kourdistoportocali.comRead ThisΟι δήμιοι του Ισλάμ κυκλοφορούν πλέον με κάθε άνεση και με τις ευλογίες της δημοκρατίας

Γράφει ο Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλος

Οι δήμιοι του Ισλάμ κυκλοφορούν πλέον με κάθε άνεση και με τις ευλογίες της δημοκρατίας

Ο τσετσενικής καταγωγής χασάπης πήρε άδεια παραμονής δέκα ετών και εισέπραττε 1.080 ευρώ το μήνα επίδομα

Στο όνομα του πανάγαθου Αλλάχ…. Μακρόν πρόεδρε των απίστων, μάθε ότι εκτέλεσα ένα από τα σκυλιά σου της κολάσεως, που τόλμησε να ταπεινώσει τον Μωάμεθ… Συγκράτησε τους δικούς σου πριν σας επιβάλλουμε μια πολύ σκληρή τιμωρία…”. Αυτό το μήνυμα ανάρτησε στο Tweeter το ισλαμικό κτήνος, το οποίο από τις 12 το μεσημέρι τηςπερασμένης Παρασκευής έως τις 5 το απόγευμα περίμενε στο Λύκειο ενός χωριού κοντά στο Παρίσι τον καθηγητή Γεωγραφίας και Ιστορίας Σ. Πατύ, 47 ετών, για να τον αποκεφαλίσει!

Ο Γάλλος καθηγητής, που είχε περάσει τις διακοπές του στα Χανιά, διέπραξε το «λάθος» στις 2 Οκτωβρίου να δείξει στους μαθητές του τα σκίτσα του Μωάμεθ, μιλώντας τους για την ελευθερία του τύπου και της έκφρασης.

Ο ισλαμιστής δήμιος του όμως δεν ήθελε  να αποκεφαλίσει μόνον τον καθηγητή. Όπως είχε γράψει στο Twitter , όπου συχνά έβριζε τους άπιστους, ήθελε επίσης να τιμωρήσει και την ελευθερία έκφρασης, τη δημοκρατία, την ελεύθερη κίνηση ιδεών και την ελεύθερη σκέψη. Το ισλαμικό κτήνος, ήθελε η Γαλλία να γίνει κατ΄εικόνα και ομοίωση μιας απάνθρωπης και ως εκ τούτου εγκληματικής πολιτικο-θρησκευτικής ιδεολογίας, η οποία μόνο εγκλήματα έχει να επιδείξει.

Δυστυχώς δε, η ιδεολογία αυτή, διαχέεται ελεύθερα στις ανοικτές κοινωνίες μας και κατά κανόνα οι φορείς της συντηρούνται και από τους φορολογούμενους για να προετοιμάζουν τα εγκλήματα τους.

Ο χασάπης που αποκεφάλισε τον άτυχο καθηγητή, έφερε δύο χασοπομάχαιρα μαζί του και είχε προετοιμάσει άψογα το δολοφονικό του έργο με τη βοήθεια των ισλαμιστών της περιοχής Κονφλάνς-Σεντ-Ονορίν, κάποιοι από τους οποίους είχαν μηνύσει τον άτυχο καθηγητή,ακριβώς επειδή σε μάθημά του για την ελευθερία της έκφρασης είχε χρησιμοποιήσει τα περίφημα σκίτσα του Μωάμεθ. Αυτά δηλαδή που τον Ιανουάριο 2015 είχαν οδηγήσει, στην κατά την δοκιμασμένη θρασύδειλη τακτική του Ισλάμ,δολοφονία 12 δημοσιογράφων του περιοδικού Charlie Hebdo.

Σημειώνουμε ότι ο τσετσενικής καταγωγής χασάπης είχε πάει στη Γαλλία το 2008, σε ηλικία 6 ετών ως πρόσφυγας. Τον Μάρτιο του 2018, με την ενηλικίωσή του, πήρε άδεια παραμονής δέκα ετών, εισέπραττε 1.080 ευρώ το μήνα επίδομα και εις ανταπόδοση είχε μοντάρει ένα κορανικό δίκτυο διάδοσης μεθόδων δολοφονίας απίστων.!!

Μιλώντας με την Γαλλο-αλγερινή δημοσιογράφο Ζινέμπ Ελ Ραζουϊ, πρώην συνεργάτιδα του περιοδικού Charlie Hebdo, μας είπε:Η κατάσταση με τους ισλαμιστές προσλαμβάνει δραματικές διαστάσεις. Δυστυχώς, οι αρχές τους γνωρίζουν και οι ίδιοι δεν κρύβονται πια. Καθημερινά απειλούν μέσω των κοινωνικών δικτύων, χλευάζουν και προκαλούν. Οι νόμοι δεν μας επιτρέπουν όμως να αντιδράσουμε εναντίον τους. Εκτός και αν γίνει το κακό. Ο άτυχος καθηγητής είναι ένα από τα θύματα του ισλαμοφασισμού, τα ανθρωπάρια του οποίου θέλουν να επιβάλλουν το νόμο τους στο έδαφός μας. Είναι σωστό να τιμηθεί ως ήρωας. Όσο για αυτούς που με τη μήνυση εναντίον του προέτρεψαν στο έγκλημα, θα πρέπει να τους αφαιρεθούν η εθνικότητα και τα πολιτικά δικαιώματα“.

Θα προσθέταμε να τους πληρωθούν και τα εισιτήρια να πάνε εκεί όπου λατρεύεται ο Μωάμεθ και δοξάζεται ο Αλλάχ. Οι ισλαμοφασίστες με τους ομοίους τους,όχι με μας.

Για να γυρίσουμε δε και στην καθ΄ημάς πραγματικότητα, ας προσέχουμε δύο φορές ποιά “μπουμπούκια” μας στέλνει ο Ερντογάν..

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS