kourdistoportocali.comRead ThisΔείτε ποια είναι η γνώμη του βαθέως κράτους της μεταπολίτευσης για τους πολίτες του

Παρέμβαση από το Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δείτε ποια είναι η γνώμη του βαθέως κράτους της μεταπολίτευσης για τους πολίτες του

Αυτό το spot να το στείλετε να το δουν και τα εκατομμύρια τουρίστες που καλείτε να έλθουν στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ πως το βαθύ κράτος της μεταπολίτευσης για το οποίο γράφουμε εδώ εμπαίζει τους πολίτες του. Δείτε εδώ πως μοιράζοντας 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ επιχειρεί να συνεχίσει ασύδοτο την καταστροφική για τους πολίτες διατήρηση της εξουσίας του.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Δείτε ποια είναι η γνώμη του βαθέως κράτους της μεταπολίτευσης για τους πολίτες του και αναρωτηθείτε μήπως τελικά έχεις ευθύνη κι εσύ για αυτή την αντιμετώπιση;

Εσύ που επέτρεψες στο κράτος να σε θεωρεί άβουλο θύμα μιας της ανόητης προπαγάνδας του την οποία στο τέλος εσύ καλείσαι να πληρώσεις.

Την απόσυρση του σποτ με πρωταγωνιστή του Χρήστου Λούλη ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. “Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά” αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της νέας ενημερωτικής καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές» η οποία θα κοστίσει στους πολίτες 20 εκατ. ευρώ για να ταίσουν οι γαλάζιοι τα ΜΜΕ της αρεσκείας τους. Τις ίδιες αθλιότητες και πρακτικές που ακολουθούσαν και οι ζαίοι.

Ο ηθοποιός μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει και όταν συνωστιζόμαστε.

Αυτό το spot να το στείλετε να το δουν και τα εκατομμύρια τουρίστες που καλείτε να έλθουν στην Ελλάδα. Παρακαλέστε τους να μην συνωστίζονται στα μυκονιάτικα σοκάκια, στα bar της Σαντορίνης και της Ρόδου, στο λιμανάκι της Νάουσας της Πάρου,  στις παραλίες κλπ.

Α, να χαθείτε ξεδιάντροποι….

Y.Γ>Το spot σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί σεξιστικό μια και δεν γίνεται διευκρίνηση του φύλου στο οποίο ανήκει η γλυκιά φωνούλα στην άλλη άκρη του ακουστικού που μιλάει στον Λούλη….

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

EKTAKTO>H κυβέρνηση κατηγορεί βουλευτή της ΝΔ για fake news σχετικά με τον Εβρο!
Ανοίγει (μετά το lockdown) το κράτος που παραμένει θεόκλειστο 2 αιώνες τώρα!
Ετοιμαστείτε για ύφεση-σοκ. Aνοίξτε τα καταστήματα αλλά οι πελάτες δεν θα επιστρέψουν
No memorandum-no money (honey)
Aυτός είναι ο λόγος που το Ισραήλ κάνει υπερήφανους τους πολίτες του
Τουρισμός της Αγέλης. Ξαναμπαίνει η Ελλάδα στον πόλεμο;
Πως η Alpha επιβεβαίωσε το “Πίστεως”
Aνάλυση-Βόμβα του Βαγγέλη Χωραφά για την διαχείριση των Εντάσεων στον Έβρο
-H Ευρώπη βιώνει μια οικονομική κατάσταση την οποία δεν έχουμε ξαναδεί στην ζωή μας!
Η απόσταση από το ελάχιστο στο λίγο είναι μεγάλη, η απόσταση από τη σοβαρότητα στο γελοίο ελάχιστη
500 προγραμματιστές δημιουργούν ένα πιο δίκαιο μέλλον για όσους καταστραφεί από το COVID-19
-Θα μειώσουμε τις εργοδοτικές εισφορές, όχι τους φορολογικούς συντελεστές