kourdistoportocali.comRead ThisΓιατί λέμε ΝΑΙ στα προνόμια των εμβολιασμένων

Παντρεμένος και εμβολιασμένος

Γιατί λέμε ΝΑΙ στα προνόμια των εμβολιασμένων

Εάν πιστέψουμε τους ανεμβολίαστους που φοβούνται τις παρενέργειες των εμβολίων οι εμβολιασθέντες είναι γενναίοι μια και ρισκάρουν

Η απάντησή μας είναι ΝΑΙ στα προνόμια των εμβολιασθέντων. Πολύ σωστά μεγάλοι οργανισμοί και εταιρίες αποφασίζουν να δώσουν προνόμια σε όσους από τους συμπολίτες μας επιλέγουν να εμβολιασθούν. Κι αυτό γιατί τους χαρακτηρίζει το θάρρος και η εμπιστοσύνη στην Επιστήμη.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Το να εμβολιασθεί κανείς με τα άρτι αφιχθέντα εμβόλια κατά της Covid-19 είναι σύμφωνα με τα επιχειρήματα των αρνητών του εμβολιασμού μία γενναία πράξη. Οι αρνητές φοβούνται τις παρενέργειες, φοβούνται με λίγα λόγια για τη ζωή τους. Θα έπρεπε να φοβούνται εξίσου και τον ιό που είναι υπαρκτός, τρομακτικός, σατανικός μια και είναι φτιαγμένος από ανθρώπινο χέρι όπως όλα δείχνουν. Οι αρνητές επιλέγουν το ρίσκο να πεθάνουν από Covid-19, oι εμβολιασθέντες δεν θα ήθελαν με τίποτε να τους συμβεί κάτι τέτοιο και επιλέγουν να εμβολιασθούν.

Κι αυτό πρέπει να ανταμειφθεί. Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ελπίζουμε ότι αμφότεροι θα προλάβουν να μετανιώσουν. Πως λέμε είτε παντρευτείς είτε όχι στο τέλος θα το μετανιώσεις; Οι εμβολιασμένοι είναι σαν τους παντρεμένους. Νοικοκυραίοι άνθρωποι που τα έχουν όλα σε κουτάκια. Οι παντρεμένοι κινούν τον κόσμο χωρίς αμφιβολία. Γι΄αυτό και ο κόσμος μας είναι ιδανικά φτιαγμένος-τόσο πολύ που μένεις ενεός με την οξυδέρκεια του Δημιουργού.

Οι παντρεμένοι έχουν περισσότερες ευθύνες μια και μεγαλώνοντας παιδιά βοηθάνε στην αύξηση του πληθυσμού του πλανήτη. Επίσης τα παιδιά τους ομορφαίνουν το δίχως άλλο τον πλανήτη μας. Για τους παντρεμένους τα κράτη επιφυλάσσουν πολλή ειδική μεταχείριση. Μισθολογικά προνόμια, παιδικούς σταθμούς, ένα σκασμό προιόντα που απευθύνονται σε παντρεμένους με παιδιά.

Από παιδικές τροφές, παγωτά, σοκολάτες, πίτσες, παιδικά παιγνίδια, ρούχα, τηλεοπτικά σήριαλ, στεγαστικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, ειδικά προνόμια σε ταξίδια και διακοπές. Όπου και να κοιτάξεις οι παντρεμένοι έχουν του κόσμου τα προνόμια. Σωστά τα έχουν. Κι αυτό ακόμη και όταν έχουν παράλληλη σχέση κι αυτό είναι μία επένδυση σε καταναλωτικά αγαθά όπως το δεύτερο κινητό, η νοικιασμένη γκαρσονιέρα η το δωμάτιο ξενοδοχείου, η συνδρομή στο γυμναστήριο για να είναι εμφανίσιμοι και εμφανίσιμες και πάει λέγοντας. Οι παντρεμένοι κινούν την αγορά.

Οι εμβολιασμένοι λοιπόν χαρακτηρίζονται από τη συνέπεια και τη πειθαρχία των παντρεμένων. Είναι πολύ λογικό όταν σε μία εταιρία υπάρχουν 8 που έχουν εμβολιαστεί και 4 ανεμβολίαστοι οι 4 σιγά σιγά να χάσουν τη δουλειά τους. Με το σκεπτικό των αρνητών του εμβολίου αυτοί θα χάσουν απλά τη δουλειά τους ενώ οι υπόλοιποι που έχουν εμβολιαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον θα χάσουν τη ζωή τους (σύμφωνα με το σκεπτικό των ανεμβολίαστων). Οπότε για να σώσουν τη ζωή τους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν εάν ακολουθήσουμε το σκεπτικό τους. Ε, λοιπόν ας χάσουν τη δουλειά τους.

Ανάμεσα στους εμβολιασθέντες και τους αρνητές του εμβολίου υπάρχει και μία άλλη ομάδα ανθρώπων που κρατάει αποστάσεις και από τους δύο αλλά δεν είναι της ώρας να μιλήσουμε γι΄αυτή την ομάδα.

Λέμε ναι λοιπόν σε όλα τα προνόμια των εμβολιασθέντων. Εάν πιστέψουμε τους ανεμβολίαστους που φοβούνται τις παρενέργειες των εμβολίων οι εμβολιασθέντες είναι γενναίοι μια και ρισκάρουν. Τους αξίζουν λοιπόν όλα τα προνόμια για το ρίσκο τους. Οι αρνητές των εμβολίων θα πρέπει να το δεχθούν αυτό, να πάρουν το κουβαδάκι τους και σε άλλη παραλία. Έτσι κι αλλιώς αργά η γρήγορα όλοι θα συναντηθούμε στον ίδιο κοινό τόπο. Αμήν…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
EKTAKTO> Γιατρός του Λευκού Οίκου προειδοποιεί ότι ο Biden δεν στέκει στα καλά του και σύντομα θα παραιτηθεί ή θα τον αναγκάσουν σε παραίτηση!
ΕΚΤΑΚΤΟ> Η Ιαπωνική Shionogi ξεκινά δοκιμές σε ανθρώπους για το χάπι κατά της COVID
Financial Times> O ιός κυκλοφορούσε στην Ιταλία από τον Οκτώβριο του 2019. Η Κίνα αρνείται να επιτρέψει νέα έρευνα!
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”
Aναθυμιάσεις οξυδέρκειας στους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου
IΣΡΑΗΛ ΝΕΟ> Πότε θα χρειαστείς 3η δόση. Στο 16% η προστασία του εμβολίου της Pfizer έναντι της Delta μετά το 6μηνο
Μάχη ζωής με τον ιό δίνουν γνωστός τραγουδιστής (ανεμβολίαστος) και πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκινήτου (εμβολιασθής). 35χρονος στη Κόρινθο πέθανε μετά το εμβόλιο