kourdistoportocali.comRead ThisΟ Κυριάκος, ο καλύτερος πρωθυπουργός και η επιστροφή Τσίπρα με αιώνια απαγόρευση κυκλοφορίας

Γιατί θα νικήσουμε

Ο Κυριάκος, ο καλύτερος πρωθυπουργός και η επιστροφή Τσίπρα με αιώνια απαγόρευση κυκλοφορίας

Οδηγώντας ένα μαύρο Range Rover Evoque CABRIO με συνοδηγό τον Καρανίκα

Είναι από τις ελάχιστες φορές στη μεταπολίτευση που στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ένας αξιοπρεπής πολιτικός “δυτικού” τύπου. Ενας πολιτικός που δεν είναι λαικιστής, δημαγωγός, ψεύτης.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις αξιοπρεπών Ελλήνων πολιτικών δυτικού τύπου. Σ΄αυτή την εξαιρετική κατηγορία ανήκουν πολιτικοί όπως ο Γεώργιος Ράλλης, ο Αντώνης Τρίτσης, ο Γιώργος Γεννηματάς, ο Σάκης Πεπονής, ο Τζαννής Τζαννετάκης και ο Ξενοφών Ζολώτας. Θεωρούμε ότι οι 6 προαναφερθέντες πολιτικοί υπήρξαν οι πιο δυτικού τύπου Έλληνες πολιτικοί.

Προσωπικότητες όλοι τους, χωρίς να είναι “δημαγωγοί ανατολίτες” αλλά ούτε και κόλακες των Ευρωπαίων. Εάν εξαιρέσει κανείς τις σύντομες κυβερνητικές θητείες των Τζαννετάκη και Ζολώτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης- εάν καταφέρει να βγάλει τη 4ετία- θα μπορούσε να είναι ο μοναδικός “δυτικού” τύπου πρωθυπουργός που κυβέρνησε την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση έως σήμερα.

Αυτή είναι η αξιολόγηση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού: O Κυριάκος Μητσοτάκης, σ΄αυτή τη κολασμένη συγκυρία, είναι μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα.

Και το στοίχημα είναι εάν η Ελλάδα θα παραμείνει χώρα της Δύσης ή θα βρεθεί στο έλεος των φανατικών ορδών του Αλλάχ.

Ο Μητσοτάκης λοιπόν αναδεικνύεται μέσα από τις στάχτες σε ιστορικό πρωταγωνιστή. Παρόλα αυτά το Κουρδιστό Πορτοκάλι βρίσκεται απέναντι στην επιλογή της ολικής απαγόρευσης παρά την θανάσιμη απειλή της πανδημίας.

Το συγκεκριμένο μέτρο δημιουργεί κακό προηγούμενο. Σκεφθείτε απλά το ενδεχόμενο επιστροφής του Τσίπρα στην εξουσία.

Με τη παραμικρή αφορμή θα προχωρήσει στη απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία θα διαρκέσει αιώνια!

Το Σύνταγμα θα γίνει κουρελόχαρτο τα χέρια του Αλέξη ο οποίος οδηγώντας ένα μαύρο Range Rover Evoque CABRIO και με συνοδηγό τον Καρανίκα  θα κάνει κόντρες στην άδεια παραλιακή με τον Νίκο Παππά που θα οδηγεί BMW M850i με συνοδηγό τον Παύλο Πολάκη που θα κάνει τα στριφτά.

Aν θεωρείτε αυτό το σενάριο τραβηγμένο πείτε μου ποιος από εσάς το καλοκαίρι του 2019 θα μπορούσε να φαντασθεί ότι την Άνοιξη του 2020 θα υπήρχε κατ΄οίκον περιορισμός εξαιτίας πανδημίας.

Οσο για τον COVID-19 oι Έλληνες θα νικήσουμε και θα έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες για έναν και μόνο αντι-επιστημονικό λόγο: Είμαστε παρτάκηδες και φιλοτομαριστές. Αυτά τα χαρακτηριστικά του Ελληνάρα θα νικήσουν τον ιό χωρίς σε καμμία περίπτωση να υποτιμούμε τον ξεχωριστό άνθρωπο και επιστήμονα Σωτήρη Τσιόδρα.

Αμήν.

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

Θλιβερό φιάσκο για έναν αξιοπρεπή (ως τώρα) πρωθυπουργό η επικοινωνιακή διαχείριση των νεκρών
38 νεκροί, εισαγωγή θανάτου και σπασμωδικές κινήσεις υπόσχονται έναν εφιάλτη για τις επόμενες εβδομάδες
Κ. Πρωθυπουργέ, τι νόημα έχει να καταστρέφονται επιχειρήσεις, ζωές, οικογένειες, όταν αρκεί ο γιος ενός Χατζηανεύθυνου που επιστρέφει από το Λονδίνο να μεταδώσει το θάνατο σε ολόκληρο νησί;
Οι 3 δραπέτες της καραντίνας και τo πάρτυ που προκαλεί τρόμο στην Ικαρία
EKTAKTO>To Δημόσιο λίγο πριν την αδυναμία καταβολής των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων;
Τρόμος για παραστρατιωτικές οργανώσεις, πλιάτσικο και βία την επόμενη μέρα
Προσοχή! Λεπτομέρειες για το πως μεταδίδεται ο ιός
-Μήπως ταξίδεψες με το Blue Star Mykonos τη Παρασκευή 20 Μαρτίου;
Στους επιχειρηματίες όλες οι ελπίδες μας και όχι στα επιδόματα του κράτους
Πρωτοφανής επίθεση του Γερμανού υπ. Εσωτερικών στην Ελλάδα
Ανταπόκριση γιατρού από τη Κόλαση της Νέας Υόρκης>Έχουμε εντολή να ασκήσουμε Ιατρική Πολέμου!
Το Ταμείο Μολυβιάτη και γιατί οι επιχειρηματίες-δωρητές θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα Προκοπίου