kourdistoportocali.comNews DeskΤρομακτική πρόβλεψη Γάλλου φαρμακοβιομήχανου για την πανδημία και τους εμβολιασμούς σε Ελληνίδα δημοσιογράφο

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Τρομακτική πρόβλεψη Γάλλου φαρμακοβιομήχανου για την πανδημία και τους εμβολιασμούς σε Ελληνίδα δημοσιογράφο

Στο μεταξύ οι ηλικιωμένοι τους οποίους σπεύσαμε να εμβολιάσουμε πρώτους, ευθύνονται γιατί είναι ηλικιωμένοι!

Τις προάλλες γνωστός Γάλλος φαρμακοβιομήχανος συνάντησε Ελληνίδα δημοσιογράφο η οποία ζει στη Γαλλία.

Λόγω της πολύχρονης επαγγελματικής γνωριμίας και του αντικειμένου του Γάλλου επιχειρηματία η συζήτηση όπως ήταν φυσικό ήλθε στην πανδημία, στη Covid-19 και στην αντιμετώπισή της.

Ο Γάλλος είχε ισχυρή θέση (η οποία κάθε άλλο παρά μας εξέπληξε εδώ στο The Ckockwork Orange Times) και η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ ήταν “προέλευση, προέλευση, προέλευση”.

Δηλαδή αυτό που επαναλαμβάνουμε κι εμείς όλο αυτό το διάστημα. Με απλά λόγια  ότι θα πρέπει να αποκωδικοποιηθεί με ακρίβεια ο εργαστηριακός ιός ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια η επιστήμη στη παρασκευή του αντιδότου είτε πρόκειται για ενέσιμη μορφή είτε για φάρμακο.

Ο ίδιος πάντως δεν ήταν αισιόδοξος για την κοντινή λήξη του παγκόσμιου συναγερμού. Όταν ρωτήθηκε από την Ελληνίδα δημοσιογράφο εάν θα κάνει το εμβόλιο η απάντησή του ήταν αρνητική-μόνο το 19% των Γάλλων έχει εμβολιασθεί με τις δύο δόσεις,

Δικαιολόγησε δε την αποστροφή του για το εμβόλιο (παρότι φαρμακοβιομήχανος) με το επιχείρημα ότι:

-Τα επόμενα χρόνια θα γεμίσουμε με αυτοάνοσα…

Επέμενε δε στην τεράστια σημασία του εντοπισμού της προέλευσης.

-Αυτό είναι το “μαύρο κουτί” που κρύβει όλα τα μυστικά…,

απάντησε με νόημα στην Ελληνίδα δημοσιογράφο η οποία αισθάνθηκε το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια της.

Στο μεταξύ αφού εμβολιάσαμε τους άτυχους ηλικιωμένους και κυρίως όσους βρισκόντουσαν σε Γηροκομεία ανακαλύπτουμε με τρόμο ότι οι δύο δόσεις δεν αρκούν!

Κατά τους ερευνητές του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Βερολίνου Charité η εξήγηση για την ύπαρξη κρουσμάτων κορωνοϊού σε οίκους ευγηρίας παρά τους διπλούς εμβολιασμούς είναι η ηλικία (!!!!!)

(Δηλαδή οι κατασκευαστές των εμβολίων και οι απανταχού ειδήμονες που υποτίθεται ότι έκαναν τα εμβόλια έχοντας υπόψη τους τους ηλικιωμένους οι οποίοι όπως μας έλεγαν αρχικά κινδύνευαν περισσότερο έρχονται τώρα να μας πουν ότι φταίνε  επειδή είναι ηλικιωμένοι!)

Το ανοσοποιητικό σύστημα των ηλικιωμένων αντιδρά λιγότερο αποτελεσματικά στον εμβολιασμό από ό,τι στους νεότερους, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Charité, μετά τη δημοσίευση δύο μελετών του στο περιοδικό «Emerging Infectious Diseases». Επομένως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχει ανοσοποιηθεί το προσωπικό και οι επισκέπτες. Επιπλέον, τα μέτρα υγιεινής και τα διαγνωστικά τεστ παραμένουν σημαντικά. Μεσοπρόθεσμα, τίθεται το ερώτημα εάν είναι απαραίτητος ένας περαιτέρω ενισχυτικός εμβολιασμός για τους ηλικιωμένους προκειμένου να βελτιωθεί η προστασία του εμβολιασμού τους, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση-όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

(Ερώτηση: Θα τους προστατέψουμε ή…)

Οι επιστήμονες διεξήγαγαν την έρευνα σε μια Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Βερολίνου από τον Φεβρουάριο. Εκτός από 11 νοσοκόμες που δεν είχαν κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, είχαν προσβληθεί περίπου 20 διαμένοντες στη Μονάδα από την μετάλλαξη Alpha (B 1.1.7) του Sars-CoV-2. Όλοι εκτός από τέσσερεις που είχαν εμβολιαστεί πλήρως με το εμβόλιο των εταιρειών Biontech / Pfizer. Οι τέσσερις μη εμβολιασμένοι αρρώστησαν τόσο σοβαρά ώστε έπρεπε να υποβληθούν σε θεραπεία σε νοσοκομείο. Μόνο το ένα τρίτο αυτών που είχαν εμβολιαστεί είχαν συμπτώματα όπως βήχα ή δύσπνοια. Σύμφωνα με το Charité, δύο εμβολιασμένοι που διέμεναν στη Μονάδα πέθαναν, αλλά πιθανόν όχι εξαιτίας της Covid-19.

«Από τη μία πλευρά, διαπιστώνουμε ότι ο εμβολιασμός έχει προστατεύσει στο σύνολό τους αυτούς που διαμένουν στη Μονάδα, αφού η πορεία της νόσου ήταν πολύ ηπιότερη. Ταυτόχρονα όμως, ο αυξημένος αριθμός των λοιμώξεων στους ηλικιωμένους καθιστά σαφές ότι το εμβόλιο μερικές φορές δεν είναι πλήρως αποτελεσματικό γι αυτούς», είπε ο Βίκτορ Κόρμαν, αναπληρωτής επικεφαλής του εργαστηρίου για κορονοϊούς του Ινστιτούτου Λοιμωξιολογίας του Charite.

Στη δεύτερη μελέτη, η ερευνητική ομάδα συνέκρινε την ανοσολογική ανταπόκριση στο εμβόλιο των εταιρειών Biontech / Pfizer ασθενών άνω των 70 ετών ενός ιατρείου με εκείνη του νοσηλευτικού προσωπικού του Charité, οι οποίοι ήταν κατά μέσο όρο 34 ετών. Οι αναλύσεις αίματος έδειξαν ότι μόλις τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη δόση, περίπου το 87% των νεότερων είχαν αναπτύξει αντισώματα κατά του Sars-CoV-2. Μεταξύ των ηλικιωμένων το ποσοστό ήταν μόνο 31%. Ένα μήνα μετά τη δεύτερη δόση, σχεδόν όλοι οι νέοι που εμβολιάστηκαν (99%) είχαν αναπτύξει αντισώματα στο αίμα τους. Μεταξύ των ηλικιωμένων, το ποσοστό ήταν περίπου 91%. Επιπλέον, τα αντισώματα ωριμάζουν πιο αργά στους ηλικιωμένους, έτσι ήταν λιγότερο ικανοί να αντιμετωπίσουν τον ιό. Ο δεύτερος σημαντικός βραχίονας της ανοσοαπόκρισης, η απόκριση Τ-κυττάρων, ήταν επίσης ασθενέστερος.

«Η μελέτη μας δείχνει ότι η ανοσοαπόκριση σε ηλικιωμένους καθυστερεί σημαντικά μετά τον εμβολιασμό και δεν φτάνει στο επίπεδο των εμβολιασμένων νεότερης ηλικίας», συνοψίζει ο καθηγητής Λάιφ Έρικ Ζάντερ, ερευνητής εμβολίων της πανεπιστημιακής κλινικής του Charite με ειδικότητα στις μολυσματικές ασθένειες και την πνευμονολογία.

Y.Γ.> Συγνώμη ρε παιδιά: Tα εμβόλια που πήραν έγκριση δεν ήταν καρατσεκαρισμένα; Δεν τα δοκίμασαν σε 3 φάσεις οι εθελοντές; Τι μας λέει τώρα ο Ερικ;

Όπως όλα δείχνουν είμαστε ακόμη στην αρχή ενός πρωτοφανούς παγκόσμιου σκηνικού μπροστά στο οποίο ακόμη και η πανδημία θα μοιάζει με Breakfast at Tiffany’s.

Τουλάχιστον οι οξυδερκείς αναγνώστες μας είναι υποψιασμένοι…

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης