kourdistoportocali.comRead This-Γιατί μήπως η Σκορδά είναι καλύτερη από τη Ράνια μας;

Πως είδε το φως και μπήκε η αγρότισσα Ράνια Καραγιάννη

-Γιατί μήπως η Σκορδά είναι καλύτερη από τη Ράνια μας;

Αντί τον Μπάμπη με τη φρέζα και μια ζωή μέσα στη φτώχια και το αχ βαχ τον Μαλέλη, τον Λιάγκα, τον νεαρό "πετυχημένο" επιχειρηματία

Τίγκα στην εθνική και οικογενειακή περηφάνια οι γονείς της  Ράνιας Καραγιάννη μια και το κορίτσι βρήκε επιτέλους τον επαγγελματικό του προσανατολισμό. Οι γονείς της πρέπει επιτέλους να αισθάνονται δικαίωση μια και η Ράνια βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Aπό την Iόλη Πιερίδη

Είναι γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της πήραν χαμπάρι πολύ νωρίς που πρέπει να στραφεί το κορίτσι για να ζήσει μία άνετη ζωή. Τα χωράφια σημαίνουν ταλαιπωρία και φτώχια και αυτό το να βγάζεις το ψωμί σου με τον ιδρώτα του προσώπου σου είναι πολύ χριστιανικό για να είναι αληθινό του στυλ πίστευε και μη ερεύνα και όταν σε χαστουκίζουν από το ένα μάγουλο να γυρνάς και το άλλο.

Επίσης εκείνο το η Παναγιά είναι μαζί μας δεν βοήθησε να διώξει τους Τούρκους από την Ανατολική Μεσόγειο. Αλλά βέβαια βοηθά στο να τα κονομάει το συστηματάκι που βρίσκεται πίσω από την Παναγία της Τήνου. Αλλά πάμε παρακάτω μια και πολύ σωστά θα αναρωτηθείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με την Ράνια την αγρότισσα από την Ημαθία και τους υπερήφανους γονείς της.

Η οικογένεια κατάλαβε νωρίς ότι με το σταυρό στο χέρι το κορίτσι δεν θα δει προκοπή. Αυτό που θα μπορούσε να της συμβεί είναι να παντρευτεί τον Μπάμπη με τη φρέζα και να ζήσει μια ζωή μέσα στη φτώχια και το αχ βαχ σαν τραγούδι του Καζαντζίδη. Έτσι εκτός από τα Ροδάκινα και τα ακτινίδια αποφάσισε να ασχοληθεί και με τις τρίχες των άλλων κοριτσιών ώσπου να ανακαλύψει τη σημασία του να περιποιείται τις δικές της.

Η Ράνια λοιπόν, η αγρότισσα του Big Brother, μαζί με τα ακτινίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με την τέχνη της κομμωτικής και την οποία σπούδασε όπως μας λέει το βιογραφικό της.

Ήδη το πρώτο βήμα είχε γίνει. Στη συνέχεια ένα βράδι που η οικογένεια είχε στρώσει το τραπέζι για δείπνο και απέξω ακούγονταν η αγελάδα που βέλαζε η τηλεόραση στο σαλόνι του σπιτιού ήταν ανοιχτή και έδειχνε τον Γιώργο Λιάγκα. Προφανώς κάποια εκπομπή του καλού παρουσιαστή.

Εκείνη τη στιγμή κάποιος από την οικογένεια πετάχθηκε και εκστόμισε μία πρόταση που πιθανόν να αλλάξει τη ζωή τους.

-Γιατί μηπς η Σκρδά ίν καλύτερ απ’τ τσιούπραμς;

Θα μπορύσε να είναι και η φράση του αιώνα για την οικογένεια των Καραγιαννέων. Το γυαλί θα ήτο η λύση για το μέλλον της Ράνιας.

Πριν φθάσει στο γυαλί πέρασε προφανώς από την ειδική σελίδα της Espresso τον Οκτώβριο του 2019 στην οποία η αγρότισσα είχε δηλώσει ότι λατρεύει το χορό και το τραγούδι ενώ μία από τις φιλοδοξίες της είναι να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Ο άνδρας των ονείρων της θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.

Σωστά, ώστε να υπάρξει και η ανάλογη οικογενειακή συνέχεια.

Έτσι με τα εφόδια της κομμώτριας και της Espesso μόλις τον Ιανουάριο του 2020 είχε συμμετάσχει στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ «Guess my Age» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Χωράφια, κομμώτρια, τηλεόραση. Μιλάμε για πυρηνική εκτόξευση που θα ζήλευε και ο Ελιον Μασκ.

-Γιατί μηπς η Σκρδά ίν καλύτερ απ’τ τσιούπραμς;

Πράγματι οι γονείς είχαν δίκιο. Τι είχε να ζηλέψει η κόρη τους από τη Σκρδα;

Ακόμη και η Σκορδά κατάλαβε την απειλή που έρχεται και αποφάσισε να μην προβάλει στην εκπομπή της στιγμιότυπα από το Big Brother. Η Φαίη δεν είδε την απειλή στο πρόσωπο του σατυροβαρκάρη Κρητικού που μιλούσε για βιασμούς αλλά σε εκείνο της Ράνιας η οποία είχε κάνει την παρθενική της τηλεοπτική εμφάνιση σε εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η Φαίη σαν παλιά φουρνάρισσα δεν άργησε να διακρίνει την απειλή.

Άλλωστε όσα διαδραματίσθηκαν στον Big Brother ξυπνούσαν και τις δικές της αναμνήσεις από έναν άλλο σατυροβαρκάρη της εποχής ο οποίος χούφτωνε τη Φαίη on air και σε σπαρταριστή ζωντανή μετάδοση.

Ομιλούμε για τον καλλιτέχνη Αγαμέμνονα.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι γονείς της Ράνιας Καραγιάννη έχουν κάθε δίκιο να αναρωτιούνται:

-Γιατί μηπς η Σκρδά ίν καλύτερ απ’τ τσιούπραμς;

Διαβάζουμε: Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκεται και η εντυπωσιακή Ράνια Καραγιάννη. Η 28χρονη αγρότισσα με σπουδές στην κομμωτική κατάγεται από τη Βέροια και ζει μαζί με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό με 500 κατοίκους, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια. Η πανέμορφη Ράνια κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους ενώ τον Ιανουάριο του 2020 είχε συμμετάσχει και στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ «Guess my Age» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Ράνια Καραγιάννη πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Όπως είχε αναφέρει στην εφημερίδα Espresso τον Οκτώβριο του 2019 λατρεύει το χορό και το τραγούδι ενώ μία από τις φιλοδοξίες της είναι να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η ίδια είναι μια γυναίκα δυναμική, έξω καρδιά ενώ ο άνδρας των ονείρων της θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.

Στη φωτογραφία από τον Big Brother η Ράνια Καραγιάννη που πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ», προσπαθεί να κατακτήσει τα όνειρά της.

Όλες οι υπόλοιπες καθίστε στα χωράφια σας για να ταλαιπωρείστε μέσα στον ήλιο και στη βροχή και να παντρευτείτε τον Μπάμπη με τη φρέζα τον βουκόλο. Τι κρίμα. Στην Αθήνα θα μπορούσατε να γνωρίσετε επιφανείς άνδρες όπως ο Μαλέλης και ο Λιάγκας. Η Ράνια δείχνει το δρόμο…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS