kourdistoportocali.comNews DeskΗλίας Παπαδημητρίου> Τρία εμβόλια COVID-19 είχε κάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος δικηγόρος που έφυγε από ανακοπή καρδιάς

Breaking News

Ηλίας Παπαδημητρίου> Τρία εμβόλια COVID-19 είχε κάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος δικηγόρος που έφυγε από ανακοπή καρδιάς

-Ο Ηλίας μας έφυγε από ανακοπή ξαφνικά μέσα από το νοσοκομείο χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας

Έχουμε συνέχεια του χθεσινού μας ρεπορτάζ για την απώλεια του 50χρονου δικηγόρου Ηλία Παπαδημητρίου ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ένας άνθρωπος υγιής και δραστήριος όπως επεσήμανε η οικογένειά του.

By The Wrong Man

Στο προηγούμενο δημοσίευμά μας θέσαμε δημόσια το εξής>

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι έχοντας 3 χρόνια τώρα παρακολουθήσει με συνεχή δημοσιεύματα τον όλεθρο που σπέρνουν τα εμβόλια COVID-19 στο 70% της εμβολιασμένης ανθρωπότητας έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζουμε εάν ένας ακόμη νέος άνθρωπος εμπιστεύθηκε τον πρώην υπουργό Υγείας και νυν Κλιματικής Κρίσης Βασίλη Κικίλια καθώς και τον εξαφανισθέντα καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και έσπευσε να τρυπηθεί με τα εμβόλια COVID-19.

O τίτλος Ξαφνικός Θάνατος τα τελευταία 3 χρόνια είναι πιο διάσημος από το Αγαπάτε Αλλήλους και τους Rolling Stones. Παραπαίμπει δε στις ανακοπές καρδιάς (όπως και στους turbo καρκίνους, εγκεφαλικά, κλπ) που είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ενέργειες και όχι παρενέργειες των εμβολίων COVID-19.

Η οικογένεια Παπαδημητρίου είναι σε θέση να γνωρίζει εάν ο αδελφός τους εμβολιάστηκε και ποιά εμβόλια COVID-19 έλαβε.

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες ο νεαρός δικηγόρος Ηλίας Παπαδημητρίου είχε λάβει 3 εμβόλια COVID-19, εν αγνοία του κινδύνου που διέτρεχε και σαν απόρροια της τεράστιας πίεσης που δέχθηκε από την πολιτική και μηντιακή προπαγάνδα του επισήμου αφηγήματος της planδημίας.

Τα εμβόλια COVID-19 έχουν αναδειχθεί, στη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού, ο ασφαλέστερος τρόπος για εγγυημένη ανακοπή καρδιάς, turbo καρκίνους, εγκεφαλικά, κλπ, σε ένα ποσοστό 7-10% των εμβολιασθέντων.

Επειδή η οικογένεια Παπαδημητρίου είναι μια επώνυμη οικογένειας της χώρας και επειδή ο αποθανών ήτο δικηγόρος, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου από τους οικείους του δεν θα αποτελούσε έκπληξη.

Διαβάστε ΕΔΩ πως στήθηκε η planδημία.

Τι είχε προηγηθεί>

Τον αδερφό της Ηλία, «έχασε» η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Τζούλια Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της αδερφής της, Καρολίνας, ο Ηλίας Παπαδημητρίου πέθανε αιφνιδίως, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 50 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στο Facebook: «Έφυγε ο Ηλίας μας σήμερα το μεσημέρι στη 1 από ανακοπή ξαφνικά χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας. Πήγε στα επείγοντα στο Γεννήματα με αδιαθεσία κάλεσαν οι αδερφές μου το ασθενοφόρο και , έπαθε ανακοπή στο Γεννήματα όπου και του έκαναν 52 λεπτά ΚΑΡΠΑ. Δεν τα κατάφερε μας είπε η Γιατρός.. απ την μια στιγμή στην άλλη .. Αδερφούλη μου τώρα θα πας στον Γιώργο μας και τον μπαμπά… Αυτά τα υπέροχα γαλάζια ματάκια σου δεν θα ξανανοίξουν ποτέ. Πως θα το αντέξω και αυτό… δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ δεν έχω πια αδερφούς… χάσαμε τα αγόρια μας μαμά.. Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας… Αχ Μάνα μου… τα αγόρια σου…».

Αγαπημένοι μας φίλοι, ο Ηλίας μας έφυγε από ανακοπή ξαφνικά μέσα από το νοσοκομείο χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Ξαφνικός θάνατος μας είπαν…

Με αυτό το τρόπο η Καρολίνα και η Τζούλια Παπαδημητρίου αποχαιρέτησαν τον αδελφό τους Ηλία, έναν νέο άνθρωπο μόλις 50 ετών ο οποίος δεν είχε προηγούμενο πρόβλημα υγείας.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι έχοντας 3 χρόνια τώρα παρακολουθήσει με συνεχή δημοσιεύματα τον όλεθρο που σπέρνουν τα εμβόλια COVID-19 στο 70% της εμβολιασμένης ανθρωπότητας έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζουμε εάν ένας ακόμη νέος άνθρωπος εμπιστεύθηκε τον πρώην υπουργό Υγείας και νυν Κλιματικής Κρίσης Βασίλη Κικίλια καθώς και τον εξαφανισθέντα καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και έσπευσε να τρυπηθεί με τα εμβόλια COVID-19.

O τίτλος Ξαφνικός Θάνατος τα τελευταία 3 χρόνια είναι πιο διάσημος από το Αγαπάτε Αλλήλους και τους Rolling Stones. Παραπαίμπει δε στις ανακοπές καρδιάς (όπως και στους turbo καρκίνους, εγκεφαλικά, κλπ) που είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ενέργειες και όχι παρενέργειες των εμβολίων COVID-19.

Η οικογένεια Παπαδημητρίου είναι σε θέση να γνωρίζει εάν ο αδελφός τους εμβολιάστηκε και ποιά εμβόλια COVID-19 έλαβε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις πιο δύσκολες στιγμές της περνάει από την Τρίτη (12/9) η Τζούλια Παπαδημητρίου, αφού πέθανε ξαφνικά ο αδερφός της από ανακοπή καρδιάς.

Τραγικές φιγούρες οι τρεις αδερφές του και η μητέρα του Ναυσικά, η οποία έχει να διαχειριστεί τον θάνατο ενός ακόμη παιδιού της, αφού πριν από 12 χρόνια έφυγε από τη ζωή και ο πρωτότοκος γιος της, Γιώργος.

Ο Ηλίας Παπαδημητρίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς και βύθισε στο πένθος τους αγαπημένους του ανθρώπους, αλλά και τον γιο του Alexandre Παπαδημητρίου που ζει μόνιμα στην Ελβετία με τη μητέρα του.


Η ανάρτηση της Καρολίνας Παπαδημητρίου στο Facebook>

Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης (12/09) η μικρότερη αδερφή του Ηλία Παπαδημητρίου, Καρολίνα, γράφοντας στο Facebook account της:

«Έφυγε ο Ηλίας μας σήμερα το μεσημέρι στη 1 από ανακοπή ξαφνικά χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας. Πήγε στα επείγοντα στο Γεννήματα με αδιαθεσία κάλεσαν οι αδερφές μου το ασθενοφόρο και , έπαθε ανακοπή στο Γεννήματα όπου και του έκαναν 52 λεπτά ΚΑΡΠΑ.


Δεν τα κατάφερε μας είπε η γιατρός. Απ’ την μια στιγμή στην άλλη. Αδερφούλη μου τώρα θα πας στον Γιώργο μας και τον μπαμπά. Αυτά τα υπέροχα γαλάζια ματάκια σου δεν θα ξανανοίξουν ποτέ. Πως θα το αντέξω και αυτό, δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ δεν έχω πια αδερφούς, χάσαμε τα αγόρια μας μαμά. Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας… Αχ μάνα μου, τα αγόρια σου».

Η Καρολίνα Παπαδημητρίου έκανε ακόμη μια ανάρτηση γράφοντας:

«Αγαπημένοι μας φίλοι, ο Ηλίας μας έφυγε ξαφνικά μέσα από το νοσοκομείο χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Ξαφνικός θάνατος μας είπαν. Επειδή θα γίνει νεκροψία θα σας ανακοινώσω ποια μέρα θα συνοδεύσουμε τον Λιάκο μας στην τελευταία του κατοικία.

Δεν θα είναι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, θα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματα και συμπαράσταση, θα σας απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά μόλις βρω κουράγιο, συγχωρέστε με».

Τι έγραψε στην Espresso o Δημήτρης Λυμπερόπουλος

201202011031390.9449 TZOYLIA PAPADIMITRIOY 3112012

Δικηγόρος, bon viveur, αγαπητός στο Κολωνάκι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με σπίτια και φίλους στο Μονακό και στην Ελβετία, ο Ηλίας Παπαδημητρίου με το λαμπερό χαμόγελο και το γαλάζιο βλέμμα έφυγε λίγο μετά τα πενήντα του χρόνια για τη γειτονιά των αγγέλων από ανακοπή καρδιάς, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στη 1 η ώρα το μεσημέρι.

376374810 200197599611073 9161925957729761783 n

Τραγική φιγούρα, εκτός από τις τρεις αδερφές του Τζούλια, Μπριγκίτα και Καρολίνα Παπαδημητρίου, είναι η μητέρα του Ναυσικά Παπαδημητρίου, που μέσα σε 12 χρόνια είδε τα δύο παλικάρια της, τον πρωτότοκο Γιώργο και τον βενιαμίν Ηλία, να φεύγουν από τη ζωή. Τραγικό πρόσωπο και ο μοναχογιός του εκλιπόντος Alexandre Παπαδημητρίου, που ζει μόνιμα στην Ελβετία με τη μητέρα του και πριν από λίγες ημέρες πέρασε στην Ελλάδα το τελευταίο καλοκαίρι στην αγκαλιά του πατέρα του.

375703051 6487107138011170 2290398720607913709 n

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή χθες το μεσημέρι η μικρότερη αδερφή του Ηλία, η Καρολίνα Παπαδημητρίου – Μαύρου, γράφοντας ένα μοιρολόι στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Εφυγε ο Ηλίας μας σήμερα το μεσημέρι, από ανακοπή, ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας. Πήγε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς” με αδιαθεσία.

201801082143420.0122 TZOYLIA PAPADIMITRIOY 812018

Κάλεσαν οι αδερφές μου ασθενοφόρο και έπαθε ανακοπή στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τού έκαναν 52 λεπτά καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Δεν τα κατάφερε, μας είπε η γιατρός, από τη μια στιγμή στην άλλη… Αδερφούλη μου, τώρα θα πας στον Γιώργο μας και στον μπαμπά μας. Αυτά τα υπέροχα γαλάζια ματάκια σου δεν θα ξανανοίξουν ποτέ… Πώς θα το αντέξω και αυτό, δεν μπορώ να το πιστέψω… Δεν έχω πια αδερφούς, χάσαμε τα αγόρια μας, μαμά… Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας… Αχ, μάνα μου… Τα αγόρια σου…».

201202011031390.9449 TZOYLIA PAPADIMITRIOY 3112012

Η Τζούλια Παπαδημητρίου, πρώην δεύτερη σύζυγος του σταρ Τόλη Βοσκόπουλου που έφυγε από τη ζωή το 2021 σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς, είχε τότε δηλώσει για την απώλειά του: «Τι να πω… Ενας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου, που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε. Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα κι εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης.

377912138 115347248335855 3636101599303660411 n

Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά, που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένειά του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια, σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα…».

IMG 2759

Το 2011, χτυπημένος από βαριά αρρώστια, έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος αδερφός της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Γιώργος, ο οποίος νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική. Ο Γιώργος Παπαδημητρίου έδωσε μεγάλη μάχη με τη λευχαιμία, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον μόλις 5 ετών γιο του. Δώδεκα χρόνια μετά η Ναυσικά Παπαδημητρίου και οι τρεις κόρες της Τζούλια, Μπριγκίτα και Καρολίνα ντύνονται και πάλι στα μαύρα, για τον θάνατο του γιου και αδερφού τους Ηλία.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK