχμαλωσία, είπε: «Ως γυναίκα που ήταν εκεί, ο τρόμος δεν τελειώνει ποτέ και είναι απερίγραπτος. ατελείωτος τρόμος ότι θα πληγωθείς, ότι δεν υπάρχει κανείς να σε σώσει και ότι είσαι στο έλεος της Ηamas».
«Παρακαλώ μην ξεχνάτε τους άντρες»

Η Cunio είπε ότι μαζί με τις τρομερές εμπειρίες των γυναικών, χρειαζόταν και τους άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της David, να επιστρέψουν επίσης. «Ο σύζυγός μου είναι η δύναμή μου και δεν έχω δύναμη», είπε.

«Παρακαλώ μην ξεχνάτε τους άντρες», είπε κλαίγοντας. «Πρέπει να καταλήξετε σε μια συμφωνία για όλους, ακόμη και σταδιακά», είπε.

Η σεξουαλική κακοποίηση κατά γυναικών ομήρων ήταν ένα από τα κύρια επιχειρήματα για μια συμφωνία απελευθέρωσης ομήρων και κατάπαυσης του πυρός.

Η πρώην όμηρος Amit Soussana εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα και ήταν η πρώτη γυναίκα που αποκάλυψε ότι η ίδια είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ενώ κρατούνταν όμηρος.

Ακόμη και η έκθεση των Ηνωμένων Εθνών που δημοσιεύθηκε στις αρχές Μαρτίου βρήκε «σαφείς και πειστικές πληροφορίες ότι η σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, των σεξουαλικών βασανιστηρίων, της σκληρής, απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης έχει διαπραχθεί σε βάρος ομήρων».

Mέσα σε αυτό το περιβάλλον ο σημερινός Ισραηλινός πρωθυπουργός καλείται να σταθεί όρθιος για την ίδια την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ.

Άλλοι ομολογοί του σε καιρό ειρήνης συμμετέχουν πρόθυμα στη Γενοκτονία των πολιτών τους-χωρίς να διακρίνουν τους ψηφοφόρους τους.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK