kourdistoportocali.comNews DeskTo καινοτόμο σύστημα απολύμανσης του αέρα Philips UV-C Air Disinfection της Signify παρέχει το «Βαρούλκο Seaside» στους πελάτες του

Πως λειτουργεί

To καινοτόμο σύστημα απολύμανσης του αέρα Philips UV-C Air Disinfection της Signify παρέχει το «Βαρούλκο Seaside» στους πελάτες του

Οι συσκευές ανοικτού τύπου Philips UV-C upper air είναι σχεδιασμένες για να απολυμαίνουν αθόρυβα και με ασφάλεια

To καινοτόμο σύστημα απολύμανσης του αέρα Philips UV-C Air Disinfection της Signify εμπιστεύεται για το πολυβραβευμένο εστιατόριο «Βαρούλκο Seaside» ο σεφ και ιδιοκτήτης του, Λευτέρης Λαζάρου. Η Signify (Euronext: LIGHT), παγκόσμιος ηγέτης στο φωτισμό, διασφαλίζει την ασφαλή επιστροφή του κοινού του στους κλειστούς χώρους του εστιατορίου με την εγκατάσταση φωτισμού απολύμανσης του αέρα Philips UV-C Air Disinfection.

Μετά από μελέτη που εκπονήθηκε από την Signify στον χώρο του εστιατορίου, η εταιρεία προχώρησε στην εφαρμογή μιας λύσης, ειδικά προσαρμοσμένης στις ανάγκες του εστιατορίου, τοποθετώντας 28 συσκευές Philips UV-C Active air στους βοηθητικούς χώρους και 10 συσκευές Philips UV-C upper air στις κεντρικές αίθουσες.

Οι συσκευές ανοικτού τύπου Philips UV-C upper air είναι σχεδιασμένες για να απολυμαίνουν αθόρυβα και με ασφάλεια τα άνω στρώματα του αέρα που κυκλοφορούν σε ένα χώρο, επιτρέποντας ταυτόχρονα την ανθρώπινη παρουσία, χωρίς να διακόπτονται οι καθημερινές δραστηριότητες. Περιλαμβάνουν τέσσερις λαμπτήρες UV-C των 9 Watt με τους αντίστοιχους μετασχηματιστές. Οι συσκευές κλειστού τύπου Philips UV-C Active air έχουν ενσωματωμένους ανεμιστήρες που φιλτράρουν τον αέρα εσωτερικά και τον απολυμαίνουν, χρησιμοποιώντας δύο λαμπτήρες UV-C των 60 watt, παρέχοντας στον χώρο καθαρό αέρα.

To καινοτόμο σύστημα φωτισμού απολύμανσης Philips UV-C Air Disinfection εξουδετερώνει παθογόνους μικροοργανισμούς ενώ βάσει εργαστηριακών δοκιμών, επιβεβαιώνεται η αποτελεσματικότητα του και στην απενεργοποίηση του SARS-CoV-2, του ιού που προκαλεί τον COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα φωτισμού UV-C Air Disinfection απενεργοποίησε το 99,99% του SARS-CoV-2 που υπήρχε στα σωματίδια του αέρα ενός δωματίου, εντός 10 λεπτών, και ο ιός ήταν κάτω από τα ανιχνεύσιμα επίπεδα στα 20 λεπτά.

«Εν μέσω μιας πολύ δύσκολης περιόδου όπου κληθήκαμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το πώς θα διασφαλιστεί η υγεία των επισκεπτών μας, με την επιστροφή τους στους κλειστούς χώρους του εστιατορίου μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ιδανική λύση ήρθε μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας της Signify. Τα συστήματα απολύμανσης του αέρα, Philips UV-C Air Disinfection, θα ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό του COVID-19 για τους επισκέπτες και τους συναδέλφους μας», δήλωσε ο κύριος Λευτέρης Λαζάρου.

Από την πλευρά του, ο Dr. Πολυδεύκης Λουκόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδος & Ισραήλ τόνισε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που το εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας «Βαρούλκο Seaside» και ο ιδιοκτήτης του, Λευτέρης Λαζάρου, εμπιστεύθηκε τα προϊόντα Philips για να υποστηρίξει την ασφαλή επαναλειτουργία των κλειστών χώρων της εστίασης. Είμαστε σίγουροι ότι η εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας μπορεί να λειτουργήσει ως ένα επιτυχημένο προληπτικό μέτρο για την εστίαση, την ώρα που αναζητά τρόπους για να παρέχει στο κοινό του περιβάλλοντα απαλλαγμένα από ιούς. Αναμένουμε να τη δούμε να χρησιμοποιείται ευρέως στο άμεσο μέλλον όχι μόνο σε χώρους εστίασης αλλά και σε χώρους ξενοδοχείων, πολιτιστικών οργανισμών και αθλητικών εγκαταστάσεων».

Για περισσότερα από 35 χρόνια, η Signify βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας UV και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό καινοτομίας. Ο φωτισμός Philips Air Disinfection της Signify σχεδιάζεται, εγκαθίσταται και χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλείας του προϊόντος και κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας καλά ελεγχόμενες βιομηχανικές διαδικασίες. Η ακτινοβολία UV-C πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα από επαγγελματίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις οδηγίες ασφαλείας. Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει συστήματα φωτισμού Air Purification σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των αλυσίδων retailers EDEKA Clausen στη Γερμανία, dm στη Σλοβακία και Rugby Union Club Harlequins στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Signify (Euronext: LIGHT) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον επαγγελματικό και καταναλωτικό φωτισμό καθώς και στον φωτισμό για το Internet of Things. Τα προϊόντα της Philips, τα συνδεδεμένα συστήματα φωτισμού Interact και οι υπηρεσίες με δυνατότητα δεδομένων, προσφέρουν επιχειρηματική αξία και μετασχηματίζουν τη ζωή σε σπίτια, κτίρια και δημόσιους χώρους. Με πωλήσεις 6.5 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2020, περίπου 38.000 εργαζόμενους και παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, ξεκλειδώνουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες του φωτός για φωτεινότερη ζωή και για έναν καλύτερο κόσμο. Πετύχαμε την ουδετερότητα του άνθρακα το 2020, είμασταν στον παγκόσμιο δείκτη αειφορίας Dow Jones από την IPO μας για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια και ανακηρυχθήκαμε «Ηγέτης της βιομηχανίας» το 2017, 2018 και 2019. Τα νέα για τη Signify βρίσκονται στο Newsroom, το Twitter, το LinkedIn και το Instagram. Πληροφορίες για επενδυτές μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Investor Relations.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O πάντα συναρπαστικός mr Jumbo, εκτιμά ότι το 2021 είναι μία  χαμένη χρονιά ενώ δεν βλέπει βελτίωση ούτε το 2022
Los Angeles Times> Aφού πρώτα έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια άνθρωποι με 3η δόση, τώρα οι επιστήμονες αναρωτιούνται εάν θα ήτο φρόνιμο να περιμένουμε εμβόλιο αποκλειστικά για τη μετάλλαξη Delta
Αιφνιδιαστική παραίτηση του επικεφαλής της Bundesbank
Το πήρε απόφαση ο Γιώργος Παπανδρέου> Θα είμαι υποψήφιος- Χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή
Kαθώς ο Bill Gates συνόδευε την κόρη του Jennifer στον γάμο της, το CNN “ξέθαβε” νέες καταγγελίες σε βάρος του
Σε κατάσταση συναγερμού ξανά η εμβολιασμένη Βρετανία> Στο 10% η νέα υπό-παραλλαγή του κορωνοϊού AY.4.2
Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
To THEOPHANO FOUNDATION βράβευσε το ζεύγος των επιστημόνων που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό
Το Ισραήλ με το 43% του πληθυσμού να έχει κάνει 3 δόσεις εμβολίου δείχνει να τιθασεύει το 4ο κύμα. Δυστυχώς αρκετοί είναι οι νεκροί και ανάμεσα στους εμβολιασθέντες
Πρώτo κρούσμα της μετάλλαξης Delta AY.4.2  διαγνώστηκε στο Ισραήλ
ΕΚΤΑΚΤΟ> 730.000 αντιιικά χάπια της Merck και της Pfizer αγόρασαν οι Βρετανοί για θεραπεία Covid κατ’ οίκον
Deutsche Welle> Είναι ο Putin και η Gazprom πίσω από την ενεργειακή κρίση;