kourdistoportocali.comNews DeskΤην ημερομηνία των εκλογών στην Ελλάδα και τη συνέχεια του πανδημικού project θα ακούσει από τα χείλη του Καρόλου ο Ελληνας πρωθυπουργός

Βreaking news

Την ημερομηνία των εκλογών στην Ελλάδα και τη συνέχεια του πανδημικού project θα ακούσει από τα χείλη του Καρόλου ο Ελληνας πρωθυπουργός

Όπως αντιλαμβάνεστε η εκδοχή περί της αξιοποίησης του Τατοίου δεν στέκει μια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνωρίζει εάν θα είναι πρωθυπουργός στα ερχόμενα Κούλουμα

Συνάντηση με το πρόσωπο-κλειδί για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στην Ελλάδα αλλά και για τη διαχείριση του πανδημικού project θα έχει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στις 7 το απόγευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Windsor Castle, στη Νότια Αγγλία όπου βρίσκεται η κατοικία του Βασιλέως Καρόλου.

By The Wrong Man

Επισήμως ο λόγος της συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Βασιλέα είναι η αξιοποίηση του Κτήματος του Τατοίου.

Όπως ενθυμείσθε δεν έχει παρέλθει καιρός από τη προηγούμενη συνάντηση των δύο ανδρών με την αξιοποίηση του Κτήματος Τατοίου να βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο. Τότε ο σημερινός Βασιλεύς της Αγγλίας ήτο ακόμη απλός Πρίγκιπας και μάλιστα βαλιτσάκιας καθότι σε αυτή η συσκευασία είχε δεχτεί-σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα- δωρεά 1 εκατομμυρίου λιρών για τη φιλανθρωπική Κιβωτό του από συγγενείς του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ναι, ακριβώς.

Το Κτήμα Τατοίου τείνει να μετατραπεί σε κάτι σαν το Γεφύρι της Αρτας όσο αφορά τις συζητήσεις των δύο ανδρών.

Όπως αντιλαμβάνεστε η εκδοχή περί της αξιοποίησης του Τατοίου δεν στέκει μια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνωρίζει εάν θα είναι πρωθυπουργός τα ερχόμενα Κούλουμα. Ποιο Τατόι και ποιος Θανάσης;

Θα μας πείτε, μα ο Βασιλεύς Κάρολος θα αποφασίσει για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στην Ελλάδα και για τη συνέχεια του πανδημικού project, που στόχο έχει τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού και μάλιστα ενόσω στη Κίνα η οποία χρησιμοποιήθηκε από μία χούφτα δυτικών για την εκτόξευση του ιού εναντίον της ανθρωπότητας, βρίσκονται σε εξέλιξη διαδηλώσεις για την τυραννία COVID. Η απάντηση έχει ως εξής.

Όχι ακριβώς, αλλά οι υποβολείς του Καρόλου. Ο Κάρολος θα μεταφέρει στον Κυριάκο τις οδηγίες των υποβολέων του αν και δεν αποκλείεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός να έχει εδώ κάποια απρόοπτη συνάντηση μια και η απόσταση είναι μόλις 64 λεπτά, (49,3 μίλια) μέσω M40.

Στο μεταξύ μια και μιλάμε για το πανδημικό project ο Παύλος Πολάκης του οποίου ο Τσίπρας έχει στραγγαλίσει τη φωνή και την ώρα που ο πλανήτης συγκλονίζεται -στη κυριολεξία- εξαιτίας της αποτελεσματικότητας των mRNA εμβολίων στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία, η Κουμουνδούρου δεν βγάζει άχνα περί αυτού.

Ο πονηρός Τσίπρας δεν μπορεί να λησμονήσει την ταχύρρυθμη (17 ώρες) εκπαίδευσή του στο πως κυβερνιέται ο κόσμος και υποδύεται το πεκινουά των σαλονιών που έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ με την ελπίδα ότι θα προστεθεί μία 4η (και η πλέον κομβική) απώλεια στο στρατόπεδο των οργανωτών οι οποίοι μετράνε ήδη 3 απώλειες- λόγω  φυσικού γήρατος.

Σε περίπτωση νέας απώλειας ο Τσίπρας θα βγάλει πράγματι την Ελλάδα από την Ε.Ε. με μία ακόμη εντυπωσιακή κωλοτούμπα.

Ας δούμε λοιπόν τι έγραψε ο Πολάκης γι΄αυτό που ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Τσίπρας κρυφό καμάρι. Το τεράστιο ποσοστό θανάτων ανάμεσα στους εμβολιασθέντες σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, πρώην στέλεχος του οποίου προσελήφθη σε κορυφαίo λογιστικό και συμβουλευτικό οργανισμό.

Γράφει λοιπόν ο Πολάκης>

Ήθελα από μέρες να γράψω γιατί είχα πάρει τα στοιχεία για την πανδημια από τον ΕΟΔΥ (μου τα έδωσαν οι «πράκτορες»….) αλλά είχαμε μπλέξει με Μαραβέγιες ,ΠΑΤΣΗΔΕΣ,υποκλοπές κλπ !!
Στις ομιλίες που έκανα σε Πτολεμαιδα και Γιαννενα είχα βέβαια αναφερθεί ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ,αλλά ήταν τα σημεία των ομιλιών μου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ !!
Τα στοιχεία αυτά ήταν τα επίσημα από τον ΕΟΔΥ για τους θανάτους και είχαν δωθεί στο Υπουργείο Υγειας για να τα χρησιμοποιήσει στο Συμβούλιο της Επικράτειας στη δίκη για τους υγειονομικούς σε αναστολή!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ !!(οπως καποιοι απο εμάς εδώ και καιρο φωνάζαμε πως έπρεπε να γίνει)
Σύμφωνα λοιπόν με τα επιδημιολογικά στοιχεία για τον Covid-19 που απέστειλε ο ΕΟΔΥ στο ΣτΕ στις 13.10.2022 (φωτό 1), τα οποία η κυβέρνηση κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό και δεν δημοσιοποιεί:
– Κατά το χρονικό διάστημα από 2.8.2021 έως 2.10.2022 καταγράφηκαν 19.930 θάνατοι από covid.
Aπό αυτούς οι 8.526 (ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ !) ήταν ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι…
Δηλαδή το 42,78% όσων πέθαναν τον τελευταίο χρόνο, είχαν εμβολιασθεί με 3 δόσεις (φωτό 2, 3)!!!
– Κατά το επιμέρους χρονικό διάστημα από 20.12.2021 έως 31.3.2022 ,όταν συνυπήρχαν παραλλαγή Δέλτα και παραλλαγή Όμικρον,καταγράφηκαν 6.460 θάνατοι. Από αυτούς οι 3.772 ήταν ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι [58,4%] και οι 2.688 πλήρως εμβολιασμένοι [41,6%] (φωτό 4).
-Και -ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ- κατά το επι μερους χρονικό διάστημα από 13/6/2022 εως 11/9/2022 ,στην πλήρη επικράτηση της Όμικρον δηλαδή,είχαμε 2652 θανατους.Από αυτους οι 733 ήταν ΘΑΝΑΤΟΙ ανεμβολιαστων η μερικως εμβολιασμένων και ΟΙ 1919 ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ (72,6%)!!!!!!!!!!!!!!!!!(φωτο 5)
Κατάλαβες ακροδεξιε ΠΛΕΥΡΗ ,βαρκάρη του Αχέροντα ,γιατί μετά από αυτά τα στοιχεία το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαλε αντισυνταγματική την αναστολή των υγειονομικών ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ;; (Φωτο 6)
Κατόπιν αυτών, είναι προφανές ότι θα πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ και ΠΟΙΝΙΚΑ όλοι εκείνοι που ενώ είχαν στα χέρια τους ΑΥΤΑ τα στοιχεία, αφ’ ενός τα απέκρυπταν σκοπίμως κι αφ’ ετέρου εφηύραν, υποστήριζαν και διακινούσαν το ΨΕΥΤΙΚΟ αφήγημα ότι “πρόκειται για πανδημία ανεμβολίαστων” και ότι “ΜΟΝΗ άμυνα και ΜΟΝΟ όπλο το εμβόλιο” (φωτό 7,8,9)!
Αυτή η λογοδοσία θα είναι η ελάχιστη ηθική δικαίωση ΚΥΡΙΩΣ για τους συγγενείς όλων εκείνων που έπραξαν ό,τι τους ζητήθηκε από την Πολιτεία (δηλ. να εμβολιασθούν) και πέθαναν ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ, αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έπραττε το δικό της ΚΑΘΗΚΟΝ, φτιάχνοντας ΜΕΘ, ενισχύοντας το σύστημα υγείας και φέρνοντας φάρμακα και εγκεκριμένες θεραπείες!!
Θα στείλει, επίσης, δύο ακόμα ξεκάθαρα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση: α) ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ασκεί ατιμώρητα φθηνή επικοινωνιακή πολιτική σε βάρος της ζωής και της υγείας των πολιτών και β) ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να διχάζει ατιμώρητα την κοινωνία προς εξυπηρέτηση προσωπικών, κομματικών ή άλλων (οικονομικών;;) λόγων!
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Αυτά γράφει ο φιμωμένος από τον Τσίπρα (που περιμένει να αποβιώσει και ο 4ος ώστε να ξεχάσει την 17ωρη ταχύρρυθμη εκπαίδευση και να γίνει ο παλαιός εαυτός του) Παύλος Πολάκης.

Δείτε τώρα (με προσοχή) πως σχολιάσαμε εμείς την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους Ανεμβολίαστους Υγειονομικούς.

Πράγματι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι προς όφελος του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος θα μπορεί πλέον να ισχυριστεί ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη.

Την ίδια στιγμή κατά την δική μας άποψη είναι η πλέον Ιστορική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης από την Ιδρυση του Ελληνικού Κράτους. Κι αυτό γιατί εν μέσω του Γ΄Ράιχ η Ελληνική Δικαιοσύνη όρθωσε το ανάστημά της. Ας το καρπωθεί λοιπόν η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εμβρόντητος ανακάλυψε στή πορεία ότι έπεσε στη καλοσχεδιασμένη παγίδα μίας κατασκευασμένης εργαστηριακής πανδημίας η οποία για τους εμπνευστές της ήταν η αφετηρία της εφαρμογής της πιο βίαιης φάσης του Σχεδίου της. Της Τελικής Λύσης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία δεν είναι άλλη από την απόπειρα μείωσης του πληθυσμού, όσο κι αν τα υπό θανάτωση ερίφια ανεβάζοντας insta stories στρουθοκαμηλίζουν δήθεν αδιάφορα καθώς η καυτή ανάσα του θανάτου καταβροχθίζει ανθρωπομίλια και πλησιάζει προς το μέρος τους.

Βλέπετε το κουτοπόνηρο παληκάρι από τα Τζουμέρκα που επί 17 ώρες εκπαιδεύονταν στο πως λειτουργεί η επιχείρηση Ο Κόσμος φρόντισε να αποδράσει στήνοντας κάλπες τον Ιούλιο του 2019 καθώς ένα δύο μήνες μετά γνώριζε ότι πάροικοι του καντονίου Graubünden θα εξαπέλυαν τον ιό εναντίον της ανθρωπότητας και ιδιαίτερα του δυτικού κόσμου.

Στη συνέχεια και εν μέσω πανδημίας ο μέγας υποκριτής Τσίπρας θα έδινε τη ψήφο του για την εκλογή της δεύτερης πιο αποκρουστικής μινιατούρας του Ναζισμού στην εγχώρια “θεσμική” ιστορία.

Εδώ δεν θα δικάσουμε τους εμπνευστές του τυραννικού για τα κουνούπια σχεδίου. Άλλωστε δεν μπορείς να μάθεις σ’ ένα γέρικο σκυλί, νέα κόλπα. Στο κάτω κάτω με αυτά τα κόλπα και με εργαλείο τον Τρόμο κρατάνε το χρεοκοπημένο μαγαζί σε λειτουργία.

Αυτό διδάχθηκε στην διάρκεια της 17ωρης εκπαίδευσής του ο κ. Αλέξης Τσίπρας-ο Μπούτιας-όπως τον αποκαλεί ο ποιητής Στέφανος Χίος. Γι΄αυτό στη συνέχεια έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ και με θανάσιμη προθυμία έσπευσε να χαρακτηρίσει ψεκασμένους και αρνητές της πανδημίας όσους ανθρώπους εκεί έξω αποφάσισαν να επιλέξουν οι ίδιοι τον τρόπο θανάτου τους και να μην επιτρέψουν στην αφεντιά του, στον Πλεύρη, την Σακκελαροπούλου, τον Κουτσούμπα και τους λοιπούς προθύμους και πρώιμα επιλεγμένους ώστε να υπηρετήσουν το project της μείωσης του πληθυσμού. Ακόμη και έκδοση εφημερίδας μερικά χρόνια πριν χρηματοδότησαν οι εμπνευστές του project ενώ φρόντισαν να τοποθετήσουν πρόθυμο πεκινουά στη διεύθυνση μίας ακόμη-η οποία επιδεικνύει “ιστορική” συνέπεια και προσήλωση στις αξίες του ευγονισμού>

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι μια αφορμή, η ωραιοτέρα που μπορούσε να γίνη, ειρηνική, γεμάτη νειάτα και χαρά, για να επιδείξη το Τρίτον Ράιχ την αφάνταστη τελειότητα της οργανώσεώς του. Εις το Βερολίνο, αυτές τις μέρες, νομίζει κανείς ότι ζει σε άλλο πλανήτη. Η επανάστασις στην Ισπανία, ο κομμουνισμός που ξαπλώνει στην Ευρώπη την σκοτεινή του απειλή, οι εξοπλισμοί, η κρίσις, όλα αυτά είναι πεταμένα στις γωνιές των γερμανικών εφημερίδων, με μικρούλικα γράμματα και δεν τα διαβάζει κανείς. Αυτές οι δεκαπέντε μέρες δεν ανήκουν στον αιώνα μας. Είναι κλεμένες από τα καλά παληά χρόνια και θα περάσουν πολύ γρήγορα γι’ αυτούς που έχουν την τύχη να βρίσκωνται εδώ. Η πρώτη φυσική ανταρσία κάθε Ελληνος που θα βρεθή μπροστά σε μια κατάσταση τόσο καλά διωργανωμένη, ώστε να μην μπορή να βρη τίποτε διά να επικρίνη, έσβυσε ήδη για μένα. Από αύριο θα θαυμάζω τα πάντα, θα μαθαίνω τα “ρεκόρ” απ’ έξω, θα υπακούω σ’ όλους τους κανονισμούς και θα διασχίζω τους δρόμους ανάμεσα στα καρφιά και όχι όπου έχω κέφι… Η γερμανική πειθαρχία μού επεβλήθη ήδη. Χάιλ Χίτλερ!».

«Χθες βράδυ, ο Δόκτωρ Γκαίμπελς (μαντέψτε ποιος είναι ο σημερινός διάδοχός του) είχε καλέσει όλους τους αντιπροσώπους του Τύπου σε γεύμα. Για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία της δημοσιογραφίας, χίλιοι διακόσιοι δημοσιογράφοι κάθισαν να φάνε στο ίδιο τραπέζι. Μετά το τέλος του γεύματος, αφού διάφορα μέλη της Ολυμπιακής Επιτροπής εξεφώνησαν λόγους, και αφού ο Γκαίμπελς, ίσως ο καλύτερος ρήτωρ της Γερμανίας, μετά από τον Χίτλερ, τους απήντησε, άρχισε ένας σκληρότατος αγών μεταξύ 1.200, ποιος θα κατορθώση να τον πλησιάση και να του μιλήση. Μεταξύ των πρώτων πενήντα ήμουν και εγώ. Με την βοήθεια ενός ανωτέρου υπαλλήλου του υπουργείου της Προπαγάνδας, ενίκησα το πλήθος, τον επλησίασα, με εσύστησαν.

Μικρός, κοντός και αδύνατος, ο Γκαίμπελς είναι από τους ανθρώπους των οποίων η εξαιρετική προσωπικότης σού κάνει εντύπωσι μόλις τον γνωρίσης. Ολοζώντανα και μεγάλα μαύρα μάτια χαμένα σ’ ένα στεγνό και νευρικό πρόσωπο, θαυμάσιος τόνος φωνής, χαμόγελο εντελώς παιδικό, αφελές, ανοιχτόκαρδο. Το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν προφθάσω ν’ ανοίξω το στόμα μου ήταν: “Σκεφθήκατε, τουλάχιστον, μια και έρχεσθε από την ωραία σας Ελλάδα, να μας φέρετε φως από την Ολυμπία;” Δεν θα υπερβάλω: μιλήσαμε μαζί το πολύ δύο λεπτά. Αλλά σ’ αυτά τα δύο λεπτά προσεπάθησα εγώ να του πω πόσο ευχάριστο είναι να είναι κανείς Ελλην και στο Βερολίνο αυτές τις ημέρες, και αυτός, πόσο ευχάριστο πρέπει να είναι κανείς Ελλην πάντα, και να ζη στην φωτεινή πατρίδα μας».

«Ολη αυτή η ιστορία της πειθαρχίας, της σοβαρότητος και της εργατικότητος των Βορείων κρατών και ιδίως της Γερμανίας είναι απλώς και μόνον ζήτημα καιρού, συνεφιάς, θερμοκρασίας. Πώς μπορεί αυτή η διαρκής κατάστασις μελαγχολίας και σκοτεινιάς να μην επιδράση στον χαρακτήρα ενός λαού, να μην καταβάλη τις αδικαιολόγητες φιλοδοξίες, να μην τους καταστρέψη την φαντασία, την μανία της αντιδράσεως, όλα αυτά τα επικίνδυνα ελαττώματα που γεννώνται αυτομάτως κάτω από τον φωτεινό γαλάζιο Αττικό ουρανό; Εδώ ο Γερμανός υπάλληλος, αν τύχη να κοιτάξη έξω από το παράθυρό του, θα αισθανθή πανευτυχής διότι δεν ευρίσκεται στους λασπωμένους δρόμους, αλλά σ’ έναν ευχάριστον, στεγνόν και προστατευμένο χώρο και χωρίς πειρασμούς θα στρωθή στην δουλειά. Που ο δυστυχής ο Ελλην, ο οποίος οκτώ μήνες από τους δώδεκα βλέπει, ενώ αυτός είναι κλεισμένος, έξω να οργιάζη η λιακάδα, το φως, η χαρά της ζωής, ο οποίος ξέρει ότι σε κάποιο κοντινό καφενείο τον περιμένει παρέα, κουβέντα, καφεδάκι, μια γωνιά παραδείσου. Και έτσι ο ήλιος φέρνει το καφενείο, το καφενείο την συζήτησι και η συζήτησις, αρχή όλων των κακών εις την Ελλάδα, σπείρει τα πρώτα μικρόβια κάθε αναρχίας…»

Χα,χα,χα…Έτσι ακριβώς…

Η προθυμία που επεδείκνυαν ανέκαθεν οι εγχώριες μινιατούρες του Ναζισμού εμετική αλλά ταυτόχρονα και διάχυτη.

Εν μέσω λοιπόν του τυραννικού σκότους η επταμελής σύνθεσης του Γ΄ Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με την υπ΄ αριθμ. 2332/2022 (πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιμέκας και εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Βασίλης Ανδρουλάκης), έκρινε ότι η διάταξη με την οποία παρατάθηκε η ισχύς της επαναξιολογήσεως της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των εργαζομένων στις δομές υγείας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, είναι αντίθετη προς τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας.

Παράλληλα, οι σύμβουλοι Επικρατείας ακύρωσαν την υπουργική απόφαση που καθόριζε τη διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 ν. 4825/2021.

Το αρμόδιο Τμήμα του ΣτΕ πριν αποφανθεί, έλαβε υπόψη του προγενέστερες αποφάσεις της Ολομέλειας που είχαν κρίνει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας κατά του κορωνοϊού, όπως είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εργαζομένων, πρέπει να επανεξετάζονται περιοδικώς από τα αρμόδια κρατικά όργανα, ανάλογα με τα υφιστάμενα επιδημιολογικά δεδομένα και την εξέλιξη των έγκυρων επιστημονικών παραδοχών.

Έτσι, σημειώνουν στην απόφασή τους οι σύμβουλοι Επικρατείας ότι ήδη έχει παρέλθει χρονικό διάστημα 8 και πλέον μηνών από τη λήψη του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων σε δομές υγείας, δηλαδή «διάστημα που λόγω της φύσεως του μέτρου και των συνεπειών του, υπερβαίνει προδήλως το εύλογο, χωρίς, ωστόσο, να έχει διενεργηθεί επαναξιολόγησή του, βάσει επίκαιρων, κατά τον χρόνο εκείνο, επιστημονικών και επιδημιολογικών στοιχείων, για την αξία, την αποτελεσματικότητα και τις συνέπειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και την πορεία και την εξέλιξη της πανδημίας».

Εύγε. Η μεγαλύτερη τιμή στο θεσμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης εν μέσω ενός στρατού μυριάδων προθύμων να υπηρετήσουν το Σχέδιο.

Συνεχίζουμε. Κάθε άλλο παρά τυχαία το Κουρδιστό Πορτοκάλι από το ξεκίνημα της πανδημίας η προέλευση της οποίας από τη πρώτη στιγμή απεκάλυπτε τους δράστες και τη Τελική Φάση του Σχεδίου, ανέδειξε και συνεχίζουμε να το κάνουμε την αξιέπαινη και συγκινητική αντίσταση επιφανών Εβραίων στο Σχέδιο. Κι αυτό γιατί όπως ενωρίς διαπιστώσαμε ζούμε μία επανάληψη της ιστορίας. Πολύ νωρίς Εβραίοι που επεβίωσαν των Ναζιστικών Στρατοπέδων Συγκέντρωσης προειδοποίησαν για την επανάληψη της Ιστορίας μια και το σενάριο με τις υποχρεωτικότητες, τα lockdowns, τους εμβολιασμούς, τη λογοκρισία κάθε ελεύθερης φωνής, την ισοπεδωτική προπαγάνδα από τα διεθνή ΜΜΕ που βρίσκονται στην ιδιοκτησία των εμπνευστών του project ξύπνησαν μέσα τους τις μνήμες.

Έτσι επιφανείς Εβραίοι καθηγητές, νομικοί, επιστήμονες των οποίων τις παρεμβάσεις προβάλλει με συνέπεια το Κουρδιστό Πορτοκάλι σκίζουν καθημερινά τη κουρτίνα της προπαγάνδας και ξεγυμνώνουν την αλήθεια.

Πάρτε παράδειγμα τον επιφανή νέο Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης Aaron Siri o οποίος εξανάγκασε το CDC και το FDA να δώσουν αργά και βασανιστικά μεν αλλά εξαναγκάσθησαν να το πράξουν στη δημοσιότητα για τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων τις οποίες η ίδια η Pfizer κατέγραφε από τη πρώτη στιγμή των δοκιμών αλλά και στη συνέχεια καθώς είχε ξεκινήσει η εκστρατεία του τρυπήματος, αλλά τα σχετικά ντοκουμέντα επιχείρησε να τα κρατήσει σε εμπάργκο για σχεδόν 80 χρόνια-διάστημο μεγαλύτερο και από τον ενταφιασμό των στοιχείων που θα μπορούσαν να φωτίσουν τους εγκεφάλους της δολοφονίας του 35ου Προέδρου των ΗΠΑ Δημοκρατικού Τζον Κέννεντυ.

Ο Aaron Siri (κεντρική photo) λοιπόν μετά μέσα από τον επίπονο και επίμονο δικαστικό αγώνα του φέρνει διαρκώς νέα στοιχεία στην επιφάνεια για τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων της Pfizer που ήρθαν να υπηρετήσουν το σχέδιο της παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας η οποία για τους εμπνευστές της θα περιλαμβάνει τα οικονομικά δεδομένα (σε κρυπτονόμισμα), τα βιομετρικά δεδομένα, το διαβατήριο και η οποία θα ανανεώνεται μόνο μέσα από τους αέναους εμβολιασμούς που θα προκύπτουν ώστε να αντιμετωπισθούν οι επαναλαμβανόμενες εργαστηριακές πανδημίες ώσπου οι ανθρωποειδείς οντότητες μετοικήσουν στη θέση τα ραδίκια ανάποδα.

Πάμε να δούμε τα πρόσφατα στοιχεία από τον Aaron Siri>

V-Safe Μέρος 1: Μετά από 464 ημέρες, το CDC τελικά ξέρασε δεδομένα ασφάλειας του εμβολίου Covid-19 που δείχνουν το 7,7% των ατόμων που τα έλαβαν χρειάσθηκαν ιατρική φροντίδα.
Πρώτο μέρος μιας απίστευτης ιστορίας που δείχνει πόσο χαλασμένος είναι ο μηχανισμός της δημόσιας «υγείας» μας: πολύ, πολύ χαλασμένος-γράφει ο Siri.

Πέρυσι, έγραψα για να σας ενημερώσω ότι το CDC αρνιόταν να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα ασφάλειας μετά την κυκλοφορία για τα εμβόλια Covid-19 από το σύστημα v-safe στο κοινό, περιφρονώντας τις νομικές απαιτήσεις μας για αυτά τα δεδομένα εκ μέρους της Informed Consent Δίκτυο Δράσης (ICAN).

Το CDC αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει αυτά τα δεδομένα παρόλο που είχε τεκμηριώσει ότι τα δεδομένα ήταν σε μορφή που θα μπορούσαν ήδη να δημοσιοποιηθούν (που σημαίνει ότι ήταν «αποπροσδιορισμένα» ή καθαρά από οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία) επειδή η Oracle, μια ιδιωτική εταιρεία, ήδη είχε πρόσβαση σε αυτά τα εξακριβωμένα δεδομένα.

Λοιπόν, μετά από πολλαπλές νομικές απαιτήσεις, προσφυγές και δύο ομοσπονδιακές αγωγές, το CDC τελικά συνθηκολόγησε και συμφώνησε σε ένα δικαστήριο που διέταξε το χρονοδιάγραμμα που το υποχρεώνει να παράγει τα δεδομένα. Τώρα που η ICAN, και επομένως το κοινό, έχουν λάβει τα τμήματα check-the-box (σε αντίθεση με τα τμήματα πεδίου ελεύθερου κειμένου) αυτών των δεδομένων, τα ίδια τα δεδομένα μπορεί να εξηγήσουν γιατί το CDC αρνήθηκε να τα δημοσιεύσει χωρίς να προηγηθεί μάχη.

Τα δεδομένα του V-safe δείχνουν ότι το 7,7% των περίπου 10 εκατομμυρίων χρηστών του εμβολίων COVID έπρεπε να λάβουν ιατρική περίθαλψη και πάνω από το 70% αυτών των χρηστών αναζήτησαν εξωτερική/επείγουσα κλινική περίθαλψη, περίθαλψη έκτακτης ανάγκης ή/και νοσηλεύτηκαν.

(Δεν μπορούμε εδώ να υπολογίσουμε επίσημα τους χιλιάδες θανάτους μια και ακόμη και σήμερα όσοι πεθαίνουν ξαφνικά εκεί έξω οι θάνατοί τους αποδίδονται στο αποτέλεσμα-έμφραγμα, καρκίνοι, εγκεφαλικά, παράλυση, κλπ- του εμβολιασμού όχι στη αιτία)

Μπορώ ήδη να ακούσω το αντεπιχείρημα σημειώνει ο Siri: σίγουρα αυτοί ήταν αντιεμβολιαστές που ανέφεραν την ανάγκη για ιατρική περίθαλψη! Αυτό είναι μακριά από τη πραγματικότητα. Οι αντι-vaxxers δεν παίρνουν τον πυροβολισμό. Όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν εναντίον της βολής αλλά πιθανότατα ως επί το πλείστον ήταν λάτρεις των εμβολίων. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα άτομα που εγγράφηκαν στο v-safe το έκαναν τα εμβόλια μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και Απριλίου 2021. Στην πραγματικότητα, περίπου 9 εκατομμύρια από τους περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες που εγγράφηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή ήταν η στιγμή, ίσως θυμάστε, όταν πολλοί άνθρωποι φώναζαν ο ένας για τον άλλον για να ρίξουν τον πυροβολισμό. Όταν περνούσαν ώρες online αναζητώντας διαθεσιμότητα εμβολίων και κλείνοντας ραντεβού. Τότε που τραγουδούσαν κυριολεκτικά τραγούδια αγάπης για το εμβόλιο.

Αυτό ήταν επίσης στην αρχή της κυκλοφορίας, όταν το CDC συνέστησε, και πολλές πολιτείες ακολούθησαν, μια σταδιακή διάθεση, προσφέροντας τα πρώτα εμβόλια στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και στους κατοίκους των εγκαταστάσεων μακροχρόνιας περίθαλψης. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που οι άνθρωποι εγγράφηκαν στο v-safe για να συμμετάσχουν στην κυκλοφορία του, ενθουσιασμένοι που ήταν μέρος του προγράμματος εμβολίων. (Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι περισσότεροι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης από ό,τι οι ηλικιωμένοι κάτοικοι μακροχρόνιας φροντίδας εγγράφηκαν σε ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε smartphone). Αυτό προηγείται επίσης των περισσότερων εντολών εμβολίων στη χώρα.

Επομένως, τα δεδομένα που υποβλήθηκαν από τους 10 εκατομμύρια χρήστες v-safe μπορεί να αντικατοπτρίζουν καλά την εμπειρία του μεγαλύτερου πληθυσμού των 265 εκατομμυρίων Αμερικανών που έλαβαν τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid-19. Αυτοί οι άνθρωποι (ως ενθουσιώδεις υπέρ του εμβολίου /ή εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης) ήταν αναμφισβήτητα πιο επιρρεπείς να αναφέρουν ελλιπή συμπτώματα παρά να αναφέρουν υπερβολικά πολλά.

Τα δεδομένα από μόνα τους είναι ανησυχητικά, αλλά ακόμα πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι το CDC παραβιάζει την απελευθέρωση των δεδομένων, τη διαδικασία που απαιτείται για την απόκτηση των δεδομένων και τον τρόπο με τον οποίο το CDC χρησιμοποίησε, ή τολμώ να πω έκανε κακή χρήση, των δεδομένων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αυτή η ιστορία, από πολλές απόψεις, αντικατοπτρίζει όλα όσα είναι λάθος με τις λεγόμενες αρχές «δημόσιας υγείας». Δείχνει τον σοβαρό κίνδυνο που προκύπτει όταν οι πολιτικές, οι δημόσιες αξιώσεις και η φήμη του CDC γίνονται δυσδιάκριτα από την ανάγκη του να υπερασπιστεί ένα προϊόν με σχεδόν κάθε κόστος.

Για να το κάνω διαχειρίσιμο και εύπεπτο σε άτομα με πολυάσχολα προγράμματα, θα πω την ιστορία σε διάφορα μέρη που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Η ιστορία v-safe συνεχίζεται στο Μέρος 2, που θα κυκλοφορήσει αύριο, το οποίο θα εξηγήσει τι υπάρχει στο v-safe και γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει. Και πιστέψτε με, θα πρέπει να νοιάζεστε, καθώς το v-safe είναι πιθανώς η καλύτερη απόδειξη που υπάρχει σχετικά με το προφίλ ασφάλειας αυτού του προϊόντος. Καθώς λέω την ιστορία, θα προσπαθήσω μέσα από αυτές τις αναρτήσεις να απαντήσω στον χείμαρρο ερωτήσεων σχετικά με το v-safe, τον αγώνα για να λάβω τα δεδομένα και τα ίδια τα δεδομένα, τα οποία έχω ήδη λάβει.

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK