kourdistoportocali.comDia Y NocheΑllTastelandArmand de Brignac> Οι περίφημες σαμπάνιες της Καμπανίας με την ιστορία 250 ετών

Armand de Brignac

Armand de Brignac> Οι περίφημες σαμπάνιες της Καμπανίας με την ιστορία 250 ετών

Σε κάθε στάδιο δημιουργίας της συμμετέχει μόνο μια ομάδα με υψηλή εξειδίκευση, μόλις 18 ανθρώπων [ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO]

Η οικογένεια Cattier, αμπελουργοί 13ης γενιάς, δημιουργεί τα περίφημα prestige cuvées της Armand de Brignac. Το όνειρό τους ήταν να δημιουργήσουν μια σαμπάνια εξαιρετικής ποιότητας, η οποία θα αντιπροσωπεύει ότι καλύτερο έχει οινοποιηθεί ποτέ στην περιοχή της Καμπανίας, εκεί που η οικογένειά καλλιεργεί τα αμπέλια της στην περιοχή Rilly-la-Montagne της Montagne de Reims από το 1763. Χωρίς την πίεση για μεγάλο όγκο παραγωγής, η μικρή ομάδα που βρίσκεται πίσω από την σαμπάνια Armand de Brignac επικεντρώνεται σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, για να εξασφαλίσει έτσι την απόλυτη ποιότητα σε κάθε βήμα της παραγωγής της.

Κάθε cuvée της Armand De Brignac χαρακτηρίζεται από τη μίξη τριών ξεχωριστών vintages, επιτρέποντας περισσότερα επίπεδα πολυπλοκότητας, πλούτου και αποχρώσεων αρωμάτων σε σύγκριση με ένα single vintage κρασί. Αυτή η προσέγγιση του trio multi-vintage blend, αποτελεί τη χαρακτηριστική υπογραφή της Armand De Brignac.
Σε κάθε στάδιο της δημιουργίας της Armand De Brignac, από τη συγκομιδή, το πάτημα, το riddling, το disgorging και την τοποθέτηση των ετικετών συμμετέχει μόνο μια ομάδα με υψηλή εξειδίκευση, μόλις 18 ανθρώπων. Έτσι κάθε χειροποίητη φιάλη Armand De Brignac που σας προσφέρουμε είναι πραγματικά μοναδική.

Επιπλέον, η σαμπάνια Armand De Brignac παρουσιάζει αποκλειστικά ένα πρόγραμμα που προσφέρει τη δυνατότητα προσωποποίησης της, με σκοπό να προσφέρετε πραγματικά μοναδικά δώρα. Η ετικέτα που βρίσκεται στο εσωτερικού του ξύλινου κουτιού μέσα στο οποίο τοποθετείται κάθε της φιάλη, μπορεί να αντικατασταθεί από εκείνη που θα φέρει το προσωποποιημένο μήνυμα που εσείς επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την αποκλειστική υπηρεσία επικοινωνείστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία.

Δείτε κάποια από τα μοναδικά κομμάτια της συλλογής και περισσότερες πληροφορίες όπως και για τις τιμές μπείτε ΕΔΩ.

Armand De Brignac
Brut Gold
Η Brut Gold είναι η πρώτη σαμπάνια που δημιουργήθηκε από την Armand De Brignac και παραμένει το πιο εμβληματικό cuvée της σειράς. Πλούσια, βασισμένη στις παραδόσεις της ανάμειξης σαμπάνιας του «παλαιού κόσμου», είναι αποτέλεσμα της ανάμειξης τριών ποικιλιών που προέρχονται από κάποια από τα πιο βραβευμένα terroirs στην περιοχή. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένα prestige cuvée που εκφράζει ένα ζωντανό χαρακτήρα φρέσκων φρούτων με επίπεδα πολυπλοκότητας.

Armand De Brignac
Rosé
Η Armand de Brignac Rosé είναι ένα λαμπερό και ζωηρό cuvée με επίπεδα πολυπλοκότητας. Δημιουργείται με την προσθήκη 15% κόκκινου κρασιού στο τελικό μείγμα, από σταφύλια Pinot Noir τα οποία συλλέγονται από παλιούς αμπελώνες που παράγουν φρούτα με μεγάλη ένταση γεύσης. Αυτό προσφέρει μια βαθύτερη υφή στην σαμπάνια και νότες από κόκκινα φρούτα, καθιστώντας το ένα τέλειο κρασί για να απολαύσετε από την αρχή έως το τέλος της νύχτας.

Armand De Brignac
Blanc De Blancs
H Armand de Brignac Blanc de Blancs αποκαλύπτει πολλά για το μοναδικό terroir της περιοχής της Καμπανίας. Το cuvée από 100% Chardonnay, το οποίο παράγεται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες, δημιουργείται από σταφύλια που προέρχονται τόσο από την παραδοσιακή περιοχή Chardonnay Côte des Blancs όσο και από την Montagne de Reims. H Blanc De Blancs είναι μια άψογα ισορροπημένη σαμπάνια, με υψηλή οξύτητα αλλά ταυτόχρονα απαλή.

Armand De Brignac
Demi Sec
Η Armand de Brignac Demi Sec είναι το μόνο prestige cuvée Demi Sec στον κόσμο που οινοποιείται χρησιμοποιώντας μόνο το παράγωγο που προκύπτει από την πρώτη συμπίεση του σταφυλιού. Μια οινική παραγωγή που φέρει την υπογραφή όλων των assemblage της Armand de Brignac. Με dosage που είναι στα χαμηλότερα επίπεδα της κλίμακας Demi Sec η σαμπάνια αυτή χαρακτηρίζεται από έντονη φρουτώδη γεύση, πολυπλοκότητα που προκύπτει από το χρόνο που περνά στις λεπτές οινολάσπες και μια ισορροπημένη γλυκύτητα που την καθιστά το ιδανικό συνοδευτικό για πολλές κουζίνες.

Armand De Brignac
Blanc De Blancs
De Noir
Assemblage Three
Η σαμπάνια Armand de Brignac Blanc de Noirs Assemblage Three (A3) είναι φτιαγμένη από εξαιρετικά φρούτα που προέρχονται από μερικά από τα καλύτερα χωριά παραγωγής Pinot Noir στο Montagne de Reims, συμπεριλαμβανομένων των Bouzy, Verzenay, Ludes και Rilly La Montagne. Ένα τρίο vintages 2009, 2010, 2012, το τελικό κρασί ξεκουράζεται στα κελάρια για 6 χρόνια έως ότου τα 3.535 μπουκάλια έγιναν disgorged στις 9 Απριλίου του 2019. Κάθε μπουκάλι Armand de Brignac Blanc de Noirs A3 είναι χαραγμένο με τον μοναδικό αριθμό του (από το 1 έως το 3,535) και την ημερομηνία που έγινε disgorged, επιδεικνύοντας τη σπανιότητα, την σπανιότητα και τη συλλεκτικότητα αυτού του ultra-prestige cuvée.

Armand De Brignac
Golfer’s
Limited Edition
Η Armand de Brignac Golfer’s Limited Edition, είναι μια Brut σαμπάνια με ένα κομψό, ζωντανό στιλ, που αποτελεί το τέλειο cuvée για πρόποση στο τέλος μιας επιτυχημένης ημέρας γκολφ. Φορώντας υπερήφανα το πράσινο σακάκι του, το μπουκάλι παραδίδεται μέσα σε μια λακαρισμένη ξύλινη θήκη με ετικέτα γαλλικού κασσίτερου, σήμα κατατεθέν της Armand de Brignac.

Armand de Brignac Blanc de Blancs 1.5L με μαύρα Luxury τριαντάφυλλα
Η εξαιρετική σαμπάνια συνοδεύεται από ένα κουτί με μαύρα τριαντάφυλλα πολυτελείας που διαρκούν τουλάχιστον ένα χρόνο χωρίς καθόλου φροντίδα. Το μυστικό πίσω από αυτά τα τριαντάφυλλα βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής τους. Αυτός ο πραγματικά μοναδικός συνδυασμός είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της κομψότητας. Το cuvée είναι από 100% Chardonnay, το οποίο παράγεται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες, δημιουργείται από σταφύλια που προέρχονται τόσο από την παραδοσιακή περιοχή Chardonnay Côte des Blancs όσο και από την Montagne de Reims.
Η Armand de Brignac Blanc De Blancs ψηφίστηκε ως η # 1 σαμπάνια διεθνώς, ανάμεσα σε 20.000 κρασιά, στον διαγωνισμό Best Wine of the World του 2020 ο οποίος απέσπασε περισσότερους από 3 εκατομμύρια ψήφους.

Armand de Brignac Blanc de Blancs 750ml με λευκά και μαύρα Luxury Roses
Ένας μοναδικός συνδυασμός, συνώνυμο της πολυτέλειας και της κομψότητας. Η εξαιρετική και με πολλές διακρίσεις σαμπάνια Armand de Brignac Blanc De Blancs, έχει συνδυαστεί με λευκά και μαύρα Luxury τριαντάφυλλα που διαρκούν τουλάχιστον ένα χρόνο χωρίς καμία φροντίδα. Το μυστικό πίσω από αυτά τα τριαντάφυλλα βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής τους.

Armand De Brignac Brut Gold 750ml, μαζί με ένα Χριστουγεννιάτικο Μπουκέτο Φρέσκων Λουλουδιών
Δημιουργήσαμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη πρόταση που υπόσχεται να εντυπωσιάσει. Συνδυάσαμε τη Brut Gold, το πιο εμβληματικό cuvée της σειράς της Armand de Brignac, με ένα πολυτελές μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια. Αυτό το premium χειροποίητο μπουκέτο είναι φτιαγμένο από φρέσκα κόκκινα τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια που είναι διαθέσιμα αυτή την εποχή. Αυτή η πρόταση δώρου είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της κομψότητας και θεωρείται το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε εορταστική περίσταση. Εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με αυτό τον εξαιρετικό συνδυασμό.

Armand De Brignac Brut Gold 1.5L, με μαύρα και χρυσά Luxury Roses
Σε αυτήν την εξαιρετική πρόταση δώρου, συνδυάζουμε την Brut Gold, το εμβληματικό cuvée της συλλογής της Armand de Brignac, με ένα πολυτελές κουτί με χρυσά τριαντάφυλλα που διαρκούν τουλάχιστον ένα χρόνο χωρίς καμία φροντίδα. Το μυστικό πίσω από αυτά τα τριαντάφυλλα βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής τους. Αυτό το πακέτο δώρων είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της κομψότητας και θεωρείται το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση που θέλετε να κάνετε ξεχωριστή. Εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με ένα εξαιρετικό δώρο.

H Live And Wander είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της εμβληματικής σαμπάνιας Armand De Brignac για την ελληνική αγορά. Μέσω της συνεργασίας της με την Empire Trade Hellas που είναι ο αποκλειστικός διανομέας για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν υψηλού επιπέδου ποιότητα υπηρεσιών, όπως αρμόζει σε αυτή την ξεχωριστή σαμπάνια.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE