kourdistoportocali.comNews DeskΤι δεν πήγε σύμφωνα με την προσομοίωση; Η Μαρία Καρυστιανού, ο Νίκος Πλακιάς και το τούνελ

Ticket to Hell

Τι δεν πήγε σύμφωνα με την προσομοίωση; Η Μαρία Καρυστιανού, ο Νίκος Πλακιάς και το τούνελ

Ποιοι ταξίδευσαν στην επιβατική αμαξοστοιχία; Κατ΄εξοχήν νέα παιδιά. Και ποιοι τα περίμεναν; Οι γονείς τους. Ακριβώς αυτός είναι ο στόχος!

Όπως και στην planδημία έτσι και στα Τέμπη οι ασκήσεις προσομοίωσης δεν κατάφεραν να καλύψουν όλα τα πιθανά σενάρια. Πράγματι χρειάστηκε να καταλαγιάσει η σκόνη της τροφοδοτούμενης από τα ΜΜΕ αντιπαράθεσης των λογικών εμβολιασθέντων με τους ψεκασμένους ανεμβολίαστους, ώστε να συνειδητοποιήσουν και οι μεν και οι δε ότι η εκτόξευση του ιού εναντίον της ανθρωπότητας και τα εμβόλια ευθανασίας δεν ήταν παρά εργαλεία προς την επίτευξη του τελικού στόχου ο οποίος είναι η μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού.

By JFK

Στο στόχαστρο λοιπόν βρίσκεται η δυτική οικογένεια. Η δυτική οικογένεια που φέρνει παιδιά στο κόσμο. Κι αυτό γιατί το American dream χρεοκόπησε και οι συνέπειες αυτής της χρεοκοπίας (την οποία απέδωσε με υποδειγματικό τρόπο ο Larry Fink της BlackRock στην ετήσια αποστολή του προς τους επενδυτές) σε συνδυασμό με την ευγονική διάθεση των εμπνευστών της μεγάλης επαναφοράς προκύπτουν ως τιμωρίες στο βρεφοποιημένο κοινό της Δύσης που αναπαράγεται χωρίς την έγκρισή τους.

Ποιοι ταξίδευσαν στην επιβατική αμαξοστοιχία; Κατ΄εξοχήν νέα παιδιά. Και ποιοι τα περίμεναν; Οι γονείς τους. Ακριβώς αυτός είναι ο στόχος. Τα παιδιά και οι γονείς της κοστοβόρας δυτικής οικογένειας. Εξίσου στόχος με τη κόρη της Μαρίας Καρυστιανού και τις κόρες και ανιψιά του Νίκου Πλακιά ήταν και οι ίδιοι οι γονείς που μετατρέπονται από τους ίδιους εμπνευστές σε Γονέας 1, Γονέας 2, Γονέας Απίδια Μάντολες.

Οι γονείς και τα παιδιά είναι ο στόχος. Η δυτική οικογένεια. Γιατί κοστίζει ακριβά και δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις. Το χρήμα και ο έλεγχός του ανήκει σε ιδιώτες. Σε εκείνους οι Αμερικανοί πολίτες πληρώνουν 200 δις δολάρια τη μέρα ως τόκους του χρέους των 34 τρις δολαρίων που έχουν να αποπληρώσουν από το 1835.

Σε ποιους ανήκει το δολάριο; Ρωτήστε τον Jerome Powell της FED.

Όταν εμφανίστηκε η planδημία μια παρέα στη Wall Street τόπιασε το μήνυμα και μίλησαν για σκάσιμο της φούσκας του χρέους. Εάν προσθέσουμε και την αενάως ευγονική διάθεση των εμπνευστών έχουμε την ερμηνεία και την εξήγηση που θέλει του Δίδυμους Πύργους να σωριάζονται μετά από 3 απανωτές εκρήξεις καθώς ήταν παγιδευμένοι με εκρηκτικά στη βάση τους.

Όσο για τα αεροπλάνα που είδε το αμήχανο παγκόσμιο κοινό εκτός από γεωπολιτικούς στόχους λειτουργούσαν “θεραπευτικά” και για την ψυχολογία των εμπνευστών.

Στη σπονδή των Τεμπών τώρα ένα από τα μηνύματα είναι ότι “δεν θέλουμε γονείς και παιδιά”.

Τι δεν πήγε σύμφωνα με την προσομοίωση; Το γεγονός ότι η σύγκρουση δεν έγινε εντός του τούνελ (αφού είχε προηγηθεί το κόψιμο του καλωδίου στον σταθμό των Παλαιοφαρσάλων και η “αναγκαστική” πορεία δύο τρένων αντίθετης κατεύθυσης στην ίδια γραμμή) ώστε να μην χρειασθεί στη συνέχεια να μπαζώνουμε, να σκοτώσουμε δύο σταθμάρχες, να μαζέψουμε το χώμα και ανθρώπινο υλικό από το σημείο και ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως στοιχεία σύνθεσης μιας οργανωμένης σύγκρουσης-σπονδής-τελετής.

Τι δεν πήγε σύμφωνα με την προσομοίωση; Η Μαρία Καρυστιανού και ο Νίκος Πλακιάς και όλοι οι υπόλοιποι γονείς που έχουν εγκαταλείψει τις ζωές τους για τα παιδιά τους. Επειδή είχαν προηγηθεί περιστατικά με γονείς που έχαναν οικογένειες σε ατυχήματα με πόρσε για παράδειγμα και αφού έκλαιγαν για λίγο στον ώμο της Τατιάνας και του Ευαγγελάτου συνέχιζαν τη ζωή τους με νέους συντρόφους και πάμε παρακάτω.

Οι εμπνευστές πίστευαν ότι έχουν αποδομηθεί κατασκευαστικά οι πραγματικοί γονείς και δεν υπήρχε περίπτωση να τους προκύψει μια Καρυστιανού, μεθοδική, υπομονετική, με πείσμα, μορφωμένη και κυρίως με πραγματική αγάπη για το παιδί της.

Η προσομοίωση λοιπόν δεν εντόπισε τη Μαρία Καρυστιανού. Πίστευαν ότι θα είχαν να κάνουν με γονείς που θα είχαν αρκεστεί να ανάβουν ένα καντήλι και να αφήνουν ένα τριαντάφυλλο στο τάφο των παιδιών τους. Θα τους βόλευαν τέτοιοι γονείς. Από τη προσομοίωση δεν τους προέκυπτε η σύγκρουση εκτός τούνελ, δεν τους προέκυπταν η Καρυστιανού και ο Πλακιάς.

Και να που τώρα καθώς η επιμονή της Καρυστιανού γρατσουνάει το σύστημα εμφανίζονται οι μονταζιέρες και μαρτυρίες που θέλουν τον νεκρό μοτοσικλετιστή-σταθμάρχη της Αθηνών-Σουνίου να στρέφει διαρκώς πίσω το κεφάλι του και να αντικρύζει ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια που τον ακολουθούσε.

Και να που εμφανίζοναι και νέες αποκαλύψεις για το πως το γερμανικό υπυργείο υγείας πίεζε τους επιδημιολόγους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να επιβληθεί το αφήγημα. Και τα στόματα που θα ανοίξουν είναι χιλιάδες καθώς καταρρέει το αφήγημα.

Ο αγώνας λοιπόν της Μαρίας Καρυστιανού και του Νίκου Πλακιά μετατρέπεται σε καταιγίδα δικαίωσης που παρασύρει την οργάνωση της τελετής καθώς και την επιχείρηση συγκάλυψης.

Αυτό που πρέπει να προσέξουν εδώ οι γονείς είναι ότι η Ε.Ε. σαν θεσμός δηλαδή η Ursula θα κάνουν ότι μπορούν να τορπιλίσουν την προσπάθεια της Καρυστιανού. Ειδικά η Ursula η οποία εξαφάνισε τα SMS της δυστοπικής συμφωνίας με τη Pfizer και φυσικά δεν θα μπορούσε να κρατήσει στη φυλακή την Εύα η οποία δεν έκανε τίποτε από μόνη της ή του κεφαλιού της.

Όπως έγραψε και ο Παπαχρήστος, ο Μπρατάκος και ο Παπασταύρου πήγαν να ζητήσουν την ευλογία και τη συγχώρεση  του Μαρινάκη για λογαριασμό του Μητσοτάκη. Η Ursula και όχι η Εύα είναι το Qatargate.

Η Μαρία Καρυστιανού θα πρέπει να γνωρίζει επίσης ότι Μητσοτάκης-Τσίπρας-Κασσελάκης-Σακελλαροπούλου είναι με τους άλλους. Πεκινουά της μεγάλης επαναφοράς που αισθάνοται να τους ταλανίζει βαθιά μέσα τους η κλιματική κρίση. Οπότε η ίδια σωστά παραμένει μακριά από κόμματα. Άλλωστε η Μαρία και ο Νίκος Πλακιάς θα μπορούσαν να ηγηθούν του πιο ισχυρού κόμματος που είναι το “κόμμα των γονέων”.

Όλοι οι κοστοβόροι δυτικοί γονείς θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ανεπιθύμητοι και εάν ο πρώην πρωθυπουργός Καραμανλής ήτο ειλικρινής αντί να μιλάει γενικόλογα για το δημογραφικό θα έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους. Ότι ζούμε τη γενοκτονία ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού, ότι τα εμβολιασμένα κορίτσια στα 25 τους χρόνια βρίσκονται με εμμηνόπαυση, ότι οι εμβολιασμένοι νέοι πεθαίνουν ξαφνικά. Αυτά θα έλεγε ένας ειλικρινής άνθρωπος. Την αλήθεια. Και η αλήθεια θα σκότωνε την διεφθαρμένη μεταπολίτευση που δεν λέει να τελειώσει.

Όπως και νάχει οι γονείς των παιδιών που θυσιάσθηκαν στα Τέμπη ακουμπάνε επιτέλους το Ιερό Δισκοπότηρο, το ενδεχόμενο της Τελετής Ανθρωποθυσίας (και όχι εκείνο του εγκλήματος του ξεχαρβαλωμένου κράτους που αποτελεί το επίσημο αφήγημα) ως ένδειξη πίστης και προθυμίας στη Μεγάλη Επαναφορά και κατέθεσαν νέα, συμπληρωματική μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ο Νίκος Πλακιάς έχασε τρία κορίτσια στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, τις δύο κόρες του και την ανηψιά του. Έναν χρόνο μετά κυριαρχεί ο θυμός και είναι αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος την υπόθεση και να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι για την πολύνεκρη τραγωδία.

Ο Νίκος Πλακιάς έχασε τις δύο κόρες και την ανηψιά του, τη Χρύσα, τη Θώμη και την Αναστασία.

Ο πατέρας και θείος που μέσα του πλέον εκτός από θλίψη έχει και πολύ θυμό μίλησε στη Μαριάννα Κρασανάκη και στο Newsbomb.gr για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής και το πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής ώστε να το φτάσουν στο τέλος και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Το πόρισμα είναι αναμενόμενο από την πρώτη ημέρα κιόλας. Αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή να ξεκινήσει και είδαμε ότι είναι μια παρωδία. Στείλαμε υπογεγραμμένο υπόμνημα από 25 οικογένειες για να σταματήσει η Εξεταστική και ο κύριος Μαρκόπουλος το απέρριψε. Δεν μας άκουσαν. Αναμενόμενο… ξέπλυμα πολιτικών, καμία ευθύνη και πάνε να τα φορτώσουν όλα στον μηχανοδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Αθλιότητες όλα. Άτοπα εντελώς.»
«Έχουμε φτάσει στο Ω και αυτοί είναι ακόμα στο Α – Το συμπληρώσαμε το παζλ»

Ο κύριος Πλακιάς αναφέρθηκε και στο μπάζωμα που έγινε μόλις λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στον Ευαγγελισμό και οι πολιτικοί ανέφεραν ότι έπρεπε να γίνει για να πατήσουν τα γερανοφόρα οχήματα και να σηκώσουν τα βαγόνια.

«Τα γερανοφόρα που μπήκαν είναι παντός καιρού με λάσπες και χιόνια και το μπάζωσαν. Τα σήκωσαν… έπρεπε να τα μεταφέρουν 15 χιλιόμετρα μακριά ή έπρεπε να τα έχουν δίπλα; Πώς έγινε αυτό χωρίς εισαγγελική παρέμβαση;

«Έχουμε φτάσει στο Ω και αυτοί είναι ακόμα στο Α – Το συμπληρώσαμε το παζλ»
Ο κύριος Πλακιάς αναφέρθηκε και στο μπάζωμα που έγινε μόλις λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στον Ευαγγελισμό και οι πολιτικοί ανέφεραν ότι έπρεπε να γίνει για να πατήσουν τα γερανοφόρα οχήματα και να σηκώσουν τα βαγόνια.

«Τα γερανοφόρα που μπήκαν είναι παντός καιρού με λάσπες και χιόνια και το μπάζωσαν. Τα σήκωσαν… έπρεπε να τα μεταφέρουν 15 χιλιόμετρα μακριά ή έπρεπε να τα έχουν δίπλα; Πώς έγινε αυτό χωρίς εισαγγελική παρέμβαση; Ανενημέρωτος ο Πρωθυπουργός. Έχουμε φτάσει στο Ω και αυτοί είναι ακόμα στο Α. Όλοι ασχολούνταν με το μνημόσυνο και θρήνους και εμείς από τον τρίτο μήνα σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και ψάχναμε τα αίτια του δυστυχήματος. Εμείς το συμπληρώσαμε το παζλ. Η μάχη θα γίνει στα δικαστήρια θα τους κάψουμε όλους»

Ο Νίκος Πλακιάς πλέον έχει αρκετό θυμό μέσα του και η λύπη έγινε οργή…

«Νομίζουν ότι θα είναι μια ζωή προστατευόμενοι. Όταν φύγουν από αυτό το αξίωμα με μη επανεκλογή ή άρση ασυλίας, θα μηνυθούν άπαντες. Είμαστε εδώ»

«Εστιάτορας είμαι. Είναι δυνατόν να γνωρίζω περισσότερα από τους πολιτικούς; Θα έπρεπε να είμαι στο κοιμητήριο και να θρηνώ τα παιδιά μου, όχι να γίνομαι ρεπόρτερ και αστυνομικός, όχι να πληρώνουμε εμείς πραγματογνώμονα. Σε ένα άλλο κράτος θα το έκαναν;»

Σχετικά με την έκθεση των πραγματογνωμόνων και την ύπαρξη ενός έξτρα βαγονιού στην εμπορική αμαξοστοιχία ο Νίκος Πλακιάς ανέφερε ότι «στην υπόθεση είναι μπλεγμένοι διάφοροι πραγματογνώμονες και οι απόψεις διίστανται. Δεν πιστεύω στην ύπαρξη 14ου βαγονιού, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί»

Οι 1.300.000 φτάνουν στις Βρυξέλλες στις 18 Μαρτίου – Επόμενο βήμα οι δικαστικές μάχες

Πλέον οι υπογραφές έχουν φτάσει τις 1.324.493 και ο στόχος είναι οι 1.500.000. Η Μαρία Καρυστιανού ως πρόεδρος του συλλόγου των συγγενών των θυμάτων και των τραυματιών από τα Τέμπη στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες.
«Στις αποσκευές βρίσκονται 1.300.000 υπογραφές. Ευελπιστούμε να ακουστεί σε όλο το Ευρωκοινοβούλιο και μακάρι να είναι παρών και η πρόεδρος. Ευελπιστούμε από την Ευρώπη να μας ακούσει για τη βουλευτική ασυλία και οι πολιτικοί να δικάζονται και να έρχονται στα δικαστήρια»

Για το πότε θα ξεκινήσουν οι «μάχες» των συγγενών στα δικαστήρια ο κύριος Πλακιάς ενημέρωσε ότι ευελπιστούν για Ιούλιο αλλά μάλλον θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

«Μάλλον επειδή ο ανακριτής κάλεσε κι άλλα άτομα δεν θα ξεκινήσει το καλοκαίρι. Μακάρι τον Ιούλιο αλλά πιστεύουμε από Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, γύρω στις εβδομήντα συνεδριάσεις. Αν δεν πάρουμε το αποτέλεσμα των ελληνικών δικαστηρίων δεν θα πάμε στα Ευρωπαϊκά. Ετοιμαζόμαστε ευρωπαϊκά κατά πολιτικών προσώπων και για οικονομικά αδικήματα»

Ο κ. Πλακιάς έχει κάνει μήνυση κατά του κ. Αγοραστού για τα ευρήματα που αφορούσαν τα παιδιά του. Όπως αποκάλυψε στο Κουλούρι βρέθηκαν πράγματα των κοριτσιών μετά από 10 μήνες. Με πήρε τηλέφωνο ο εισαγγελέας για να πάω να πάρω τα πράγματα των παιδιών μου.

«Δεν θα ησυχάσουμε. Μας θυμώνουν, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς»

Για τον Νίκο Πλακιά ο προορισμός είναι ένας… να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι! Πλέον κυριαρχεί ο θυμός, δεν μπορεί να κλάψει, δεν μπορεί να λειτουργήσει με τόσο θυμό που έχει. «Δεν θα ησυχάσουμε. Μας θυμώνουν, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Είμαστε αποφασισμένοι δεν θα σταματήσουμε. Έχω και τα τρία πράγματα που χρειάζονται. Υπομονή, χρήμα και χρόνο. Δεν θα σταματήσω. Ο όρκος είναι ένας. Δεν θα ανοίξει αστικό δικαστήριο εάν δεν δούμε να αποδίδονται ποινικές ευθύνες. Σκοπός είναι όλοι οι υπεύθυνοι να ξέρουν ότι η ζημιά δεν είναι μόνο η φυλακή. Φοβούνται μην χάσουν την ονειρεμένη ζωή τους. Να τα ξεχάσουν. Δέσμευση περιουσιών κατά παντός υπευθύνου»

Tα Τρένα της Ανθρωποθυσίας;

Όπως σχεδόν και από το ξεκίνημα της planδημίας το Κουρδιστό Πορτοκάλι έκανε λόγο για κατασκευασμένο- Made in WEST– εργαστηριακό ιό ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με στόχο το ξεκίνημα της επιχείρησης ελέγχου και μείωσης κυρίως του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού -λόγω του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους και λόγω της εμμονής μίας elite ευγονιστών σε αυτό το εγχείρημα-έτσι και για την υπόθεση των Τεμπών βάλαμε στο τραπέζι το σενάριο της Ανθρωποθυσίας ως απόδειξη και ένδειξη πίστης στην ίδια elite η οποία το τελευταίο διάστημα γνωρίζει τεράστιες απώλειες καθώς κάποιοι επιχειρούν να πηδήξουν από το σκάφος της, όπως οι John Kerry, Victoria Nuland και Mitch McConnell.

Στα Τέμπη οι περισσότεροι είδαν μία τραγωδία λόγω του ξεχαρβαλωμένου κράτους και στη συνέχεια μία επιχείρηση συγκάλυψης.

Άλλοι μίλησαν για έγκλημα κυρίως λόγω της κραυγαλέας (και από τις κραυγές που ακουγόντουσαν ακόμη και 6 μέρες μετά) επιχείρησης συγκάλυψης.

Κάποιοι άλλοι, πιο υποψιασμένοι, που έμαθαν να ενώνουν με προσοχή τις τελείες είδαν μία οργανωμένη τελετή Ανθρωποθυσίας την οποία κανένα επιχείρημα περί θεωριών συνωμοσίας δεν μπορεί να την μπαζώσει καθώς πλέον ο δυτικός κόσμος συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση Γενοκτονίας του με εργαλεία όπως η planδημίες που προαναγγέλει το WEF (και τις προσομοιώνει με σχετικές “Ασκήσεις”), όπως το καλωσόρισμα των μεταναστών εισβολέων, όπως οι gay γάμοι, τεκνοθεσίες και woke ιδεολογία, όπως η “Κλιματική Κρίση” η οποία είχε ως πνευματικό πατέρα και Νονό διάσημο απόγονο γνωστής οικογενείας ο οποίος απεβίωσε προσφάτως, όπως οι διαβόητες πόλεις-στρατόπεδα συγκέντρωσης των 15′ και κάθε είδους εργαλείο που μειώνει τον δυτικό πληθυσμό μια “και δεν έχουμε τι να τους κάνουμε και πρέπει να τους απασχολούμε με ναρκωτικά και video games”, όπως δηλώνει ο σύμβουλος του WEF Υuval Harari.

Eπειδή η Γενοκτονία είναι παγκόσμιο κόλπο με συμμετοχή σχεδόν σύσσωμων των σχετικών εργαλείων (ΠΟΥ, ΟΗΕ, Ερυθρός Σταυρός, Ε.Ε, κλπ) γι΄αυτό είναι άδικο να κατηγορούμε τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον σημερινό πρωθυπουργό.

Ο κ. Τσίπρας για παράδειγμα μας έλεγε ψεκασμένους και μας καλούσε να εμβολιασθούμε ενώ κατ΄επανάληψη έκανε λόγο για κλιματική κρίση-λες και είμαστε όλοι βρεφοποιημένοι πολίτες-ψηφοφόροι και αγνοούσαμε τους γεννήτορες της “κλιματικής κρίσης” και την σημασία της σαν εργαλείο της πολυπόθητης μείωσης του δυτικού πληθυσμού.

Αντίστοιχο εργαλείο και στην ίδια κατεύθυνση θα είναι η φυλακή του ψηφιακού νομίσματος εξαιτίας του οποίου οι Έλληνες και ξένοι μαφιόζοι όλων των κοινωνικών στρωμάτων θα απωλέσουν τα κολλαριστά ναρκω500ευρα και ναρκωδολάρια και θα πάρουν το ψηφιακό τίποτα-ένα ψηφιακό μπλιμπλίκι.

Σε αυτό το ψηφιακό μπλιμπλίκι θα βρίσκονται όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία-ακριβώς για να τα χάσουν-και ένα πρωί θα πέσει ξαφνικά η εφαρμογή, μετά από απανωτά blackout ή εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και στο τέλος δεν θα έχουν τίποτε και θα είναι ευτυχείς.

Είναι δε οι εγχώριοι μαφιόζοι τόσο ηλίθιοι και ανυποψίαστοι ώστε να επιτρέπουν στους αγράμματους δημοσιογράφους και στελέχη των ΜΜΕ να προπαγανδίζουν ακριβώς αυτά τα εργαλεία που θα σκοτώσουν τόσο τις οικογένειές τους όσο και τους ίδιους.

Ο ταλαίπωρος Λαζαρίδης της ΝΔ που είπε ότι μπάζωσαν τη περιοχή γιατί άκουγαν φωνές μάλλον ξέρασε την ωμή αλήθεια καθώς χωμένος και καλωδιωμένος στα έγκατα της εξουσίας και έχοντας παρακολουθήσει τον φίλο Δημήτρη Μαρκόπουλο ως πρόεδρο της επιτροπής να ξεπερνάει και τον θρυλικό Τραγάκη στο μπάζωμα μίας άλλης υπόθεσης που είχε συγκλονίσει επίσης το οξυδερκές πανελλήνιο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αλήθεια που πετάγονταν σαν τις κραυγές των μπαζωμένων.

Aλλά

-Εμβολιασθείτε!…

παρακινούσε τους μελλοθάνατους και ο Πάστορας του Θανάτου Αλέξης Τσίπρας.

-Ερχεται η Κλιματική Κρίση…,

κραυγάζουν οι Πάστορες του Θανάτου μας Αλέξης Τσίπρας, Στέφανος Κασσελάκης, Μαρία Σπυράκη, Νίκος Ανδρουλάκης, Βασίλης Κικίλιας και ο επιδέξιος Κύπριος Στυλιανίδης…

Αυτοί οι Τελετάρχες της Ατζέντας 2030 ήταν που έδιναν άλλοθι στους επιδημιολόγους Βασιλακόπουλους τους οποίους η Τράπεζα των Θαλασσοδανείων διόριζε στην Εντατική του Ερρίκος Ντυνάν.


Αυτοί οι Τελετάρχες του Θανάτου οικογενειών επιχειρήσεων, βιομηχανίας αλλά και του ίδιου του χρηματοπιστωτικού συστήματος (με την εφαρμογή του ψηφιακού νομίσματος θα καταστούν άχρηστες οι τράπεζες) ήταν που έδιναν άλλοθι για την χορηγία με διαφημιστικό χρήμα στα κυβερνητικά ΜΜΕ που προπαγανδίζουν τον θάνατό μας από τα media shops και τις ίδιες τις επιχειρήσεις-εταιρίες που χορηγούν τον θάνατό τους διαφημιζόμενες στα συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Τελικά τι ήταν τα Τέμπη; Τραγωδία του ξεχαρβαλωμένου κράτους και εγκληματική συγκάλυψη ή μήπως μια καλά οργανωμένη ανθρωποθυσία;

Τι ήταν ο πνιγμός του Θεσσαλικού Κάμπου; Ένα καταστροφικό φυσικό φαινόμενο ή ένα εργαστηριακό γεγονός;

Για πάμε να δούμε τα γεγονότα…

Δηλαδή κύριε @mvlazaridis
εδώ η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ρίχνει λουλούδια σε ζωντανούς που είναι εγκλωβισμένοι, κάτω από τα βαγόνια, λίγες ώρες μετά την δολοφονία των 57 συνανθρώπων μας στα Τέμπη.
Και διέκοψαν και τα συνεργεία την αναζήτηση και διάσωση των ανθρώπων, για να πετάξει ανθοδέσμες σε νεκρούς και ζωντανούς η πρόεδρος.
Γιατί, αν κάποιοι άκουσαν φωνές που ζητούσαν βοήθεια στις 6 Μαρτίου, φαντάζομαι πως θα τις άκουσε και η ΠτΔ την 1 Μαρτίου.
Αυτό μας είπατε σήμερα.


Οι σατανικές συμπτώσεις (Satan summoning his Legions ) τόσο στο (εργαστηριακό;) ατύχημα των Τεμπών όσο και στον (εργαστηριακό;) πνιγμό του Θεσσαλικού Κάμπου είναι αφόρητα πολλές και παρόμοιας “τεχνογνωσίας”.

 

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023.Ένας μουγγός και δύο νεκροί σταθμάρχες

Έχουμε ακούσει τις φωνές όλων να μιλάνε για λογαριασμό του Σταθμάρχη εκτός από τον ίδιο. Πολύ βολικός Σταθμάρχης ένας Μουγγός Σταθμάρχης. Εξίσου βολική και η αποδοχή του επίσημου αφηγήματος από 9 εκατ. οξυδερκείς. Ενδιαφέρον.

Αυτός ο σταθμάρχης των Τεμπών θυμίζει τον Lee Harvey Oswald o οποίος σύμφωνα με το επίσημο αφήγημα πυροβόλησε από δεκάδες μέτρα και σκότωσε τον JFK.

59 χρόνια μετά ο Tucker Carlson στο FoxNews απεκάλυψε ότι πηγή του που είχε δει τα έγγραφα (παραμένουν ακόμη σε εμπάργκο) για τη δολοφονία του δημοφιλούς προέδρου των ΗΠΑ υποστήριξε ότι την δολοφονία την οργάνωσε η CIA με τον οδηγό και τον συνοδηγό της Προεδρικής λιμουζίνας να παίρνουν μέρος σ΄αυτή.

Πάμε τώρα να ψηλαφίσουμε τα ίχνη της αλήθειας που εκ των προτέρων γίνεται ανέφικτη μια και ο σταθμάρχης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.


Παρότι λοιπόν ο σταθμάρχης είναι πλέον ένας ομιλών σάκος και ως τώρα κανείς κορυφαίος νομικός δεν έσπευσε να τον αναλάβει όπως συμβαίνει με βιαστές, παιδόφιλους serial killers, etc, με τους ποινικολόγους να πετάγονται πίσω από τους θάμνους σαν τα παπάκια των delivery boys, έχουμε ήδη δύο διαφορετικές εκδοχές από τον Lee Harvey Oswald, Σταθμάρχη των Τεμπών.

Η μία εκδοχή του>

-Έκανα λάθος κι έστειλα το επιβατικό τρένο στην ίδια γραμμή με το εμπορικό που ερχόταν από Κατερίνη.

Η δεύτερη εκδοχή του>

-Πάτησα κανονικά το κουμπί γιατί το σύστημα διαχωρισμού των τρένων είναι αυτοματοποιημένο αλλά δεν λειτούργησε.

Αντιλαμβάνεστε ότι παρά την στεγανοποίηση των πληροφοριών επειδή ήταν οι πρώτες ώρες και τα “λάθη” και οι “διαρροές” συμβαίνουν (παρά τις όποιες προσομοιώσεις) έχουμε ήδη δύο εκδοχές για το υποτιθέμενο “ανθρώπινο λάθος” του Σταθμάρχη.

Μία τρίτη εκδοχή που κυκλοφόρησε ήθελε τον Σταθμάρχη να έχει αποκοιμηθεί.

Θα μπορούσε εάν είχε παραπέσει “κάτι” στο καφέ του και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση άλλοι “Σταθμάρχες”.

Ίσως ο παραιτηθείς υπουργός με το βαρύ επώνυμο Κώστας Καραμανλής να υποψιάζονταν την αλήθεια και (όπως ο εξάδελφός του πρώην πρωθυπουργός) έντρομος υπέβαλλε παραίτηση.

Οσο για τον Σταθμάρχη του σεναρίου μας τώρα βγήκε ήδη ένας συνάδελφός του στα κανάλια (τα οποία παρακολουθεί ένα νέο ζευγάρι αφού αγοράσει με το παντρευτεί smart τηλεοράσεις αξίας χιλιάδων ευρώ οι οποίες αναλαμβάνουν στη συνέχεια την εκπαίδευση οξυδερκών γονέων και τέκνων) και είπε τα εξής>

-Ήμουν μαζί του όλη νύχτα. Τον στήριξα. Δεν μιλούσε, τα είχε χαμένα»

Ακριβώς έτσι. Τα είχε χαμένα με αυτό που του συμβαίνει και αδυνατεί να το διαχειριστεί.

Έτσι ακριβώς χαμένα τα είχε και ο Lee Harvey Oswald ώσπου τον πυροβόλησε ο Jack Rubby και έκλεισε για 60 χρόνια (και βλέπουμε) ο φάκελος της δολοφονίας Κennedy.

Στο μεταξύ εκτός από τον σαστισμένο Σταθμάρχη έχουμε τις εξής ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες>

Τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ τουλάχιστο 4 τραίνα συγκρούστηκαν ή έπιασαν φωτιά από το πουθενά.

Όπως επίσης και μεγάλες μονάδες τροφίμων.

Και επειδή ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ ως ατύχημα με κάποιο τρόπο μεταδίδεται και στην Ευρώπη (πλέον εκτός από τους εργαστηριακούς ιούς μεταδίδονται και τα ατυχήματα, εκρήξεις και λοιπά) καλούμε τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όλο αυτό το διάστημα.

Είναι πιθανό να συμβεί από “ανθρώπινο λάθος” κάποια έκρηξη στις εγκαταστάσεις τους.

Επίσης το μήνυμα που περνάει είναι να μην ταξιδεύετε με πλοία, τρένα, αεροπλάνα γιατί μπορεί να εκραγούν. Μείνετε σπίτι σας έντρομοι ώσπου να εγκαταλείψετε τα εγκόσμια.

Πάμε να δούμε τώρα κάποια “ανθρώπινα λάθη” που συνέβησαν με αντίστοιχες συγκρούσεις και εκρήξεις τρένων στις ΗΠΑ το τελευταίο μήνα τις οποίες καθώς τις παρακολουθούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή να “συμβούν” και στη χώρα μας.

Δείτε τώρα κάτι συμπτώσεις. VIDEO από ατυχήματα τρένων στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ισως οι Αμερικανικοί Σιδηρόδρομοι ζητήσουν πνευματικά δικαιώματα για τη κόπια των συγκρούσεων στα Τέμπη>
Κάντε μια μικρή έρευνα (τη ζωή σας αφορά άλλωστε) και θα δείτε τι συμβαίνει αυτό το διάστημα με τα τρένα και τις εγκαταστάσεις τροφίμων ανά το κόσμο. Όλα είναι στο φως. Τίποτε δεν είναι κρυμμένο.

Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά; Οτι το “ανθρώπινο λάθος” έπρεπε να συμβεί. Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη “ανθρώπινα λάθη” ή “φυσικές καταστροφές” ανεξάρτητα από το πόσο καινοτόμο ή ψηφιακά προηγμένο είναι ένα κράτος.

Όπως βλέπετε συμβαίνουν στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στη Γερμανία είχαμε εκρήξεις σε εγκαταστάσεις και εργοστάσια τροφίμων και πάει λέγοντας. Σας καλούμε να μην κατηγορείτε το Κράτος. Αυτός είναι ο ρόλος του Κράτους ανεξάρτητα κόμματος στην εξουσία.

Στο Μάτι πρωθυπουργός ήταν ο Τσίπρας. Μη το ξεχνάς.

Γιατί σε ένα κόσμο με παγκόσμιο χρέος 400 τρις ευρώ δεν μας χρειάζονται. Σε μια Ελλάδα με 400 δις χρέος ένας ώριμος πολίτης θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κάνει παιδιά. Δείτε τι έγινε με την planδημία.

Aίφνης μετά το Υπ. Ενέργειας των ΗΠΑ και το FBI (o διευθυντής του μάλιστα) δήλωσε ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακός. Αυτό για το οποίο 3 χρόνια επιμένει το Κουρδιστό Πορτοκάλι. Και από τη στιγμή που ο ιός είναι εργαστηριακός μπορούν να κατασκευάσουν όσους ιούς και μεταλλάξεις θέλουν. Και ο εργαστηριακός ιός της Wuhan ήταν ακόμη πιο θανατηφόρος από τον ιό φυσικής προέλευσης.

Στο μεταξύ>

Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein και την Πριγκίπισα Diana

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023.

Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein και την Πριγκίπισα Diana. Ξαφνικά αποφάσισαν να πεθάνουν και οι δύο λίγο μετά τα Τέμπη οδηγώντας τα δίκυκλά τους.

Η εμπειρία και των δύο θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για την διερεύνηση του ατυχήματος στα Τέμπη που σίγουρα έκανε ευτυχείς εκείνους που πιστεύουν ότι 8 δις άνθρωποι στον πλανήτη είμαστε πολλοί και δεν μας χρειάζονται.

Άσε που μόνο που αναπνέουμε και πίνουμε καφέδες (παρόλα αυτά κοιμόμαστε όρθιοι) έχουμε εκτοξεύσει το παγκόσμιο χρέος στα 400 τρις σε έναν πλανήτη που δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα.

Έτσι όταν για παράδειγμα στο Μάτι κάηκαν 100 και πλέον άνθρωποι ήτο λογικό να ανοιχτούν στην υγεία του Τσίπρα παλαιωμένα κρασιά για τον εορτασμό του γεγονότος ότι ένας ακόμη επαναστάτης ηγέτης διέβη Μεσάνυχτα τον Κήπο του Καλού και του Κακού και ως εκ τούτου θα μπορούσε να λάβει και 2η ευκαιρία διακυβέρνησης της χώρας εάν το επεδίωκε. Μόνο που ο Τσίπρας μοιάζει σαν κάτι να γνωρίζει και η αντιπολίτευσή του είναι επιπέδου των στίχοι του Νίκου Καρβέλα για τα Παρατράγουδα της Αννίτας.

Στα Τέμπη τώρα έχουμε ήδη 3 σιωπηλούς σταθμάρχες. Οι δύο είναι πλέον οριστικά σιωπηλοί μετά από τροχαία που είχαν οδηγώντας δίκυκλα.

Ο τρίτος είναι φυλακή και δεν έχουμε ακούσει τη φωνή του. Ο δε δικηγόρος του τόλμησε να ψελλίσει κάτι και έκτοκτε εξαφανίστηκε κι αυτός. Και περιέργως κανείς καλός και γλυκούλης δημοσιογράφος δεν έσπευσε να πάρει συνέντευξη ούτε από τον Σταθμάρχη, ούτε από τον δικηγόρο του, ούτε από τη σύζυγο του Σταθμάρχη, ούτε από την αδελφή του, ούτε από κανέναν από το οικογενειακό του περιβάλλον. Καλησπέρα, καλησπέρα…

Πάμε να δούμε λοιπόν τώρα πως κατάφεραν να είναι νεκροί οι δύο εκ των τριών Σταθμαρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Κώστας Πράσσας, συνταξιούχος σταθμάρχης του ΟΣΕ. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή (26/3) το πρωί στα «Αϊβαλιώτικα» που είχε σαν συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 69χρονου Κώστα Πρασσά, πατέρα τριών παιδιών.

Ο εκλιπών είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως σταθμάρχης στον ΟΣΕ στον Βόλο και ήταν συνταξιούχος.

Πως έγινε το δυστύχημα

Το ατύχημα έγινε στις 12.15 την Κυριακή το μεσημέρι, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος, κινούνταν επί της οδού Αθηνών, με κατεύθυνση από Αγχίαλο προς Βόλο, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη που υπάρχει στη συνοικία Ν. Παγασών και ακολούθως συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο όχημα οδηγούμενο από τον 69χρονο, το οποίο κινούνταν επί της οδού Αγ. Τριαντάφυλλου με κατεύθυνση από Ανατολή προς Δύση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων οδηγών και τις υλικές ζημιές των οχημάτων.

Ο 69χρονος οδηγός του δικύκλου Κώστας Πρασσάς τραυματίστηκε βαρύτατα και υπέστη κατάγματα πλευρών, πνευμονοθώρακα και ανοιχτό τραύμα κνήμης.

Ο βαριά τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέστη καρδιακή ανακοπή και έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να χειρουργηθεί, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία του 79χρονου που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητούμε το γεγονός ότι πρόκειται για ατύχημα.

Άλλωστε λόγω ηλικίας ούτε φυλακή δεν μπορείς να κλείσεις έναν 79χρονο.

Άλλωστε εξαιτίας ενός ατυχήματος στη Γλυφάδα με ένα άλλο δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ο Κεντέρης και η Θάνου η Ελλάδα στερήθηκε σε εκείνους τους Ολυμπιακούς Αγώνες τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Επίσης δεν γνωρίζουμε τη ψυχολογική κατάσταση του Κώστα Πράσσα το τελευταίο διάστημα και εάν ήτο αποδέκτης κάποιων γεγονότων και πληροφοριών που βάραιναν το μυαλό και τη ψυχή του.

Ως οξυδερκής κοινωνία θα δεχθούμε πως ένας 79χρονος κατάφερε και πέτυχε έναν Σταθμάρχη περνώντας με κόκκινο όπως για 60 σχεδόν χρόνια δεχόμασταν ότι τον John Kennedy τον σκότωσε ο Lee Harvey Oswald, ωσότου δύο μήνες πριν ο Tucker Carlson του FoxNews απεκάλυψε αυτό που σχεδόν όλοι υποψιάζονταν, ότι δλδ το σχέδιο δολοφονίας του JFK το οργάνωσε η CIA με τον οδηγό και τον συνοδηγό της προεδρικής λιμουζίνας να εμπλέκονται σε αυτό.

Πάμε τώρα στο Σούνιο.

Να σημειώσουμε πως νεκρός σε τροχαίο στο Σούνιο είναι κι ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ πρόσωπο-κλειδί στη διερεύνηση της υπόθεσης του δυστυχήματος στα Τέμπη καθως ο προφυλακισμένος σταθμάρχης τον είχε κατονομάσει ως υπεύθυνο για τις βάρδιες όλων των σταθμαρχων.

Παρότι μάλιστα είχε κατονομαστεί από τον προφυλακισμένο σταθμάρχη, δεν είχε κληθεί για κατάθεση από τις ανακριτικές Αρχές!

Θύμα του τροχαίου που έγινε στο Λαγονήσι είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα του Mega, παρουσιάζει τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου.

Φυσικά και τα VIDEO που δόθηκαν στη δημοσιότητα έδειχναν αεροπλάνο να πέφτει σε έναν από τους Δίδυμους Πύργους 9/11.

Τελευταία ντοκουμέντα και μαρτυρίες αμφισβητούν τόσο την ύπαρξη όσο και την σύγκρουση αεροπλάνου και κάνουν λόγο για τουλάχιστο 3 απανωτές εκρήξεις.

Ο κ. Χρυσάγης, ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη του Οργανισμού, επιχείρησε να κάνει προσπέραση ενός οχήματος με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, ωστόσο χτύπησε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα βανάκι, με συνέπεια να εκσφενδονιστεί.

Kαι σε αυτή τη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβαινε στο μυαλό του Χρυσάγη, ο οποίος δεν είχε κληθεί ακόμη να καταθέσει.

Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται μετά τη σύγκρουση και τον εκσφενδονισμό, να χάνεται στους θάμνους και κλάσματα δευτερολέπτου αργότερα, διακρίνεται το σώμα του στον αέρα πριν καταλήξει στο έδαφος και χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Ο τρόπος με τον οποίο σημειώθηκε το τροχαίο, προκαλεί ερωτηματικά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 66χρονος, που κινούνταν σε υψηλές ταχύτητες και σε ώρα που η ορατότητα ήταν καλή, ήταν ένας ήρεμος, ψύχραιμος και προσεκτικός οδηγός.

Ο κ. Χρυσάγης ήταν από τα πιο έμπειρα στελέχη του Οργανισμού, υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν και στην επιτροπή διερεύνησης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο

Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

(Μόλις διαβάσατε μία ακόμη θεωρία συνωμοσίας)

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK