kourdistoportocali.comRead ThisΟι γονείς και οι μαθητές Ιδρυμάτων όπως το Κολλέγιο Αθηνών αλλά και το Πολυτεχνείο δεν έχουν το δικαίωμα της μαλθακότητας στη σκέψη εν μέσω των συγκυριών

By The Wrong Man

Οι γονείς και οι μαθητές Ιδρυμάτων όπως το Κολλέγιο Αθηνών αλλά και το Πολυτεχνείο δεν έχουν το δικαίωμα της μαλθακότητας στη σκέψη εν μέσω των συγκυριών

Είναι τώρα η ώρα που τα φωτεινά μυαλά των νέων Ελλήνων πρέπει να αδράξουν τη στιγμή

Οι γονείς και οι μαθητές Ιδρυμάτων όπως το Κολλέγιο Αθηνών αλλά και το Πολυτεχνείο και όσα από τα Πανεπιστήμιά μας θέλουν να είναι ανταγωνιστικά με τα αντίστοιχα του πλανήτη οφείλουν από τη φύση τους να καλλιεργούν τη  διαρκή αμφισβήτηση μέσα από τη γνώση.

By The Wrong Man

Είναι λοιπόν απορίας άξιο το γεγονός ότι οι κατ΄εξοχήν άνθρωποι της Γνώσης (φοιτητές, διδάσκοντες αλλά και πολλοί από τους γονείς που διατηρούν πετυχημένες επιχειρήσεις επί σειρά ετών) εξαπατήθησαν τόσο προκλητικά για την κοινή λογική του Αλβανού μάστορα.

Ίσως επειδή οι προαναφερθέντες θεωρούν τους εαυτούς τους συστημικούς και εμπιστεύονται την αρθρογραφία της Καθημερινής και την ειδησεογραφία του ΣΚΑΙ.

Ουδεμία όμως δικαιολογία- της ελλείψεως χρόνου συμπεριλαμβανομένης- δεν μπορεί να είναι αποδεκτή όταν κάποιοι συνειδητά αποφασίζουν να ελέγξουν και να σμικρύνουν τις ζωές των ανθρώπων ανάμεσα στους οποίους οι ζωές των νέων που επειδή ακριβώς βρίσκονται στο ξεκίνημά τους έχουν τη μεγαλύτερη αξία.

Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι οι γονείς των μαθητών του Κολεγίου Αθηνών για παράδειγμα ή οι γονείς των φοιτητών του Πολυτεχνείου, της Αρχιτεκτονικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Θράκης, πολλών άλλων ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων (της Σχολής Χιλλ συμπεριλαμβανομένης) αλλά και δημοσίων σχολείων εξαπατήθησαν με αυτό το τρόπο για πάνω από δύο χρόνια τώρα από κάποιους νοσηρούς εγκεφάλους και τους εγχώριους αχυρανθρώπους τους.

Δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες γι’ αυτού του είδους τη πρωτοφανή μαλθακότητα της σκέψης και της ανάλυσης των γεγονότων που ξεδιπλώνονται καθημερινά μπροστά μας δύο και πλέον χρόνια τώρα.

Στο κάτω κάτω εάν οι καθηγητές των ανωτέρω Ιδρυμάτων δεν μπορούν να εμπνεύσουν την φλόγα της αμφιβολίας, της περαιτέρω έρευνας και της αμφισβήτησης, τι νόημα έχει να εμφανίζονται στις έδρες τους.

Αλίμονο εάν τα πλέον φωτεινά μυαλά ανάμεσα στους Έλληνες και οι πιο νέοι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να παρατηρήσουν και να αναλύσουν όσα συμβαίνουν ανά το κόσμο.

Η συγκυρία είναι ιστορική και μπορεί να συγκριθεί με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και αλίμονο με δέος παρατηρεί κανείς τη τόση μαλθακότητα της σκέψης, η οποία έχει μετρήσιμο κόστος για τις οικογένειες των παιδιών και τους γονείς τους και δεν αναφερόμαστε στο πληθωρισμό ούτε στις τιμές του ρεύματος.

Η πρωτοφανής μαλθακότητα της σκέψης όλων όσων εμπλέκονται στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας αλλά και στα επιφανή ιδιωτικά κολέγια εγγυάται μόνο τον όλεθρο και αποτελεί την προφανή αντανάκλαση της αποτυχίας τους.

Είναι οδυνηρό οι κατ΄εξοχήν άνθρωποι της γνώσης και της αναλυτικής σκέψης να αποδέχονται με τόση παθητικότητα όσα εξελίσσονται.

Είναι τώρα η ώρα που τα φωτεινά μυαλά των νέων Ελλήνων πρέπει να αδράξουν τη στιγμή.

Τώρα περισσότερο από ποτέ ώστε να τελειώνουμε με τους μισανθρώπους και τους αχυρανθρώπους τους.

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

Η Aman Resorts απαντά στο Κουρδιστό Πορτοκάλι για το Amanzoe του Κρανιδίου
O Jeffrey Sachs, o (σοφός) Eυάγγελος Βενιζέλος (νέος Πρωθυπουργός Οικουμενικής) και οι Κασιδιάρης-Χίος
Ανέμελοι νέοι με φόντο 400 δις χρέος προετοιμάζουν συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο στο Μαξίμου
The Wall Street Journal> Συγκλονιστικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι οι κυβερνήσεις αναγκάζονται να πετάξουν στα σκουπίδια τα εμβόλια COVID των Pfizer-Moderna
Dietmar Hopp> Ποιος είναι ο Γερμανός δισεκατομμυριούχος που μηνύει την εταίρο της Pfizer, BionTech
Με tweet γεμάτο υπονοούμενα για τη μείωση του πληθυσμού της Γης απαντά ο Musk για τα δίδυμα, το Twitter έκανε Unblocked τον Alex Berenson ενώ έκρηξη κατέστρεψε τους Georgia Guidestones
O υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης είχε νοσηλευθεί στην Εντατική με COVID-10. Σήμερα βγήκε εκ νέου θετικός
Ο λόγος που μας συμφέρει, ως πολίτες, η απόφαση του Κυριάκου να εξαντλήσει τη 4ετία δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι
Le Point> Οι εδαφικές κατακτήσεις θα ηρεμήσουν το θυμό των υπηκόων του καθώς κι εκείνος έχει εκλογές το 2023
Tι είναι αυτό που τρομάζει έναν θεσμικό πρωθυπουργό ώστε να δέχεται παθητικά και κάτω από πίεση την επίσπευση των εκλογών σαν ομολογία ήττας;
Οι New York Times εξηγούν> Πως η Wall Street “απέδρασε” από την κατάρρευση των Κρυπτονομισμάτων
Ξαφνικά η γερμανική εταιρία βιοτεχνολογίας CureVac μήνυσε την BioNTech (εταίρο της Pfizer), ζητώντας «δίκαιη αποζημίωση» για φερόμενη παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας!