kourdistoportocali.comNews DeskAπόκοσμος χρησμός Putin> Δεν υπάρχει ευτυχία στη ζωή. Υπάρχει μόνο ένας αντικατοπτρισμός στον ορίζοντα. Λοιπόν, αγαπήστε αυτό

Αυτή δεν είναι μια στιγμή αλλαγής φωτός

Aπόκοσμος χρησμός Putin> Δεν υπάρχει ευτυχία στη ζωή. Υπάρχει μόνο ένας αντικατοπτρισμός στον ορίζοντα. Λοιπόν, αγαπήστε αυτό

"Είπα στον Πρόεδρο Putin ότι η ατζέντα μου δεν είναι εναντίον της Ρωσίας ή οποιουδήποτε άλλου - είναι προς όφελος του αμερικανικού λαού"

Σε έναν απόκοσμο χρησμό προχώρησε ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin αφού πέρασε την ημέρα του με τον  Joe Biden στη Γενεύη, σύφωνα με το ρεπορτάζ του Εric Lutz στο Vanity Fair.

Οι ηγέτες συναντήθηκαν για να συζητήσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνοεπιθέσεων της Ρωσίας και της μεταχείρισης του Κρεμλίνου σε αντιφρονούντες όπως ο Alexei Navalny, αλλά ο πρωταρχικός στόχος για τον Βiden και τον υπουργό Εξωτερικών Antony Blinken ήταν να επανασχεδιάσουν τις κόκκινες γραμμές που είχε ισοπεδώσει η σχέση Trump-Putin.  Ότι ο Βiden δεν φάνηκε να γοητεύεται από τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας αντιπροσωπεύει μια ευπρόσδεκτη  επαναφορά στην πιο παραδοσιακή ηγεσία των ΗΠΑ. “Είπα στον Πρόεδρο Putin ότι η ατζέντα μου δεν είναι εναντίον της Ρωσίας ή οποιουδήποτε άλλου – είναι προς όφελος του αμερικανικού λαού”, δήλωσε αργότερα ο Biden.

«Του είπα επίσης ότι κανένας πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα μπορούσε να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του αμερικανικού λαού εάν δεν μιλούσε για να υπερασπιστεί τις δημοκρατικές μας αξίες».

Ο Putin στο μεταξύ, αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις ο ίδιος, συμπεριλαμβανομένου του Navalny, του φυλακισμένου ηγέτη της αντιπολίτευσης, ο οποίος λέγεται ότι ήταν κοντά στον θάνατο τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια απεργίας πείνας. (Εάν ο Navalny, πεθάνει, είπε ο Biden, οι συνέπειες θα ήταν «καταστροφικές για τη Ρωσία»)

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία να συναντηθoύμε σήμερα», είπε ο Putin, ο οποίος ήταν απροσδόκητα συνεπής στο ραντεβού του για τη σύνοδο κορυφής. «Ωστόσο, οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας έχουν συσσωρεύσει πολλά ζητήματα που απαιτούν μια συνάντηση στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζω ότι οι συναντήσεις μας θα είναι παραγωγικές».

Δεν ήταν ξεκάθαρο εάν βγήκαν πολλά πράγματα από τη σύνοδο κορυφής. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επιστρέψουν πρεσβευτές στις θέσεις τους και συζήτησαν τομείς που πρέπει να θεωρηθούν εκτός ορίων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Αλλά κανείς δεν περίμενε ρεαλιστικά τη συνάντηση να σταματήσει άμεσα την κακόβουλη συμπεριφορά του Πούτιν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. “Αυτή δεν είναι μια στιγμή αλλαγής φωτός”, δήλωσε ο Blinken τη Δευτέρα, επιδιώκοντας να μετριάσει τις προσδοκίες. «Πρόκειται για τον πρόεδρο που θέλει να κάνει δύο πράγματα, και είναι πολύ ξεκάθαρος γι ‘αυτό – να πούμε απευθείας στον Πρόεδρο Πούτιν ότι επιδιώκουμε μια πιο προβλέψιμη, σταθερή σχέση και αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, υπάρχουν τομείς όπου προς το αμοιβαίο συμφέρον μας να συνεργαστούμε. Αν όμως η Ρωσία συνεχίσει να λαμβάνει απερίσκεπτα και επιθετικά μέτρα, θα ανταποκριθούμε δυνατά. “

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΤΑΚΤΟ> Μόλις στο 80% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών