kourdistoportocali.comRead ThisΤρεις ένοχοι για τα ίδια αδικήματα. Μόνο ο ιερέας φυλακή!

Προκόπιος Μπούμπας-Γηροκομείο Αθηνών

Τρεις ένοχοι για τα ίδια αδικήματα. Μόνο ο ιερέας φυλακή!

Στα 62 του χρόνια και με προβλήματα υγείας για την οποία ο εγκλεισμός θα μπορούσε να είναι η χαριστική βολή

Παρότι ο ίδιος μιλώντας στο Κουρδιστό Πορτοκάλι δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “Δεν παύω όμως να εμπιστεύομαι την Ελληνική Δικαιοσύνη και σας ιερωμένος καλώ τους πάντες να σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις…”, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον ιερέα πρώην πρόεδρο του Γηροκομείου Προκόπιο Μπούμπα δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και πως ο ίδιος στα 62 του χρόνια και με προβλήματα υγείας για την οποία ο εγκλεισμός θα μπορούσε να είναι η χαριστική βολή.

Ο ιερέας πρώην πρόεδρος του Γηροκομείου βρέθηκε με 16 χρόνια φυλακή και ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να εκτίσει τη ποινή του.

Την ίδια στιγμή οι δύο συγκατηγορούμενοί του κρίθηκαν ένοχοι για τα ίδια αδικήματα αλλά οι ποινές τους έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα και θα μείνουν εκτός φυλακής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους σε δεύτερο βαθμό. Στον πρώην γραμματέα του Ιδρύματος, Αντώνη Διονυσόπουλο, επιβλήθηκε ποινή 13 ετών και 2 ετών και στον σύμβουλο-ταμία Εμμανουήλ Γρινιεζάκη ποινή 9 ετών και δύο μηνών.

Είναι λογικό και ο ίδιος να απορεί με το σκεπτικό της υπόθεσης την ίδια στιγμή που οι δικηγόροι του ετοιμάζουν την έφεσή του. Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι η απουσία του από το ακροατήριο στη διάρκεια της Δίκης υπήρξε επιβαρυντική και μέτρησε στη καταδίκη του.

-Ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για τη φυλακή. Ανεβαίνω τον Γολγοθά μου… Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος μου ετοιμάζει την έφεσή μου κατά της απόφασης…
θα πει στο Κουρδιστό Πορτοκάλι.
ενώ θα καταγγείλει πολιτικά πρόσωπα πίσω από τον διωγμό του>
-Πίσω από τη καταδίκη μου υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα της προηγούμενης διακυβέρνησης τα οποία ήθελαν να ελέγξουν το Γηροκομείο. Γι΄αυτό βρέθηκα σ΄αυτή τη θέση. Επειδή αντιστάθηκα. Το αντίδωρο είναι αντί μάνα, χολή. Καλώ τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ελέγξουν την νομιμότητα της απόφασης…
Διαρροή από το περιβάλλον των καταδικασθέντων>
Επειδή πολλοί αναζητούν τα χρήματα που έχουν υποτίθεται υπεξαιρεθεί  από τους 3 καταδικασθέντες για την υπόθεση του Γηροκομείου Αθηνών τους συνιστούμε να διαβάσουν την από 12-09-2014 έκθεση επεξεργασίας της οικονομικής αστυνομίας και ειδικότερα όσα αναφέρονται στις σελίδες 115-184 όπως και στην σελ. 192. Μπορούν επίσης να αναγνώσουν την υπ΄αριθμ’ 3302 έκθεση επίδοσης του Χαράλαμπου Πασομένου Δικαστικού Επιμελητού προς τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Αθηνών Ζώη Κολιό στην οποία εμφανίζονται τα ποσά και οι επιταγές που επεστράφησαν σύμφωνα με την απόφαση 1272/ 26.12. 2014 του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου περί επιστροφής του συνολικού ποσού στο Κληροδότημα Αγγελικής Βαρθολομαίου.  Για το αν η διοίκηση τα έβαλε σε λογαριασμό του Κληροδοτήματος Αγγελικής Βαρθολομαίου ως όφειλε ας ερωτηθεί ο κ. Κολιός.
Αυτά για όσους αγωνιούν για την τύχη των χρημάτων του Γηροκομείου Αθηνών.

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

Βιβλίο-βόμβα για Donald Trump> Άνθρωπος των Ρώσων για πάνω από 40 χρόνια
Ποια ανοσία της αγέλης;> Ισπανία και Τσεχία αναστέλλουν τους εμβολιασμούς
Ευφυέστατη “τρολιά” του Θάνου Τζήμερου ευτελίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών
Δύο αιώνες βαθύ κράτος. Δικάζουν τον Τζήμερο επειδή απεκάλεσε “κηφήνες” την ΑΔΕΔΥ
Truman Capote>Διασύροντας τις Κυρίες του Καλού Κόσμου
Ποια είναι η λιγότερο διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο; Που βρίσκεται η Ελλάδα;
Ενας πλανήτης σε αμηχανία πριν τον όλεθρο; Φορέστε διπλή μάσκα λένε τώρα οι “ειδικοί”
Pfizer-BioNTech>Τι δείχνουν οι πρώτες μελέτες για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου απέναντι στις μεταλλάξεις
Ζούμε το μεγάλο φιάσκο του Εμβολιασμού κατά της Covid-19;
Bill Gates για το τσιπάκι στα εμβόλια> Μα πραγματικά, τα πιστεύει αυτά ο κόσμος;
Economist Intelligence Unit> Αυτές οι χώρες θα αποκτήσουν ανοσία στον κορωνοϊό το 2021
“Άκυρο” στην Κομισιόν από την AstraZeneca> Αρνήθηκε να συμμετάσχει σε συνάντηση