kourdistoportocali.comRead ThisΤο ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

Ακόμη και η κούπα της Ευδοκίας

Το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

Πριν οι ορδές των απελπισμένων και της απόγνωσης λεηλατηθούν από τον Σύριζα

Μετά και τις αποκαλύψεις για τη συγκάλυψη των υπευθύνων της τραγωδίας στο Μάτι γίνεται πλέον ζωτικής σημασίας η ανάγκη για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Η επιστροφή του Σύριζα σε τροχιά εξουσίας θα μπορούσε να αποτελέσει τη χαριστική βολή για τη λειτουργία της Δημοκρατίας στη χώρα.

Ενόψει ενός τραγικά δύσκολου χειμώνα με την πανδημία να απειλεί με ολική επαναφορά και την ελληνική οικονομία να έχει δεχθεί οδυνηρό πλήγμα εξαιτίας της κατάρρευσης του τουρισμού ο Σύριζα είναι πολύ πιθανό να βρει πελατάκια ανάμεσα στους απελπισμένους ακόμη και της μεσαίας τάξης την οποία υπερασπίζεται όλο και πιο συχνά ο Τσίπρας.

Είναι λοιπόν ζωτικής σημασίας η ολική επαναφορά του DNA ΠΑΣΟΚ στη  πολιτική ζωή της χώρας. Δεν είναι δυνατόν αυτός ο χώρος να βρίσκεται στο έλεος της ηγετικής ανεπάρκειας της κ. Γεννηματά η οποία μοιάζει να επιδιώκει να συνταξιοδοτηθεί ως ηγέτης λες και είναι υπάλληλος τράπεζας.

Κι εάν η κ. Γεννηματά αρνείται να ανοίξει το δρόμο της διαδοχής θα πρέπει να αναληφθεί τώρα πρωτοβουλία για τη δημιουργία του νέου ΠΑΣΟΚ πριν οι ορδές των απελπισμένων κατευθυνθούν στον Σύριζα. Κι όταν λέμε τώρα εννοούμε χθες μια και πλέον δεν υπάρχει η έννοια του χρόνου όπως την γνωρίζαμε. Όλα έχουν μπει στον επιταχυντή.

Σ΄αυτή τη κατεύθυνση το Κουρδιστό Πορτοκάλι έχει κάνει ουκ ολίγες αναφορές στο πρόσωπο της κ. Εύας Καιλή η οποία θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο-κλειδί του νέου ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι δυνατόν ολόκληρος χώρος που λεηλατήθηκε βάναυσα από τον λαικισμό και τη δημαγωγία του Σύριζα να εναποθέτει τις ελπίδες του στη κ. Γεννηματά.

Είναι ιστορική ευθύνη η πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Νέου ΠΑΣΟΚ και πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

Υ.Γ> Σ΄ αυτή τη κατεύθυνση το Κουρδιστό Πορτοκάλι στηρίζει ακόμη και τη γνωστή ρεπόρτερ του κεντρώου χώρου η Ευδοκία Λελεδάκη-κεντρική φωτό, η οποία όπως διαβάζουμε προέρχεται από τα σπάργανα του Star-βλέπε σχολή Μαλέλη και έκτοτε πέρασε από διάφορα Μέσα.

Σχετικά πρόσφατα είχε κάνει live web εκπομπές στο RoseBand, τη σελίδα κινήματος πολιτικών ακτιβιστών που η πολιτική τους ενέργεια, ως λένε, πηγάζει από τις αξίες του σοσιαλισμού.

Στην τελευταία της εκπομπή είχε καλεσμένους τον Γιάννη Ραγκούση και τον Χρήστο Σπίρτζη μιλώντας για την τοπική Αυτοδιοίκηση. Και φρόντισε να δώσει το απαιτούμενο σοσιαλιστικό άρωμα στην εκπομπή κρατώντας μια κούπα, η οποία είχε πάνω τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ!

Λοιπόν στηρίζουμε τη πρωτοβουλία της Ευδοκίας να κρατήσει τη συγκεκριμένη κούπα. Ότι ξυπνάει μέσα μας το θρυλικό ΠΑΣΟΚ είναι καλοδεχούμενο.

Ευδοκία, δώστα όλα…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
Νew York Times_Thomas L. Friedman> Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια για την πράσινη ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα
[EVENT 201] ΝEW YORK, OCTOBER 18, 2019> Oι διαβολικές συμπτώσεις μίας Άσκησης Πανδημίας με τη Πραγματική Πανδημία!
H Ιστορία επαναλαμβάνεται είτε σαν φάρσα, είτε σαν τραγωδία ενώ εσύ ανεβάζεις insta stories
Σ’ αυτή τη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία λογική, καμία αισθητική, απουσιάζουν ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια. Πως μπορούν οι 3 πρώην να το κάνουν στον εαυτό τους όλο αυτό;