kourdistoportocali.comNews DeskΤι λέει το Βαθύ Κράτος του ΣΥΡΙΖΑ για τη συντριβή. Μία αφήγηση που καθηλώνει

Breaking News

Τι λέει το Βαθύ Κράτος του ΣΥΡΙΖΑ για τη συντριβή. Μία αφήγηση που καθηλώνει

Μία διαφορά 39 μονάδων εξαιτίας ενός συντρόφου ο οποίος είχε την ατυχία να πέσει σε ένα πραγματικό πολιτικό ρακούν

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι σας έδωσε την δική μας εκδοχή για τη χαοτική διαφορά των 20 μονάδων ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σας μιλήσαμε για το θαυματουργό Avatar του Κυριάκου Πιερρακάκη το οποίο ανέλαβε δράση περίπου μισή ώρα μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής και καθώς η διαφορά βρισκόταν στις 8-10 μονάδες.

Γράφει η Εργασία

Στη συνέχεια θα σας αποκαλύψουμε -αποκλειστικά- τι πιστεύει το βαθύ κράτος του ΣΥΡΙΖΑ για την πανωλεθρία.

Για πάμε να δούμε. Πράγματι οι Συριζαίοι δεν κάνουν λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος-νοθεία. Οι αφηγήσεις μάλιστα όσων ήταν εκπρόσωποι του κόμματος στη καταμέτρηση των ψήφων είναι χαρακτηριστικές και σοκαριστικές ταυτόχρονα.

-Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας από αυτό που βλέπαμε όταν ανοίγαμε τα ψηφοδέλτια-αφηγούνται τα κομματικά στελέχη που βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή της καλπομέτρησης-. Μετρούσαμε και ξαναμετρούσαμε τα ψηφοδέλτια και η διαφορά που προέκυπτε ήταν πράγματι κοντά στις 20 μονάδες. Τα νέα έφταναν από τους συντρόφους που βρισκόταν σε εκλογικά τμήματα περιοχών όπως το Μοσχάτο, η Γλυφάδα, το Μαρούσι και πάει λέγοντας. Αυτό ήταν κάτι πολύ βαρύ για να το διαχειριστούμε ως άτομα και κομματικά στελέχη και αρχίσαμε να τηλεφωνούμε ο ένας στον άλλον και στη συνέχεια να ενημερώνουμε την Κουμουνδούρου…Δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς ήταν αυτός που ενημέρωσε τον Πρόεδρο.

Είναι γεγονός όμως ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε πως εξελίσσονταν η ψηφοφορία όταν προσήλθε στη κάλπη το πρωί της Κυριακής. Γι’ αυτό και ήταν πολύ συγκρατημένος στις δηλώσεις του εκείνη την ώρα…Στη συνέχεια καθώς η ώρα είχε πάει δύο το μεσημέρι τα exit polls έδειχαν τη διαφορά στις 8-10 μονάδες. Ατυχώς κι αυτά έπεφταν έξω…Μετά τα αποτελέσματα αρχίσαμε να ψαχνόμαστε…Ώσπου καταλήξαμε κάπου, δλδ στα αίτια της πανωλεθρίας…Για να φθάσουμε σε αυτό το συμπέρασμα αφιερώσαμε χρόνο, επικοινωνήσαμε με στελέχη μας σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα, περάσαμε ώρες ολόκληρες στα τηλέφωνα…Επρόκειτο στη κυριολεξία για μία ιδιότυπη νεκροψία. Ιδού τι ανακαλύψαμε και αισθανθήκαμε το αίμα μας να παγώνει, την ανάσα μας να κόβεται…Και τα αίτια, δυστυχώς για μας, έφεραν συντροφικό όνομα και σφραγίδα...

Σας λέμε λοιπόν που καταλήξαμε ως κομματικός μηχανισμός-παρότι αυτό το συμπέρασμα δεν θα το διατυπώσουμε δημόσια και προς τα έξω…Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές μας μετρήσεις η διαφορά μας με τη ΝΔ βρισκόταν στις 4 μονάδες, ως τη μοιραία στιγμή, για την ακρίβεια τη μοιραία τηλεοπτική εκπομπή. Η πλειοψηφία των στελεχών μας πίστευε ότι οι 4 μονάδες υπεροχής της ΝΔ, λίγο πριν τη κάλπη, θα μπορούσε εύκολα να ανατραπεί σε 5-7 μονάδες διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ το βράδι της Κυριακής.

Δυστυχώς όμως ένας σύντροφος, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, οδήγησε ένα κόμμα που διεκδικούσε με αξιώσεις την επιστροφή στην εξουσία, στην πανωλεθρία. Κι αυτό γιατί αμέσως μετά την εμφάνισή του με τον Άδωνι Γεωργιάδη στη γνωστή εκπομπή η διαφορά υπέρ της ΝΔ είχε εκτοξευθεί στις 39 μονάδες! Αυτό έδειχναν οι μετρήσεις μας. Μιλάμε για το απόλυτο Βατερλώ.

Η λέξη ίσως είναι αδύναμη καθώς δεν μπορούσαμε να χωνέψουμε μία διαφορά 39 μονάδων εξαιτίας ενός συντρόφου ο οποίος είχε την ατυχία να πέσει σε ένα πραγματικό πολιτικό ρακούν, όπως είναι ο Άδωνις, ο οποίος δεν θα άφηνε την ευκαιρία να χαθεί…

Αυτά!

Δείτε τώρα τι έγραφε το Κουρδιστό Πορτοκάλι για τις συνέπειες της συγκεκριμένης εκπομπής>

Στην εκτίμηση ότι η υπόθεση Κατρούγκαλου επέδρασε καταλυτικά στην άνετη επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της NΔ, προέβη ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος.

Επικαλούμενος στοιχεία από τα exit polls ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ότι σε ποσοστό 51,9% οι ελευθεροι επαγγελματίες ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία (άνοδος 8% σε σχέση με τις εκλογές του 2019), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 9 μονάδες καθώς εξασφάλισε μόλις το 18,7% των προτιμήσεων. Τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 8,6%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,2%, η Λύση με 4,1% και το ΜέΡΑ25 με 3,5%.

Kαθώς τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν τη ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 40,86%, ποσοστό που είναι υπερδιπλάσιο του ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά του οποίου καταρρέουν στο 20,1%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει αυτό το συντριπτικό αποτέλεσμα στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ήταν ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ανάδειξε τη νοσηρότητα του συλλογισμού και το αμετανόητο του πρώην υπουργού Κατρούγκαλου.

Ο Κατρούγκαλος έδωσε την χαριστική βολή στον Τσίπρα χάρη στον Αδωνι Γεωργιάδη που επεσήμανε τις αθλιότητές του.

Εάν πράγματι η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα ξεπεράσει σήμερα τις 20 μονάδες, τη 2η Κυριακή ο Τσίπρας και ο Σύριζα θα υποστούν ακόμη πιο οδυνηρή ήττα, στα όρια της διάλυσης.

Για την ώρα πάντως ο Αδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται να έχει κάνει ένα ανυπολόγιστης πολιτικής αξίας δώρο στον Κυριάκο.

Και το Avatar του Πιερρακάκη (Διαλέγετε και παίρνετε!)

Ρεκόρ ψήφων συγκέντρωσε ο Νίκος Δένδιας ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών, καθώς αναμένεται να ξεπεράσει τους 95.000 σταυρούς.

Ο Νίκος Δένδιας είναι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής της ΝΔ στην Ελλάδα.

Ακολουθεί ο Κωστής Χατζηδάκης που ξεπερνά τους 70.000 σταυρούς.

Το ενδιαφέρον στη περίπτωση του Δένδια είναι ότι κατάφερε να εκτοπίσει ακόμη και το θρυλικό avatar του Κυριάκου Πιερρακάκη που σπάει τα όρια της Τεχνητής Νοημοσύνης και πλέον αγγίζει αυτό της Πολυτεχνικής Noημοσύνης.

Το avatar του Πιερρακάκη είναι αυτό που γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής έκανε το ψηφιακό Θαύμα της Κανά. Καθώς η ΝΔ ήταν μπροστά γύρω στις 8-10 μονάδες ο Πιερρακάκης με moto Όσο μεγαλύτερο είναι το Θαύμα τόσο πιο εντυπωσιακό και πιστευτό, έδωσε εντολή στο Avatar του να αναλάβει δράση και να διπλασιάσει τη διαφορά.

Η οδηγία στο avatar ήταν η διαφορά να είναι τέτοια ώστε να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει κυβέρνηση των ανοήτων ηττημένων.

Το avatar έφερε σε πέρας την αποστολή του αφήνοντας για μία ακόμη φορά ενεούς τους δημοσκόπους.

Όσο για τους 1.300 εκλογικούς επιθεωρητές που είχε κατά τόπους ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν όλοι πάνω από 65, κάτι σατυροβαρκάρηδες τραχανοπλαγιάδες που μπέρδευαν το Καρέλια Αγρινίου κασετίνα, με το tablet.

Οι θαυματoυργές ιδιότητες του avatar του Πιερρακάκη μπορούν να συγκριθούν μόνο με κάποια από τα θαύματα του Χριστού, όπως εκείνο στο Γάμο της Κανά.

Ο γάμος για τους Ιουδαίους ήταν μεγάλο γεγονός, αληθινή γιορτή που κρατούσε εφτά μέρες. Τα φαγητά ήταν πλούσια και εκλεκτά, το κρασί άφθονο και διαλεχτό και η τελετή λαμπρή.

Σ’ ένα γάμο που γινόταν στην Κανά της Γαλιλαίας ήταν καλεσμένος και ο Χριστός με τους μαθητές Του. Η Παναγία, που βρισκόταν και εκείνη στο γάμο ως συγγενής των νεόνυμφων, βλέπει κάποια στιγμή ότι το κρασί είχε τελειώσει. Πλησιάζει λοιπόν τον Ιησού και του λέει: «Δεν έχουν κρασί». Εκείνος της απαντάει με σεβασμό: «Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα μου». Η Παναγία τον εμπιστεύεται και απευθύνεται στους υπηρέτες. «Κάνετε , ότι σας πει», τους είπε.

Εκεί βρίσκονταν έξι πέτρινες υδρίες, όπου έβαζαν το νερό για το πλύσιμο των καλεσμένων, όπως το συνήθιζαν οι Ιουδαίοι πριν καθίσουν στο τραπέζι. Είπε λοιπόν ο Χριστός στους υπηρέτες: «Γεμίστε τις υδρίες με νερό». Οι υπηρέτες τις γέμισαν ως επάνω. Τότε ό Ιησούς τους είπε: «Πάρτε μέσα τις υδρίες και πηγαίνετε της στον αρχιτρίκλινο».

Αρχιτρίκλινος ήταν αυτός που μοίραζε στο τραπέζι το κρασί και έπρεπε να το δοκιμάζει πρώτα ο ίδιος για να βεβαιώνει, ως ειδικός, πως είναι καλό.

Οι υπηρέτες πήραν μέσα από τις υδρίες και έφεραν στον αρχιτρίκλινο πού δεν είχε ιδέα για το που βρέθηκε αυτό το κρασί, αλλά και οι υπηρέτες, πού είχαν γεμίσει τις υδρίες νερό ήξεραν. Δοκιμάζει λοιπόν ο αρχιτρίκλινος το νερό πού είχε γίνει κρασί, βλέπει ότι είναι πιο καλό από εκείνο πού έπιναν ως αυτή την ώρα και λέει γεμάτος έκπληξη στο γαμπρό: «Πρώτα βγάζει κανείς στο τραπέζι το καλύτερο κρασί για να το εκτιμήσουν οι καλεσμένοι και όταν πιουν αρκετό και μεθύσουν τους δίνει και από το πιο δεύτερο. Αλλά εσύ το καλό κρασί το φύλαξες ως τώρα».

Μ’ αυτό το πρώτο θαύμα Του ο Χριστός άρχισε να φανερώνει τη θεϊκή Του δύναμη και την εξουσία, και οι μαθητές Του πίστεψαν σ’ Αυτόν. Ανακαλύπτουν ότι ο Δάσκαλος τους, πού συμμετέχει στη χαρά των ανθρώπων και κάνει για χάρη τους το νερό κρασί, είναι ό αναμενόμενος Μεσσίας, «πού γι’ Αυτόν είχε γράψει στο Νόμο ο Μωυσής και οι Προφήτες» (Ιωάν. 1, 45).

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK