kourdistoportocali.comNews DeskΗ εστίαση στην εποχή της πανδημίας

Ψυχαγωγία και γνώση

Η εστίαση στην εποχή της πανδημίας

Στο Rumors με θέα το κόλπο της Βουλιαγμένης δύσκολα σκουριάζει το μυαλό

Οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες της εστίασης στο καιρό της πανδημίας πέρασαν από σκληρά test. Κι αυτό γιατί εκτός από τη φύση των επιχειρήσεών τους που συμβάλει στην αγωγή της ψυχής μας χρειάστηκε να αναλάβουν ρόλους που τόσο οι ίδιοι όσο και το προσωπικό τους δεν τους είχαν φαντασθεί.

By Kill Bill

Ηταν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού εκείνα που μετέτρεψαν τους αγαπημένους προορισμούς της ανθρώπινης ανάπαυλας σε χώρους που το κράτος (όχι μόνο το ελληνικό) επιχείρησε να κάνει scouting προθύμων ελεγκτών την ώρα που ακόμη και οι ίδιοι οι Έλληνες αστυνομικοί στη πλειοψηφία τους αρνήθηκαν έναν αμφιλεγόμενο ρόλο (αυτό του ελεγκτή πιστοποιητικών εμβολιασμού) ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα καταχωρηθεί ιστορικά.

Το πως θα καταχωρηθεί είναι θέμα χρόνου να το διαπιστώσουμε. Γεγονός όμως είναι ότι στη διάρκεια των δύο και πλέον ετών της πανδημίας η εστίαση και οι άνθρωποί της χρειάστηκε να δώσουν εξετάσεις στο υποσυνείδητο των συμπολιτών τους-εμβολιασθέντων και μη.

Εκεί έξω υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις της εστίασης που στάθηκαν με αξιοπρέπεια στα όρια του ρόλου τους.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να αναφέρουμε κάποιες από αυτές για τις οποίες έχουμε αυτό που λέμε-ιδίαν άποψη.

Ξεκινάμε από το P.IG.S. στη πλατεία της Βούλας επειδή εδώ ένας παλιός φίλος από το περίφημο Egomio της Ζησιμοπούλου ο Γιάννης πέρα από εταίρος στην επιχείρηση είναι λάτρης της (ιστορικής) γνώσης.

Ο Γιάννης αφιερώνει χρόνο και με κριτική σκέψη μοιράζεται τη γνώση της ιστορίας με φίλους του από όλο το κόσμο. Με τους ανθρώπους που λατρεύουν τη γνώση έχεις πάντα κάτι να μοιραστείς και ο αποδεδειγμένα καλός καφές που σερβίρουν τα P.I.G.S. είναι ένα ταξίδι γνώσης. Να είναι καλά ο Γιάννης και οι γνώσεις του. Και όλοι οι άνθρωποι που λατρεύουν και αφιερώνουν χρόνο στη γνώση.

Από τους καλούς φίλους του Γιάννη, είναι τόσο ο Γρηγόρης Γεωργάτος, όσο και ο Καστίγιο που τον βλέπετε εδώ. Και ο Κώστας Κοκκινάκης που είναι συνεταίρος στην επιχείρηση. Ο Γιάννης και η παρέα του έχουν γυρίσει το κόσμο. Κι όποιος γυρίζει, μυρίζει. Αρκεί να έχει τις κεραίες του ανοιχτές και ανεκτικές στη γνώση. Και τα παιδιά το κάνουν.

Πάμε λίγο πιο κάτω, στο ΔΕΝΤΡΟ, επίσης στη πλατεία της Βούλας.

Οι νεαροί επιχειρηματίες ιδιοκτήτες του κράτησαν το Δένδρο ανοιχτό στη διάρκεια της πανδημίας. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να απολαμβάνουν είτε στο σπίτι τους, είτε δια ζώσης τη μοναδική κουζίνα και τα εξαιρετικά ποτά του.

Οι ιδιοκτήτες του δηλαδή-3 νέα παιδιά-κράτησαν όρθια την επιχείρηση μέσα στη τρικυμία.

Τώρα που πέρασε η μπόρα-τουλάχιστο αυτή η φάση της-το Δένδρο άνοιξε και δέχεται τους φίλους και πελάτες του.

Σε μια δύσκολη συγκυρία που δοκιμάστηκαν τα όρια και πολλές επιχειρήσεις εστίασης γονάτισαν τα παιδιά του Δένδρου βγήκαν νικητές.

Εδώ όλο σχεδόν το προσωπικό και κυρίως οι δύο Μάνοι που σερβίρουν είναι θηρία ενήμερα.

        

RUMORS στη Βουλιαγμένη.
Εδώ ο Άγγελος και η Άννυ Αγγελίδη, τα δίδυμα αδέρφια πίσω από το Rumors, δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι εξαιρετικά παιδιά και αυτό αντανακλάται στην επιχείρησή τους.
Η αγάπη του Άγγελου για τα ζώα (καθώς και του Alex που έφυγε νωρίς) επέτρεψαν στη Bessy, τη μασκότ του Rumors, να ζήσει 18 χρόνια.
Στο Rumors με θέα το κόλπο της Βουλιαγμένης δύσκολα σκουριάζει το μυαλό. Αφήστε που κι εδώ τα παιδιά είναι λάτρεις της γνώσης. Όπως έλεγε κάποτε η διαφήμιση του Ταχυδρόμου.
-Για να γνωρίζεις τι συμβαίνει γύρω σου…

Η κουζίνα του Rumors είναι επίσης εξαιρετική, οι σαλάτες του ότι πρέπει για να καθαρίσεις τις τοξίνες του μυαλού που προκαλεί η πολύ τηλεθέαση.

Βγείτε έξω και χαρείτε τη ζωή. Κυρίως χαρείτε τη γνώση. Μοιραστείτε την.

Η εστίαση θα μπορούσε να είναι οι νέοι ναοί της γνώσης. Δεν υπάρχει πιο ιδανική γνώση από εκείνη που συνδυάζεται με την αγωγή της ψυχής…

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα, οι οφειλόμενες απαντήσεις του καθηγητή Τσιόδρα και ένα κάποιο Predator που αφουγκράζονταν τους Έλληνες εμπλεκόμενους;
ΣΟΚ στο Βόλο καθώς πέθανε ξαφνικά ο 45χρονος ψυχίατρος Σπύρος Ροδιτάκης
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Οι πολίτες γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια COVID-19. Mόλις 9% έχουν κάνει τη 4η δόση ενώ λειτουργούν στη χώρα γραφεία συνοικεσίων αποκλειστικά για ανεμβολίαστους
 44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους. Σοκάρουν τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στον Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
The Telegraph> Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας καταγράφει σχεδόν 10.000 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της πενταετίας
Ξαφνικά μία ακόμη 18χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτή τη φορά στο Βόλο…
Brian Moynihan (Bank of America) κατά Joe Biden> Η ύφεση είναι απλά μία λέξη. Ρωτήστε τον μέσο Αμερικανό τι αισθάνεται
Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη
Ανδρέας Σταματιάδης-Ανθή Παπακώστα> Χόρεψε μαζί μου ως το τέλος του πολέμου. Σκηνοθεσία Τίγρης
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη