kourdistoportocali.comNews DeskΞαφνικά ο Ιndependent και το Νewsweek δίνουν βήμα σε μία δυστοπική θεωρία συνωμοσίας για τον Covid-19 και έναν νέο ιό που ετοιμάζεται!

Video

Ξαφνικά ο Ιndependent και το Νewsweek δίνουν βήμα σε μία δυστοπική θεωρία συνωμοσίας για τον Covid-19 και έναν νέο ιό που ετοιμάζεται!

Μέσα από τους ισχυρισμούς του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μichael Flynn

Ξαφνικά ο Ιndependent και το Νewsweek δίνουν βήμα σε μία δυστοπική θεωρία συνωμοσίας μέσα από τους ισχυρισμούς του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μichael Flynn. Είναι κάτι που δεν το θεωρείς αναμενόμενο μια και έως τώρα οι συνεντεύξεις του δημοσιογράφου Alex Jones (εδώ μίλησε ο Flynn) δεν αναδημοσιεύονταν παρά μόνο από περιθωριακά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Newsweek o Μichael Flynn προωθεί μια θεωρία συνωμοσίας χωρίς στοιχεία που υποστηρίζει ότι ο COVID-19 κυκλοφόρησε από μια μυστηριώδη ομάδα «παγκόσμιων ελίτ-“global elites”» που μπορεί να ετοιμάζονται να «επιβάλουν» έναν νέο ιό στον κόσμο.

Ο Flynn, γνωστός για μια σύντομη θητεία ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρώην προέδρου Donald Trump, έκανε τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο The Alex Jones Show.

Ο Flynn είπε στον οικοδεσπότη ότι θα υπάρξει προγραμματισμένη έξαρση του COVID-19 παρά το γεγονός ότι «ψηφιακοί πολεμιστές» αποκάλυψαν την «αλήθεια» για τον ιό, αν και δεν έχουν παρουσιαστεί πουθενά αξιόπιστα στοιχεία που να αποδεικνύουν την απαίσια πλοκή.

«Θα δούμε μια άνοδο σε άλλες πτυχές του COVID», είπε ο Flynn. «Μπορεί ακόμη και να υπάρχει μια άλλη μορφή SARS που επιβάλλεται στο διεθνές σύστημα… επειδή το μικρό τους σχέδιο με τον COVID δεν λειτούργησε επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο αυτού που αποκαλώ ψηφιακοί πολεμιστές ή οι πολίτες-δημοσιογράφοι που είναι εκεί έξω, παλεύουν για την αλήθεια».

«Η αλήθεια έχει αποκαλυφθεί για όλη την τυραννία του COVID που αντιμετωπίζουμε», συνέχισε ο Flynn. “Λοιπόν, νομίζω ότι αυτό που θα δούμε είναι δυνητικά ένας άλλος τύπος ιού που θα εκτοξευθεί στο κόσμο. Και ελπίζω ότι δεν είναι έτσι, αλλά έχω δει κάποιες ενδείξεις αυτού που υποστηρίζω σε ορισμένες δηλώσεις αυτών που ανήκουν στη παγκόσμια ελίτ».

Πέρα από τη δημιουργία της «τυραννίας του COVID», ο Flynn δεν υπέδειξε ποιος ήταν ο απώτερος στόχος των υποτιθέμενων ελίτ που εμπλέκονται στην πλοκή δημιουργίας πανδημίας. Προέβλεψε επίσης ότι η οικονομία της χώρας θα βυθιστεί σύντομα σε μια σκόπιμη «ελεγχόμενη ύφεση» και ότι η κυβέρνηση θα «κλείσει» όλες τις επικοινωνίες, αν και παραδέχθηκε ότι «αυτά είναι τα χειρότερα σενάρια».

Κατά τη διάρκεια μιας ακόμη συνέντευξής του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Flynn είπε ότι «δεν ήταν πεπεισμένος ότι θα έχουμε εθνικές εκλογές το 2022», υποστηρίζοντας ότι οι Δημοκρατικοί θα εκτόξευαν τεχνητά την οικονομία για να εμποδίσουν τους Ρεπουμπλικάνους να κερδίσουν στις ενδιάμεσες εκλογές. Είπε ότι οι Δημοκρατικοί ήλπιζαν να «θέσουν τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα υπό τον έλεγχο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης όλο και περισσότερο τον επόμενο χρόνο».


Ο Flynn έχει επίσης συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με την αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας QAnon υπέρ του Τραμπ, η οποία υποθέτει ότι ένα «βαθύ κράτος» που ελέγχεται από σατανικούς Δημοκρατικούς που διακινούν παιδιά είναι βρίσκεται σε μια μυστική μάχη με τον πρώην πρόεδρο. Ο Flynn διέψευσε πρόσφατα τους ισχυρισμούς ορισμένων οπαδών του QAnon ότι ασκούσε σατανισμό. Λίγο αργότερα, προκάλεσε αντιδράσεις αφού κάλεσε για θεοκρατία, επιμένοντας ότι οι ΗΠΑ πρέπει να έχουν μόνο «μία θρησκεία».

Ο Flynn, υποστηρικτής των εκλογικών θεωριών συνωμοσίας του 2020, έχει επίσης υποστηρίξει υπέρ ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος που θα επανέφερε τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο με τη βία. Ο χρόνος του ως μέλος της κυβέρνησης Τραμπ διήρκεσε μόνο εβδομάδες, αφού παραιτήθηκε γρήγορα μετά από αναφορές ότι είπε ψέματα για τις επαφές του με τον Ρώσο πρεσβευτή Σεργκέι Κίσλιακ. Αργότερα ομολόγησε την ενοχή του για ψευδείς δηλώσεις στο FBI, αλλά του δόθηκε χάρη από τον Τραμπ πριν καταδικαστεί.

Στο μεταξύ στις ΗΠΑ αυξάνονται οι φωνές των Ρεπουμπλικάνων οι οποίοι ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα για τα ψεύδη όπως ισχυρίζονται του Fauci σχετικά με τη χρηματοδότηση των gain of function πειραμάτων αλλά και για την διαχείριση της πανδημίας. Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ, ισυρίζεται ότι ο Fauci «διαστρεβλώσει» τα γεγονότα για να κυριαρχήσει στους Αμερικανούς και δεν σταματά εκεί.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

ΞΑΦΝΙΚΑ μέλος του ΔΣ της Pfizer προτείνει να ακυρωθούν οι εντολές εμβολίου ακόμη και στο Δημόσιο και να αρθούν οι περιορισμοί!
ΕΠΕΙΓΟΝ> Σοκάρει το κυβερνητικό-κομμουνιστικό-συριζαικό μένος εναντίον μιας εταιρίας που δεν κυβερνάει τη χώρα, δεν διοικεί τη Τροχαία, τη Πολιτική Προστασία και το Υπ. Συγκοινωνιών
Η ΝEW YORK POST βάζει στο τραπέζι δυνατά το σενάριο του εργαστηριακού ιού. Πως συνδέεται με την διαφαινόμενη εισβολή του Putin στην Ουκρανία και το ενδεχόμενο τουρκικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας
BOMBA> O Διευθυντής Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού καταγγέλει τον Τσιτσιολίνο-MacGyver για τη μετατροπή της σε παγίδα
Mετά το νέο άρθρο του κορυφαίου επιστημονικού ερευνητή Nicholas Wade είναι αστείο να πιστεύουμε ότι ο Μενέλαος Φουρθιώτης θα ρίξει τον πρωθυπουργό που βγήκε όρθιος από τη κρίση του Έβρου. Θα το κάνει όμως αποτελεσματικά ο Σωτήρης Τσιόδρας
ΕΚΤΑΚΤΟ> Ο ρωσικός στρατός ανέπτυξε ένα νέο τάγμα ηλεκτρονικού πολέμου κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία [VIDEO]
THE EPOCH TIMES-VIDEO> 50 εκατ. δολάρια από τον Fauci στους επιστήμονες που εξαφάνισαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού SARS-COV2
THE SPECTATOR> Η εμμονή με το πάρτυ του Boris Johnson είναι γιατί δεν θέλουν να χωνέψουν το Brexit που ήταν μία δημοκρατική μας επιλογή!
SOUTH CAROLINA> Νομοσχέδιο καθιστά παράνομο το ερώτημα της κατάστασης εμβολιασμού
Ο Γιάννης (ΑΒACUS) παρέα με 3 φίλους του έκαναν μία δημοσκόπηση στο γκαράζ (επειδή θέλει να γίνει Steve Jobs), η οποία δίνει στο ΚΙΝΑΛ τη 2η θέση
VERA SHARAV-ΕΠΙΖΩΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ > Το Ποτέ Ξανά είναι τώρα. Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα [VIDEO]
Eίμαστε οι επιλογές μας και ευτυχώς η βλάβη είναι ανήκεστος