kourdistoportocali.comNews DeskΒREAKING> Πρωτοφανής ταπείνωση και χλευασμός για μία από τις φερόμενες ως ισχυρές οικογένειες του κόσμου. Η Βασιλομήτωρ ξηλώνει τους τίτλους του Prince Andrew

Και τώρα στα αλώνια

ΒREAKING> Πρωτοφανής ταπείνωση και χλευασμός για μία από τις φερόμενες ως ισχυρές οικογένειες του κόσμου. Η Βασιλομήτωρ ξηλώνει τους τίτλους του Prince Andrew

Ένας δικαστής αποφάσισε ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσει μια πολιτική δίκη για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης

Μία πρωτοφανής ταπείνωση από την Δικαιοσύνη του Ηνωμένου Βασιλείου για τον γόνο μίας από τις πλέον σκοτεινές οικογένειες που έχουν την ψευδαίσθηση ότι κυβερνούν τον κόσμο, αλλά όλα έχουν ένα τέλος και στη περίπτωση του Prince Andrew το τέλος είναι πολύ ταπεινωτικό.

By Βlade Runner

Του αφαιρέθηκαν όλοι οι (στρατιωτικοί) τίτλοι, η Βασιλομήτωρ δεν θέλει να τον βλέπει ζωγραφιστό και αντιμετωπίζει και τη χλεύη του κόσμου.

Ο ταπεινωμένος Prince δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τον τίτλο η Αυτού Βασιλική Υψηλότης μετά την απόφαση της Βασίλισσας, η οποία έρχεται αφότου δικαστής έκρινε ότι η αστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Virginia Giuffr εναντίον του έπρεπε να προχωρήσει στα δικαστήρια.

Ο Prince δεν θα επιστρέψει ποτέ στα επίσημα καθήκοντά του καθώς ένας δικαστής αποφάσισε ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσει μια πολιτική δίκη για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Virginia Giuffre ισχυρίζεται ότι ο φίλος του Andrew, Jeffrey Epstein, την ανάγκασε να κάνει sex μαζί του σε 3 τρεις περιπτώσεις όταν ήταν 17 ετών.

Ο ξεπεσμένος Duke of York αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε: «Με την έγκριση και τη συμφωνία της Βασίλισσας, όλοι οι τίτλοι και οι τιμές που απολάμβανε εκπίπτουν και επιστρέφονται στη Βασιλομήτωρ.

Αντιμέτωπος με μια δυνητικά επιζήμια και δαπανηρή δικαστική δίκη, ο δεύτερος γιος της βασίλισσας πρέπει να αποφασίσει αν θα πολεμήσει την υπόθεση, θα ζητήσει διευθέτηση ή θα γίνει φυγάς χρέους.

Η Mirror αποκάλυψε ότι η Βασίλισσα “δεν θα βοηθούσε” σε κανένα περαιτέρω οικονομικό διακανονισμό της κας Giuffre σχετικά με τις κατηγορίες για sex. Μια πηγή είπε ότι ανταποκρίνεται μόνος του σε όλα τα έξοδα και εάν υπήρχε η δυνατότητα να διευθετηθεί, “δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Βασίλισσα δεν θα τον βοηθούσε να το κάνει».

Ο ξεπεσμένος Duke, ο οποίος ζει στο Queen’s Royal Lodge στο Berkshire, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία πώλησης του ελβετικού σαλέ του αξίας 17 εκατομμυρίων λιρών.
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία, οι οποίες φωτογραφήθηκαν πρόσφατα σε διακοπές στην Ελβετία, πιστεύεται ότι βρίσκονται πλήρως πίσω από τον μπαμπά τους.

Οι βασιλικές αδερφές, οι εγγονές της Βασίλισσας, έμειναν μακριά από το δράμα γύρω από τον πατέρα τους, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι «εξαιρετικά στενοχωρημένες» από τα νομικά του δεινά.

Ωστόσο, άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας πιστεύεται ότι έχουν συσπειρωθεί γύρω από το ζευγάρι, το οποίο μια πηγή είπε ότι ο πατέρας τους «δεν αξίζει αυτό που του συμβαίνει».

Tα συναρπαστικότερα έρχονται…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ισραήλ> Mία Ιστορική Νύχτα στο Jerusalem Theatre καθώς ο Albert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize ενώ συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν -Δολοφόνε…!
Oι Έλληνες άνω των 60 που δεν έχουν 4,5,7 (;) τρυπήματα COVID-19 θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ; Αμβλώσεις, αυτοδιάθεση και κάτι ακόμη
O Γιάννης και το Τέρας των 394,5 δισ.
ΒΙLD> Άρρωστος μετά τον εμβολιασμό COVID-19. H γερμανική εφημερίδα αναστατώνει τους αναγνώστες της
POLITICO> Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ υπαινίχθηκε ότι τα εμβόλια για τον Covid προέρχονται από κύτταρα «αποβληθέντων παιδιών»
Reuters> Η ΕΚΤ θα αγοράζει ιταλικά και ελληνικά ομόλογα για να αποφύγει την κατάρρευση!
Για την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη προειδοποιούν Εβραίοι επιζήσαντες του Auswitch
Επείγον> Έφυγε από ανακοπή καρδιάς ο Ηλίας Νικολακόπουλος. Ήταν πλήρως εμβολιασμένος
Σάμπυ Μιωνής> Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Εκτός και αν τον αλλάξουμε όλοι μαζί
Mιλήσαμε με τον Άδωνι μετά την 4η δόση. Όσα ακολουθούν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Τel Aviv_Βen Gurion Airport, Ιούνιος 2022> -Είμαι υπερήφανος για το βαθύ γαλάζιο διαβατήριο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας μου!
Κατάρρευση Αυστραλιανής τράπεζας> Ζητά από χιλιάδες πελάτες της να σηκώσουν τα χρήματα τους πριν κλείσει όλους τους λογαριασμούς