kourdistoportocali.comRead ThisΕπικεφαλής της πορείας των μελλοθάνατων Συριζαίων οι Τσίπρας-Σκουρλέτης-Δούρου

Παρέμβαση από το Κουρδιστό Πορτοκάλι

Επικεφαλής της πορείας των μελλοθάνατων Συριζαίων οι Τσίπρας-Σκουρλέτης-Δούρου

Στον Παράδεισο θα τους περιμένουν εκτός από τα ουρί, πολύ κοκκαίνη, μαριχουάνα, όμορφες βίζιτες και ο Μanolo Petsitis παρέα με τον Χρήστο Σπίρτζη, την Άντζελα Δημητρίου και τον Πάκη Παυλόπουλο

Είναι δίκαιο (για τους υπόλοιπους μια και θα γλιτώσουμε από καμπόσους ψεκασμένους) και πρέπει να το κάνουν πράξη.

Ο Τσίπρας οφείλει να τεθεί επικεφαλής της πορείας για το Πολυτεχνείο έχοντας στο πλάι του τον Παναή Σκουρλέτη και τη Ρένα Δούρου.

Πίσω τους θα ακολουθούν οι μελλοθάνατοι ιδεοληπτικοί ψεκασμένοι Συριζαίοι οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Covid-19 δεν υπάρχει και πως όλοι αυτοί οι θάνατοι είναι fake news.

Για τους Συριζαίους δεν έχει πεθάνει κανείς άνθρωπος στον κόσμο από Covid-19 ως εκ τούτου είναι ελεύθεροι να συμμετάσχουν χαλαρά στη πορεία για το Πολυτεχνείο με άλλους εξίσου οξυδερκείς συντρόφους

Για τον Τσίπρα μάλιστα η συμμετοχή των Συριζαίων αυτόχειρων στη πορεία θα ήτο μία ιδανική προοπτική καθότι εάν πέθαιναν καμμιά εκατοστή θα κατηγορούσε τον Μητσοτάκη γιατί δεν πήρε μέτρα για τους ψεκασμένους Συριζαίους.

Από την άλλη και για τον Κυριάκο θα μπορούσε να είναι μία θετική προοπτική καθότι θα γλίτωνε από 100 συριζέικα ψηφαλάκια. Εάν οι 100 είχαν προλάβει να μεταδώσουν τον ιό σε χίλιους άλλους Συριζέους κι εκείνοι με τη σειρά τους σε 100 χιλιάδες θα ήτο το τέλειο. Με αυτό το τρόπο θα μπορούσε να ξεπαστρευθεί ολοσχερώς ο Σύριζα.

Άλλωστε όσοι παρακολουθούν την έκρηξη των κρουσμάτων στη χώρα μας την αποδίδουν στη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στη λεωφ. Αλεξάνδρας για τους χρυσαυγίτες.

Ο Τσίπρας μάλιστα μπορεί να διακινήσει εσωτερικό εμπιστευτικό έγγραφο στο κόμμα με το οποίο θα παροτρύνει τους Συριζαίους να πάρουν μέρος σε αυτοσχέδιες πορείες των 100 ατόμων ώστε να μολυνθούν και να πεθάνουν μια και στον Παράδεισο θα τους περιμένουν εκτός από τα ουρί του Παραδείσου, πολύ κοκκαίνη, μαριχουάνα, όμορφες βίζιτες και ο Μanolo Petsitis παρέα με τον Χρήστο Σπίρτζη, την Άντζελα Δημητρίου και τον Πάκη Παυλόπουλο.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι οι οξυδερκείς και ταλαντούχοι ζαίοι έχουν πολλά κίνητρα ώστε να συμμετάχουν σε μία μεγάλη πορεία του Πολυτεχνείου ή να οργανώσουν πάρα πολλές αυτόνομες…Εμπρός λοιπόν, πεθάνετε ώστε να βγει εκ νέου ο Αλέξης πρωθυπουργός…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

Bagatelle και Pacha Group προσγειώνονται στη Μύκονο! [Τhe Mykonos Times]
Εξαφάνισαν από θυρίδες κοσμήματα εκατομμυρίων, χρυσές λίρες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ
Τι συμβαίνει με τον Ιερώνυμο; Αίφνης μετατίθεται η έξοδος από το Νοσοκομείο. Ποιοι ράβουν ράσα!
Γιατί αυτός ο τύπος ξεπέρασε ήδη τον μύθο του Ανδρέα Παπανδρέου
Με τόσο άξιους αξιωματικούς του ΠΝ δεν πρέπει να μας ανησυχεί κανένας Τούρκος
Το Γουέστερν της Παρανομίας στήνει στα Λιπάσματα ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος
Δολοφόνησαν στην Τεχεράνη τον “πατέρα” της ιρανικής πυρηνικής βόμβας
Ελλάδα 1952. Τότε που απαγορεύονταν η απεργία στους δημοσίους υπαλλήλους
Στο πρόσωπό της η εστίαση δεν παραδίδει τα όπλα [Δήμητρα Κούτρα, barwoman-Mykonos]
“Φυτίλι” για τα εμβόλια της Covid-19 ανάβουν οι Financial Times
H DW επαναφέρει τον εφιάλτη του ελληνικού χρέους μιλώντας με τον Παπαδημούλη!
Ο Τσίπρας πήγε για πρώτη φορά στη Δράμα και δήλωσε ότι γίναμε Ιταλία