kourdistoportocali.comNews DeskΒREAKING> Πρωτοφανής ταπείνωση και χλευασμός για μία από τις φερόμενες ως ισχυρές οικογένειες του κόσμου. Η Βασιλομήτωρ ξηλώνει τους τίτλους του Prince Andrew

Και τώρα στα αλώνια

ΒREAKING> Πρωτοφανής ταπείνωση και χλευασμός για μία από τις φερόμενες ως ισχυρές οικογένειες του κόσμου. Η Βασιλομήτωρ ξηλώνει τους τίτλους του Prince Andrew

Ένας δικαστής αποφάσισε ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσει μια πολιτική δίκη για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης

Μία πρωτοφανής ταπείνωση από την Δικαιοσύνη του Ηνωμένου Βασιλείου για τον γόνο μίας από τις πλέον σκοτεινές οικογένειες που έχουν την ψευδαίσθηση ότι κυβερνούν τον κόσμο, αλλά όλα έχουν ένα τέλος και στη περίπτωση του Prince Andrew το τέλος είναι πολύ ταπεινωτικό.

By Βlade Runner

Του αφαιρέθηκαν όλοι οι (στρατιωτικοί) τίτλοι, η Βασιλομήτωρ δεν θέλει να τον βλέπει ζωγραφιστό και αντιμετωπίζει και τη χλεύη του κόσμου.

Ο ταπεινωμένος Prince δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τον τίτλο η Αυτού Βασιλική Υψηλότης μετά την απόφαση της Βασίλισσας, η οποία έρχεται αφότου δικαστής έκρινε ότι η αστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Virginia Giuffr εναντίον του έπρεπε να προχωρήσει στα δικαστήρια.

Ο Prince δεν θα επιστρέψει ποτέ στα επίσημα καθήκοντά του καθώς ένας δικαστής αποφάσισε ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσει μια πολιτική δίκη για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Virginia Giuffre ισχυρίζεται ότι ο φίλος του Andrew, Jeffrey Epstein, την ανάγκασε να κάνει sex μαζί του σε 3 τρεις περιπτώσεις όταν ήταν 17 ετών.

Ο ξεπεσμένος Duke of York αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε: «Με την έγκριση και τη συμφωνία της Βασίλισσας, όλοι οι τίτλοι και οι τιμές που απολάμβανε εκπίπτουν και επιστρέφονται στη Βασιλομήτωρ.

Αντιμέτωπος με μια δυνητικά επιζήμια και δαπανηρή δικαστική δίκη, ο δεύτερος γιος της βασίλισσας πρέπει να αποφασίσει αν θα πολεμήσει την υπόθεση, θα ζητήσει διευθέτηση ή θα γίνει φυγάς χρέους.

Η Mirror αποκάλυψε ότι η Βασίλισσα “δεν θα βοηθούσε” σε κανένα περαιτέρω οικονομικό διακανονισμό της κας Giuffre σχετικά με τις κατηγορίες για sex. Μια πηγή είπε ότι ανταποκρίνεται μόνος του σε όλα τα έξοδα και εάν υπήρχε η δυνατότητα να διευθετηθεί, “δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Βασίλισσα δεν θα τον βοηθούσε να το κάνει».

Ο ξεπεσμένος Duke, ο οποίος ζει στο Queen’s Royal Lodge στο Berkshire, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία πώλησης του ελβετικού σαλέ του αξίας 17 εκατομμυρίων λιρών.
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία, οι οποίες φωτογραφήθηκαν πρόσφατα σε διακοπές στην Ελβετία, πιστεύεται ότι βρίσκονται πλήρως πίσω από τον μπαμπά τους.

Οι βασιλικές αδερφές, οι εγγονές της Βασίλισσας, έμειναν μακριά από το δράμα γύρω από τον πατέρα τους, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι «εξαιρετικά στενοχωρημένες» από τα νομικά του δεινά.

Ωστόσο, άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας πιστεύεται ότι έχουν συσπειρωθεί γύρω από το ζευγάρι, το οποίο μια πηγή είπε ότι ο πατέρας τους «δεν αξίζει αυτό που του συμβαίνει».

Tα συναρπαστικότερα έρχονται…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

ΞΑΦΝΙΚΑ μέλος του ΔΣ της Pfizer προτείνει να ακυρωθούν οι εντολές εμβολίου ακόμη και στο Δημόσιο και να αρθούν οι περιορισμοί!
ΕΠΕΙΓΟΝ> Σοκάρει το κυβερνητικό-κομμουνιστικό-συριζαικό μένος εναντίον μιας εταιρίας που δεν κυβερνάει τη χώρα, δεν διοικεί τη Τροχαία, τη Πολιτική Προστασία και το Υπ. Συγκοινωνιών
Η ΝEW YORK POST βάζει στο τραπέζι δυνατά το σενάριο του εργαστηριακού ιού. Πως συνδέεται με την διαφαινόμενη εισβολή του Putin στην Ουκρανία και το ενδεχόμενο τουρκικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας
BOMBA> O Διευθυντής Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού καταγγέλει τον Τσιτσιολίνο-MacGyver για τη μετατροπή της σε παγίδα
Mετά το νέο άρθρο του κορυφαίου επιστημονικού ερευνητή Nicholas Wade είναι αστείο να πιστεύουμε ότι ο Μενέλαος Φουρθιώτης θα ρίξει τον πρωθυπουργό που βγήκε όρθιος από τη κρίση του Έβρου. Θα το κάνει όμως αποτελεσματικά ο Σωτήρης Τσιόδρας
ΕΚΤΑΚΤΟ> Ο ρωσικός στρατός ανέπτυξε ένα νέο τάγμα ηλεκτρονικού πολέμου κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία [VIDEO]
THE EPOCH TIMES-VIDEO> 50 εκατ. δολάρια από τον Fauci στους επιστήμονες που εξαφάνισαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού SARS-COV2
THE SPECTATOR> Η εμμονή με το πάρτυ του Boris Johnson είναι γιατί δεν θέλουν να χωνέψουν το Brexit που ήταν μία δημοκρατική μας επιλογή!
SOUTH CAROLINA> Νομοσχέδιο καθιστά παράνομο το ερώτημα της κατάστασης εμβολιασμού
Ο Γιάννης (ΑΒACUS) παρέα με 3 φίλους του έκαναν μία δημοσκόπηση στο γκαράζ (επειδή θέλει να γίνει Steve Jobs), η οποία δίνει στο ΚΙΝΑΛ τη 2η θέση
VERA SHARAV-ΕΠΙΖΩΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ > Το Ποτέ Ξανά είναι τώρα. Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα [VIDEO]
Eίμαστε οι επιλογές μας και ευτυχώς η βλάβη είναι ανήκεστος