kourdistoportocali.comRead ThisΌταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τη λογική του Καπετάν Γιάννη Λάτση, διέσωσε την τιμή της Princess Rania

Breaking News

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τη λογική του Καπετάν Γιάννη Λάτση, διέσωσε την τιμή της Princess Rania

Σωστά αντανακλαστικά του εφοπλιστή όσο αφορά την αξιολόγηση των δημοσιογράφων και της δουλειάς τους

Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο για τη συνήθη συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο.

Εδώ ο Μαρινάκης είναι αναμενόμενος και το να προσθέσουμε ένα ακόμη επικριτικό σχόλιο είναι άνευ ουσίας.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Παρότι ο Μαρινάκης ως μηντιάρχης διαθέτει σαφώς μικρότερη εμπειρία από τον Μαρινάκη ως ποδοσφαιρικό παράγοντα δεν μπορούμε παρά υπογραμμίσουμε τα σωστά αντανακλαστικά του εφοπλιστή όσο αφορά την αξιολόγηση των δημοσιογράφων και της δουλειάς τους.

Η αξιολόγησή του έγινε με τον καλύτερο τρόπο έξω από την EΠΟ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής κατά την άφιξή του για τη συνάντηση των Big-4 με τον Steve Bennet, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επιτέθηκε λεκτικά σε μερίδα εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Απευθυνόμενος λοιπόν σε αυτούς, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όλα τα σκ…ά μαζεμένα εδώ».

Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η αξιολόγηση του Μαρινάκη. Κυριολεκτικά και δίχως ειρωνική διάθεση.

Μάλιστα η αξιολόγηση Μαρινάκη για τους δημοσιογράφους κουβαλάει κάτι από την αντίστοιχη αξιολόγηση του φοβερού Καπετάν Γιάννη-Λάτση για τους δημοσιογράφους.

Καπτάν Γιάννης σε δημοσιογράφο>

-Είσαι υποχρεωμένος να λες ψέματα και να κάνεις το μ@λ@κ@).

-Καλύτερα σκουπιδιάρης παρά δημοσιογράφος εκτός αν έχεις αρχίδια να λες το δικό σου συμπέρασμα απ’ αυτά που άκουσες

Πως να διαφωνήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Στο κάτω κάτω ο ίδιος έχει ιδίαν αντίληψη μια και στη δούλεψή του βρίσκεται το μεγαλύτερο ποσοστό των “μαζεμένων σκατ…” της δημοσιογραφικής πιάτσας.

Το γράφουμε χωρίς ουδεμία διάθεση σαρκασμού και μπράβο στον Μαρινάκη που εκφράζει αυτό ακριβώς που λέει ο κόσμος εκεί έξω.

Ειδικά γι΄αυτά τα τελευταία 3 χρόνια που βιώνουμε εξίσου τον ευτελισμό της δημοσιογραφίας, της ιατρικής επιστήμης και της πολιτικής δεν θα μπορούσε να βρεθεί πιο ακριβής απόδοση της κατάστασης από το ρηθέν του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τρία χρόνια τώρα επιπλέουν μόνο τα θανάσιμα σκατ…

Εχουμε ζήσει κι άλλες “ιστορικές” περιόδους αλλά αυτή η τελευταία 3ετια του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού με την επικοινωνιακή συμμετοχή της ιατρικής και της δημοσιογραφικής κοινότητας δεν έχει προηγούμενο.

Είναι κι αυτές οι φωνές των ηρωικών Εβραίων που επέζησαν του Aoυσβιτς και τρία χρόνια τώρα μας προειδοποιούν για την επανάληψη της ιστορίας των Ναζί καθώς οι επιβολές του εμβολιασμού, οι απαγορεύσεις, τα lockdowns, τα πιστοποιητικά, τα test ξύπνησαν σε αυτούς τους ανθρώπους τις μνήμες του Ναζισμού.

Είναι ακριβώς αυτοί οι σπουδαίοι Εβραίοι εκπρόσωποι ενός ξεχωριστού λαού που μας προειδοποιούν για την ύπαρξη νέων Ναζί στο σήμερα. Κι όμως η πλειοψηφία της δημοσιογραφικής κοινότητας ως άλλη στρουθοκάμηλος αρνείται να αντικρύσει την αλήθεια. Αρνείται να αντικρύσει τα θύματα των “ασφαλών και αποτελεσματικών” εμβολίων που σωριάζονται στην αιωνιότητα. Εκατομμύρια πλέον οι νεκροί από τα εμβόλια COVID που είχαν προηγηθεί ενός κατασκευασμένου ιού ο οποίος πετάχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με στόχο τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.

Κι όμως οι δημοσιογράφοι των μεγάλων διεθνών ΜΜΕ και των αντίστοιχων εγχωρίων έχουν μικρόφωνα μόνο για τους Μόσιαλους, τους Τσιόδρες, τους Μαγιορκίνηδες, τους Βασιλακόπουλους, τις Παγώνηδες, τους Γεροτζιάφες και πάει λέγοντας.

Κάποιοι από τους μπροστινούς εκδότες δικαιολογούνται για την επιβολή φίμωσης από το γεγονός ότι έχουν πάρει σε μαύρες σακούλες χορηγίες για την έκδοση εφημερίδων ακόμη και από ξένους ιδιοκτήτες και εταιριών βιοτεχνολογίας μεταξύ άλλων.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά κάποιοι ανόητοι υπάλληλοί του Mαρινάκη έχοντας πλήρη άγνοια της συνολικότερης εικόνας (του δάσους και όχι του δένδρου που είναι ο θάνατός τους) γράφουν ελαφρά τη καρδία για τις [πόλεις των 15′] και άλλα εργαλεία μείωσης του πληθυσμού που έχουν βγει από τη φαρέτρα των εμπνευστών τους.

Ηδη βιώνουμε μία νέα πανδημία. Την πανδημία των θανάτων και των παρενεργειών των εμβολιασμένων.

Το περιγράφει εδώ (VIDEO) με τον καλύτερο τρόπο ο πρώην της Blackrock, Ed Dowd.

The Increased Death Rate Was Caused By The Vaccine

Koιτάξτε απλά γύρω σας. Σε όλο το κόσμο οι εμβολιασμένοι σωριάζονται ξαφνικά. Ιδιαίτερα οι νέοι και αθλητικοί ανάμεσά τους. Τσιμουδιά για τον ρόλο των εμβολίων COVID σε αυτό το απέραντο Ξαφνικό Νεκροταφείο.

Που έχει λοιπόν άδικο ο Μαρινάκης με εξαίρεση ότι ο ίδιος μισθοδοτεί ένα πολυάριθμο στρατό αυτών που αποκαλεί σκατ…;

Ακόμη και τα σκατ… με κάποιο τρόπο αντιδρούν. Εκφράζονται. Με τη βρώμα τους. Δεν σιωπούν. Η βρώμα είναι μία επιθετική ενέργεια.

Αυτοί οι δημοσιογράφοι εκεί έξω που βλέπουν έναν μετά τον άλλον ακόμη και δικούς τους ανθρώπους να σωριάζονται στην αιωνιότητα ξαφνικά πως είναι δυνατόν να μην γράφουν κουβέντα για τα εμβόλια υποβοηθούμενης ευθανασίας;

Πως είναι δυνατόν να μην βγάζουν άχνα για την απροκάλυπτη εργαστηριακή κατασκευή του ιού;

Πως είναι δυνατόν να μην σχολιάζουν την σύμπτωση που θέλει στις 18 Οκτωβρίου 2019 να διεξάγεται στη Νέα Υόρκη μια δήθεν άσκηση πανδημίας, το διαβόητο EVENT 201 και την ίδια ημερομηνία να διεξάγονται στη Wuhan της Κίνας οι Παγκόσμιοι Αγώνες Στρατιωτικών στη διάρκεια και μετά το τέλος των οποίων πολλοί αθλητές κατήγγειλαν ότι αρρώστησαν με συμπτώματα που εκ των υστέρων ήταν ακριβώς τα ίδια με του COVID αλλά κανένα υπουργείο Άμυνας δυτικής χώρας δεν δέχθηκε να τους εξετάσει ώστε να διαπιστωθεί εάν είχαν προσβληθεί με COVID.

Πως είναι δυνατόν οι Έλληνες δημοσιογράφοι να μην βγάζουν άχνα για την επιστολή συγκάλυψης της εργαστηριακής φύσης του ιού με την συμμετοχή 5 Ελλήνων επιστημόνων με επικεφαλής τον αλλόκοτο Σωτήρη Τσιόδρα;

Πως είναι δυνατόν να μας σκοτώνουν και οι δημοσιογράφοι να μην βγάζουν άχνα; Πόσα σκατ… μαζεμένα τελικά;

Άντε τώρα να καταδικάσεις τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αφήστε που ο συγκεκριμένος θα περίμενε από τον στόλο των δημοσιογράφων που έχει στη δούλεψή του να του πουν>

-Πρόεδρε, πρόσεχε…Αυτή η ιστορία με την πανδημία και τα εμβόλια βρωμάει…

Αντίθετα άφησαν τον άνθρωπο και την οικογένειά του να εμβολιαστεί αναλαμβάνοντας μεγάλο ρίσκο για την υγεία τους.

Σημειώστε ότι τα σκατ… εκτός από το ότι βρωμάνε, επιπλέουν κιόλας.

Την ίδια στιγμή που ο Μαρινάκης αποκαλεί σκατά τους δημοσιογράφους έρχεται με μία ιπποτική κίνηση να διασώσει τη Ράνια Τζίμα από την σύνηθη ξεφτίλα των καναλιών στη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Το να είναι πειθήνια όργανα των επιθυμιών των εκάστοτε κυβερνώντων. Δεν έχει σημασία που αυτό συνέβη με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και το Mega. Αυριο θα συμβεί με πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

Ο Μαρινάκης λοιπόν διέσωσε την τιμή της Princess Rania ως εξής>

Εντονο παρασκήνιο επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από την προγραμματισμένη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τις επόμενες ημέρες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η οποία φαίνεται να βρίσκεται ακόμη “στον αέρα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη του πρωθυπουργού ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 9 Μαΐου. Όπως είναι γνωστό, από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων είναι η Ράνια Τζίμα, ενώ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο το δελτίο παρουσιάζει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ωστόσο, το Μαξίμου ζήτησε αλλαγή ημέρας της συνέντευξης και αντί για την Τρίτη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου. Η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού όμως, φέρεται να ήταν αρνητική.

Η κίνηση αυτή από την πλευρά της κυβέρνησης, ερμηνεύτηκε στα social media ως “προτίμηση” του πρωθυπουργού στην παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου και έλλειψη εμπιστοσύνης για τη συνάδελφό της Ράνια Τζίμα.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS