kourdistoportocali.comRead ThisYπάλληλοι με πέτσινα Ιταλικά πτυχία στο Υπ. Πολιτισμού;

ΜΛ-ΚΚΕ, ΚΚΕ Εσωτ, κλπ

Yπάλληλοι με πέτσινα Ιταλικά πτυχία στο Υπ. Πολιτισμού;

Στέλεχος μεγάλης και ιστορικά κρίσιμης Περιφέρειας της χώρας χαρακτήρισε "εγκληματική οργάνωση" το Υπ. Πολιτισμού

Στέλεχος μεγάλης και ιστορικά κρίσιμης Περιφέρειας της χώρας χαρακτήρισε μιλώντας στο Κουρδιστό Πορτοκάλι “εγκληματική οργάνωση” το Υπ. Πολιτισμού. Και μας εξήγησε το γιατί.

-Οσοι επενδυτές θέλουν να αναλάβουν την αναστήλωση, ανακαίνιση και στο τέλος επενδυτική και επαγγελματική αξιοποίηση κτιρίων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπ. Πολιτισμού υποβάλλονται σε ένα χυδαίο γραφειοκρατικό μαρτύριο από κάποιους σαρδανάπαλους υπαλλήλους πολλοί εκ των οποίων έχουν προσληφθεί προσκομίζοντας ιταλικά πτυχία μιας άλλης εποχής-τότε που υποτίθεται ότι έκαναν σπουδές Αρχιτεκτονικής, κλπ στην Ιταλία.

Ξέρετε πως πήραν τα πτυχία τους; Θα σας το εξηγήσω…Εκείνη τη περίοδο πολλά σχολές Αρχιτεκτονικής ιταλικών Πανεπιστημίων είχαν επιλέξει να δέχονται ομαδικές πτυχιακές εργασίες. Έτσι εμφανίζονταν ένα γκουπ 15 φοιτητών να συνυπογράφουν μία εργασία. Στη πραγματικότητα την εργασία την έκαναν 3 Ιταλοί φοιτητές για παράδειγμα και από κάτω κοτσάρανε και καμμιά δεκαριά Ελληνες το όνομά τους. Έτσι όλοι αυτοί έπαιρναν πτυχίο. Πολλοί από αυτούς ήταν ΜΛ-ΚΚΕ, ΚΚΕ Εσωτερικού και όλες τις σχετικές αποχρώσεις…Αργότερα κάποιοι από αυτούς τους “πτυχιούχους” που δεν γνωρίζουν καν Ιταλικά βρέθηκαν διορισμένοι στο Υπ. Πολιτισμού. Από κάτι τέτοιους τύπους λοιπόν εξαρτάται η επένδυση σε κτίριο που εμπλέκεται το Υπ. Πολιτισμού. Μπορεί να περάσουν ένα η δύο χρόνια για να πάρουν οι άνθρωποι το o.k. των αρμοδίων. Και συνήθως το παίρνουν όταν μαζί με το φάκελο “καταθέτουν” και κάποιον άλλο “φάκελο”. Αυτή είναι η κατάντια μας. Γι΄αυτό και τα χιλιάδες κτίρια αρμοδιότητας του Υπ. Πολιτισμού είναι έτοιμα να καταρρεύσουν. Μία νέα που ήθελε να λειτουργήσει κουρείο σε ένα μικρό χώρο αρμοδιότητος του Υπ. Πολιτισμού χρειάστηκε να περιμένει 14 μήνες και στο τέλος τα κατάφερε αφού φυσικά μαζί με τον φάκελο της παράπεσε κι ένας άλλος “φάκελος”. Μιλάμε για τέτοια κατάντια…

Χαιρετίσματα λοιπόν στους βολεμένους συντρόφους του Υπ. Πολιτισμού….

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
EKTAKTO> Γιατρός του Λευκού Οίκου προειδοποιεί ότι ο Biden δεν στέκει στα καλά του και σύντομα θα παραιτηθεί ή θα τον αναγκάσουν σε παραίτηση!
ΕΚΤΑΚΤΟ> Η Ιαπωνική Shionogi ξεκινά δοκιμές σε ανθρώπους για το χάπι κατά της COVID
Financial Times> O ιός κυκλοφορούσε στην Ιταλία από τον Οκτώβριο του 2019. Η Κίνα αρνείται να επιτρέψει νέα έρευνα!
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”
Aναθυμιάσεις οξυδέρκειας στους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου
IΣΡΑΗΛ ΝΕΟ> Πότε θα χρειαστείς 3η δόση. Στο 16% η προστασία του εμβολίου της Pfizer έναντι της Delta μετά το 6μηνο
Μάχη ζωής με τον ιό δίνουν γνωστός τραγουδιστής (ανεμβολίαστος) και πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκινήτου (εμβολιασθής). 35χρονος στη Κόρινθο πέθανε μετά το εμβόλιο