kourdistoportocali.comRead ThisOpus Dei

Βreaking news

Opus Dei

Ανάμεσα στον Γεροτζιάφα και τον Πλεύρη

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023. Ξεκινά το Έτος της πραγματικής Αποκάλυψης.

Ήταν μόλις Δεκέμβριος του 2020 όταν η Πόπη τόλμησε σε πάνελ με δύο διάσημες τηλεπερσόνες, τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα να εκφράσει τις λογικές και αυτονόητες επιφυλάξεις της για τα εμβόλια COVID.

Βy The Wrong Man

Aκολούθησε βίαιο και τελετουργικό πυγοράπισμα από τον Αντώνη Δελλατόλα ο οποίος ως άλλος καλόγερος Σίλας και φανατικό μέλος της Σέχτας Opus Dei, όπως αυτή παρουσιάζεται στον Κώδικα Ντα Βίντσι του Dan Brown έσπευσε να τη μαστιγώσει

-Μέχρι τότε θα πεθάνουνε καμιά δεκαριά εκατομμύρια για να αποφασίσουν κάποιοι που έχουν μια αντίρρηση ενώ υπάρχουν όσα είπα πριν, που βεβαιώνουν μέσα από τις δοκιμές δεν υπάρχουν παρενέργειες; Έχει βγει 100 φορές ο κ. Μόσιαλος και έχει πει τα καλύτερα…

Ποιος; Ο ομιλών διαρκώς και επί παντός επιστητού και αοράτου Ηλίας Μόσιαλος!

Έτσι φτάνουμε σήμερα δύο και πλέον χρόνια και καθώς ο πλανήτης “Πεθαίνει Ξαφνικά” με τις δύο αυτές λέξεις να έχουν κόψει περισσότερα εισιτήρια από το Αγαπάτε Αλλήλους, ο πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Βιολογίας του Ισραήλ και υπεύθυνος για την ανάπτυξη του εμβολίου της χώρας του εναντίον του COVID Prof Shmuel C. Shapira (παρακολουθήστε τον στο Twitter) να δηλώνει ότι τα 3 μεγαλύτερα λάθη που έκανε στη ζωή του ήταν το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο τρύπημα με το εμβόλιο της Pfizer τα οποία προκάλεσαν σοβαρή βλάβη στην υγεία του.

Τι είχε τολμήσει να εκστομίσει τότε η Πόπη στη διάρκεια του γαργαλιστικού πάνελ;

Πάμε να δούμε.

– Δεν έχει ανοίξει καν κουβέντα για την ουσία. Δηλαδή τι είναι αυτό το εμβόλιο, πώς θα λειτουργήσει, ποιοι πρέπει να το κάνουν, ποιοι πρέπει να το αποφύγουν. Βλέπουμε ότι μπαίνουν σιγά-σιγά στοιχεία στη μέση από τις παρενέργειες που εμφανίζει. Οι αλλεργικοί για παράδειγμα πρέπει να εξαιρεθούν, δεν πρέπει να το κάνουν. Γιατί δεν ανοίγει η επιστημονική κοινότητα μία ωραία κουβέντα ενημέρωσης του κόσμου ποιοι πρέπει να το κάνουν, γιατί πρέπει να το κάνουν, πώς θα το κάνουν…

Η Πόπη πολύ νωρίς και δημοσιογραφικά και ανθρώπινα αυτονόητο για μια πανδημία την προέλευση της οποίας οι οξυδερκείς ανά το κόσμο δημοσιογράφοι αποφεύγουν να την αντικρύσουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, είχε τις απορίες της. Στο κάτω κάτω οι αμφιβολίες οδηγούν τόσο την επιστήμη όσο και τη δημοσιογραφία ανά τους αιώνες. Χωρίς αμφιβολίες δεν υπάρχει έρευνα και ρεπορτάζ.

Για μία πανδημία της οποίας αγνοούνται βασικές απαντήσεις όπως ποιος, πότε, γιατί και οι οποίες έρχονται στην επιφάνεια καθώς περνάει ο χρόνος ακόμη και για τους πιο μαλθακούς στη σκέψη η Πόπη λοιπόν εκφράζοντας και τις δικές της ανθρώπινες ανησυχίες τόλμησε να θέσει το θέμα των παρενεργειών των εμβολίων στη τηλεόραση. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που επετράπη αυτό.

Θα ακολουθούσαν οι μηντιακές ερπύστριες που προπαγάνδιζαν 24/7 τα οφέλη των εμβολίων COVID και εκσπερμάτωναν καθώς εκστόμιζαν το επόμενο lockdown, την επόμενη απαγόρευση, την κάθε επόμενη υποχρεωτικότητα και περιορισμό.

Προφανώς τα άρρωστα μυαλά της σχετικής τηλεοπτικής προπαγάνδας απολάμβαναν τον πιο νοσηρό μύθο της εξουσίας τους παρασύροντας σε ιατρικές πράξεις το άβουλο τηλεοπτικό ποίμνιό τους σε τέτοιο βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι νόημα έχει να έρχεσαι σ΄αυτό το κόσμο και να σπαταλάς τη μισή μέρα από τη ζωή σου παρακολoυθώντας Τατιάνα, Ευαγγελάτο, Χατζηνικολάου, Οικονόμου, Καμπουράκη, Σια και όλες τις υπόλοιπες ντιζέζ του τηλεοπτικού τρόμου τους οποίους πληρώνουν ο Μαρινάκης, ο Βαρδινογιάννης, ο Σαββίδης, ο Αλαφούζος, ο Κουρής, ο φίλος μου ο Σειρηνάκης (κι αυτός κανάλι έχει) και οι οποίοι με τη σειρά τους έσπευσαν να κάνουν τα εμβόλια απαιτώντας μάλιστα first priority.

