kourdistoportocali.comRead ThisKαλοκαίρι 2021. Το μεγάλο πείραμα της Αθανασίας

Καλύτερα να κρυφτούμε στα καταφύγια

Kαλοκαίρι 2021. Το μεγάλο πείραμα της Αθανασίας

Η αναξιοπιστία της Ευρωπαικής και Αμερικανικής Ηγεσίας

Bρισκόμαστε λίγο πριν το καλοκαίρι της Αθανασίας! Aυτό θα είναι το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula Gertrud von der Leyen (αυτή που τη κράτησε όρθια ο Ερντογάν) στο πλαίσιο συνέντευξής της που δημοσιεύθηκε τη Κυριακή 25 Απριλίου 2021 στην εφημερίδα The New York Times όσοι Αμερικανοί έχουν εμβολιαστεί για τον νέο κορονοϊό θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στις χώρες της Ευρώπης το καλοκαίρι.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Η κυρία von der Leyen εξήγησε, ότι τα 27 κράτη μέλη θα δέχονται, χωρίς κανέναν όρο, όλους όσοι έχουν ανοσοποιηθεί με εμβόλια που «έχουν εγκριθεί» από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (European Medicines Agency, EMA).

Ο EMA έχει εγκρίνει και τα τρία εμβόλια που χορηγούνται στις ΗΠΑ.

«Οι Αμερικανοί, εξ όσων γνωρίζω, χρησιμοποιούν εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τον EMA», επισήμανε η Ursula Gertrud von der Leyenμιλώντας στους Τάιμς. «Αυτό θα επιτρέψει ελευθερία κίνησης, τα ταξίδια προς την ΕΕ», συμπλήρωσε .

Δεν διευκρίνισε πότε προβλέπει ότι θα επιτραπεί να ξαναρχίσουν τα ταξίδια.

Η ΕΕ πρακτικά ανέστειλε όλες τις μετακινήσεις οι οποίες δεν κρίνονται απόλυτα απαραίτητες πριν από έναν χρόνο και πλέον.

Οι χώρες μέλη της ΕΕ συμφώνησαν αυτόν τον μήνα να δημιουργήσουν τα αμφιλεγόμενα «διαβατήρια εμβολιασμού», ταξιδιωτικές άδειες που θα επιτρέπουν σε ανθρώπους που διαθέτουν πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά της COVID-19, έχουν αναρρώσει από μόλυνση ή είναι εφοδιασμένοι με αρνητικά τεστ να ταξιδεύουν ευκολότερα.

Εάν ήμουν ο επικεφαλής της CIA, της ΜΙ6, της Mossad, είτε κάποιας σοβαρής μυστικής υπηρεσίας θα έδινα οδηγίας στους πράκτορες και τις οικογένειές τους ειδικά αυτό το καλοκαίρι να κρυφθούν πιο καλά από ποτέ.

Να κρυφθούν σε κάποιες κατακόμβες ή στις κορυφές των πιο απομακρυσμένων βουνών. Θα μπορούσαν επίσης να κρυφθούν -αφού έπαιρναν μαζί τους τα απαραίτητα τρόφιμα-στα πιο ανεξερεύνητα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Θα έκανα δηλαδή ακριβώς τα αντίθετα από αυτό που μας συμβουλεύουν οι ηγέτες αλλά και οι υποτίθεται υπεύθυνοι οργανισμοί όπως ο ΕΜΑ, ο WHO, o FDA etc. Δεν θα το έκανα αυτό γιατί πιστεύω τις θεωρίες συνωμοσίας.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι συνωμότες. Είναι κάτι χειρότερο: Eίναι ανίκανοι και κάποιοι από αυτούς έχουν και μεταξύ τους συμφέροντα.

Η ανικανότητά τους προκύπτει εκ του αποτελέσματος. Ένα και πλέον χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και παρότι βρισκόμαστε στον 21ο Αιώνα με την έκρηξη της Τεχνολογίας και την πρόοδο της Επιστήμης η πανδημία εξακολουθεί ακάθεκτη να θερίζει ζωές. Μακάρι να είχαμε να κάνουμε με συνωμότες και όχι με ανεπαρκείς, ολίγιστους και διαπλεκόμενους γραφειοκράτες.

Επειδή οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες είναι εγνωσμένης ανεπάρκειας γι΄αυτό και κάποια κράτη αποφάσισαν να κάνουν ακραίες επιλογές για να σώσουν τους πολίτες τους. Κάποια κράτη προτίμησαν τα ολικά μια κι έξω lockdown όπως η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, μην επιτρέποντας να περάσει ούτε κουνούπι τα σύνορά τους για ένα και πλέον χρόνο και κάποια άλλα ήταν πιο yolo όπως οι σκανδιναβικές χώρες.

Οι Ευρωπαίοι γνωστοί λάτρεις της αναβλητικότητας, της γραφειοκρατίας και του κλωτσάω το πρόβλημα στο μέλλον επέλεξαν να πειραματιστούν ανοιγοκλείνοντας τα κράτη τους. Επέλεξαν επίσης μία πολιτική βλέποντας και κάνοντας με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς. Ακόμη και το γεγονός ότι η Μέρκελ καθυστέρησε δραματικά να εμβολιασθεί η ίδια όπως επίσης και ο Μακρόν είναι αποκαλυπτικό του τρόπου δράσης τους που είναι παρατηρώντας και δρώντας εκ των υστέρων.

Το πόσο αποτυχημένοι είναι οι ευρωπαικοί θεσμοί το διαπιστώσαμε και στην Ελλάδα με τα Μνημόνια. Μετά από 3 Μνημόνια η Ελλάδα κατάφερε να έχει μεγαλύτερο εξωτερικό δημόσιο χρέος, το ελληνικό δημόσιο να παραμένει απολύτως αμεταρρύθμιστο, οι ελληνικές τράπεζες να είναι διασωληνωμένες και η ελληνική οικονομία να είναι ένα σύντομο ανέκδοτο.

Για τα ελληνικά μνημόνια ήταν υπεύθυνοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί γραφειοκράτες-IMF. Tα αποτελέσματα των Μνημονίων δεν αρκεί η λέξη φιάσκο, η λέξη αποτυχία, η λέξη “τα σκατώσατε…”, για να αποδείξει το μέγεθος της αποτυχίας τους στη χώρα μας.

Στη περίπτωση της πανδημίας τα λάθη των Ευρωπαίων και των Αμερικανών γραφειοκρατών τα σκεπάζει το χώμα. Είναι τα εκατομμύρια των νεκρών συμπολιτών μας οι οποίοι-να είστε βέβαιοι γι΄αυτό-θα εκδικηθούν και η Ευρωπαική Ένωση θα διαλυθεί σύντομα. Όσο για τις ΗΠΑ αυτό που συνέβη στο Καπιτώλιο με την εισβολή των χούλιγκανς του Τραμπ είναι αποκαλυπτικό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αμερικανική κοινωνία αλλά και το πόσο τραυματισμένη είναι η λειτουργία της Δημοκρατίας στη πιο φιλελεύθερη χώρα του πλανήτη.

Όταν λοιπόν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί γραφειοκράτες παροτρύνουν τους πολίτες τους να ταξιδέψουν με τα “πράσινα διαβατήρια” εμείς σαν συνιστούμε να πάρετε τις οκογένειές σας και να κρυφτείτε σε καταφύγια ανά τον πλανήτη.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το πιο επικίνδυνο καλοκαίρι εάν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί πολίτες πάρουν στα σοβαρά τις οδηγίες των ηγετών τους και αρχίζουν να ταξιδεύουν.

Αν λάβει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι μία από τις πρωταθλήτριες στους εμβολιασμούς χώρα στο πλανήτη όπως το Ισραήλ, εξακολουθεί να είναι ερμητικά κλειστό σε ξένους πολίτες-τουρίστες και χωρίς να έχουν περάσει ούτε μήνες από τον εμβολιασμό με τη 2η δόση των Ισραηλινών πολιτών δεν μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων στις πραγματικές συνθήκες.

Ως εκ τούτου πηγαίνουμε στα τυφλά. Πόσο σοφή λοιπόν μπορεί να είναι η οδηγία να ταξιδεύουν ελεύθερα όσοι έχουν εμβολιασθεί (θα πάει το πλαστό πράσινο διαβατήριο σύννεφο) και τα σχετικά; Θα αναρωτηθείτε πολύ σωστά τι θα έπρεπε να κάνουν οι κυβερνήσεις.

Αυτό που όφειλαν να κάνουν είναι να εξαναγκάσουν την Κίνα να παραδεχθεί την παρασκευή του ιού στα εργαστήρια της Wuhan και να δώσει την διεθνή επιστημονική κοινότητα τα ακριβή συστατικά του ιού ώστε να κατασκευασθεί φάρμακο ή εμβόλιο που θα στοχεύει αποτελεσματικά τον ιό και τις μεταλλάξεις του.

Ακόμη και σήμερα η Κίνα κρατάει καλά κρυμμένα τα ενοχοποιητικά στοιχεία της παρασκευής του ιού και της διαρροής του μετά από ατύχημα.

Το γεγονός αυτό κάνει τα εμβόλια πιο πολύ πειραματικά και λιγότερο αποτελεσματικά. Η χαοτική κατάσταση με τα εμβόλια έχει καταγραφεί σε ρεπορτάζ όλων των μεγάλων ΜΜΕ του πλανήτη και ασφαλώς και του The Clockwork Orange Times που διαβάζετε.

Οι εμβολιασμοί στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη εξελίσσονται σε φιάσκο που θα γίνει ακόμη πιο εκκωφαντικό όταν περάσει ένα διάστημα από τους εμβολιασμούς. Εως και σήμερα δεν υπάρχει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ ούτε ένα ενθαρρυντικό σημάδι για τη διαχείριση της πανδημίας. Ακόμη και ο αυτόκλητος προφήτης Bill Gates αναγκάσθηκε να επικαιροποιήσει την προφητεία του για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ενώ τον Οκτώβριο του 2020 είχε τοποθετήσει την επιστροφή στη κανονικότητα στα τέλη του 2021, έρχεται τον Απρίλιο του 2021 να μας πει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη ένα χρόνο και να πάμε στο τέλος του 2022 για να αρχίσουμε να ζούμε την επιστροφή στη κανονικότητα…Πάμε να κρυφτούμε λοιπόν…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
EKTAKTO> Γιατρός του Λευκού Οίκου προειδοποιεί ότι ο Biden δεν στέκει στα καλά του και σύντομα θα παραιτηθεί ή θα τον αναγκάσουν σε παραίτηση!
ΕΚΤΑΚΤΟ> Η Ιαπωνική Shionogi ξεκινά δοκιμές σε ανθρώπους για το χάπι κατά της COVID
Financial Times> O ιός κυκλοφορούσε στην Ιταλία από τον Οκτώβριο του 2019. Η Κίνα αρνείται να επιτρέψει νέα έρευνα!
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”
IΣΡΑΗΛ ΝΕΟ> Πότε θα χρειαστείς 3η δόση. Στο 16% η προστασία του εμβολίου της Pfizer έναντι της Delta μετά το 6μηνο
Aναθυμιάσεις οξυδέρκειας στους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου
Μάχη ζωής με τον ιό δίνουν γνωστός τραγουδιστής (ανεμβολίαστος) και πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκινήτου (εμβολιασθής). 35χρονος στη Κόρινθο πέθανε μετά το εμβόλιο