kourdistoportocali.comRead ThisThe Brownstone Institute> Αγαπητή Pfizer, αφήστε τα παιδιά ήσυχα

Βreaking news

The Brownstone Institute> Αγαπητή Pfizer, αφήστε τα παιδιά ήσυχα

Ρυθμιστικές αρχές: Παρακαλούμε επιβραδύνετε τις ενέργειες σας και απαιτήστε δοκιμές ασφάλειας, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο χρειάζονται

Η Pfizer σχεδιάζει να πάει στον αμερικάνικο FDA προκειμένου να λάβει άδεια εμβολιασμού παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών με βάση μια μελέτη που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει ολοκληρώσει. Σε αυτό, συμμετέχει και η κυβέρνηση Biden. Πρόκειται για κάτι απολύτως απερίσκεπτο, επικίνδυνο με βάση την έλλειψη δεδομένων ασφαλείας, την κακή ερευνητική μεθοδολογία και δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Τα παιδιά διατρέχουν κίνδυνο από την Covid-19 ώστε να δικαιολογείται εμβολιασμός; Τι δείχνουν τα στοιχεία;

Από τον Paul Elias Alexander/brownstone.org/

Το ποσοστό θνησιμότητας από τη λοίμωξη (IFR) είναι περίπου παρόμοιο (ή πιθανότατα χαμηλότερο μόλις συλλεχθούν όλα τα δεδομένα) με την εποχική γρίπη. Ο John P.A. Ioannidis του Stanford εντόπισε 36 μελέτες (43 εκτιμήσεις) μαζί με επιπλέον 7 προκαταρκτικές απόψεις (50 στοιχεία) και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μεταξύ των ατόμων κάτω των 70 ετών σε όλο τον κόσμο, τα ποσοστά θνησιμότητας από covid-19 κυμαίνονται από 0,00% έως 0,57% με διάμεσο 0,05% σε διάφορες τοποθεσίες παγκοσμίως (με διορθωμένη διάμεσο 0,04%). Η επιβίωση για άτομα κάτω των 70 ετών είναι 99,5% (εκτίμηση John P.A. Ioannidis). Επιπλέον, με έμφαση στα παιδιά, «το εκτιμώμενο IFR είναι κοντά στο μηδέν για εκείνα και νεαρούς ενήλικες». Τα παγκόσμια δεδομένα είναι αδιαμφισβήτητα ότι «οι θάνατοι από Covid είναι απίστευτα σπάνιοι» στα παιδιά.

Τα δημοσιευμένα στοιχεία πείθουν ότι ο κίνδυνος σοβαρής ασθένειας ή θανάτου από Covid-19 στα παιδιά είναι σχεδόν μηδενικός (στατιστικά μηδέν) και αυτά τα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί εδώ και πολύ περισσότερο από ένα χρόνο. Στην πραγματικότητα, το γνωρίζαμε αυτό για πάνω από 18 μήνες. Είναι σαφές ότι τα παιδιά διατρέχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο να μεταδώσουν τη λοίμωξη σε άλλα παιδιά, να συμβάλουν στην εξάπλωση της σε ενήλικες, όπως φαίνεται από μελέτες μετάδοσης στο σπίτι, ή να την κολλήσουν σπίτι ή να αρρωστήσουν ή να πεθάνουν, και αυτό βασίζεται σε παγκόσμιες επιστημονικές αποδείξεις.

Τα παιδιά διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο να αναπτύξουν συμπτώματα σοβαρής νόσησης, επίσης είναι πολύ λιγότερο ευαίσθητα και δεν φαίνεται ότι είναι ικανά να βοηθήσουν στην εξάπλωση του SARS-CoV-2 (αναφορές 1, 2, 3, 4). Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μαζικός εμβολιασμός ή ακόμη και κλινικές δοκιμές σε παιδιά με τέτοιο σχεδόν μηδενικό κίνδυνο εξάπλωσης και ασθένειας/θανάτου αντενδείκνυται, είναι ανήθικη και δυνητικά σχετίζεται με σημαντική βλάβη.

Επιπλέον, η συζήτηση κινδύνου-οφέλους των εμβολίων για τα παιδιά είναι πολύ διαφορετική από αυτή για τους ενήλικες, ενώ να σημειωθεί πως πρόκειται για μια εντελώς νέα και πειραματική ενέσιμη θεραπεία χωρίς μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας (ή ακόμη και δεδομένα οριστικής αποτελεσματικότητας). Εάν προχωρήσουμε με τον εμβολιασμό των παιδιών μας χωρίς τις κατάλληλες δοκιμές ασφαλείας, τότε θα τα εμπλέξουμε σε ένα δυνητικά καταστροφικό κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου και θανάτου, σε κάποια από αυτά.

Ομάδα ερευνητών του Johns Hopkins ανέφερε πρόσφατα ότι από την εξέταση περίπου 48.000 παιδιών στις ΗΠΑ που μολύνθηκαν από τον ιό, δεν βρήκαν (μηδενικούς) θανάτους από Covid μεταξύ των υγιών ατόμων. Ο Δρ Makary ανέφερε ότι η ομάδα του «συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία FAIR Health για να αναλύσει τα στοιχεία από περίπου 48.000 παιδιά κάτω των 18 ετών που είχαν διαγνωστεί με Covid στα δεδομένα ασφάλισης υγείας από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2020. Αφού μελέτησε ολοκληρωμένα δεδομένα για χιλιάδες παιδιά, η ομάδα «βρήκε μηδενικό ποσοστό θνησιμότητας σε παιδιά χωρίς προϋπάρχουσα ιατρική πάθηση, όπως η λευχαιμία».

Έχοντας αυτό σαν βάση, αν και γνωρίζαμε από την αρχή τον πολύ χαμηλό κίνδυνο για τα παιδιά, θελήσαμε να έχουμε και επιστημονική τεκμηρίωση (μοριακή/βιολογική), κυρίως για το αν υπάρχει αυτός ο χαμηλός κίνδυνος, προκειμένου να υποστηρίξουμε τα επιχειρήματά μας ενάντια του εμβολιασμού στα παιδιά μας. Τα στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω (συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου της ίδιας της ένεσης) μπορεί να εξηγήσουν γιατί τα παιδιά δεν θα πρέπει να είναι υποψήφια για εμβολιασμό (here and here), μπορεί κάλλιστα να αναπτύξουν ανοσία και να θεωρηθούν «πλήρως εμβολιασμένα».

Τα βασικά επιχειρήματα είναι:

1.) Ο ιός χρησιμοποιεί τον υποδοχέα ACE 2 για να εισέλθει στο κύτταρο του ξενιστή και ο υποδοχέας ACE 2 έχει περιορισμένη (λιγότερη) παρουσία στο ρινικό επιθήλιο σε μικρά παιδιά (δυνητικά στους ανώτερους αναπνευστικούς οδούς). Αυτό εξηγεί εν μέρει γιατί τα παιδιά έχουν εξ αρχής λιγότερες πιθανότητες να μολυνθούν ή να μεταδώσουν την covid-19 σε άλλα παιδιά ή ενήλικες ή ακόμη και να αρρωστήσουν βαριά. H βιολογική μοριακή συσκευή δεν υφίσταται στο ρινοφάρυγγα των παιδιών όπως αναφέρουν εύγλωττα οι Patel και Bunyavanich. Παρακάμπτοντας αυτή τη φυσική προστασία (περιορισμένους ρινικούς υποδοχείς ACE 2 σε μικρά παιδιά) και εισχωρώντας στον δελτοειδή σχηματισμό, το περιεχόμενο του εμβολίου mRNA και LNP (π.χ. PEG) θα μπορούσε να δημιουργήσει ακίδα στην κυκλοφορία, η οποία στη συνέχεια θα ήταν δυνατόν να βλάψει την ενδοθηλιακή επένδυση, τα αιμοφόρα αγγεία (αγγείωση) και να προκληθούν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις (π.χ. here, here, here, here, here).

2) Πρόσφατη έρευνα (Αύγουστος 2021) από τον Loske εμβαθύνει ακόμη περισσότερο σε αυτήν τη βιολογική/μοριακή προστασία φυσικού τύπου, δείχνοντας ότι η προ-ενεργοποιημένη (πρωτογενής) αντιϊκή έμφυτη ανοσία στους ανώτερους αεραγωγούς των παιδιών λειτουργεί καλά για τον έλεγχο της πρώιμης λοίμωξης με SARS-CoV-2. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πιο ισχυρή πρώιμη έμφυτη αντιική απόκριση στη λοίμωξη SARS-CoV-2 από ό,τι στους ενήλικες.

3) Όταν κάποιος εμβολιάζεται ή μολυνθεί με φυσικό τρόπο, αυτό οδηγεί στον σχηματισμό, στην κατανομή των ιστών και στην κλωνική εξέλιξη των Β κυττάρων που είναι το κλειδί για την κωδικοποίηση της ανοσολογικής μνήμης. Υπάρχουν πρόσφατα ερευνητικά στοιχεία από τον Yang, που δημοσιεύθηκαν στο Science (Μάιος 2021), ότι το αίμα που εξετάστηκε από παιδιά προ πανδημίας Covid-19 διαθέτει κύτταρα μνήμης Β που μπορούν να συνδεθούν με τον SARS-CoV-2, υποδηλώνοντας τον ισχυρό ρόλο της πρώιμης παιδικής έκθεσης σε κορωνοϊούς κοινού κρυολογήματος (coronaviruses). Αυτό υποστηρίζεται από τους Mateus et al., που ανέφεραν τη μνήμη των Τ κυττάρων σε προηγούμενους κορωνοϊούς, οι οποίοι προκαλούν το κοινό κρυολόγημα (διασταυρούμενη αντιδραστικότητα/διασταυρούμενη προστασία).

4) Οι Weisberg and Farber et al. ισχυρίζονται (και βασίζονται στην ερευνητική εργασία των Kumar και Faber) ότι ο λόγος που τα παιδιά μπορούν να εξουδετερώσουν ευκολότερα τον ιό είναι ότι τα Τ κύτταρα τους είναι σχετικά αφελή. Υποστηρίζουν, ότι εφόσον τα Τ-λεμφοκύτταρα των παιδιών είναι ως επί το πλείστον ανεκπαίδευτα, μπορούν έτσι να ανταποκριθούν ανοσολογικά πιο γρήγορα και πιο ευκίνητα σε νέους ιούς.

5) Κίνδυνος: Υπάρχει μια συνεχώς εντεινόμενη συζήτηση σχετικά με τους περίπου 570 θανάτους παιδιών από εμβόλια Covid, που έχουν καταγραφεί στο VAERS και τους περίπου 350 θανάτους παιδιών από covid-19 από την έναρξη της πανδημίας που αναφέρει το CDC (Φεβ/Μάρτιος 2020). Αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο σκοτώνει περισσότερα παιδιά παρά ο ίδιος ο ιός/ασθένεια (Steve Kirsh, προσωπική επικοινωνία, 2 Σεπτεμβρίου 2021).

6) Έκθεση του Πανεπιστημίου του Yale (αναφορά του Yale and Albert Einstein College of Medicine, 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο περιοδικό Science Translational Medicine) δείχνει ότι τα παιδιά και οι ενήλικες εμφανίζουν πολύ διαφορετικές αποκρίσεις του ανοσοποιητικού συστήματος στη λοίμωξη SARS-CoV-2, κάτι που βοηθά στην κατανόηση γιατί τα παιδιά έχουν πολύ λιγότερη νοσηρότητα ή θνησιμότητα από την COVID.

«Από τις πρώτες ημέρες της έξαρσης της COVID-19, οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει ότι τα παιδιά που έχουν μολυνθεί από τον ιό τείνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από τους ενήλικες…». Οι ερευνητές ανέφεραν ότι τα επίπεδα δύο μορίων του ανοσοποιητικού συστήματος, της ιντερλευκίνης 17Α (IL-17A), η οποία βοηθά στην κινητοποίηση της απόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια της πρώιμης μόλυνσης και η ιντερφερόνη γάμμα (INF-g), η οποία καταπολεμά την αναπαραγωγή του ιού, συνδέονται στενά με την ηλικία των ασθενών. Η ανάλυση έδειξε ότι όσο νεότερος είναι ο ασθενής, τόσο υψηλότερα είναι τα επίπεδα IL-17A και INF-g. Αυτά τα δύο μόρια αποτελούν μέρος του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος, έναν πιο πρωτόγονο, μη ειδικό τύπο απόκρισης που ενεργοποιείται νωρίς μετά τη μόλυνση.

7) Ο Dowell et al. (2022) δημοσίευσε πρόσφατα μία έρευνα για τα αντισώματα και την κυτταρική ανοσία σε παιδιά (ηλικίας 3-11 ετών) και ενήλικες. Τα ευρήματά του επιβεβαιώνουν το γιατί η μόλυνση από τον SARS-CoV-2 είναι γενικά ήπια ή ασυμπτωματική στα παιδιά. Ανέφερε ότι «οι αποκρίσεις αντισωμάτων έναντι της πρωτεΐνης ακίδας ήταν αυξημένες στα παιδιά και η ορομετατροπή «ενίσχυσε τις αποκρίσεις έναντι των εποχιακών ΒΗΤΑ κορωνοϊών μέσω της διασταυρούμενης αναγνώρισης του τομέα S2. Η εξουδετέρωση των παραλλαγών του ιού ήταν συγκρίσιμη μεταξύ παιδιών και ενηλίκων.

Οι ειδικές για την ακίδα αποκρίσεις Τ-λεμφοκυττάρων ήταν υπερδιπλάσιες στα παιδιά και ανιχνεύθηκαν επίσης σε πολλά οροαρνητικά παιδιά, υποδεικνύοντας προϋπάρχουσες διασταυρούμενες αντιδράσεις στους εποχιακούς κοροναϊούς». Πολύ βασικό στα ευρήματα ήταν ότι τα παιδιά διατήρησαν και διατήρησαν «αντισώματα και κυτταρικές αποκρίσεις 6 μήνες μετά τη μόλυνση, ενώ η σχετική εξασθένηση σημειώθηκε στους ενήλικες. Οι ειδικές για την ακίδα αποκρίσεις ήταν επίσης σε γενικές γραμμές σταθερές πέραν των 12 μηνών. Ως εκ τούτου, τα παιδιά δημιουργούν ισχυρές, διασταυρούμενες αντιδράσεις και παρατεταμένες ανοσολογικές αποκρίσεις στον SARS-CoV-2 με εστιασμένη εξειδίκευση για την πρωτεΐνη ακίδας».

Τι μπορεί να συναχθεί από όλα τα παραπάνω; Η συγκέντρωση αυτών των ερευνητικών ευρημάτων ενισχύει την υπόθεση ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να είναι υποψήφια για τα εμβόλια Covid και πρέπει να θεωρούνται ήδη «πλήρως εμβολιασμένα κατά της Covid». Επιπλέον, όπως ξεκάθαρα περιγράφεται από τον Whelan, είναι δυνητικά καταστροφικό για τα παιδιά αν προχωρήσουμε σε εμβολιασμούς χωρίς κατάλληλη μελέτη των πιθανών βλαβών που ίσως προκληθούν από αυτούς. Οι κατασκευαστές εμβολίων απέτυχαν να διεξαγάγουν τις κατάλληλες μελέτες ασφάλειας, κυρίως όσον αφορά τη διάρκεια των ερευνών που θα αποκάλυπτε τυχόν βλάβες.

Ρυθμιστικές αρχές: Παρακαλούμε επιβραδύνετε τις ενέργειες σας και απαιτήστε δοκιμές ασφάλειας, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο χρειάζονται. Πραγματοποιήστε σωστές αναλύσεις κινδύνου-οφέλους και βεβαιωθείτε ότι τα εμβόλια αντενδείκνυνται σε παιδιά. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τους ευρείς εμβολιασμούς σε παιδιά προτού υπάρξουν πραγματικά δεδομένα για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα αυτών των εμβολίων.

Υπάρχει πολύ μικρός κίνδυνος και δεν υπάρχουν δεδομένα ή επιστημονικά στοιχεία που να δικαιολογούν οποιαδήποτε από τις ενέσεις Covid-19 σε παιδιά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκθέτουμε τα παιδιά στον κίνδυνο των ενέσεων και το να θέτουμε σε κίνδυνο τα παιδιά προκειμένου να προστατεύσουμε τους ενήλικες είναι διεστραμμένο, απερίσκεπτο και πολύ επικίνδυνο. Δεν υπάρχουν δεδομένα ασφαλείας.

Η εστίαση μάλλον πρέπει να επικεντρωθεί στην έγκαιρη θεραπεία και στα τεστ (οροαντίσωμα ή Τ κύτταρο) για να διαπιστωθεί ποιος θα είναι κατάλληλος υποψήφιος για αυτές τις ενέσεις. Επίσης, να διαπιστωθεί εάν έχει -δεοντολογικά- ενημερωθεί και συναινέσει, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να τοποθετηθεί ενοφθαλμισμός πάνω από υπάρχοντα, σε άτομα που έχουν αναρρώσει από την Covid, έχοντας πλέον μία φυσικά επίκτητη ανοσία (χωρίς όφελος και μόνο πιθανή βλάβη/δυσμενείς επιπτώσεις) (here, here, here, here, here, and here).

Πρέπει να καθορίσουμε ποιος έχει αναρρώσει από την Covid και σε ποια επίπεδα είναι η φυσική ανοσία του. Αυτό είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του παζλ πριν από οποιαδήποτε ένεση. Επιπλέον, εάν οι επικεφαλείς των υπηρεσιών δημόσιας υγείας Fauci, Walensky και Collins συνεχίσουν να απαιτούν να εμβολιαστούν τα παιδιά μας, τότε πρέπει να αφαιρέσουν την προστασία ευθύνης για όλους όσους επωφελούνται από αυτήν.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σας παρουσίασα βιολογικά και μοριακά (καθώς και επιδημιολογικά) επιχείρηματα που δείχνουν ότι τα παιδιά είναι ήδη «εμβολιασμένα». Η Pfizer και όλες οι ρυθμιστικές αρχές (συμπεριλαμβανομένου του Walensky του CDC, του Fauci του NIAID και του Francis Collins του NIH) πρέπει να απομακρυνθούν από τα παιδιά μας και μπορούμε να ξανανοίξουμε τη συζήτηση μόνο εάν αφαιρέσουν την προστασία ευθύνης από τους υπεύθυνους για τους εμβολιασμούς.

Κάτι δεν είναι απολύτως σωστό με αυτά τα εμβόλια στα παιδιά μας. Εάν διατρέχουν τόσο χαμηλό κίνδυνο, τότε θα πρέπει να είναι πρόβλημα για αυτούς τους υπαλλήλους και τους κατασκευαστές εμβολίων να αφαιρέσουν την προστασία τους. Με τόσο χαμηλό κίνδυνο στα παιδιά και κανένα θέμα οφέλους και με κόστος όσον αφορά τις πιθανές βλάβες, τότε αυτά τα εμβόλια είναι «απαγορευμένα» για τα παιδιά μας.

>
Paul Elias Alexander

Dr Alexander holds a PhD. He has experience in epidemiology and in the teaching clinical epidemiology, evidence-based medicine, and research methodology. Dr Alexander is a former Assistant Professor at McMaster University in evidence-based medicine and research methods; former COVID Pandemic evidence-synthesis consultant advisor to WHO-PAHO Washington, DC (2020) and former senior advisor to COVID Pandemic policy in Health and Human Services (HHS) Washington, DC (A Secretary), US government; worked/appointed in 2008 at WHO as a regional specialist/epidemiologist in Europe’s Regional office Denmark, worked for the government of Canada as an epidemiologist for 12 years, appointed as the Canadian in-field epidemiologist (2002-2004) as part of an international CIDA funded, Health Canada executed project on TB/HIV co-infection and MDR-TB control (involving India, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Bangladesh, Bhutan, Maldives, Afghanistan, posted to Kathmandu); employed from 2017 to 2019 at Infectious Diseases Society of America (IDSA) Virginia USA as the evidence synthesis meta-analysis systematic review guideline development trainer; currently a COVID-19 consultant researcher in the US-C19 research group

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
Νew York Times_Thomas L. Friedman> Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια για την πράσινη ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα
[EVENT 201] ΝEW YORK, OCTOBER 18, 2019> Oι διαβολικές συμπτώσεις μίας Άσκησης Πανδημίας με τη Πραγματική Πανδημία!
H Ιστορία επαναλαμβάνεται είτε σαν φάρσα, είτε σαν τραγωδία ενώ εσύ ανεβάζεις insta stories
Σ’ αυτή τη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία λογική, καμία αισθητική, απουσιάζουν ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια. Πως μπορούν οι 3 πρώην να το κάνουν στον εαυτό τους όλο αυτό;