kourdistoportocali.comNews DeskΖerohedge> Από το 2017 στο Εργαστήριο της Wuhan είχαν έτοιμο τον ιό. Τους χρηματοδοτούσε ο Fauci χωρίς την έγκριση ενός κυβερνητικού οργάνου εποπτείας

Tι συμβαίνει στις ΗΠΑ;

Ζerohedge> Από το 2017 στο Εργαστήριο της Wuhan είχαν έτοιμο τον ιό. Τους χρηματοδοτούσε ο Fauci χωρίς την έγκριση ενός κυβερνητικού οργάνου εποπτείας

EXCLUSIVE>Wuhan Lab Found All Genes To Recreate ‘Epidemic Strain’ Of Coronavirus in 2017

Η Bat Lady της Wuhan βρήκε «Όλα τα γονίδια» που απαιτούνται για να τροποποιήσει γενετικά Κοροναιούς τύπου SARS: Έκθεση 2017.

Το άρθρο, το οποίο πρόσφατα διαγράφηκε από τον ιστότοπο του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, σημειώνει επίσης ότι η Shi και οι συνεργάτες της διαπίστωσαν ότι «πολλά από τα στελέχη» θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα-σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πάντα πολύ καλά πληροφορημένου αμερικανικού ιστοτόπου Zerohedge

Ένα ακόμη κομμάτι του παζλ της πανδημίας μπήκε στη θέση του – αφού κρυβόταν σε κοινή θέα μέχρι να εξαφανιστεί από τον ιστότοπο του Ινστιτούτου ιολογίας της Wuhan (WIV).
Ανακαλύφθηκε από την Natalie Winters του The National Pulse, μια έκθεση του Νοεμβρίου 2017 με τίτλο : “Οι νυχτερίδες στην Κίνα κουβαλούν όλα τα συστατικά για να δημιουργήσουν έναν νέο ιό SARS”, περιγράφει πώς οι ερευνητές στο WIV είχαν εντοπίσει “όλα τα γονίδια για να κάνουν SARS coronavirus παρόμοιο με το στέλεχος της επιδημίας, «μεταξύ 11 νέων στελεχών ιών που συλλέχθηκαν από νυχτερίδες.

Η «κυρία νυχτερίδα»
«Μετά από πέντε χρόνια παρακολούθησης νυχτερίδων σε μια σπηλιά στην επαρχία Γιουνάν της νότιας Κίνας, η  Zhengli Shi και οι συνάδελφοί του ανακάλυψαν 11 νέα στελέχη ιών που σχετίζονται με το SARS σε νυχτερίδες πεταλοειδών (ειδικά στο Rhinolophus sinicus). Μέσα στα στελέχη, οι ερευνητές βρήκαν όλα τα γονίδια να δημιουργήσουν ένα κοροναϊό SARS παρόμοιο με το στέλεχος της επιδημίας, λέει ο Shi, ιολόγος στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών.
Αυτά τα νέα στελέχη μοιάζουν περισσότερο με την ανθρώπινη έκδοση του SARS από ό, τι είχαν προηγουμένως αναγνωριστεί ιοί νυχτερίδας, λέει ο Matthew Frieman, ιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Maryland στη Βαλτιμόρη. – Παθογόνα PLOS

Shi Zhengli

«Αναλύοντας την πλήρη γενετική σύνθεση των νέων ιών, η Shi και οι συνάδελφοί της ανίχνευσαν τα βήματα που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει τον αρχικό ιό SARS. Μερικά σημεία στο DNA των ιών φαίνεται ιδιαίτερα επιρρεπή στην αναδιάταξη, επομένως η επαναμίξη γίνεται συχνά. Η μελέτη δείχνει ότι ο ανασυνδυασμός μεταξύ ιών έχει διαμορφώσει την εξέλιξη του SARS, λέει ο Μπάριτς.
Αρκετά από τα στελέχη θα μπορούσαν ήδη να αναπτυχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα, βρήκε η ομάδα του Shi. Αυτό δείχνει “υπάρχει πιθανότητα οι ιοί που υπάρχουν σε αυτά τα νυχτερίδες να μπορούν να πηδήξουν σε ανθρώπους”, λέει ο Frieman. «Είτε θα το μαντέψουν είτε όχι».
Επίσης, το 2017, μια υποπεριοχή των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci) επανέλαβε τη χρηματοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιχορήγησης για τη γενετική τροποποίηση των κορωνοϊών νυχτερίδων στο Wuhan της Κίνας χωρίς την έγκριση ενός κυβερνητικού οργάνου εποπτείας, σύμφωνα με την Daily.

Αυτό συμβαίνει μετά από μια προσωρινή αναστολή της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης το 2014 για έρευνα κέρδους-λειτουργίας, με την οποία το COVID των νυχτερίδων χειρίστηκε γενετικά για να είναι πιο μεταδοτικό στους ανθρώπους. Τέσσερις μήνες πριν από την απόφαση, το NIH μετέφερε αποτελεσματικά αυτήν την έρευνα στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan (WIV) μέσω επιχορήγησης σε μη κερδοσκοπική ομάδα EcoHealth Alliance, με επικεφαλής τον Peter Daszak.

Συγκεκριμένα, το WIV “είχε συμμετάσχει ανοιχτά σε έρευνα κέρδους-λειτουργίας σε συνεργασία με πανεπιστήμια και ιδρύματα των ΗΠΑ” για χρόνια υπό την ηγεσία του Δρ Shi ‘Batwoman’ Zhengli, σύμφωνα με τον Josh Rogin της Washington Post.

Το 2017, ωστόσο, δημιουργήθηκε το πλαίσιο «Πιθανός πανδημικός έλεγχος και επίβλεψη παθογόνων (P3CO) στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS)», στο οποίο ανατέθηκε η αξιολόγηση των κινδύνων που σχετίζονται με την ενίσχυση επικίνδυνων παθογόνων, καθώς και κατά πόσον είναι κατάλληλο υπάρχουν διασφαλίσεις, προτού εκδοθεί επιχορήγηση σε «κέρδος λειτουργίας» ή παρόμοια επικίνδυνη έρευνα.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων του Fauci (NIAID) – η υποπεριοχή που χρηματοδότησε την EcoHealth – δεν θεώρησε ότι η επιχορήγηση χρειάζεται επανεξέταση και επανέλαβε τη σχέση τους με τον Daszak χωρίς να το επισημάνει για την επιτροπή P3CO, δήλωσε εκπρόσωπος της NIH στο Caller.

Ο πρόεδρος της EcoHealth Alliance, Peter Daszak, παρέα με την «Batwoman» Shi Zhengli του WIV προσπαθούν να μας πείσουν ότι>
Μια τυχαία νυχτερίδα μολύνει ένα ενδιάμεσο είδος ζώου που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, το οποίο κανείς δεν μπόρεσε να εντοπίσει μετά από 18 μήνες έρευνας, το οποίο στη συνέχεια μολύνει ανθρώπους στο Γουχάν – συμπτωματικά φιλοξενεί το εργαστήριο κοραναϊού νυχτερίδας , πριν από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν “κουτσές πάπιες”