kourdistoportocali.comNews DeskΎδρα> Η μοναδική φωτιά φυσικής προέλευσης (και όχι βιολογικό όπλο); Στα σκαριά ένα καλοκαίρι τρόμου-γέφυρα για νέες planδημίες και πολέμους

Μόνο οι βίλες των κυβερνητικών εκδοτών θα διασωθούν

Ύδρα> Η μοναδική φωτιά φυσικής προέλευσης (και όχι βιολογικό όπλο); Στα σκαριά ένα καλοκαίρι τρόμου-γέφυρα για νέες planδημίες και πολέμους

Οι φωτιές που μπαίνουν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας έχουν πολλά κοινά με το επίσημο αφήγημα της πανδημίας

‘Ηταν ίσως η μοναδική φυσικής προέλευσης φωτιά που είδαμε φέτος το καλοκαίρι. Και η αντίδραση του πληρώματος της Περσεφόνης που κατά λάθος προκάλεσε τη φωτιά στην Ύδρα ήταν ειλικρινής και έντιμη.

By George Orwell

Αλήθεια ποιος πολίτης θα καθήσει να βάλει φωτιά στη περιοχή που ζει; Οι φωτιές που βιώνουμε με την έναρξη του καλοκαιριού είναι βιολογικά όπλα και εργαλεία που δεν διαφέρουν από την κατασκευασμένη planδημία COVID-19, τα εμβόλια ευθανασίας κλπ. Το γεγονός ότι η φωτιά προκλήθηκε στην Ύδρα όπου προφανώς βρίσκονται δηλωμένα ή όχι περιουσιακά στοιχεία του εγχώριου πολιτικού και μηντιακού προσωπικού που συμμετέχει στη γενοκτονία μείωσης του πληθυσμού είναι αυτό που τους αιφνιδίασε.

Η Υδρα δεν ήταν στο πλάνο των πυρκαγιών δήθεν “φυσικής προέλευσης” που βιώνουμε με το έμπα του καλοκαιριού.

Το να θεωρείτε φυσικής προέλευσης η προιόν ανεξάρτητων εμπρηστών 50 φωτιές σε μία μέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα κάτι δεν πάει καλά με την κοινή λογική σας. Θα μπορούσαν να ευθύνονται και τα εμβόλια με τα οποία έχετε τρυπηθεί με αποτέλεσμα να θεωρείτε τους Ευαγγελάτο, Μαλέλη, Αυτιά, Κοσιώνη και Ηλία Μόσιαλο ανθρώπους του πνεύματος.

Οι φωτιές που μπαίνουν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας έχουν πολλά κοινά με το επίσημο αφήγημα της πανδημίας. Πρόκειται για το ίδιο σύστημα που υπηρετεί την Ατζέντα 2030 της ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού. Ο διαρκής τρόμος διατηρεί σε κατάσταση αμηχανίας τους βρεφοποιημένους πολίτες σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και οι σύζυγοι των πολιτικών προσώπων που συντονίζουν το αναβοσβήσιμο των πυρκαγιών φυσικής προέλευσης γελάνε με τα χάλια της νοημοσύνης μας.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι επιχείρησε να συναντήσει τους μοναδικούς ειλικρινείς και εντίμους ανθρώπους που προκάλεσαν κατά λάθος τη φωτιά στην Ύδρα ώστε να τους συγχαρούμε για την ειλικρίνειά τους.

Πήγαμε λοιπόν στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης αλλά η θαλαμηγός Περσεφόνη εκείνη την ώρα ήτο στα ανοιχτά.

Φέτος στο πρόγραμμα είναι να καεί κάθε πόρος ζωής που έχει απομείνει ώστε να επιταχυνθεί η φτωχοποποίηση,  ο όλεθρος και ο θάνατος.

Τα μόνα σημεία που θα παραμείνουν αλώβητα από τις φλόγες θα είναι οι βίλες και οι κατοικίες των εκδοτών των εφημερίδων ηλεκτρονικών και εντύπων που στηρίζουν την κυβέρνηση (και μάλλον την εκάστοτε κυβέρνηση) και φυσικά του πολιτικού προσωπικού της χώρας που συμμετέχει στη γενοκτονία μείωσης του πληθυσμού για την οποία έκανε λόγο και ο πλέον διάσημος παρουσιαστής των ΗΠΑ Tucker Carlson.

Θα είναι και οι ίδιοι οι οποίοι θα ζητήσουν να εξαιρεθούν (κάνοντας μαιμού εμβολιασμούς με συγκεκριμένους κωδικούς οι οποίοι περιέχουν εμφιαλωμένο νερό) από τα εμβόλια ευθανασίας για τις επόμενες εργαστηριακές planδημίες όπως εκείνη της Γρίπης των Πτηνών, των Πιθήκων κλπ.

Είναι εκείνοι που θα εξαιρεθούν και από την τυραννία του μοναδικού αριθμού, των βιομετρικών δεδομένων κλπ. Κι αυτό γιατί το σύστημα τους χρησιμοποποιεί για την ώρα ώστε να θανατώσει εμάς τους υπόλοιπους. Φυσικά θα έλθει και η ώρα τους μια και η elite που διακατέχεται από το πνεύμα της κόλασης όπως λέει και ο Carlson δεν θα θέλει να αφήσει μάρτυρες και μαρτυρίες.

Ως γνωστόν παραμένουν για 60 και πλέον χρόνια σε εμπάργκο τα ντοκουμέντα που δείχνουν την CIA ως οργανωτή των δολοφονιών των Κέννεντυ.

Όσο για το ποιός βάζει τις φωτιές αναρωτηθείτε εάν η απάντηση βρίσκεται στα μισόλογα που έλεγαν συνταξιούχοι πυροσβέστες σε νησί του Ιονίου σύμφωνα με την αφήγηση των οποίων έφαγαν πρόστιμα επειδή επιχείρησαν να σβήσουν τις φωτιές στην Εύβοια και την Αλεξανδρούπολη οι οποίες μια χαρά υπηρέτησαν το αφήγημα της κλιματικής κρίσης.


SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK