kourdistoportocali.comRead ThisΓιατί λέμε ΝΑΙ στα προνόμια των εμβολιασμένων

Παντρεμένος και εμβολιασμένος

Γιατί λέμε ΝΑΙ στα προνόμια των εμβολιασμένων

Εάν πιστέψουμε τους ανεμβολίαστους που φοβούνται τις παρενέργειες των εμβολίων οι εμβολιασθέντες είναι γενναίοι μια και ρισκάρουν

Η απάντησή μας είναι ΝΑΙ στα προνόμια των εμβολιασθέντων. Πολύ σωστά μεγάλοι οργανισμοί και εταιρίες αποφασίζουν να δώσουν προνόμια σε όσους από τους συμπολίτες μας επιλέγουν να εμβολιασθούν. Κι αυτό γιατί τους χαρακτηρίζει το θάρρος και η εμπιστοσύνη στην Επιστήμη.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Το να εμβολιασθεί κανείς με τα άρτι αφιχθέντα εμβόλια κατά της Covid-19 είναι σύμφωνα με τα επιχειρήματα των αρνητών του εμβολιασμού μία γενναία πράξη. Οι αρνητές φοβούνται τις παρενέργειες, φοβούνται με λίγα λόγια για τη ζωή τους. Θα έπρεπε να φοβούνται εξίσου και τον ιό που είναι υπαρκτός, τρομακτικός, σατανικός μια και είναι φτιαγμένος από ανθρώπινο χέρι όπως όλα δείχνουν. Οι αρνητές επιλέγουν το ρίσκο να πεθάνουν από Covid-19, oι εμβολιασθέντες δεν θα ήθελαν με τίποτε να τους συμβεί κάτι τέτοιο και επιλέγουν να εμβολιασθούν.

Κι αυτό πρέπει να ανταμειφθεί. Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ελπίζουμε ότι αμφότεροι θα προλάβουν να μετανιώσουν. Πως λέμε είτε παντρευτείς είτε όχι στο τέλος θα το μετανιώσεις; Οι εμβολιασμένοι είναι σαν τους παντρεμένους. Νοικοκυραίοι άνθρωποι που τα έχουν όλα σε κουτάκια. Οι παντρεμένοι κινούν τον κόσμο χωρίς αμφιβολία. Γι΄αυτό και ο κόσμος μας είναι ιδανικά φτιαγμένος-τόσο πολύ που μένεις ενεός με την οξυδέρκεια του Δημιουργού.

Οι παντρεμένοι έχουν περισσότερες ευθύνες μια και μεγαλώνοντας παιδιά βοηθάνε στην αύξηση του πληθυσμού του πλανήτη. Επίσης τα παιδιά τους ομορφαίνουν το δίχως άλλο τον πλανήτη μας. Για τους παντρεμένους τα κράτη επιφυλάσσουν πολλή ειδική μεταχείριση. Μισθολογικά προνόμια, παιδικούς σταθμούς, ένα σκασμό προιόντα που απευθύνονται σε παντρεμένους με παιδιά.

Από παιδικές τροφές, παγωτά, σοκολάτες, πίτσες, παιδικά παιγνίδια, ρούχα, τηλεοπτικά σήριαλ, στεγαστικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, ειδικά προνόμια σε ταξίδια και διακοπές. Όπου και να κοιτάξεις οι παντρεμένοι έχουν του κόσμου τα προνόμια. Σωστά τα έχουν. Κι αυτό ακόμη και όταν έχουν παράλληλη σχέση κι αυτό είναι μία επένδυση σε καταναλωτικά αγαθά όπως το δεύτερο κινητό, η νοικιασμένη γκαρσονιέρα η το δωμάτιο ξενοδοχείου, η συνδρομή στο γυμναστήριο για να είναι εμφανίσιμοι και εμφανίσιμες και πάει λέγοντας. Οι παντρεμένοι κινούν την αγορά.

Οι εμβολιασμένοι λοιπόν χαρακτηρίζονται από τη συνέπεια και τη πειθαρχία των παντρεμένων. Είναι πολύ λογικό όταν σε μία εταιρία υπάρχουν 8 που έχουν εμβολιαστεί και 4 ανεμβολίαστοι οι 4 σιγά σιγά να χάσουν τη δουλειά τους. Με το σκεπτικό των αρνητών του εμβολίου αυτοί θα χάσουν απλά τη δουλειά τους ενώ οι υπόλοιποι που έχουν εμβολιαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον θα χάσουν τη ζωή τους (σύμφωνα με το σκεπτικό των ανεμβολίαστων). Οπότε για να σώσουν τη ζωή τους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν εάν ακολουθήσουμε το σκεπτικό τους. Ε, λοιπόν ας χάσουν τη δουλειά τους.

Ανάμεσα στους εμβολιασθέντες και τους αρνητές του εμβολίου υπάρχει και μία άλλη ομάδα ανθρώπων που κρατάει αποστάσεις και από τους δύο αλλά δεν είναι της ώρας να μιλήσουμε γι΄αυτή την ομάδα.

Λέμε ναι λοιπόν σε όλα τα προνόμια των εμβολιασθέντων. Εάν πιστέψουμε τους ανεμβολίαστους που φοβούνται τις παρενέργειες των εμβολίων οι εμβολιασθέντες είναι γενναίοι μια και ρισκάρουν. Τους αξίζουν λοιπόν όλα τα προνόμια για το ρίσκο τους. Οι αρνητές των εμβολίων θα πρέπει να το δεχθούν αυτό, να πάρουν το κουβαδάκι τους και σε άλλη παραλία. Έτσι κι αλλιώς αργά η γρήγορα όλοι θα συναντηθούμε στον ίδιο κοινό τόπο. Αμήν…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης