kourdistoportocali.comNews DeskΝΕΟ> Το νοσοκομείο Shifa στη Γάζα έκρυβε τους ομήρους και οπλοστάστιο των Hamas- Jihad (VIDEO). Μετά τους δυτικούς ηγέτες και ο Tedros Ghebreyesus εξαπολύει επίθεση κατά του λαού του Ισραήλ!

Breaking News

ΝΕΟ> Το νοσοκομείο Shifa στη Γάζα έκρυβε τους ομήρους και οπλοστάστιο των Hamas- Jihad (VIDEO). Μετά τους δυτικούς ηγέτες και ο Tedros Ghebreyesus εξαπολύει επίθεση κατά του λαού του Ισραήλ!

Ο Ισραηλινός στρατός οργώνει σπιθαμή προς σπιθαμή το έδαφος της Γάζας σε μία επιχείρηση που καθυστέρησε δεκαετίες

NEO> Ο IDF λέει στο BBC ότι φωτογραφίες ομήρων μετά τη σύλληψη βρέθηκαν σε φορητό υπολογιστή στο νοσοκομείο Shifa, δείχνει όπλα δίπλα σε μηχανή μαγνητικής τομογραφίας.

Μεταξύ των αντικειμένων που ανακάλυψαν οι στρατιώτες ήταν ένας φορητός υπολογιστής που περιείχε φωτογραφίες και VIDEO ομήρων, που τραβήχτηκαν μετά την απαγωγή τους στη Γάζα.

Μπαίνοντας σε μια αίθουσα μαγνητικής τομογραφίας στο νοσοκομείο, η Lucy Williamson του BBC αναφέρει ότι ο Ισραηλινός Στρατός λέει ότι έχει ανακτήσει «περισσότερα από δώδεκα καλάσνικοφ, χειροβομβίδες, εξοπλισμό ατομικής προστασίας, μερικά από αυτά με τα διακριτικά της στρατιωτικής ταξιαρχίας της Χαμάς – μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά εδώ, κρυμμένο κάτω από αυτές τις σακούλες με ιατρικές προμήθειες».

«Μας είπαν επίσης ότι βρέθηκαν φορητοί υπολογιστές με κάποιες πληροφορίες για τους ομήρους – πρόσφατα αρχεία που υποδηλώνουν ότι αυτή μπορεί να ήταν μια επιχειρησιακή βάση της Hamas μόλις πριν από λίγες ημέρες».

«Στο τέλος της ημέρας, αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου», λέει. «Η Hamas δεν είναι εδώ γιατί είδαν ότι ερχόμαστε. Αυτό μάλλον αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους. Η εκτίμησή μας είναι ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα».

Ο στρατός του Ισραήλ “οργώνει” σπιθαμή προς σπιθαμή, πάνω και κάτω το έδαφος της Γάζας που κρύβει τους ναζί τρομοκράτες της Hamas και της ισλαμικής Jihad.

Η Ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα καθυστέρησε μερικές δεκαετίες αλλά τώρα είναι πραγματικότητα.

Kαθώς λοπόν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) δήλωσαν την Τετάρτη ότι τα στρατεύματά τους βρήκαν στρατιωτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων όπλων, στην επιδρομή τους στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας ο δυστοπικός εργολάβος του τρόμου και εκ των συντονιστών της εργαστηριακής planδημίας επικεφαλής του ΠΟΥ (WHO) Tedros Ghebreyesus εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του λαού του Ισραήλ ο οποίος μάχεται για την ιστορική του επιβίωση.

Ο Tedros ήρθε να προστεθεί στη λίστα των Ευρωπαίων ηγετών που έσπευσαν να καταδικάσουν τον λαό του Ισραήλ ο οποίος πολεμά για την ιστορική συνέχεια του κράτους του-μια σειρά επιθέσεων που είναι αποκαλυπτικές για την πραγματική προέλευση του ΝΕΟΥ Ολοκαυτώματος της 7ης Οκτωβρίου σε βάρος του Εβραικού λαού.

Στο μεταξύ ο Ισραηλινός στρατός δημοσιοποιεί εικόνες χειροβομβίδων, στολών και εξοπλισμού που είναι αποθηκευμένα σε εγκαταστάσεις του Shifa Hospital της Γάζα.

Σε μια επιχείρηση που ξεκίνησε πριν τα ξημερώματα και συνεχίστηκε για μεγάλο μέρος της Τετάρτης, οι ισραηλινές δυνάμεις εισήλθαν σε τμήμα του νοσοκομείου Shifa με έναν δημοσιογράφο στο σημείο να λέει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι στρατιώτες του Ισραήλ ερευνούν δωμάτιο προς δωμάτιο τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου τα ασθενοφόρα του οποίου χρησιμοποιούσαν οι ναζί τρομοκράτες της Hamas για τις μετακινήσεις τους.

Η επιχείρηση του IDF στο Shifa Hospital επιβεβαίωσε τις υπόνοιες ότι επρόκειτο για άντρο της Hamas και της ισλαμικής Jihad. Η Hamas και η Jihad χρησιμοποιούν το Shifa Hospital και άλλα νοσοκομεία της Γάζας, και τις σήραγγες κάτω από αυτά, «για να κρύψουν και να υποστηρίξουν τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις και να κρατήσουν ομήρους».

«Στο νοσοκομείο βρήκαμε όπλα, υλικό πληροφοριών και στρατιωτική τεχνολογία και εξοπλισμό», είπε στους δημοσιογράφους ο στρατιωτικός εκπρόσωπος Daniel Hagari.

«Βρήκαμε επίσης ένα επιχειρησιακό αρχηγείο με εξοπλισμό επικοινωνίας… που ανήκει στη Hamas» και «στολές της Hamas», είπε.

«Αυτά τα ευρήματα αποδεικνύουν κατηγορηματικά ότι το νοσοκομείο χρησιμοποιήθηκε για τρομοκρατία, κατά πλήρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου», είπε ο Hagari.

Το video που κυκλοφόρησε ο στρατός από το εσωτερικό τoυ νοσοκομείου Shifa έδειχνε τρεις σακούλες κρυμμένες γύρω από ένα εργαστήριο μαγνητικής τομογραφίας, που περιείχαν ένα τουφέκι, χειροβομβίδες και στολές της Hamas, καθώς και μια ντουλάπα που περιείχε μια σειρά από τουφέκια χωρίς κλιπ πυρομαχικών. Ανακαλύφθηκε επίσης ένας φορητός υπολογιστής και οδηγήθηκε για μελέτη.

«Αυτά τα όπλα δεν έχουν καμία απολύτως δουλειά να βρίσκονται μέσα σε ένα νοσοκομείο», είπε ο αντισυνταγματάρχης Jonathan Conricus, εκπρόσωπος του στρατού, στο βίντεο, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι το υλικό ήταν «απλώς η κορυφή του παγόβουνου».

Ο στρατός είπε ότι πραγματοποίησε μια «ακριβή και στοχευμένη επιχείρηση κατά της Ηamas σε μια συγκεκριμένη περιοχή στο νοσοκομείο» και ότι οι στρατιώτες του συνοδεύονταν από ιατρικές ομάδες που έφεραν θερμοκοιτίδες και άλλες προμήθειες.

Ο Dave Harden, πρώην διευθυντής της αποστολής της USAID στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα, έγραψε στο Twitter την Τετάρτη ότι ήταν πολύ γνωστό στη Λωρίδα ότι οι τρομοκράτες της Ηamas χρησιμοποιούσαν το νοσοκομείο Σίφα ως κέντρο διοίκησης και τα ασθενοφόρα του για τις μετακινήσεις τους. Ο ίδιος σημείωσε ότι βασίστηκε σε εκτιμήσεις τόσο από Παλαιστίνιους όσο και από Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Πρόσθεσε ότι η Hamas «χρησιμοποίησε ασθενοφόρα για να μετακινήσει τους ανθρώπους της», κάτι που έμαθε σε συνομιλίες με τον τότε επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu συναντήθηκε την Τετάρτη στο Tel Aviv με μια αμερικανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον τσάρο της Μέσης Ανατολής του Λευκού Οίκου Brett McGurk και την κορυφαία διπλωμάτη του State Department για τη Μέση Ανατολή Barbara Leaf, τονίζοντας ότι η επιχείρηση των IDF για την «απελευθέρωση του νοσοκομείου Shifa από τον έλεγχο της Hamas» επισημαίνει την αποφασιστικότητα και την ικανότητα του Ισραήλ να ξεριζώσει πλήρως τη Hamas από κάθε γωνιά της Γάζας, ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Israel Defense Forces (@idf)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Israel Defense Forces (@idf)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Israel Defense Forces (@idf)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Israel Defense Forces (@idf)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Israel Defense Forces (@idf)

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK