kourdistoportocali.comRead ThisΓιατί το Κουρδιστό Πορτοκάλι με 98.750 μοναδικούς αναγνώστες σε μία μέρα-χωρίς να γράψουμε λέξη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά-βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Η ζωή σου δεν είναι ένα story στο Insta

Γιατί το Κουρδιστό Πορτοκάλι με 98.750 μοναδικούς αναγνώστες σε μία μέρα-χωρίς να γράψουμε λέξη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά-βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Από την αναζήτηση και ανάδειξη της προέλευσης του ιού εξαρτάται η ίδια η συνοχή των ΗΠΑ

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι τη Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 είχε πάνω από 75.000 μοναδικούς αναγνώστες, το ίδιο και το Σάββατο ενώ τη Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 πάνω από 98 χιλιάδες αναγνώστες, για την ακρίβεια 98.750 διάβασαν τον ιστότοπό μας.

Κι αυτό χωρίς να γράψουμε λέξη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

(Για την ακρίβεια το μόνο που κάναμε ήταν να χαρακτηρίσουμε τον πιλότο “Χριστόφορο Παπακαλιάτη”,-ξέρετε αυτόν του Λαζόπουλου-εξαιτίας της ομοιότητας όσο αφορά την υποκριτική αλλά και τη σκηνοθετική του δεινότητα. Και μόνο αυτά)

Πραγματικούς αναγνώστες και όχι “εξαγορασμένους” από τα βαποράκια του παραμάγαζου της Yahoo και διάφορα άλλα τρυκ που χρησιμοποιούν οι δήθεν “μεγάλες” ενημερωτικές σελίδες.

Το 70% και πλέον των αναγνωστών μας είναι απευθείας αναγνώστες.

Το μεγαλύτερο ποσοστό απευθείας αναγνωστών από οποιοδήποτε άλλο ενημερωτικό μέσο στην Ελλάδα.

Από επιλογή σχεδόν το 80% της ειδησεογραφίας μας αφορά διεθνή θεματολογία και τις γεωπολιτικές εξελίξεις. Κι αυτή η επιλογή δεν είναι συγκυριακή. Αυτός είναι ο προσανατολισμός μας.

Οσο αφορά την πανδημία σχεδόν από την έναρξή της το Κουρδιστό Πορτοκάλι θεωρούσε την προέλευσή της καταλυτικής και απόλυτης σημασίας για την αντιμετώπισή της.

Μετά από εκατομμύρια λέξεις που έχουμε διαβάσει, και με τη βοήθεια των συνδρομών επί πληρωμή σε πολύ ειδικούς επιστημονικούς ιστοτόπους από τους οποίους διαβάζουμε, καθημερινά σχεδόν, τις μελέτες που δημοσιεύουν θεωρούμε ότι ο ιός είναι εργαστηριακής προέλευσης.

Το εάν πρόκειται για ατύχημα ή για συνειδητή διαρροή ενός gain of function ιού αυτό είναι αρμοδιότητα της επιστημονικής κοινότητας αλλά και των υπηρεσιών ασφαλείας να ερευνήσουν και να εντοπίσουν.

Θεωρούμε όμως ότι πάνω απ΄όλα είναι υπόθεση της τελευταίας δημοκρατικής χώρας ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις (ΗΠΑ, ΚΙΝΑ, ΡΩΣΙΑ) να εντοπίσει τη προέλευση του ιού και να παρουσιάσει με θάρρος στην παγκόσμια κοινότητα τα ευρήματά της. Αυτό θα είναι μία Ιστορική Στιγμή για την ανθρωπότητα και το μέλλον μας.

Εάν οι ΗΠΑ δεν τολμήσουν να κοιτάξουν κατάματα την προέλευση του ιού, τόσο η Αμερική όσο και οι σύμμαχοί της, όπως η Ελλάδα και το Ισραήλ, θα βρίσκονται στο έλεος της Κίνας και της Ρωσίας αλλά και κάθε δικτάτορα τύπου Eρντογάν.

Κι αυτό γιατί τόσο η Κίνα, όσο η Ρωσία, η Τουρκία αλλά και το Ιράν που φημίζεται για τους hackers του γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη.

Η Αμερική μάλιστα κινδυνεύει να ζήσει μέσα στο προσεχές διάστημα πρωτόγνωρες εξελίξεις που θα μπορούσαν να στοιχίσουν ακόμη και τη συνοχή της.

Όσο αφορά τις πολιτικές μας απόψεις θα σας πούμε το εξής που θα μπορούσε να είναι συνέχεια της προσέγγισής μας για τις ΗΠΑ. Η χώρα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν Στέφανο Μάνο και μία Μιράντα Ξαφά. Η επιλογή στήριξης του πελατειακού κράτους (ανά τον κόσμο) το οποίο ενίσχυσε η πανδημία είναι ο θάνατος της δημοκρατίας. Μάλιστα η απόφαση για οριζόντια φορολογία 15% στις επιχειρήσεις είναι τεράστια ήττα για την ίδια τη Δημοκρατία.

Σ΄αυτό το σημείο θέλουμε να βεβαιώσουμε τους αναγνώστες μας ότι βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Βασίλης Μπόνιος

Y.Γ.> Δυστυχώς πολλά από τα κείμενα του Κουρδιστού Πορτοκαλιού αναπαράγονται ή χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν από πολιτικά κόμματα και πάσης φύσεως ΜΜΕ χωρίς την άδειά μας. Πέρα από το Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν έχουμε ουδεμία σχέση με ότι αντιγράφεται ή χρησιμοποιείται χωρίς την έγκρισή μας.

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”
ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΤΑΚΤΟ> Μόλις στο 80% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών