kourdistoportocali.comRead ThisΗ Πανδημία ως επίθεση κατά του λαού του Ισραήλ. Κάποιες ομοιότητες με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο

Οι Πύραυλοι της Hamas και τα Εμβόλια της Pfizer

Η Πανδημία ως επίθεση κατά του λαού του Ισραήλ. Κάποιες ομοιότητες με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο

-Δεν είμαι Χίτλερ, δεν έβαψα τα χέρια μου με αίμα, δηλώνει τώρα ο Fauci

Τα γεγονότα μιλάνε.

Σήμερα Tρίτη 22 Ιουνίου 2021 στα διεθνή ΜΜΕ προβάλλεται η είδηση ότι ο διαβόητος Peter Daszak δεν είναι πλέον μέλος της επιτροπής του ΠΟΥ που διερευνά την προέλευση του ιού της Covid-19. Πρόκειται για τον Εργολάβο των πειραμάτων gain og function του Εργαστηρίου της Wuhan τα οποία χρηματοδοτούσε ο Fauci χωρίς έλεγχο εποπτείας από τις Αμερικανικές Αρχές.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Ο Peter Daszak ένα χρόνο τώρα επιχειρούσε να συγκαλύψει την εργαστηριακή προέλευση του ιού δημοσιεύοντας “μελέτες” σε ειδικούς επιστημονικούς ιστότοπους τους οποίους στη συνέχεια αναπαρήγαγαν φιλικά ΜΜΕ ενώ μεγάλες πλατφόρμες είχαν αποκλείσει την εμφάνιση της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Ανάμεσα στους επιστήμονες που έσπευσαν τον Ιανουάριο του 2020 (!) να δημοσιεύσουν αυθόρμητα μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού ήταν ο μυστηριώδης κ. Τσιόδρας, ο φιλόδοξος και με μηντιακή φιλαρέσκεια νεαρός κ. Μαγιορκίνης και λοιποί συνάδελφοί τους.  Και να που ένα χρόνο μετά τόσο ο Biden όσο και ο διαβόητος ΠΟΥ θα αναγκάζονταν να δώσουν οδηγία να διερευνηθεί λεπτομερώς η προέλευση του ιού. Μόλις χθες ο κ. Fauci δήλωσε στους NYT  ότι δεν είναι Χίτλερ και δεν έβαψε τα χέρια του με αίμα! Kι αυτό μετά την δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας του η οποία εμφάνιζε τον Peter Daszak να τον ευχαριστεί επειδή συνέβαλε (ο Fauci) στην εξαφάνιση της εργαστηριακής προέλευσης του ιού.

Η αναφορά του Fauci στον Xίτλερ (η οποία ξεπήδησε σαν χείμαρρος από το υποσυνείδητό του) δεν ήταν η πρώτη αφορμή για να κάνει η παγκόσμια κοινότητα κάποιες συγκρίσεις με την πανδημία, την προέλευση και τις συνέπειές της με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Πάμε να δούμε το γιατί. Η σημασία της προέλευσης του ιού στην οποία μήνες τώρα εμμένει το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι τεράστια, απόλυτη και κρίσιμη για την ιστορική συνέχεια της ανθρωπότητας. Ακόμη και εάν πρόκειται για διαρροή από το Εργαστήριο της Wuhan η πανδημία θα μετατραπεί σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας-κάτι που συμβαίνει ήδη στη συνείδηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Πάνω από 50% του Αμερικανικού λαού πιστεύουν ότι ο ιός είναι εργαστηριακής προέλευσης. Ταυτόχρονα με εντολή Biden  οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας ερευνούν την προέλευση του ιού.

Βρισκόμαστε στην Άνοιξη του 2020. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του Benjamin Netanyahu θα είναι από τους ελάχιστους ηγέτες που θα σπεύσουν σε γρήγορο (και αποτελεσματικό σε εκείνη τη περίοδο) lockdown.

Εκείνη τη περίοδο στο Ισραήλ ο Netanyahu βρισκόταν σε δικαστική πίεση για μάλλον ανύπαρκτα σκάνδαλα διαπλοκής με Ισραηλινούς μηντιάρχες. Στην Ελλάδα αυτές οι σχέσεις είναι αυτονόητες-χα,χα. Καθημερινά σχεδόν διαδηλωτές διαμαρτύρονταν έξω από τη πρωθυπουργική κατοικία. Την ίδια στιγμή και παρότι το Ισραήλ παρέμεινε ερμητικά κλειστό για ξένους τουρίστες οι κάτοικοι του Ισραήλ είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και την αξιοποίησαν. Καθώς επέστρεφαν στη χώρα τους το υπ. Υγείας διαπίστωνε έκρηξη των κρουσμάτων Covid-19 τα οποία θα ακολουθούσαν πάνω από 6.000 θάνατοι.

Ο Netanyahu που στο μεταξύ σε συνεργασία με τον Trump επιχειρούσε να χτίσει συμφωνίες με κάποια από τα Αραβικά κράτη βρέθηκε στο στόχαστρο και για την διαχείριση της πανδημίας. Καθώς βρισκόταν κάτω από πίεση, με τους θανάτους να αυξάνονται και τις εκλογές να έχουν ορισθεί για τις 23 Μαρτίου 2021 μόνο μέσα σε ένα 24ωρο θα τηλεφωνήσει 17 φορές στον Μπουρλά της Pfizer για να παραγγείλει δεκάδες εκατομμύρια εμβόλια. Πράγματι με μια εμβολιαστική εκστρατεία που θα κέρδιζε τον θαυμασμό της παγκόσμιας κοινότητας θα εμβολίαζε μέσα σε χρόνο dt πάνω από 5,5 εκατ. Ισραηλινούς με αποτέλεσμα πάνω από 57% των Ισραηλινών πολιτών να είναι σήμερα πλήρως εμβολιασθέντες.

Ταυτόχρονα όμως η χώρα παρέμενε και παραμένει ερμητικά κλειστή σε τουρίστες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό πρόκειται να ανοίξει την 1η Ιουλίου του 2021. Μερικούς μήνες πριν η Aμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal θα ρίξει μια παγκόσμια βόμβα κάνοντας λόγο για 3 επιστήμονες του εργαστηρίου της Wuhan οι οποίοι είχαν νοσηλευθεί σε Νοσοκομείο με συμπτώματα Covid-19 από τον Νοέμβριο του 2019.

Η βόμβα της εφημερίδας θα έλυνε τα χέρια σε επιστήμονες, δημοσιογράφους και ερευνητές να ξανακοιτάξουν πιο προσεκτικά την εργαστηριακή προέλευση του ιού την οποία είχε απαξιώσει η σχετική δήλωση του Trump αλλά και η εκστρατεία συγκάλυψης του Daszak. Όταν η εργαστηριακή προέλευση του ιού άρχισε να γίνεται πλέον κυρίαρχη είδηση στα διεθνή ΜΜΕ και να φωτίζεται ο ρόλος προσώπων και οργανισμών η Hamas εξαπολύει μια καταιγίδα πυραύλων εναντίον των πολιτών του Ισραήλ με αποτέλεσμα τα βλέμματα της κοινής γνώμης να φύγουν για λίγο από την εργαστηριακή προέλευση του ιού και να στραφούν για μια ακόμη φορά στο Ισραήλ. Ο Ισραηλινός λαός μέσα σε λίγους μήνες θα δεχόταν με πειθαρχία να εμβολιαστεί καθώς ο Netanyahu που στο μεταξύ είχε εξασφαλίσει σπουδαία επιτεύγματα για τη χώρα του πίεζε για τον εθνικό εμβολιασμό σε μία προσπάθεια επανεκλογής του.

Οι Πύραυλοι της Hamas και τα Εμβόλια της Pfizer

Εντελώς “συμπτωματικά” ο ιδανικότερος επικοινωνιακός αντιπερασπισμός ώστε να συγκαλυφθεί ένα ακούσιο ή εκούσιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας  είχε αρχίσει να λειτουργεί καθώς στα διεθνή ΜΜΕ οι βομβαρδισμοί κατά του ισραηλινού λαού έπαιζαν πρώτο θέμα. Όπως και στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Εβραίοι θα ήταν τα θύματα και τα εργαλεία των νοσηρών φασιστικών εγκεφάλων.

Οι εκλογές της 23ης Μαρτίου στο Ισραήλ ήταν η αφορμή ώστε να επιτρέψει το ισραηλινό κράτος σε πολίτες με Ισραηλινά διαβατήρια που ήταν κάτοικοι εξωτερικού να έλθουν στη χώρα και να ψηφίσουν. Από τις 23 Μαίου άνοιξαν κάπως τα σύνορα και δέχθηκαν και τα πρώτα group εμβολιασθέντων τουριστών. Στους κατά μόνας τουρίστες όπως σημειώναμε πριν η είσοδος σχεδιάζεται να επιτραπεί μετά την 1η Ιουλίου. Κι όμως αυτό το light άνοιγμα των συνόρων της χώρας στάθηκε αφορμή τα τελευταία 24ωρα να καταγραφεί έκρηξη κρουσμάτων κοροναιού σε ανάμεσα σε έναν από τους πλέον εμβολιασθέντες πληθυσμούς του κόσμου. Μάλιστα το 30% όσων βρέθηκαν εκ νέου θετικοί είχαν εμβολιαστεί πλήρως!!!

Τι σημαίνει αυτό κατά τη γνώμη μας; Οτι η αποτελεσματκότητα ή όχι του εμβολιασμού στο Ισραήλ δεν έχει δοκιμασθεί κάτω από συνθήκες ανοιχτής χώρας. Με το που τόλμησε να ανοίξει τα σύνορά της τα κρούσματα απογειώθηκαν. Η επιμονή του Netanyahu στον εμβολιασμό αποτέλεσε παράδειγμα αντιγραφής από πολλούς ξένους ηγέτες ανά τον κόσμο. Μόνο που ο Ισραηλινός πρώην πρωθυπουργός κατέφυγε σ΄αυτόν τον αγωνιώδη εμβολιασμό καθώς αισθάνονταν την ανάσα της δικαιοσύνης και την πίεση των επερχόμενων εκλογών. Ο αριθμός των θανάτων στο Ισραήλ από Covid-19 πράγματι σταθεροποιήθηκε και στη συνέχεια ελέγχθηκε. Μόνο που δεν γνωρίζουμε σε τι ποσοστό αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό και σε τι ποσοστό στα ερμητικά κλειστά σύνορα. Τόσο η Νέα Ζηλανδία όσο και η Αυστραλία που είναι χώρες με κλειστά σύνορα επίσης από τον Μάρτιο του 2020 καταγράφουν κάποιες δεκάδες θανάτους χωρίς να έχουν εμβολιαστεί οι πληθυσμοί τους. Μόνο ένα 4,5% ήταν έως πρόσφατα οι εμβολιασθέντες στη Νέα Ζηλανδία και μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο η γοητευτική πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε η ίδια το πρώτο εμβόλιο με σκεύασμα της Pfizer.

Στο μεταξύ στο Ισραήλ οι επιστήμονες της χώρας παρατήρησαν μία απρόσμενη για καλοκαίρι εκτίναξη των ιογενών λοιμώξεων και μάλιστα βαριάς μορφής. Τα νοσοκομεία άρχισαν να γεμίζουν. Σε συνδυασμό με την εκτίναξη των κρουσμάτων η επιστημονική κοινότητα του Ισραήλ εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει ακόμη πιο πιεστικά στον εμβολιασμό των ηλικιών 12-15. Κι αυτό χωρίς να έχει τεσταριστεί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αλλά και οι παρενέργειές τους υπό συνθήκες ανοιχτών συνόρων. Kατά τη γνώμη μας η επέκταση του εμβολιασμού στις ηλικίες 12-15 την ώρα που δεν γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητά του σε συνθήκες ανοιχτών συνόρων είναι λάθος.

Τι θέλουμε να πούμε με όλο αυτό; Ότι όπως και στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο οι Εβραίοι πλήρωσαν με πάνω από 6 εκατ. νεκρούς τους νοσηρούς φασιστοειδείς εγκεφάλους για μια ακόμη φορά στην ιστορία αυτός ο λαός μοιάζει να βρίσκεται παθητικός πρωταγωνιστής ενός ακόμη εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

-Δεν είναι Χίτλερ, δεν έβαψα τα χέρια μου με αίμα…,

ακούγεται στο βάθος ο Fauci μιλώντας τους Times της  Nέας Υόρκης τη στιγμή που τα συστημικά ΜΜΕ των ΗΠΑ εξαπολύουν πρωτοφανή επίθεση κατά του παρουσιαστή του FOX, Τucker Carlson ο οποίος επιμένει να αναδεικνύει τις ευθύνες του Fauci στην συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού αλλά και τις ευθύνες του deep state των Δημοκρατικών.

Hamas Rockets and Pfizer Vaccines

The Pandemic as an attack against the Israeli people. Some similarities with the 2hd World War

-I am not Hitler, my hands are not covered with blood…., Fauci states now

Israelis take cover under a bridge at the entrance of the central city of Tel Aviv, on May 11, 2021, after rockets were launched towards Israel from the Gaza Strip controlled by the Palestinian Hamas movement. (Photo by Gil COHEN-MAGEN / AFP)

 

Facts speak for themselves.
Today Tuesday the 22nd of June 2021 international Media feature that the notorious Peter Daszak is no longer a member of the W.H.O committee that is investigating the Covid-19 origins. He is the contractor of the “gain of function” experiments of the Wuhan lab which were funded by Fauci without oversight control by the American authorities.

By The Clockwork Orange Times Team

Peter Daszak has been trying to cover up the laboratory origin of the virus for a year now, publishing “studies” on special scientific websites which were then reproduced by befriended Media while big platforms had ruled out the lab origin of the virus.

Among the scientists who rushed in January 2020(!) to publish spontaneously a study for the natural origin of the virus, is the mysterious Mr Tsiodras, the ambitious and media lover young Mr Magiorkinis and some other colleagues of theirs.

And one year after that both Biden and the infamous W.H.O would be obliged to give a directive for the virus origin to be investigated thoroughly. Just yesterday Dr. Fauci declared in the NYT that he is not Hitler, and he has not got blood on his hands! And this after his correspondence disclosure in which Peter Daszac appears to be thanking him (Fauci) for the disappearance of the virus lab origin.

Fauci’s mentioning of Hitler (which surged out of his subconscious) was not the first occasion the global community had compared the pandemic and its origin as well as its consequences with the 2nd World War. Let us see why. The importance of the virus origin upon which the “The Clockwork Orange Times” has insisted for months is immense, absolute, and crucial for the historical continuity of Humanity.

Even if it has to do with a lab leak from the Wuhan labs the pandemic is going to be turned into a crime against humanity- something already happening in the consciousness of the world public opinion.

Over 50% of the American population believe that the virus is of lab origin. Simultaneously under Biden’s order the American Secret Services are investigating the virus origin.

We are in Spring 2020. The Greek Prime Minister Mr Kiriakos Mitsotakis and his Israeli counterpart Benjamin Netanyahu will be two of the few leaders that will rush into a (effective for that period) lockdown.

During that time Netanyahu was in pressure with Justice for probably inexistent scandals with the Israeli Media people. In Greece, these relationships are self-evident. Ha ha! Demonstrators were protesting almost daily outside the Prime Minister’s house. At the same time and even if Israel was hermetically sealed to foreign tourists Israelis had the chance to travel abroad and they took advantage of it. While they were returning to their country the Health Ministry noticed an outbreak of Covid-19 cases which would be followed by more than 6000 deaths.

Netanyahu who in the meantime in cooperation with Trump was trying to close some deals with the Arab countries was targeted for the pandemic handling as well. As he was under pressure, with the deaths rising and the elections having been planned for the 23rd of March 2021 only in 24 hours he will call Pfizer’s Bourla to order millions of vaccine doses. Indeed, with a vaccine campaign that would gain global admiration he would vaccinate in a year over 5,5 million Israelis and as a result 57% of the Israelis are today fully vaccinated.

In the meantime, the country was and still is hermetically closed to tourists. According to the plan it is to open on the 1st of July 2021.

Some months before the American newspaper Wall Street Journal will drop a bomb speaking of 3 scientists of the Wuhan lab that had been hospitalized with Covid-19 symptoms since November 2019.

The newspaper’s bomb would untie the scientists, journalists, and researchers’ hands so as to look again carefully at the lab origin of the virus which was scorned by Trump’s statement but also by Daszak’s cover up campaign. When the lab origin of the virus started to feature in the international media and the role of people and organizations started to be discrete, Hamas launches a storm of rockets against the people of Israel and as a result public opinion’s attention is attracted to Israel once more and distracted from the virus origin.

The Israeli people in a few months-time would disciplinarily accept to be vaccinated as Netanyahu who in the meantime had accomplished great achievements for his country, was pushing for national vaccination as he wanted to be re-elected.

Hamas rockets and Pfizer Vaccines

By mere “coincidence” the most ideal communicative distraction to cover up an accidental or deliberate crime against humanity, had already started to function as the international Media were featuring the bombarding of the Israeli People as Breaking News. Like in the 2nd World War when the Jews would be the victims and the tools of the morbid fascistic brains.
The 23rd of March Israeli elections were the excuse for the Israeli state to allow to the people with Israeli passports to come to the country to vote.

From the 23rd of March the borders were somehow opened, and they accepted the first vaccinated groups of tourists. To individual tourists the entrance is going to be allowed after the 1st of July as we have noted.

Yet this “light” opening of the borders was the reason why in the last days there has been recorded a surge in coronavirus cases among one of the most vaccinated people of the world! Indeed 30% of the people found positive had been fully vaccinated!!

What does this mean in our opinion? That the effectiveness of the vaccination of Israel has not been tested under the circumstances of an open borders country. As soon as it opened its borders the cases took off.

Netanyahu’s insistence on vaccination set an example to a lot of foreign leaders all over the world. Only the Israeli ex-Prime Minister resorted to this anxious vaccination as he was feeling the breath of Justice and the pressure of the upcoming elections.

The number of deaths from Covid -19 was indeed stabilized and afterwards controlled. We just do not know if this is thanks to the vaccination or the closed borders. Both New Zealand and Australia that are countries with closed borders since March 2020 have recorded some deaths without having their populations vaccinated. Only the 4.5% were vaccinated in New Zealand and just this weekend the attractive Prime Minister of New Zealand had the first shot herself, a Pfizer formulation.
In the meantime, the scientists in Israel have noticed an unexpected for a summer outbreak of severe viral infections. Hospitals began to fill up. In combination with the rise of the number of cases the scientific community of Israel is determined to proceed even more excessively with the vaccination of the 12-15 ages. And this without having the effectiveness of the vaccines or their side effects tested under open borders circumstances.

In our opinion the expansion of the vaccination to the 12-15 aged people when we do not know their effectiveness under open border circumstances is a mistake.

What do we want to say with all this? That just like during the 2nd World War the Jews paid with more that 6 million dead people the morbid fascist brains for one more time in history these people seem to be the passive leading actor of one more crime against humanity.
-I am not Hitler; I do not have blood on my hands….
Fauci is heard in the distance talking to the New York Times the moment that mainstream Media of the USA unleash an unprecedented attack against FOX’s presenter Tucker Carison who insists on highlighting Fauci’s responsibilities for the virus lab origin cover up but also the responsibilities of the deep state Democrats.

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
EKTAKTO> Γιατρός του Λευκού Οίκου προειδοποιεί ότι ο Biden δεν στέκει στα καλά του και σύντομα θα παραιτηθεί ή θα τον αναγκάσουν σε παραίτηση!
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”