Ναι, έβαζαν τις γραμματείς τους να τηλεφωνούν στον πρόθυμο Κικίλια, στον Τσιόδρα, στον Χαρδαλιά, στον Αρκουμανέα και στις υπόλοιπες ντιζέζ της εμβολιαστικής ορχήστρας ώστε να λάβουν προτεραιότητα στο τρύπημα λες και επρόκειτο για το ελιξήριο της νεότητας.

Κάπως έτσι η εμβολιασμένη Νavratilova η οποία δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο επίσης θρύλος Novak αρνήθηκε να εμβολιαστεί βρέθηκε με διπλό καρκίνο, ο Γιώργος Παπαδάκης με 5 εμβόλια 19 μέρες εκτός εκπομπής και χιλιάδες εκεί έξω πήγαν να συναντήσουν τον John Kennedy στην αιώνια κατοικία. Δεν προλαβαίνουμε πλέον να κάνουμε απλή ονομαστική αναφορά στους ανθρώπους που πεθαίνουν ξαφνικά από τα εμβόλια ή που βλέπουν θεραπευμένους καρκίνους, χρόνια πριν, να φουντώνουν ξανά μετά το τρύπημα.

Δεν γνωρίζουμε εάν η Πόπη που προς τιμή της δεν ανήρτησε ποτέ σχετική φωτό εμβολιάστηκε τελικά με τα εμβόλια του Bourla των οποίων οι συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί-ανάμεσά τους και η φίλη μας Efrat Fenigson που φροντίζει να συμπαραστέκεται σε όσους Ισραηλινούς οι ζωές έχουν καταστραφεί από το τρύπημα και στους συγγενείς όσων έχουν φύγει από τη ζωή εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων, γιουχάριζαν έξω από το θέατρο της Ιερουσαλήμ αποκαλώντας τον “Δολοφόνο” και “Εγκληματία”.

Δεν γνωρίζουμε εάν η Πόπη εμβολιάστηκε με τα εμβόλια τις παρενέργειες των οποίων ανέδειξε πρώτος ο σπουδαίος Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri ακολουθώντας τον επιφανή Εβραίο καθηγητή Jeffrey Sachs, o oποίος μίλησε για κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό COVID τον οποίο χαρακτήρισε βιολογικό όπλο.


Και σε ένα κατασκευασμένο ιό μπορεί τα σχετικά εργαστήρια του κόσμου μέσ από τη διαδικασία gain of function να προσθέσουν ένα σκασμό μεταλλάξεις συν αυτές που και τα ίδια τα εμβόλια προκαλούν όπως υπογραμμίζει το άρθρο της The Wall Street Journal που κυκλοφορεί και το οποίο είναι κόλαφος κατά των εμβολίων.

Αυτό όμως που γνωρίζουμε και αφορά επίσης πρωτίστως την Πόπη σαν εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το γεγονός ότι ο επιστήμονας εκ του προχείρου και με την επιτομή του Μένγκελε, Γεροτζιάφας-σύμβουλος του Τσίπρα-απαιτούσε να εμβολιαστούν δια της βίας οι ανεμβολίαστοι ενώ ο ίδιος ο Τσίπρας, που μέσα σε μία νύχτα και μετά από 17ωρη σχετική εκπαίδευση έμαθε τη προέλευση του χρήματος στο κόσμο, μας καλούσε να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού με τα εμβόλια COVID-19.

Αυτό που γνωρίζουμε επίσης είναι ότι μήνες τώρα ακόμη και ο Παύλος Πολάκης και ενώ ολόκληρος ο πλανήτης σωριάζεται ξαφνικά δεν λέει κουβέντα για τις παρενέργειες των εμβολίων.

Σύμφωνοι, ο Πλεύρης εκστασιασμένος απολαμβάνει το ρόλο της ζωής του σαν Βαρκάρης του Αχέροντα όπως τον αποκαλεί ο Πολάκης αλλά τον Πλεύρη σιγοντάρουν ο Τσίπρας, ο Γεροτζιάφας, η Δούρου, ο Ζαχαριάδης και όλες οι λοιπές έξοχες ντιζέζ του ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς έχουν τους λόγους τους.

Kαλούμε λοιπόν την Πόπη και καθώς ο Elon Μusk μετράει αντίστροφα για τα #FauciFiles να μας πει ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19. Aυτή θα πρέπει να είναι μία από τις πρώτες ανακοινώσεις της θητείας της γιατί μετά θα πρέπει να ακολουθήσουν και κάποιες άλλες σε έναν κόσμο που βρίσκεται λίγο πριν το χάος και τη κατάρρευση χωρίς διαφαινόμενη έξοδο κινδύνου μέσα από τα υπάρχοντα σχήματα.

Η Πόπη πολύ νωρίς θα συνειδητοποιήσει τη παγίδα στην οποία βρίσκεται από μία ψευδεπίγραφη ανεξάρτητη δημοσιογραφία σε ένα κομματικό επιτελείο που υπακούει τα ίδια κελεύσματα και στις ίδιες αρχές που διέπουν το πολιτικό εκτόπισμα του Θανάση Πλεύρη.

Καλή ανάρρωση Πόπη.

Υ.Γ> Στο μεταξύ διάβασε ΕΔΩ τι συμβαίνει στον πλανήτη ώστε να εξαπατάσαι οικεία βουλήσει και να μην σε εξαπατά ο πρόθυμος Αλέξης.

Στη συνέχεια δες ΕΔΩ


   

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS