kourdistoportocali.comRead ThisMichael Flynn> Το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής διακυβεύεται

The Great Financial Reset

Michael Flynn> Το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής διακυβεύεται

Tα παιδιά και τα εγγόνια μας θα αντιμετωπίσουν 100 χρόνια τυραννίας ή περισσότερα

Το 2023 θα είναι η χρονιά μιας ιστορικής και παγκόσμιας οικονομικής επαναφοράς. Το ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) θα είναι το νέο μέσο χρήσης των χρημάτων μας που κερδίζουμε με κόπο και φαίνεται ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ λίγα για αυτό.

By General Michael Flynn

Οι τράπεζες διασώζονται από την κυβέρνησή μας σε αντίθεση με το να θεωρούνται υπόλογες ως μέρος μιας στροφής προς την παγκοσμιοποίηση και το σύστημα CBDC. Θα συνεχίσουμε να γινόμαστε μάρτυρες της εξάλειψης των μικρών και μεσαίων τραπεζών, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες προσβλέπουν στα μεγάλα τραπεζικά συστήματα που διοικούν την παγκόσμια οικονομία.

Με περισσότερες από 20.000 εμπορικές τράπεζες στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη δεκαετία του 1960 και σήμερα λιγότερες από 5.000, είναι εύκολο να δούμε μια προφανή κίνηση συγκέντρωσης του πλούτου πολλών στα χέρια λίγων. Ο κόσμος των επιχειρήσεων κάνει τις τραπεζικές του δραστηριότητες μέσω περίπου 1.000 εταιρειών σε όλο τον κόσμο και η τρέχουσα ομοσπονδιακή μας κυβέρνηση δεν θα αφήσει αυτές τις μεγάλες εταιρείες να αποτύχουν.

Το δεύτερο μέρος αυτής της εξίσωσης έχει να κάνει με αυτό που συνέβη πρόσφατα μεταξύ Κίνας και Ρωσίας. Δύο ισχυρές κομμουνιστικές χώρες μόλις υπέγραψαν μια οικονομική, στρατιωτική και επιχειρηματική συμφωνία. Εξέχουσα θέση σε αυτή τη συμφωνία είναι η αύξηση της χρήσης του «τοπικού» νομίσματος.

Αυτά τα γεγονότα θα οδηγήσουν στην ταχεία καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και των ελευθεριών και των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. Έως ότου η Αμερική ανέβει ξανά στην κορυφή της οικονομικής κλίμακας παγκοσμίως, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτή τη στροφή προς ένα παγκοσμιοποιημένο σύστημα CBDC και μαζί με αυτό έρχεται η απώλεια των ΗΠΑ να είναι ο κύριος διαμεσολαβητής στην παγκόσμια σκηνή.

Επικεφαλής αυτών των παγκόσμιων συζητήσεων είναι η Κίνα και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Το 100ετές σχέδιο της Κίνας θεσπίστηκε το 1949 και επί του παρόντος φαίνεται να είναι πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Η ανανέωση του προέδρου της Κίνας Xi ως ισόβιου ηγέτη καθώς και κάποια από την πρόσφατη αναδιοργάνωσή του στην Κεντρική Επιτροπή του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος είναι απόδειξη της ισχυροποίησης του ελέγχου του όχι μόνο στην Κίνα αλλά και στον κόσμο.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε όχι μόνο τον κομμουνισμό, αλλά όλους τους «ισμούς» που συζητούνται αυτή τη στιγμή. Ο κομμουνισμός, ο φασισμός, ο μαρξισμός και ο σοσιαλισμός είναι στο τέλος της ημέρας η ίδια μορφή δικτατορίας. Ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης που περιλαμβάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπό αυτήν την τρέχουσα διακυβέρνηση, βρίσκεται στο δρόμο προς ένα σύστημα κατά της ελευθερίας που υποδουλώνει τον λαό του για να καταναλώσει ακόμη περισσότερη δύναμη και περισσότερο πλούτο.

Ο Klaus Schwab βγαίνει από το σχολείο του φασισμού και ο Xi είναι ο ηγέτης της μεγαλύτερης κομμουνιστικής χώρας στην ιστορία του κόσμου. Ο λόγος για τον οποίο αυτοί οι δύο ιδεολόγοι εναρμονίζονται μεταξύ τους είναι επειδή και οι δύο έχουν έναν μοναδικό στόχο να επιτύχουν την παγκοσμιοποίηση. Εκεί όπου η παγκόσμια ελίτ κυριαρχεί στον κόσμο, και οι υπόλοιποι από εμάς δεν θα έχουμε τίποτα και θα είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με τον Klaus Schwab στο βιβλίο του “The Great Reset”. Οι ιδέες τους για την παγκοσμιοποίηση, καθώς και οι αναμεμειγμένες ιδεολογίες τους συγχωνεύονται καλά μεταξύ τους, όταν πρόκειται για το ποιος είναι υπεύθυνος και ποιοι είναι οι σκλάβοι.

Κοιτάξτε μόνο τα τελευταία 100 χρόνια όπου τέτοιου είδους ιδεολογίες σκλάβωσαν ή δολοφόνησαν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού τους. Εμφανίζονται ονόματα όπως ο Ιωσήφ Στάλιν, ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Πολ Ποτ, ο Μάο Τσε Τουνγκ και πολλοί άλλοι που βασίλεψαν τον περασμένο αιώνα. Είναι όλοι μεγαλομανείς που αναζήτησαν μεγαλύτερες δυνάμεις που μοιάζουν με τον Θεό και πώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κοινότητες σκλάβων για να προωθήσουν τις φιλοδοξίες τους να κυβερνήσουν τον κόσμο ή μεγάλα μέρη του. Κατέληξαν να εξοντώσουν δεκάδες εκατομμύρια δικούς τους ανθρώπους. Και για να υπενθυμίσω σε κάθε αναγνώστη, όλα αυτά συνέβησαν μόνο τα τελευταία 100 χρόνια, ένα μικρό διάστημα στη μεγαλύτερη ιστορία του κόσμου.
Ακούστε τις πρόσφατες ομιλίες του Ρώσου Προέδρου Πούτιν και του Προέδρου της Κίνας Σι και στη συνέχεια προσπαθήστε να μου πείτε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα στις δύο μεγαλύτερες κομμουνιστικές χώρες στη γη. Αναγνωρίζω τόσο τη στρατηγική όσο και τις τακτικές πίσω από τους στόχους και τους στόχους τους, καθώς πέρασα μεγάλο μέρος της στρατιωτικής μου καριέρας προετοιμάζοντας και πολεμώντας την άνοδο του κομμουνισμού.

Σε όλη την ιστορία, η άνοδος και η πτώση των εθνικών κρατών είναι ένα πολύ πραγματικό πράγμα και όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε πού βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτό το ιστορικό φάσμα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ως ηγέτης του ελεύθερου κόσμου, αντιμετωπίζουν μνημειώδεις προκλήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ταχεία και καταστροφική αποτυχία. Όταν αναλογίζεστε το τεράστιο εύρος των σοβαρών εσωτερικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, μέχρι τη δική μας υπερβολική επέκταση παγκοσμίως, πολλοί που τώρα υποστηρίζουν τον πόλεμο στην Ευρώπη, μπορεί να βρισκόμαστε στη μέση της αυτοκαταστροφής μας.

Ο κόσμος έχει γίνει μικρότερος λόγω της ταχύτητας και της πρόσβασης στις πληροφορίες, και πρέπει να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον για το τι συμβαίνει. Υπάρχει μια συνεχιζόμενη κατάληψη της χώρας μας από μια πολύ μικρή μαρξιστική ομάδα παγκοσμιοποιητικών ελίτ. Υπάρχουν μέσα στην κυβέρνησή μας, στον εταιρικό κόσμο, στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και σε όλα τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα.

Τούτου λεχθέντος, δεν θέλω οι άνθρωποι να φοβούνται. Θέλω ο κόσμος να σηκωθεί και να μιλήσει. Η έκκλησή μου για τοπική δράση είναι πολύ πραγματική και μπορεί να επιτύχει μεγάλα αποτελέσματα και θετικά αποτελέσματα. Ζητήστε από τον κυβερνήτη και τους νομοθέτες της πολιτείας σας να κάνουν περισσότερα, γιατί το σύνταγμά μας εξακολουθεί να παρέχει μεγάλη εξουσία σε αυτά τα εκτελεστικά και νομοθετικά όργανα, έχουν πραγματική εξουσία. Πρέπει να αναγνωρίσουν ότι η ισχύς του νομού μας μειώνεται ραγδαία. Αν δεν το βλέπουν, δεν δίνουν σημασία σε αυτό που βλέπει και αισθάνεται οποιοσδήποτε άντρας ή γυναίκα με βασική κοινή λογική.

Το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής διακυβεύεται. Εάν δεν αρχίσουμε να ακολουθούμε το σύνταγμά μας και να πιέζουμε για δράση, οι μελλοντικές γενιές των Αμερικανών (τα παιδιά και τα εγγόνια μας) θα αντιμετωπίσουν 100 χρόνια τυραννίας ή περισσότερα. Σίγουρα δεν θέλω να το δω αυτό να συμβαίνει στη ζωή μου και πιστεύω ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών αισθάνεται το ίδιο με εμένα επιλέγει την ελευθερία από το φόβο.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS