kourdistoportocali.comRead ThisO imitation Kόπολας από τα Lidl μας προειδοποίησε έγκαιρα ότι το καλοκαίρι θα έχουμε αποτελεσματικές φωτιές

Light my Fire

O imitation Kόπολας από τα Lidl μας προειδοποίησε έγκαιρα ότι το καλοκαίρι θα έχουμε αποτελεσματικές φωτιές

H διοργάνωση των οποίων θα αγγίξει τα όρια της τελειότητας

O imitation Kόπολας από τα Lidl μας προειδοποίησε έγκαιρα ότι το καλοκαίρι θα έχουμε αποτελεσματικές φωτιές η διοργάνωση των οποίων θα αγγίξει τα όρια της τελειότητας.

Γράφει ο Who Pays the Ferryman

Το θέαμα των καμμένων εκτάσεων θα είναι χολυγουντιανό ώστε να δωθεί η ευκαιρία στις κάμερες- του βραβευθέντος από τη πρόεδρο Κατερίνα-, Νίκου Ευαγγελάτου να κινηματογραφήσουν εντυπωσιακά πλάνα τα οποία στη συνέχεια θα συνοδεύονται από την αντίστοιχη μουσική επιμέλεια η οποία θα είναι εφάμιλλη με τα Carmina Burana του θρυλικού Κώστα Λαλιώτη.

Ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής για τον οποίο η πεζοδρομιακή σοφία του Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε την απόλυτη ριπή λέξεων (ο Στυλιανίδης δεν ξέρει που πέφτει η Ομόνοια, πως αυτός θα συντονίσει την κατάσβεση των πυρκαγιών) δήλωσε>

Ήταν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Ο στόχος μας ως υπουργείο είναι να μετριάσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα. Το καλοκαίρι θα είναι σκληρό γιατί όλες οι προγνώσεις (των επιδημιολόγων) αναφέρουν ότι στην Ανατολική Μεσόγειο (!) δυστυχώς τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, χθες κατορθώσαμε λόγω συντονισμένων προσπαθειών να περιοριστεί η δύσκολη πυρκαγιά μέσα σε 7 ώρες. Από πλευράς μου, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι πάλεψαν για να προστατεύσουν συνανθρώπους και τις περιουσίες τους. Όλοι μαζί έδωσαν μια πολύ δύσκολη μάχη με εκκενώσεις και οργανωμένη απομάκρυνση του πληθυσμού μέχρι την κατάσβεση της φωτιάς…

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τσιτσιολίνος MacGyver της Κλιματικής Αλλαγής. Μπορεί ο Κόπολας από τα Lidl να μην γνωρίζει που πέφτει η Ομόνοια αλλά μην άγχεστε γνωρίζει άλλα κόλπα που κάνουν στις Ινδίες και φέτος θα πρέπει να ετοιμασθείτε για πιο εντυπωσιακές παραγωγές ακόμη και από τη φωτιά στην Εύβοια ή το τηλεοπτικό happening της Αττικής Οδού μετά από δύο νιφάδες χιονιού.

Όσο αφορά τη χθεσινή φωτιά στην εξωτική Βούλα οι σεναριογράφοι παρέλειψαν να συμπεριλάβουν μια συναρπαστική παράδοση στις φλόγες κατοικιών διασημοτήτων που βρίσκονται στη περιοχή όπως για παράδειγμα η κατοικία του εκλεκτού φίλου Γιώργου Αυτιά, ο οποίος μέσα σε καπνούς και σε βρισιές θα έβγαινε ζωντανά και ζωντανός στον Νίκο Ευαγγελάτο, τον οποίο βράβευσε η Κατερίνα, για να περιγράψει, αυτή τη φορά, τη προσωπική του τραγωδία.

Σ΄αυτό το σημείο σας καλούμε να μην σκέφτεστε σαν ταγάρια Συριζαίοι, μην γίνεστε κοπάδι στο έλεος του λαικισμού.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες όπως ο Μυτιληναίος, ο Περιστέρης και όσοι ακόμη αντέχουν να μένουν όρθιοι και να παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν αποτελούν τα τελευταία οχυρά της προσωπικής μας ελευθερίας. Ειδικά οι μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες με εξαγωγικό χαρακτήρα και έργα σε όλο το κόσμο δεν πρέπει να γίνονται βορά στον καφενόβιο λαικισμό που σπέρνουν στον όχλο τα τρολ του ταγαριού από τα Τζουμέρκα.

H παραγωγή της Eύβοιας ήτο τόσο εντυπωσιακή ώστε αι ημέτεραι δυνάμεις, όπως το TIME, o Εconomist, etc, είχαν τη δυνατότητα να αποτυπώσουν σε εντυπωσιακά εξώφυλλα την οδύνη των αναλώσιμων. Ισως χρειαστεί να επισπεύσουμε το κινηματογραφικό σενάριο και τα γυρίσματα της σχετικής παραγωγής στην οποία θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν ή ο Leonardo Di Caprio ή ο Harrison Ford τους οποίους αι ημέτεραι δυνάμεις έχουμε προχείρους και ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή μας. Επίσης τη μουσική θα μπορούσαν να επιμεληθούν οι U2

 

Το καλοκαίρι λοιπόν θα έχουμε τρομακτικά “φυσικά φαινόμενα” που θα σας τρομάξουν εξοντωτικά ώσπου να έλθει το φθινόπωρο και να αναλάβει εκ νέου δράση ο Θάνος Πλεύρης (ναι είναι υπουργός της ελληνικής δημοκρατίας του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη) ο οποίος θα προσπαθήσει να διαχειρισθεί ο “φυσικό φαινόμενο” των ιών την “φυσική προέλευση” των οποίων σπεύδει να υπογράψει ο θεομπαίχτης εγχώριος Καματερός της επιστήμης τον οποίο έβαλαν στο cast ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Κοντοζαμάνης πριν ακόμη η σκηνοθεσία περάσει στη “Season 3”.

 

SHARE
MORE READ THIS