kourdistoportocali.comNews DeskΤι συμβαίνει πραγματικά με τον Μακρόν;> Πρόσεχα, αλλά…

Με έντονα συμπτώματα Covid-19 o Γάλλος πρόεδρος

Τι συμβαίνει πραγματικά με τον Μακρόν;> Πρόσεχα, αλλά…

Εμφανίστηκε σε βίντεο φανερά καταβεβλημένος, με καταρροή, βήχα και πυρετό [VIDEO]

Την ενημέρωση για την πορεία της υγείας του ανέλαβε ο ίδιος ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν που διαγνώστηκε με Covid-19 και έχει εμφανίσει και ορισμένα συμπτώματα. Με μήνυμα που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα την Παρασκευή, ο Μακρόν δηλώνει ότι είναι καλά και προσθέτει ότι θα ενημερώνει με διαφάνεια για την κατάσταση της υγείας του.

«Δεν υπάρχει λόγος τα πράγματα να εξελιχθούν με άσχημο τρόπο», είπε ενώ επισήμανε πως θα συνεχίσει να ασχολείται με τις κυβερνητικές υποθέσεις, αν και με πιο αργό ρυθμό. Το μήνυμα που στέλνει στους Γάλλους (και προφανώς και στον καθένα) είναι ότι ένα λάθοε αρκεί. Λέει πώς λάμβανε όλα τα μέτρα προστασίας, με μάσκες, αντισηπτικά και αποστάσεις, αλλά μια στιγμιαία απροσεξία αρκούσε για να κολλήσει τον ιό.

Τα μέτρα και οι κανονισμοί μπορεί να φαίνονται σκληροί, αλλά πρέπει να τηρούνται, εξηγεί ακόμη. Η ασθένεια του Γάλλου προέδρου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής όταν παρεβρέθηκε σε τηλεδιάσκεψη του υπουργείου Εξωτερικών σε συζήτηση για τη διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια καταβεβλημένος, με καταρροή, βήχα και πυρετό. Πώς όμως προσεβλήθη από την Covid-19 ο Μακρόν και πότε άρχισε να είναι μεταδοτικός;

Η ιχνηλάτηση έχει τεράστια σημασία, καθότι ο πρόεδρος της Γαλλίας είχε αλλεπάλληλα τετ α τετ με ξένους ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής την προηγούμενη εβδομάδα (10 και 11 Δεκεμβρίου) και έπειτα συνάντησε πολλούς άλλους στο Παρίσι (μεταξύ αυτών τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ και τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα).

Tο περιοδικό Le Point ανέφερε και ότι ο Μακρόν συμμετείχε σε ένα γεύμα με συνεργάτες του την Τρίτη, ενώ το βράδυ της Τετάρτης διοργανώθηκε και δείπνο με 10 άτομα, δηλαδή, τέσσερα παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο των έξι ατόμων που ισχύει στη Γαλλία στο πλαίσιο των μέτρων ανάσχεσης της διασποράς του κορονοϊού. «Είναι αυτό που ονομάζουμε cluster» ανέφερε το περιοδικό, περιγράφοντας τον Μακρόν ως πιθανό υπερμεταδότη του ιού.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

-Δεν μας αρέσει η κανονικότητα. Θέλουμε νεκρούς σαν την Mαρφίν, θέλουμε Αγανακτισμένους
Μπορεί η Melinda Ann French να σώσει τον πλανήτη;
Το χτένισμα της Jennifer Aniston και γιατί οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν τον ιό
Τρομάζει η άρνηση των γιατρών να εμβολιαστούν και το παράξενο VIDEO από τον εμβολιασμό του Anthony Hopkins
Γιατί τώρα;
Οι έπαινοι του Warren Buffet για τους πραγματικούς generators και το σύμπλεγμα του Βill Gates
Μέρκελ> Είναι αυτονόητο ότι και οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να κάνουν διακοπές χωρίς περιορισμούς
Σφοδρές αντιδράσεις στην Αγγλία> Χωρίς λόγο, εκτός πράσινης λίστας διακοπών τα ελληνικά νησιά
Τέλος ταξιδιού για τον Θεόδωρο Κατσανέβα
Oι άνθρωποι που πεθαίνουν από το εμβόλιο όπως το 22χρονο κορίτσι από το Ισραήλ δεν είναι στατιστικές
Είναι ξεκάθαρο> Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για μία τρίτη δόση εμβολίων το Φθινόπωρο
Ποια η απόσταση του ταξιδεύουν τα μολυσμένα σωματίδια