kourdistoportocali.comRead ThisΠως γλίτωσε το Ελληνικό από τους Έλληνες

Η κυβίστηση Τσίπρα

Πως γλίτωσε το Ελληνικό από τους Έλληνες

Ο πιο καθαρός λαός της Ευρώπης πετάει στους δρόμους και τις ακτές 14 τόνους σκουπίδια ετησίως

Επικρίνει λέει ο Λαφαζάνης τον Τσίπρα γιατί ο δεύτερος με μία ακόμη εντυπωσιακή κυβίστηση τάχθηκε υπέρ της επένδυσης στο Ελληνικό. Μάλιστα ο Ν.Ζ. υπογράφει ένα άρθρο στον ιστότοπο iskra,gr στο οποίο σημειώνει>

“Κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα όραμα για την δημόσια , αναπτυξιακή και κοινωνική αξιοποίηση του Ελληνικού ως ενός γιγάντιου δημόσιου , πράσινου και κοινωφελούς χώρου ανοικτού στην θάλασσα , όπου θα μπορούσαν να αναπτυχθούν πλήθος από επιστημονικές , εκπαιδευτικές , υγειονομικές , αθλητικές , πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες με τεχνολογικά πάρκα , ειδικά σχολεία , νοσοκομεία , χώρους συναυλιών , άθλησης , εκγύμνασης , περιπάτου , ποδηλάτου και χώρους ήπιας αναψυχής και παιχνιδιού για παιδιά κλπ…”

Χα, χα, χα…Εδώ δηλαδή ο Μπάμπης και η Σούλα θα έφερναν τους καλοσχημαστισμένους καρπούς του έρωτά τους (βλέπε παιδάκια τους) για αναψυχή και λοιπές δραστηριότητες. Μέρος της έκτασης θα αξιοποιούσε ο θρυλικός Καρανίκας για καλλιέργεια ινδικής κάναβης την εξαγωγή της οποίας θα αναλάμβανε ο Manolo Petsitis.

Ταυτόχρονα στο χώρο θα υπήρχαν και συναυλιακοί χώροι οι οποίοι θα είχαν κατανεμηθεί σε όλες τις νεολαίες των κομμάτων.

Έτσι η νεολαία του Σύριζα θα είχε τη δυνατότητα διοργάνωσης συναυλιών υπέρ του Κουφοντίνα, υπέρ των “αντιστασιακών” στην αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων και ιδιαίτερα των καθηγητών της ΟΛΜΕ, ΟΙΛΕ, απίδια μπλέ.

Στις συναυλίες οι σύντροφοι θα κατανάλωναν μπιρόνια από τη Βενεζουέλα και τη Ρωσία καθώς και Vicos Cola για να την σπάσουν στη Coca Cola. Τις νύχτες με πανσέληνο η επιδραστική Έλενα Ακρίτα θα απήγγειλε στίχους από το κοράνι της και πιο συγκεκριμένα από τη συλλογή της Ληγμένο Δηλητήριο.

Η νεολαία της ΝΔ με τη σειρά της θα διοργάνωνε βραδιές αφιερωμένες στον Εθνάρχη, τα ράγκλερ, τα τίμπερλαντ και το Γιώργο Βουλγαράκη από το γνωστό σύνθημα “πήδα τον πούστη τον Παυλάκη”.

Στις συναυλίες της ΟΝΝΕΔ τώρα θα εμφανίζονταν δικαιωματικά η Ιλένια Ουίλιαμς ενώ χαιρετισμό θα απηύθυναν ο Μένιος Φουρθιώτης και οι 12 Σωματοφύλακές του. Θα τραγουδούσαν ακόμη ο Αντώνης Ρέμος και ο Σάκης Ρουβάς σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Δείτε τώρα τι θα άφηναν πίσω τους οι συμμετέχοντες-αποδεδειγμένα και καταμετρημένα και αρχίστε να τρέμετε στην ιδέα ότι το Ελληνικό θα βρισκόταν στο έλεος των Ελλήνων.

Δείτε τι τύχη θα είχε στα χέρια αυτού του πεντακαθαρίδη λαού που σέβεται το περιβάλλον>

Στην περισυλλογή 13,5 τόνων απορριμμάτων, όπου οι μεγαλύτερες ποσότητες ήταν αποτσίγαρα και πλαστικά, προχώρησαν οι εθελοντές της HELMEPA στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Ημέρας Καθαρισμού, που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στη χώρα μας το διάστημα 6 – 15 Μαΐου 2016.

Συνολικά 6.036 εθελοντές της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (hellenic marine environment protection assosiation) οργάνωσαν 126 δράσεις καθαρισμού σε παραλίες, βυθούς, όχθες ποταμών και λιμνών, δάση, πάρκα και άλλες φυσικές περιοχές σε έκταση μήκους 91 χλμ..

Aπό τους 13,5 τόνους απορριμμάτων που περισυνελέγησαν, οι 2,5 τόνοι ανακυκλώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) που υποστήριξε πανελλαδικά τις δράσεις.

Tα 10 πολυπληθέστερα απορρίμματα που συνέλεξαν οι εθελοντές της δράσης, είναι τα εξής: Αποτσίγαρα 14.488 τεμάχια, κομμάτια πλαστικού κάτω των 2,5 εκατοστών 6.808 τεμάχια, πλαστικά μπουκάλια 5.598 τεμάχια, συσκευασίες τροφίμων 5.053 τεμάχια, καλαμάκια 4.219 τεμάχια, πλαστικά πώματα μπουκαλιών 4.163 τεμάχια, πλαστικά σακούλες 3.961 τεμάχια, πλαστικά καπάκια συσκευασιών 2.499 τεμάχια, κουτιά αλουμινίου 2.436 τεμάχια και κομμάτια φελιζόλ κάτω των 2,5 εκατοστών 2.374 τεμάχια.

Τα υπόλοιπα απορρίμματα που συνελέγησαν, συνδέονται κυρίως με δραστηριότητες αναψυχής και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, 2.833 χάρτινα και πλαστικά πιάτα/ποτήρια, 1.602 συσκευασίες τσιγάρων/καπνού, 1.598 χάρτινες σακούλες, 1.175 γυάλινα μπουκάλια, 1.368 μέτρα σχοινιού και 669 μέτρα πετονιάς, 435 οικοδομικά υλικά, 426 μπαταρίες όλων των ειδών, 271 ελαστικά και σαμπρέλες οχημάτων, 71 ηλεκτρικές συσκευές, 42 βαρέλια, 10 μοκέτες, 5 κάδοι σκουπιδιών, 2 σωσίβια, 3 φουσκωτές βάρκες, 10 κώνοι οδικής σήμανσης και μία στολή δύτη!

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS